Top posting users this week | |
Top posting users this month | |
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| След 5 дни; в парка | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Лия Григори Vampire
Брой мнения : 87 Join date : 17.03.2012
Информация за героя Дарби: Половинка: Раса:
| Заглавие: След 5 дни; в парка Съб Мар 31, 2012 8:50 pm | |
| First topic message reminder :
Беше вечер и Хъч се нуждаеше от разходка. Не го разбирах това куче, винаги искаше да излиза на по различно време..странна работа. Минаваше единадесет часа и улиците на града бяха пусти. Вероятно имаше някое друго свръхестествено същество, спотайващо се из тъмните улички, но не ми пукаше. Какво толкова можеше да се случи? Вече бяхме в парка, а Хъч беше необичайно неспокоен. Може би усещаше мириса на Сам около мен или пък беше стискал много време. Не знаех, но пък скоро щях да разбера. Откъм една тъмна уличка се очерта силует. Сигурно беше някое момче, което отива на дискотека или нещо такова, но силуета се приближаваше, докато не придоби форма. Беше ми познат, но не знаех името му. Сега вече момчето бе пред мен, гледайки ме с някаква заядлива усмивка. Какво ли искаше?! -Ъм, здрасти..-промълвих, сподавено. | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Клаус Other
Брой мнения : 222 Join date : 16.03.2012
Информация за героя Дарби: Контрол над ума и сетивата,четене на мисли и невероятна сила. Половинка: Ергенче,както го гледаш! Раса: Вампир и върколак
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Пон Апр 02, 2012 7:54 pm | |
| Свалих презрамката на роклята и,само още една презрамка и щеше да бъде долу. Усмивка на задоволство,която бе просто вълшебна. Вдигнах я и отново я пренесох на леглото,за да мога да и се насладя до край но преди това свалих роклята и,като отдолу имаше червено бельо. Бях се постарал доста,за да е красива в новото си амплуа: -Невероятно,но и да си вампир не е лошо,хубава е наистина много приятно и добре. Притиснах ръцете и до леглото но не за китките,а вплетох пръсти в нейните,като целунах всяка една от ръцете и,сега бе ред на нежност: -А знаеш ли кое е най-хубаво,че ако си послушна,аз ще се отнасям с теб невероятно добре и дори ще те глезя. | |
| | | Лия Григори Vampire
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Пон Апр 02, 2012 9:02 pm | |
| -Тогава ще бъда послушна, шефе..-нямаше как да не се съглася с това, което каза Клаус. Нямаше и причина, заради която да съм 'лоша'. Е, да, той ме беше превърнал във вампир, но това може би бе по-добре за мен. След няколко години нямаше да остарея, за това мечтаеше всяка жена. След минута целунах настоятелно хибрида, като целувката продължи доста повече, отколкото продължаваше една нормална целувка. След това започнах да обхождам цялото му тяло с устни, този път бях доста по-нежна. -Така повече ли ти харесва?-вдигнах очи, като се подсмихнах леко. После с няколко движения свалих дънките му. Беше лесно, когато можеше да правиш бързо толкова движения.. | |
| | | Клаус Other
Информация за героя Дарби: Контрол над ума и сетивата,четене на мисли и невероятна сила. Половинка: Ергенче,както го гледаш! Раса: Вампир и върколак
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Вто Апр 03, 2012 2:02 am | |
| -Добре е учиш се много лесно на тези неща! Похвалих я за да се мотивира или по скоро да изтъкна това,че се справяше доста добре с това,което правеше. Бързо учеше което до една степен ме озадачи,че ще се справи доста по лесно. Това искаше всеки добър учител едно прилежно момиче,което се справяше отлично със задълженията си,да се учи "Как да бъда неустоима,секси вампирка" .Макар че в цялото заглавие можеше да се вметнат още много,много неща. Харесваше ми как целуваше,сега беше далеч по нежна,а за мен това беше доста удачно: -Браво моето красиво момиче... Похвалих я още веднъж,като свалих презрамката на червения и сутиен,след това другата,но всичко това бе последвано и от много,ама много възбуждащи целувки. Още щом открих прекрасните и гърди ме впечатли,защото това,което виждах приятно ме очарова. Не можех да не ги вкуся и да не ги погаля с език,бях направил доста приятно кръгче и да двете с палавото си езиче но после ги бях засмукал с едно небивало и сладко удоволствие. | |
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Вто Апр 03, 2012 1:46 pm | |
| Обвих крака, около тялото на Клус, а след това започнах да дера съвсем леко гърба му. Наистина беше невъзможно да не почувстваш наслада да си с него. Тялото ми цялото гореше, трепваше при всяко докосване. Не очаквах да съм такава след като стана вампир. Очаквах да съм студена, да не чувствам нищо, да съм хладнокръвна. Може би се чувствах така, защото Клаус беше древен и мой създател. Но пък и помнех любовта, която изпитвах към Сам - тази чиста, прекрасна любов, която така и нямаше да мога да преживея. Е, нямаше какво да направя, нали? Сега трябваше да се наслаждавам на хубавите моменти. Щях да си призная, не знаех какво да правя. Преди бях толкова чиста, толкова неопетнена, че нямах време за забавления като тези. Сега единствения изход беше да оставя дивото да надделее над разума. Отново с няколко движения направих, така че да останем както майка ни е родила и целунах Клаус със най-голямата страст, която можех да си представя. | |
| | | Клаус Other
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Вто Апр 03, 2012 8:17 pm | |
| Продължавахме все така,все така се движех в нея,доставих и не земно удоволствие и тя на мен. Не след дълго бяхме на върха,поставих я да легне на леглото. Отдръпнах се от нея но не я оставих съвсем,ръката ми галеше тялото и. Наслаждавах се на задволения и вид. Обичах да го правя. -Все пак надявам се не съжаляваш,че те превърнах. Погалих бузите и наведох се и я целунах: -Просто бе много красива и не ми се искаше тази красота да се попилее. Ти трябва да разбиваш много мъжки сърца. | |
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Вто Апр 03, 2012 9:07 pm | |
| Никога преди не бях изпитвала такова задоволство. Никога не бях била толкова изцедена. Все едно цялата ми енергия беше отишла в това, но пък и беше така. След малко щях да изляза навън, да отида до болницата и да си открадна малко кръв. Представях си как пия колкото можех, повече. Когато приключихме се отпуснах на леглото, като се опитах да успокоя горящото си тяло. -Не съжалявам, че ме превърна. Чак сега осъзнавам колко е хубаво да си вампир.-усмихнах се, след което се изправих и започнах да събирам дрехите си от земята.-О, да, определено ще разбивам сърца.-засмях се, продължавайки.-Има няколко върколака, които искам да убия. Те убиха най-добрата ми приятелка, а аз ще ги избия всичките. Вече се бях облякла напълно, след като подадох на Клаус някои от неговите дрехи. -Не знам как ще облечеш повече тази риза.-посочих дрехата, която бях направила на парчета.-Но пък дънките ти оцеляха. | |
| | | Клаус Other
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Вто Апр 03, 2012 9:19 pm | |
| -Не се коси за това малка красавице,защото така или иначе имам доста дрехи,а и сега не са ми особено нужни,когато съм с теб. Погалих я по усърдно и с цяла ръка но задържах ръката си на дупето и: -Недей не ги убивай,трябват ми върколаци,ще ми станат слуги. Присвих очи,дали щях да я убедя: -Трябват ми няколко подченени върколаци. Тя може би не ме разбираше но аз няма да спомена това. | |
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Вто Апр 03, 2012 9:31 pm | |
| -Направи ги хибриди и ги използвай за най-мръсните си цели, накарай ги да страдат.-бях съвсем сериозна. Исках да страдат, така както страдаше Елиза, когато я разкъсваха.-Моля те.. Откъснах се от ръцете на Клаус и отидох в банята, за да измия лицето си. Когато застанах пред огледалото не видях каква да е разлика. Личаха се единствено следите от сълзите, които бях изплакала по-рано днес. -Беше ли различен?..Беше ли различен, когато беше човек?-провикнах се от банята.-Имам предвид външно? Дали щях да стана по-бледа? Дали можех да се променям някакси? Исках много отговори.. | |
| | | Клаус Other
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Вто Апр 03, 2012 9:48 pm | |
| Засмях се беше сладичка,как се притесняваше: -Не я ли виждаш,косите ти са с блестящ косъм още повече от преди,по усмихната с по щастлива. Станах приближих се към нея,като минах зад гърба и: -Дракула е само глупава измишльотина,а здрач е просто една доста голяма боза. Няма да блещукаш но ако не носиш пръстена,ще изгориш на слънцето и то буквално,за това никога не се разделяй с него. Погалих ръката и където бе пръстена. -Но да ще ги измъча,те са ми точно за мръсната работа. | |
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Вто Апр 03, 2012 11:20 pm | |
| Обърнах се към Клаус, усмихвайки се. -Надявам се доста да ги измъчваш. Между другото, какво ще правиш с момичето? Знам, че тук има много такива случаи..Какво става след като умре някой човек? Приемате го за изчезнал? За самоубил се? Да, въпросите бяха много и знаех, че няма да получа много отговори, но докато бях тук можех да задам някой друг. Клаус не беше такъв, за какъвто бих си го представяла..Древен вампир, хибрид..Сигурно щях да си представя най-жестокото същество на света, може и да беше, но с мен не се бе държал така, което пък ми харесваше. -А и, мисля че кучето ми е влязло във ваната и се крие.-отидох до ваната, където наистина беше Хъч. Трепереше сякаш мислеше, че ще го нараня, но веднага след като го докоснах с успокои. -Доста сме го изплашили.. | |
| | | Клаус Other
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Чет Апр 05, 2012 5:36 pm | |
| -По скоро аз,направих малък образ във главата му,как ще стане на Виатнамско бюдо ако продължи да лае и да се държи така. Погледнах към кучето и как тя го галеше зад ушите. Опрях се на мивката и я погледнах,бе ред да отговоря на въпроса и: -Понеже съм лекар ги пиша за умрели от свръх доза или от някакво друго заболяване за да не бият на очи. Но тук избягвам да убивам,града е много малък,за това пия от банките кръв от болницата. Не са нещо особено но засищат и е добре,а ако не отивам в съседния град там е далеч по лесно. На,намираш няколко приятели и променяш съзнанието,че са си заминали и никой не задава въпроси повече. | |
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Пет Апр 06, 2012 3:32 pm | |
| -Значи вече ще знам къде да ходя на лов.-засмях се и хванах Хъч за каишката. Трябваше да тръгвам, защото имах доста неща за уреждане..Може би нямаше да остана в града. Не можех да гледам как Сам си отива, не можех да усещам омразата му. Заради това вероятно щях да избягам. -Трябва да тръгвам.-казах и се усмихнах мило. Приближих се до Клаус и го целунах леко по бузата, а след това се обърнах и продължих по пътя си..От тук нататък започваше новия ми живот. Вече не бях слабото момиче Лия, бях много по-силна..и физически, и душевно. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка | |
| |
| | | | След 5 дни; в парка | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |