Top posting users this week | |
Top posting users this month | |
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| След 5 дни; в парка | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Лия Григори Vampire
Брой мнения : 87 Join date : 17.03.2012
Информация за героя Дарби: Половинка: Раса:
| Заглавие: След 5 дни; в парка Съб Мар 31, 2012 8:50 pm | |
| Беше вечер и Хъч се нуждаеше от разходка. Не го разбирах това куче, винаги искаше да излиза на по различно време..странна работа. Минаваше единадесет часа и улиците на града бяха пусти. Вероятно имаше някое друго свръхестествено същество, спотайващо се из тъмните улички, но не ми пукаше. Какво толкова можеше да се случи? Вече бяхме в парка, а Хъч беше необичайно неспокоен. Може би усещаше мириса на Сам около мен или пък беше стискал много време. Не знаех, но пък скоро щях да разбера. Откъм една тъмна уличка се очерта силует. Сигурно беше някое момче, което отива на дискотека или нещо такова, но силуета се приближаваше, докато не придоби форма. Беше ми познат, но не знаех името му. Сега вече момчето бе пред мен, гледайки ме с някаква заядлива усмивка. Какво ли искаше?! -Ъм, здрасти..-промълвих, сподавено. | |
| | | Клаус Other
Брой мнения : 222 Join date : 16.03.2012
Информация за героя Дарби: Контрол над ума и сетивата,четене на мисли и невероятна сила. Половинка: Ергенче,както го гледаш! Раса: Вампир и върколак
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Съб Мар 31, 2012 9:10 pm | |
| Разхождах се из града,търсех си ново приключение. Тогава видях момиченце с малко кученце. Малко относително казано но определено не ме харесваше и започна да лае върху мен. Погледнах го,нещо проблесна в очите ми и той се дръпна малко назад някак подплашен,а и имаше защото,защото аз бях по големия хищник: -Добър вечер! Поздравих аз но се отдръпнах,щях да се държа до някъде мило: -Знам,че изглежда малко странно вечер но ви видях и бих желал да се запознаем. Усмихнах се черявно,щях да се опитам да съм мил,а ако не станеше,щях да съм лош.
| |
| | | Лия Григори Vampire
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Съб Мар 31, 2012 9:32 pm | |
| Присвих очи. Беше някак странно как непознат просто идва при теб в почти полунощ и иска да се запознаете. Нямаше да има никакви съмнения, ако сега печеше слънце и парка беше пълен, но в този случай беше доста плашещо. Е, ако беше убиец или нещо такова трябваше да се държа мило, за да не ме убие по-бързо, нали? -Аз съм Лия, приятно ми е да се запознаем..предполагам.-усмихнах се плахо, като подадох ръка за поздрав. Не можех да не призная, че мъжа пред мен беше някак обаятелен, имаше нещо в него..Точно това ме плашеше най-много. Бях почти сигурна, че беше вампир, но нямаше какво да направя. Не можех да бягам, защото щях да умра. Не можех и да викам, защото пак щеше да стане същото. Явно просто трябваше да бъда спокойна. | |
| | | Клаус Other
Информация за героя Дарби: Контрол над ума и сетивата,четене на мисли и невероятна сила. Половинка: Ергенче,както го гледаш! Раса: Вампир и върколак
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Съб Мар 31, 2012 10:01 pm | |
| -Приятно ми е аз съм Клаус,много ми е приятно. Продължавахме да се разхождаме и да кучето все още ме гледаше подозрително. Но май да съм мил нямаше да мине,тя се съмняваше в мен и това не беше никак добре. Сега щях да я карам на право или поне не изцяло: -Виж имам едно приятно предложение за теб? Тя не можеше да ме разбере но скоро,щеше да го стори: -Да кажем че имаш днес шанса да станеш безсмъртна? Дали,щеше да се съгласи или да пищи,като малко момиченце: -Какво ще кажеш,ще бъдеш още по красива и ще разбиваш мъжки сърца. | |
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Съб Мар 31, 2012 10:12 pm | |
| Е, това определено не го бях очаквала. Бях очаквала направо да ми разкъса врата и да изпие всичката ми кръв, но това не. Седях безмълвно, без да мога да направя нито крачка напред, нито назад. Исках да избяга, исках това да не се беше случвало, но имах предчувствието, че ще стане. -Знаех си..-казах тихо, забила поглед в земята. В същото време с мозъка ми се прокраднаха странни мисли..Вече не бях слабото момиче, което не бе специална, както всички други. Беше едно нищо. -Не!-отсякох.-Не искам да съм такава! Искам да имам душа, искам да чувствам полъха на вятъра, както сега. Искам да усещам как сърцето ми бие, сякаш ще изкочи..Убии ме, но не искам да съм вампир.. | |
| | | Клаус Other
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Съб Мар 31, 2012 10:22 pm | |
| -Оу,ама три помисли,че те питам ли? Попитах аз и се обърнах към нея,взирах се в очите и,бях се оказал пред нея,толкова бързо,че дори не осъзнаваше: -Какво толкова лошо има,ще имаш власт,ще усещаш дори неща,който обикновените хора не могат. Какво искаш да бъдеш слаба всички да могат да надделеят над теб,да могат да те смачкат. Няма да можеш да се защитиш,така ли? Отметнах косите от врата и: -Ще ти дам наистина една огромна власт,власт увереност. | |
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Съб Мар 31, 2012 10:32 pm | |
| Замислих се над думите на Клаус. Да, винаги съм била слаба, винаги съм се нуждаела някой да ме защитава. Но не исках да бъда чудовище, исках да бъда със Сам, а ако станех вампир той щеше да ме намрази, да си отиде. Сълзи напираха да потекат по лицето ми, но трябваше да покажа, че съм по-силна отколкото предполагаше..Нямаше да го оставя да ме направи като него. Пуснах каишката на Хъч, като го оставих да избяга..Не исках да бъде убит заедно с мен. -Не искам власт, искам да съм себе си.-казах, като се отдръпнах с една крачка.. Какво пък, можеше да пробвам да избягам. Обърнах се за секунда и започнах да движа краката си, колкото можех по-бързо. Исках да избягам далече. Далече, където щях да бъда в безопасност. | |
| | | Клаус Other
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Съб Мар 31, 2012 10:52 pm | |
| Колко глупаво да се опита да избяга да го направи така изненадващо или поне така си мислеше,че е изненадващо. Оставих я да си побяга малко,да помисли,че е успяла да избяга. Отдалечи се доста но за нейно нещастие можех да я настигна колкото и далеко да беше. Едва когато си помисли,че е в безопасност я настигнах и притиснах към едно дътво. Тя изстена,като се опита да се отдръпне: -Не можеш да избягаш от мен... Наведох се към врата и,но бях леко и към ухото и: -Не се съпротивлявай,ще боли по малко. Целунах врата и,това беше като малък подпис,който показваше,какво щях да и сторя: -Сладка си,ще ми е жал да те превърна... Да бе да,друг път,щях да я превърна и нямаше да ме е яд от това. Захапах я,трябваше да пия от кръвта и за да я направя по слаба,така можеше и сама да се съгласи да и дам от кръвта си. | |
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Съб Мар 31, 2012 11:01 pm | |
| Болка, пареща болка. Не, все още не бях превърната, не бях пила от кръвта на Клаус, но зъбите, забити във врата ми оставяха такава следа по цялото ми тяло, което пък отслабваше все повече. Изведнъж всичко стана, като на сън. Все едно друго момиче бе в ръцете на Клаус, друго момиче умираше..друго ставаше чудовище. -Моля те..-казах едва, след като се отлепи от мен и се свлякох на земята. Не исках, ужасявах се от мисълта да бъда вампир.-Недей, моля те..остави ме да умра, знаеш, че ще стане, ако не ми дадеш от кръвта си. Просто ме остави.. Усещах как пулса ми отслабва, знаех, че даже нямаше да мога да се изправя или да набера номера на Сам..Не че щях да го направя, не исках и той да става жертва на Клаус.. | |
| | | Клаус Other
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Съб Мар 31, 2012 11:21 pm | |
| Отслабна стовари се на земята,всъщност я улових да не падне на земята и да се удари. Нямах намерение да я убия, преди да съм и дал от кръвта и. Галех нежно лицето и: -Недей така красавице,ще те превърна,а ти сама ще решиш дали да живееш или умреш,аз само ще те създам,а ти сама ще решиш дали да умреш без да пиеш кръв или да живееш.... Вдигнах ръката си,прегризах я с зъбите си,като я поднесох към устните и,тя се бунтуваше не искаше да пие и се въртеше неистово но я прихванах с другата ръка,за да я насоча и да пие от източника. Започна да пие бавно да пие,дръпна ръката си,трябваше малко време за да подеиства но нямаше да го оставя да действа много дълго. -Всъщност мога да не те убия и да не се превърнеш но няма да е никак забавно,чудя се не трябваше ли да те оставя да умреш,твоето малко приятелче нямаше да те види никога повече. | |
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Съб Мар 31, 2012 11:38 pm | |
| Погледнах право към очите на Клаус. -Нямаше да ти е толкова забавно, ако ме беше оставил да умра, нали? Имах някакво странно чувство към Клаус. Не ми се струваше толкова лош, но все пак го мразех, че ме правеше нещо, което не исках да бъда. Исках да го убия, да изтръгна сърцето му. -Ти си задник, знаеш ли?-казах, въздъхвайки. В този момент го осъзнах..Нямаше да се доближа повече до Сам, той щеше да ме мрази, щеше да ме остави. Въобще не знаех дали аз ще го обичам все още, не знаех дали ще мога да издържа и да не го убия. Не исках да бъда такава, просто не бях такава. Щях да се мразя до края на живота си, освен, ако не се оставех да умра. Може би така бе по-добре. Въпроса беше дали щях да издържа без да пия кръв?! | |
| | | Клаус Other
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Съб Мар 31, 2012 11:49 pm | |
| Нямаше време за мислене особено защото скоро щях да прекърша врата и: -Знам,защото подбирам най-красивите момичета,ще се събудиш и ще бъдеш като нова. Не биваше повече да ми се моли,за това просто прекърших врата и,мразех това понякога но бе,като условие убий за да създадеш нов живот. Жалко,че не бе върколак,до сега щях да с имам едно много сладко хибридче. Тя загуби съзнание,както се и очакваше,вдигнах я от земята и я заведох в близкия хотел,не можех да си позволя да я оставя на земята. Поставих я на леглото,като я преоблякох,щеше да се събуди скоро усещах го и го знаех. Имах и малък подарък по скоро два. Едното бе нейното куче,което я чакаше до леглото,а другото бе едно малко девойче,ако реши след,като се събуди да пие кръв. Бях я облякъл в една красива червена рокля,подобаваща за новото и аплуа. Седнах на леглото до нея,като изчаках да се превърне. | |
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Нед Апр 01, 2012 12:05 am | |
| Светлина, тъмнина, огрън, болка..Всичко това виждах и усещах. През малкото време, в което бях мъртва имах ужасни сънища..Цяла купчина с мъртъвци пред мен..Бях полудяла..бях чудовището, което никога не бях искала да бъда. Помнех как Елиза ми бе разказвала какво е да си новороден вампир..Чувството да държиш човешкия живот в ръцете си, да го отнемаш.. Събудих се изведнъж, като един от кошмарите ми бе прекъснат. Бях в стая, която не познавах, но виждах Хъч на пода. Какво ставаше? Къде бях? Изведнъж пред мен застана Клаус. Усмихваше се най-нахално, като нямаше и капка състрадание в очите му. -Вампир съм,нали?-попитах, оглеждайки тялото си. Тениската и късите гащи бяха изчезнали, а на тяхно място имаше една къса, прилепнала червена рокля. Какво по дяволите?.. | |
| | | Клаус Other
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Нед Апр 01, 2012 12:22 am | |
| -Да не е ли хубаво! Казах аз много радостен от факта,който тя определено знаеше,да беше вампир и сега от нея зависеше,дали ще живее или ще умре. На канапето стоеше едно момиче,то бе заспало,с контрол бе заспала много дълбоко,така че нямаше да има никакъв проблем: -Като твой създател,трябва да ти дам първите ти уроци. Станах,като отидох до момичето,отметнах косите и,като оголих врата и: -Сега ти я хванах аз но следващия път,ще си я хванеш ти или ще си го хванеш,въпрос на предпочитания. Дори ако решиш,ще намериш своя вкус,аз лично обичам нулева. Тя ме гледаше смаяно: -Ако искаш да живееш,пий от нея но повярвай ми,чака те огромна агония,ще умреш в неописуеми мъки. После,ако искаш можеш да живееш от банки кръв или от животинска кръв... Казах го с отвращение: -Ако можем да кажем това живот. | |
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Нед Апр 01, 2012 12:34 am | |
| Клаус захапа леко врата на невинното момиче, което бе принудено да стои тук с двама убийци. Не исках да я убивам, но бавно се приближавах...Устните ми се навлажняваха, а очите ми ставаха червени..Можех да се видя в огледалото, но не вярвах, че това съм аз..Всичко бе като сън. Клаус се отдръпна от момичето, а аз пробих още по-голяма дупка във врата й. Устата ми се напълни с течност, която беше необяснимо вкусна. Беше като да ядеш нещо много вкусно..Просто невероятно. Когато тялото и се изцеди вече не знаех коя съм. Погледнах обездвиженото й тяло, а след това седнах на нейното място на канапето. -Аз съм чудовище, аз съм вампир..-не..не..не..не можех да го повярвам.-Какво направи с мен?! | |
| | | Клаус Other
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Нед Апр 01, 2012 12:48 am | |
| Бях повече от щастлив,сега вече нямаше да умре и щеше да си похапва. Това момиче не ни трябваше вече,щях да го пиша,като умряло от свръх доза,все пак бях лекар и не просто лекар,а директор на болницата. -Оу,не изпадай в истерия,ето и сама видя не сме безчувствени същества,чувстваме си,изпитваме любов,обич и още много други неща. Приближих се към нея,закачих една златна фиба в косите и среброто можеше да не и понесе. След това извадих малко пръстенче подадох и го: -Този пръстен,ще те пази от слънцето по добре е да не го сваляш от ръката си,направен е за теб. Чисто нов е,една вещица го направи за теб преди няколко часа. Имах си лична вещица,какво да се прави: -Хайде сега не унивах и не се паникьосвай,чака те един невероятен живот. | |
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Нед Апр 01, 2012 1:04 am | |
| Когато сложих пръстена нещо изщрака в ума ми. Не бях Лия - безпомощното момиче, бях Лия - вампира. Не ми пукаше дали момичето лежеше до мен мъртво, дали родителите й ще страдат. Исках единствено кръв, кръв и само кръв. -Не се и съмнявам, че ме чака друг живот, много по-интересен от този до сега.-усмихнах се, приближавайки се до Клаус. Това ще е времето, за което по-нататък щях да съжалявам и то много. С едно движение скъсах ризата му, като парчетата от нея се разпиляха по пода, а следи от ноктите ми останаха по кожата на Клаус. Имах чувството, че в очите ми горяха пламъци, че бях дявол. Че бях същата като Клаус. И беше така.. -Ако изключим факта, че ти ме уби и ме превърна в чудовище, може да се каже, че си доста хм, атрактивен.. | |
| | | Клаус Other
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Нед Апр 01, 2012 1:18 am | |
| Вдигнах я ,като я притиснах към стената,обичах новичките и те бяха наистина не обуздани и диви,както ги обичах. Впих устните си в нейните,тя също отвърна нямаше друг шанс: -Това ще ти хареса,ти си ново,много по силно момиче на което нищо не може да му се опре,а и никой няма да те закачи,защото ти си моето създание. Това и го прошепнах на ухото,никой не можеше да убие древен не и толкова лесно,все пак аз бях най-древния хибрид. Тя бе преизпълнена със сила,която бликаше от нея,това ми харесваше. Кучето се бе шашнало,бе започнало да лае доста силно. Обърнах се и показах зловещите си очи,изгоних го и избяга в банята: -Пречеше... | |
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Нед Апр 01, 2012 12:29 pm | |
| -Щях да го изведа, но друго разсея мислите ми.-целунах Клаус доста настоятелно, като накрая захапах долната му устна. От нея започна да тече кръв, от която си близнах малкичко. След това отблъснах хибрида до другата стена и доста се изненадах, че не я събори. -Беше прав, да си вампир е много по-интересно, отколкото да си човек. Вече мога да правя каквото искам и където искам.-Мислите ми вече не бяха трезви, исках кръв, исках малко екшън в живота си. Сега щях да го получа. Притиснах се в Клаус, като целувах врата му, а на места оставях ранички. Дори и капка от кръвта му беше много по-силна от тази, която изпих. -Защо кръвта ти е толкова силна?-запитах, като смръщих вежди. Какво беше той? | |
| | | Клаус Other
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Нед Апр 01, 2012 2:47 pm | |
| -Не е хубаво да прекаляваш красавице,защото ако го сториш,ще ме заболи и ще трябва да те подчиня,учи се на контрол. Втория житейски урок в това да бъдеш вампир. Повдигнах крачетата и като оставих дупето и да виси във въздуха. Устните и бяха целите изцапани с кръв. Добре,че бях подготвил няколко банки кръв. Но тя още се наслаждаваше на кръвта ми,не спираше,е нямах нищо против възбуждаше ме но не обичах да се прекалява: -Скъпа спри се! Бързо преместих на леглото но надигнах крачето и: -Сладък съм до толкова,че не те убивам,защото съм древен хибрид. | |
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Нед Апр 01, 2012 7:15 pm | |
| Наистина, това не бях аз. Момичето, което сега лежеше на леглото не беше момичето, което не искаше да се предпазва от вампири. Сега бях тази, която искаше да бъде дива и непокорна. Кръвта на Клаус ми харесваше повече от всичко. Колкото повече пиех, толкова повече исках. Бе по-сладка от всичко, което някога бях вкусвала. -Защо не ми покажеш малко повече от лошата си страна?-предложих, като прехапах устни. Клаус бе показал доста по-милата си страна, даже когато се опитах да му избягам. Но сега не ми пукаше дали ще ме нарани, дали щеше да ме боли. Исках нещо, което щях да запомня и не ми пукаше какво ще стане с мен. | |
| | | Клаус Other
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Нед Апр 01, 2012 10:31 pm | |
| -Така ли? Прихванах със сила брадичката и,целунах устните и но захапах долната и устна до червено до толкова,че няколко капчици избиха по долната и устна. Преминах после с език и се облизах локуму,защото бе сладичка. Пуснах я но прихванах ръцете и,тя имаше сила да се измъкне но аз бях по силния. Обхванах само с една ръка нейните ръце,като свалих ръката си на долу,като вдигнах полата и,за да сваля бикините и. Щях да я обладая сега и то диво,както може би очакваше: -Кой да знае,че под това красиво невинно момиче се крие истинска дива тигрица.
| |
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Пон Апр 02, 2012 12:20 pm | |
| Усмихнах се дяволито. В същият момент в ума ми изникнаха някакви проблясъци от по-рано през деня. Бях аз..аз и Сам. Вероятно никога нямаше да бъда това момиче, никога нямаше да съм невинна, както преди. Въпроса беше, че даже не ми пукаше. Може би беше, защото бях изпила доста от кръвта на Клаус, а тя ми действаше като наркотик. -Възможно е да не подозираш много неща за мен.-в момента, в който изрекох тези думи се превъртях, така че Клаус вече беше този, който лежеше на леглото.-Не го очакваше, нали? Съмнявам се дали ще очакваш и това.. Започнах да обхождам мускулестото му тяло с ръце, като в един момент ноктите ми разкървяваха кожата му. -Това едно плахо и невинно момиче не би го направило..-повдигнах вежда, все още усмихвайки се. | |
| | | Клаус Other
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Пон Апр 02, 2012 4:01 pm | |
| Изстенах,това котенце пускаше прекалено много нокти и си просеше боя. Станах рязко,като я избутах към стената,стиснах я за гърлото. Тя имаше сила но аз имах двойно по голяма сила и дори да я бях създал можех бързо да я лиша от този: -Котенде внимавай със създателя си,защото както съм ти дал живот,така мога и да ти го взема,дръж се с мен покорно... Целунах диво устните и,с невероятна дива страст,като я ухапах дори. Пуснах я бавно: -Ще мъркаш в ръцете ми... Притиснах ръцете и,започнах да целувам врата и,като я захапах,за да намаля малко страстта и и да я укротя,така с по малка сила,щеше да е по малко дива. | |
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка Пон Апр 02, 2012 6:07 pm | |
| Няма да лъжа - разтапях се в ръцете на Клаус. Не, не беше, защото бях се влюбила в него или нещо такова, а просто защото имаше такова влияние над всички. Да бъдеш древен беше доста удобно, така се предполагаше поне. Не можеш да умреш, всяко момиче може да в леглото ти, а друго трябва ли да изброявам? В следващите минути нещата се поуспокоиха. Нито аз бях много лоша, нито той - така повече ми харесваше. -Какво е да си древен?-попитах през един от промеждутаците, през които не правехме нищо. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: След 5 дни; в парка | |
| |
| | | | След 5 дни; в парка | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |