Freak Vampires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Freak Vampires are back in the town!

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Емили Дарк Соул ♥
Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyВто Авг 06, 2013 9:13 am by Емили Дарк Соул

» Идеи за разпространяване на форума?
Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyВто Авг 06, 2013 8:26 am by Емили Дарк Соул

» ♠♠♠Маришка♠♠♠
Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyСъб Окт 13, 2012 3:46 pm by Маришка

» Другарче за РП?
Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyПон Юли 30, 2012 1:34 am by Жанет Ставлин

» КЕРЪЛАЙН Форбс.
Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyСъб Юни 30, 2012 3:05 pm by Натали Гилбърт

» Приятели!
Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyСъб Юни 30, 2012 12:53 am by Dannilo.

» Търся си..
Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyЧет Юни 28, 2012 9:37 pm by Ramona Quimby

» Талант - никакъв
Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyЧет Юни 28, 2012 8:51 pm by Kim HyunSeun

» Масов РП "Natalie's birthday" !!!
Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyЧет Юни 28, 2012 8:17 pm by Kim HyunSeun

Top posters
Шарлийн Уитсток
Сънят на Чалри +18 - Page 2 Vote_lcapСънят на Чалри +18 - Page 2 Voting_barСънят на Чалри +18 - Page 2 Vote_rcap 
Маркъс Колинс
Сънят на Чалри +18 - Page 2 Vote_lcapСънят на Чалри +18 - Page 2 Voting_barСънят на Чалри +18 - Page 2 Vote_rcap 
Натали Гилбърт
Деймън Салватор
Стейси Нортман
Клаус
Томас
Isabella H. Parker ♥
Amber Shane
Никол Мур
Top posting users this week
No user
Top posting users this month
No user
Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Сънят на Чалри +18

Go down 
2 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Брой мнения : 498

Информация за героя
Дарби:
Половинка: НЯМА!
Раса: Човек

Сънят на Чалри +18 - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyСъб Мар 31, 2012 4:10 pm

First topic message reminder :

От доста време не можех да спя спокойно. Бях завършила преди повече от месец и все още нямах нито работа, нито цел. Предполагах, че това пречеше на спокойния ми сън. Все пак беше ужасно да не знаеш какво точно искаш да направиш с живота си.
Сложих си единствено тениската, на която беше нарисуван Спондж Боб и едни дамски боксерки, като си легнах спокойно, надявайки се да не сънувам поредния кошмар.
Отворих бавно очите си, защото силната светлина ме дразнеше. Светлина? През нощта …
Пред погледа ми се откри невероятно красива гледка – намирах се по средата на някаква горска поляна, покрай която минаваше малка рекичка. Изправих се енергично, като усетих как тялото ми беше изпълнено с енергия и най-вероятно щях да успея дори да полетя, но реших да не го пробвам за сега. Нещо ме влечеше към реката и затова веднага се запътих на там. Усетих влажната трева под краката си и забелязах, че нямах нито обувки, нито дрехи, а само тениската и боксерките си.
„Шантав сън – беше първото нещо, което си помислих – но поне не е зловещ като последните.”
След по-малко от секунда бях в реката и краката ми бяха във водата до глезените. Дори не бях сигурна как бях стигнала толкова бързо до там или само си въобразявах, но всички имахме странни сънища.

Последната промяна е направена от Шарлийн Уитсток на Съб Мар 31, 2012 7:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down

АвторСъобщение
Клаус
Other
Клаус

Брой мнения : 222

Информация за героя
Дарби: Контрол над ума и сетивата,четене на мисли и невероятна сила.
Половинка: Ергенче,както го гледаш!
Раса: Вампир и върколак

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyНед Апр 01, 2012 12:15 am

Оставих я да се наслади на този миг,а и исках да я изненадам. Последвах я само в началото преди да влезе,оставих я да се потопи и наслади на мига. И,като във всеки вълшебен сън се оказах много близко до нея,обгръщайки крехкото и тяло с ръцете си:
-Ще бягаш от мен така ли...
Бях и в гръб,като целувах врата и раменете и,карах я да трепери от невероятното усещане и нуждата да съм с нея. Пуснах я да се отдръпне от мен но се завъртях около нея във водата. Не ми харесваше да съм във водата,защото не можех да видя тялото и,водата бе прозрачна но не и достатъчно прозрачна.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyНед Апр 01, 2012 12:24 am

Усмихнах се доволно, когато го усетих и го оставих да си поиграе с мен, а аз отговорих без никакво колебание:
- Само ако знам, че ще ме последваш – казах уверено и го оставих да прави каквото пожелае.
Нямаше да си тръгна по собствено желание, ако имаше дори и малка възможност да не мога да се върна след това. Не знаех какво ми беше направил, но май се бях пияна … не, не от алкохол, а някой невероятно сладък любовен еликсир, който течеше от устните му. Дори си нямах представа какво щеше да се случи с мен, ако така се побърквах и по обикновените мъже в живота ми. За по-малко от час, вече бях готова да дам всичко за него, но едно ми беше любопитно – щях ли да се чувствам така, когато се събудя или чувствата ми щяха да избледнеят, както спомена за този сън.
Мисълта за това ме притесни ужасно много и веднага потърсих утеха в прегръдките му. Приближих се към него, като движех бавно ръцете си, за да се задържа на повърхността, но щом ги увих около тялото му, усетих дъното под краката си. Можех да се закълна, че беше дълбоко повече от 5 метра, но сега въобще не ме интересуваше.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyНед Апр 01, 2012 1:09 am

Придърпах я рязко към мен,като дори малко изстена но ми хареса допира на топлото и тяло.
-Стига бяга малката!
Но този път аз с отдръпнах от нея. Излязох бавно на на сушата,взех една кърпа но се излегнах на одеялото,чаках да се на плува и нарадва на водата. Захапах една ягода,като сока ме опръска но се облизах. Всъщност ми се искаше да я намажа по нея.
-Няма ли да дойдеш при мен?
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyНед Апр 01, 2012 1:22 am

Изненадах се от това, че той ме остави сама във водата, но това не ме притесни, нито подразни, само се чудех колко време ще издържа, преди да се върна при него, но ето че той беше по-любопитен от мен.
- След като така мило ме покани … - казах като типична мрънкаща жена, но вместо да се намръщя, тръгнах бавно към него с широка усмивка на лицето си.
Той може би, очакваше да се настаня до него, но аз седнах в скута му, като бяхме лице в лице и преминах с език през устните му. Бяха така сладки и не исках да пропилея и капчица от ягодовия сок, затова реших да не намесвам моите устни, по които още се стичаше вода.
Пресегнах се и взех една нова ягода, защото вече беше изял тази и я поднесох към устните му, като не му позволих да я лапне цялата, а само да я отхапе, а да повторя движението си отново.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyНед Апр 01, 2012 1:45 am

Сладкия начин по който ме хранеше ме караше да се усмихна топло и широко. Малките сладки игрички,бе истинска жена,която знаеше какво и как да го направи,за да побърка сетивата на един мъж. Облизах устните си преди да ми поднесе другата част от ягодата но въпреки това се надигнах впих жадно устни в нейните,те още бяха мокри но дълбоко не ме интересуваше,защото имах нужда да я усетя отново:
-Устните са по сладки от тази ягода...
Бутнах ягодата от ръката и,и хванах китката и. Приближих я към устните си,нежен и любовен жест,после оставих ръката и на бузата си.
-Ти си моята ягодка и ще те вкуся...
Преобърнах я,с малки целувки се устремих все по надолу и по надолу,до най-нежното и място.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyНед Апр 01, 2012 1:59 am

Изкикотих се тихичко и доволно, като очаквах това да са просто думи, но се оказах по гръб на земята. Нямах никакво намерение да се съпротивлявам, затова просто се отпуснах, като загледах към небето, но в секундата, в която усетих устните ми на едно определено място от тялото ми, изтръпнах от удоволствие и не можах да задържа очите си отворени, нито тялото си спокойно. То се изви нежно, като го направи още няколко пъти, докато свикна с нежния му допи и се отпусна напълно в ръцете му.
Моите обаче, стискаха силно одеалото, сякаш имаше на къде да падна и го придърпваха към тялото ми, докато нежните ми стенания нажежаваха обстановката. Очевидно, беше решил, че не трябва да ми позволи да забравя съня, а с това го направи просто невъзможни.
Не знаех какво да кажа, затова предпочетох да си замълча. Едната ми ръка се спусна бавно надолу, като погали гърдите и коремчето ми, а накрая се вплете в косата му. Усещането беше напълно реално и така подлудяващо.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyНед Апр 01, 2012 2:52 am

Не спирах да си играя с нея,харесваше и и го усещах не само по стоновете,бе стиснала здраво одеялото,дори скърцаше със зъби. Езичето ми жадно си играеше с нейната нежност. Наистина беше сладка,дори по сладка от ягодата,не можех да и се наситя,а и бях готова да я накарам да свърши така. Държах дупето и с една ръка,а другата ми зашари по тялото и,като от време на време помагаше и на устните ми,за да я подразня.
Заплете ръка в косите ми,сякаш ме натисна,искаше още,а аз нямах намерение да спирам. Но включих ръката която бе на дупето и в играта. Задвижих се но и езичето ми още си играеше.
Но се вдигнах облизах се лаком,все едно дете тукощо изяло десерта си. Очите ми блестяха от възбуда и от това,че вече тръпнех да се вмъкна в нея но ръката ми не спираше да си играе,щях да и доставя удоволствие без да съм в нея.
-Ягодке...
Простенах наместен до нея,близо до устните и,вгледан в очите и.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyНед Апр 01, 2012 12:06 pm

Ягодке? Беше нещо ново, но вече беше любимо. Простенах за пореден път и го придърпах към себе си, за да докосна отново устните му с моите в една завладяваща целувка. Не спрях движението на ръката му, нито го накарах да прави нещо друго, защото той беше някак … съвършен – знаеше кога, къде и как да ме докосне. Явно перфектната ми представа за мъжа беше доста добре изпипана, но нима бях толкова повърхностна? Очаквах един добре изглеждащ мъж, но той можеше да се определи с много други думи – прекрасен, красив, завладяващ, пристрастяващ и какво ли още не.
- Не ме ли желаеш? – попитах накрая невинно, защото забелязах, че той имаше желание да ми достави удоволствие, но в момента не доставяше такова и на себе си.
Исках да видя удоволствието в учите му и да знам, че аз съм причината за него. Да виждам как се разтапя от моите ласки така, както аз се разтапях от него. Да усеща устните ми така горещи, както аз неговите, които оставяха парещи следи по кожата ми.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyНед Апр 01, 2012 3:16 pm

-Желая те но исках да ти доставя удоволствие преди да те имам но за малко нещастие на теб не ти харесва този начин.
Махнах ръката си от нея и направих едно малко пренасяне върху нея,разтворих краката и,отърках се в нея съвсем нежно. Накарах я да потръпне и дори изстене,а още повече се изви когато бавно проникнах в нея,слях се отново в нея,това беше доста хубав сън,следвах нейните желания. Прихванах ръцете и,притиснах ги към земята,хванах ги и ги притиснах дори доста силно но с голяма страст и жар,бях полудял по нея и този път нямаше да и дам да е върху мен.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyНед Апр 01, 2012 4:05 pm

Усетих как той взе надмощие над мен и ми даде да разбера, че нещата ще станат така, както той ги желаеше. Не бих могла да си призная, но това ми хареса още повече, като ме накара да тръпна от желание за него и да го искам още и още.
Опитах се да се освободя, но без да полагам много усилия, защото не исках да ме пуска, а само да продължим игричката си. Дори не можах да сдържа широката си усмивка, но тя беше изместена от нежното стенание, което изразяваше много по-добре удоволствието ми.
Отворих устата си, за да кажа нещо, но не знаех какво ... просто не знаех как да го наричам. Той нямаше име, а и да имаше, щеше да е отново плод на моето въображение, затова реших да не питам, а сама да му намеря. След по-малко от 10 секунди то просто се поя в главата ми, като песен, а аз го простенах нежно:
- Мили мой ...

ПП пз Very Happy Деси Слава и Руслан Мъйнов - Мила моя, мили мой
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyНед Апр 01, 2012 5:15 pm

Не усетно на заден фон се появи някаква музика,все едно бяхме в голяма зала,а беше странно защото бяхме сред природата.
-Само теб обичам...
Прошепнах в ухото и в тон с музиката,обхващайки с ръце главата и надигнах се впих устни във вече подпухналите и червени устни,защото ги бях целувал наистина ужасно страстно,сега така ми приличаха на две сладки ягодки. Да тя самата бе една малка ягода. Задвижих се бавно но наистина страстно,за да ме усети,за да усети всяко движение и всичко,до край и влудяващо.
-Моята ягодка,сладка вкусна и влудяваща.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyНед Апр 01, 2012 5:25 pm

Опитах се да се усмихна, но възбудата просто правеше изражението ми много по-различно, като не ми позволяваше да си стегна устните в усмивка, а ги държеше отпуснати и леко притворени, за да се чуват нежните ми стенания.
Чух го ... кух го много добре, как ми каза, че ме обича и като във всеки друг сън, а приех това напълно спокойно. Сякаш го знаех, сякаш ми го беше казвал милиони пъти, но сега ме изпълни с наслада. Отговорих на думите му с една много нежна целувка, която показваше, че и аз го обичах, макар че не го казвах.
Така си беше със странните сънища - обичаш някой, който не съществува, но в перфектния сън, той никога нямаше да те изостави или каквото и да е било друго.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyНед Апр 01, 2012 6:02 pm

Цялата обстановка бе повече от романтична,истински малък рай,задвижих се бързо за да докарам и двама ни до райското удоволствие,което телата ни с готовност очакваха,жадуваха и дори много искаха.
След края останах върху нея,като целунах сладките и устни,врата и малко към гърдите и но без да я дразня,защото тялото и бе много чувствително. Излегнах се до нея но я оставих да се излегне върху гърдите ми. Откъснах си от тревата едно растение,което бе с мека и дори леко гаделичкащ край. Задвижих го леко по рамото и,като се наслаждавах как трепти при докосването. Не прекалявах,лапнах краичето,като го задвижих из устата си,като стар каубой. Но лицето ми показваше блаженство,и как да не найстина бях изпитал такова невероятно блаженство.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 - Page 2 EmptyНед Апр 01, 2012 11:17 pm

Отворих устните си и понечих да му кажа, че го обичам, но веднага съжалих, че мигнах, защото вместо него видях електронния си часовник. Не ... как можеше да се събудя точно сега? Аз ли бях ужасен карък или какво? Нямаше никакъв шум в къщата, пердетата бяха дръпнати и дори не знаех какво ме събуди.
Изправих се в седнало положение и забелязах, че цялото ми тяло беше обляно в пот, а тениската ми беше прилепнала за него ... ето на това му се казваше мокър сън.
Изправих се и бавно отидох в банята си, като хвърлих дрехите си на земята и влязох под студената струя вода, но дори и тя не може да ме успокои. Неусетно спуснах ръката си надолу, като бавно започнах да галя тялото си, опряна на стената и стенеща, докато си мислех за него ...
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 - Page 2 Empty

Сънят на Чалри +18
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Сънят на Клеманс
» Сънят на Самър.