Freak Vampires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Freak Vampires are back in the town!

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Емили Дарк Соул ♥
Сънят на Чалри +18 EmptyВто Авг 06, 2013 9:13 am by Емили Дарк Соул

» Идеи за разпространяване на форума?
Сънят на Чалри +18 EmptyВто Авг 06, 2013 8:26 am by Емили Дарк Соул

» ♠♠♠Маришка♠♠♠
Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Окт 13, 2012 3:46 pm by Маришка

» Другарче за РП?
Сънят на Чалри +18 EmptyПон Юли 30, 2012 1:34 am by Жанет Ставлин

» КЕРЪЛАЙН Форбс.
Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Юни 30, 2012 3:05 pm by Натали Гилбърт

» Приятели!
Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Юни 30, 2012 12:53 am by Dannilo.

» Търся си..
Сънят на Чалри +18 EmptyЧет Юни 28, 2012 9:37 pm by Ramona Quimby

» Талант - никакъв
Сънят на Чалри +18 EmptyЧет Юни 28, 2012 8:51 pm by Kim HyunSeun

» Масов РП "Natalie's birthday" !!!
Сънят на Чалри +18 EmptyЧет Юни 28, 2012 8:17 pm by Kim HyunSeun

Top posters
Шарлийн Уитсток
Сънят на Чалри +18 Vote_lcapСънят на Чалри +18 Voting_barСънят на Чалри +18 Vote_rcap 
Маркъс Колинс
Сънят на Чалри +18 Vote_lcapСънят на Чалри +18 Voting_barСънят на Чалри +18 Vote_rcap 
Натали Гилбърт
Деймън Салватор
Стейси Нортман
Клаус
Томас
Isabella H. Parker ♥
Amber Shane
Никол Мур
Top posting users this week
No user
Top posting users this month
No user
Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Сънят на Чалри +18

Go down 
2 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Брой мнения : 498

Информация за героя
Дарби:
Половинка: НЯМА!
Раса: Човек

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 4:10 pm

От доста време не можех да спя спокойно. Бях завършила преди повече от месец и все още нямах нито работа, нито цел. Предполагах, че това пречеше на спокойния ми сън. Все пак беше ужасно да не знаеш какво точно искаш да направиш с живота си.
Сложих си единствено тениската, на която беше нарисуван Спондж Боб и едни дамски боксерки, като си легнах спокойно, надявайки се да не сънувам поредния кошмар.
Отворих бавно очите си, защото силната светлина ме дразнеше. Светлина? През нощта …
Пред погледа ми се откри невероятно красива гледка – намирах се по средата на някаква горска поляна, покрай която минаваше малка рекичка. Изправих се енергично, като усетих как тялото ми беше изпълнено с енергия и най-вероятно щях да успея дори да полетя, но реших да не го пробвам за сега. Нещо ме влечеше към реката и затова веднага се запътих на там. Усетих влажната трева под краката си и забелязах, че нямах нито обувки, нито дрехи, а само тениската и боксерките си.
„Шантав сън – беше първото нещо, което си помислих – но поне не е зловещ като последните.”
След по-малко от секунда бях в реката и краката ми бяха във водата до глезените. Дори не бях сигурна как бях стигнала толкова бързо до там или само си въобразявах, но всички имахме странни сънища.

Последната промяна е направена от Шарлийн Уитсток на Съб Мар 31, 2012 7:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Клаус
Other
Клаус

Брой мнения : 222

Информация за героя
Дарби: Контрол над ума и сетивата,четене на мисли и невероятна сила.
Половинка: Ергенче,както го гледаш!
Раса: Вампир и върколак

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 4:25 pm

Бавно от водата се показа една мъжка фигура,да това бях аз облечен само по боксерки. Водата се стичаш по мен,а светлината рефлектираше в мен и ме правеше някак изкрящ,като излязъл от сън. Е така си беше бях в сън,един доста хубав сън.
Тръгнах към едно красиво момиче,то не бе облечено кой знае колко много,това беше добре,защото няма да свалям много от нея.
Приближих се ръката ми се протегна към нея,като свалих презрамката на тениската оголвайки красивото и рамо. Обърнах ръката си на опаки и я погалих. Тя потрепна нежно,сякаш и бе студено но бе ужасно топло,заради слънчевите лъчи,който огряваха всичко на около:
-Отдавна те чаках,защо се забави?
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 4:42 pm

Дори не знам къде зяпах, защото не усетих мъжа, който беше буквално пред очите ми, докато не ме докосна и откъсна от мислите ми. Тялото ми претрепна, а кожата ми настръхна, като стана леко грапава. Не знаех дали е от изненадата или нещо друго, но ме побиха ледени тръпки, като тръгнаха от рамото ми, преминаха през цялото ми тяло и отново се върнаха там, където все още седеше ръката ми.
- Мен? – попитах въпросително и усетих как гърдите ми започнаха да се надигат, защото си поемах максимално въздух и отново не ми стигаше.
В притеснението си отстъпих леко назад, като не спирах да гледам в очите му и се опитвах да разбера какво става. Сякаш бях забравила, че това е просто сън, а не реалност. Е … така беше с обикновените хора, ние не намирахме никаква разлика между тези две неща, докато не се събудим.
- Защо си гол? – попитах най-накрая втрещено, като абсолютно забравих за своя външен вид.
Погледа ми се заби в боксерките му … да, ужасно неучтиво, но те бяха нещото, което привлече силно вниманието ми, след очите му.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 4:55 pm

Погледа и се устреми на долу,където мъжествеността ми бе издула боксерките,а те се бяха впили от водата в мен. Усмивка на някакво задоволство заигра по лицето ми,като го направи по-чаровно и някак съблазнително. В очите ми обаче имаш пламък на възбуда и очакване.
-Защото те чаках...
Наведох се бавно към нея,отмятайки дългите и копринени коси. Можеше да усети дъхът ми и нежното стенание,което излезе от гърдите ми:
-А,ти защо си толкова облечена?
Другата ми ръка се плъзна от към корема надигайки тениската на горе,открих стегнатото и коремче,нежната и кожа бе леко настръхнала но този път не бе от студ,а от докосването ми. То бе така нежно и така леко,можеше да преобърне всичко.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 5:06 pm

Премигах нервно и от устата ми излезе някакво подобие на „ами …”, но докосването ми му донесе такава наслада, че тотално блокира сигналите на мозъка ми, които ми повтаряха да го отблъсна от себе си и да си оправя тениската.
Прехапах нервно долната си устна и отново върнах погледа си на очите му, но това май не беше много добре, защото усещах как ме омайват и ме влекат много повече, отколкото реката преди малко. През главата ми мина една мисъл … мисъл, която не изпълних, но тя накара краката ми да омекнат, а тялото ми да желае всяко негово докосване.
Беше абсолютно ново и странно за мен. Имала съм мокри сънища, но не бях много сигурна, как да определя този. Усетих как дишането ми стана все по силно, сърцето ми заблъска в гърдите ми, сякаш се опитваше да излезе от там, а погледа ми се премрежи. Всичко това беше просто знак, че го желая ужасно много, но страха в обикновен човек като мен надделяваше често и не смеех да направя нищо друго, освен да говоря.
- Защото ми е топло ... предполагам - казах най-накрая с огромно закъснение, като осъзнах колко глупаво прозвучах и бузите ми поруменяха моментално.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 5:16 pm

Другата ми ръка се вдигна и погали румените и бузи,беше сладка като се зачервяваше така. Тениската и се надигна,като скоро бе свалена и захвърлена на брега. Сега се откриваше страхотна гледка на красивото и тяло. Неусетно тръгнах назад и навътре във водата. Когато водата стигна до корема и спрях,тя бе намокрила бельото и и сега се впиваше в нея. Въпреки това водата бе топла,все едно бе от вана.
Свалих ръката си,като загребах вода с шепата си,нежно я оставих да се стича между гърдите и. Наслаждавайки се на нежното и и красиво тяло:
-Не се срамувай от мен...
Казах и тихо за да не се притеснява от всичко това,което вършехме:
-Тук няма никой освен ти и аз,остави се на момента.
Загребах още малко вода но тогава я оставих да се стича върху гърдите и,така щеше да я накара да настръхне още повече:
-Красива си...
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 5:30 pm

Огледах се нервно, когато каза, че сме само двамата. Често ме гонеше параноята и не бях много сигурна, че е прав, но не след малко бях откъсната о мислите си. Тези думи ми подействаха много по-силно от водата, която се стичаше по голото ми тяло и ме накараха да изпитам безгранично удоволствие.
- Харесва ми – казах шепнейки и намалих максимално разстоянието между нас, като ръката му ме докосна и допълних – харесва ми да ме докосваш.
Не знаех защо се държах така разгонено, но просто не можех да спра нито думите си, нито действията си. Посегнах притеснено към него с треперещата си ръка, сякаш се страхувах, че ще изчезне в момента, в който го докосна, но не стана така. Ръката ми вече се намираше на гърдите му, но докосването ми не беше рака нежно както неговото. Аз натиснах силно, като пръстите ми се впиха в кожата му, но без да използвам ноктите си, за да не му причиня болка, като бавно спуснах ръката си надолу. След пръстите ми оставаха бледи розови следи, които изчезваха постепенно, както следата от самолет в небето.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 5:41 pm

Малко стенание се откъсна от устните ми,когато ръцете и се спуснаха по тялото и,това накара то да изтръпне да иска още и да се моли за още от нейните ласки. Знаеше,как да се докосва до мен,бе плаха но постепенно се освобождаваше.
Едната ми ръка мина зад тила и вплетена в косите и,за да я доближа до мен,да я целуна. Но целувката не бе дива,започна нежно,като устните ни едва едва се бяха докоснали до нея,а след това засмуках лекичко едната и устна,леко внимателно. Целувката прерасна в все по страстна,когато езика ми нахлу и започна да си играе с нейния. Отпусна се в ръката ми,която вече бе на кръста,усещах че ще падне.
Отдръпнах се облизвайки устни:
-Сладки устни...
Тялото ми се търкаше в нейното,като не оставяше част за съмнение и това,че се желаем и имаме нужда един от друг.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 5:55 pm

Целувката му преобърна цялата ми представа за него. Вече го целувах така, сякаш той беше мой, аз негова и всичко това беше съвсем естествено. Дори усетих раздразнението в себе си, когато той се отдръпна от мен и спря да ме целува. Отново премига, защото наистина вече не знаех къде се намирам и след като не можах да осъзная какво точно ставаше, реших да попитам него.
- Как го направи? – попитах съвсем тихо, като гласа ми беше изтънял, заради нарасналото желание в мен.
Не можех да си обясня магията, която беше накарала тялото ми да му се отдаде, но още по-странно беше това, което бях усетила, макар и за няколко секунди. Всичко ставаше толкова бързо, най-вече промяната в чувствата ми, че дори не знаех дали искам да дочакам отговора му или да не му дам възможност да заговори, като впия отново устните си в неговите.
През това време ръката ми продължи да слиза надолу, като не можах да я спра, докато не застана на ластика на боксерките му. Разбира се, не можах да се престраша да ги сваля, но нямах никакво намерение да се връщам назад. Исках нещо и макара да не знаех какво точно, нямаше да спра, докато не останех напълно задоволена.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 6:12 pm

-Това все пак е сън...
В сънищата понякога нямаше особено голяма логика,а това беше само сън и то много красив. Вдигнах я на ръце,като бавничко я занесох на една постелено одеяло. Настаних се върху нея но се подпрях на една ръка,за да мога да я докосвам,усещам и дори наслаждавам.
-Всичко само за теб...
Дори нямаше логично обяснения от къде се бяха появили купичка със сладки ягоди. Улових една,доближих я до устните и,погалих ги само леко,очаквах я да си отхапе от ягодата:
-Вкуси я наслади и се....
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 6:28 pm

Ягодката се намираше пред устните ми и макар, че чак сега се сетих, че това беше просто сън, бях повече от изумена. Можех да усетя наситения й аромат, който ме омайваше и ме караше да я искам така, както бях поискала него. Надигнах се леко и я захапах, като не спирах да го гледам в очите, а от нея потече студен сладък сок, който тръгна бавно надолу по езичето ми. Изядох половината от нея, като й се насладих изцяло, докато бавно я дъвчех, а след това езичето ми премина през влажните ми от сока устни, като все още не бях отделила погледа си от него.
Те се разтвориха леко и от тях излезе едно много нежно стенание, а очите ми се затвориха от удоволствие. Бях чувала, че вкусовете и миризмите могат да повлияят много силно, но не очаквах да имат чак такова действие върху мен.
- Защо те желая толкова много – попитах направо, без да мога да се спра.
Винаги съм се дразнила много, когато по филмите имаше такива сцени и момичето изръсваше нещо подобно, но сега сякаш не можех да се конролирам. Единственото, което можех да правя, без да спирам, беше да го докосвам, целувам, гледам и всяко друго нещо, което беше свързано с него. Това беше най-странния сън, който имах напоследък, а аз си мислех, че този ще бъде напълно нормален.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 6:58 pm

Устните и бяха станали все по сладки,след като ягодовия сок бе по устните и. Можех да видя сладките капчици,правеха устните и някак блестящи,дори изкрящи. Бавно навеждане и впиване в устните и,нямаше нищо по сладко от нейните устни но не заради сока. Тялото и трепереше под мен,а това определено ми харесваше,защото и аз тръпнех за тялото и.
-Защото и аз изгарям за теб...
Преди да довърша ягодата докоснах с нея гърдите и,направих леко кръгче. Усмивка на блаженство леко навеждане,за да оближа сладкия вкус. А,след надигането довърших ягодата,като метнах листенцата. Изръмжах от удоволствие,бавно ръката ми се спусна до мокрото и бельо но не се мушнах под него,а я докоснах и погалих върху него. Потрепери,хареса и но и аз също потреперих,защото беше невероятно гореща и възбудена.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 7:15 pm

Изстенах от удоволствие, когато езичето му се заигра с гърдите ми и вече бях спряла да мисля. Не ме интересуваше какво правя, дори и да беше реалност, защото ми харесваше прекалено много. Зарових пръстите си в косата му и го придърпах отново нагоре, за да го целуна пак и пак и пак … Той може би се беше насладил на моите устни, но не и аз на неговите. Исках да ги усещам непрекъснато, а когато усетих и ръката му върху най-нежната част от тялото си, разтворих леко краката си, като изстенах приглушено, защото устните му бяха все още върху моите.
Не знаех дали аз спрях да целувам него или той мен, защото губех представа за нещата, но не обърнах особено внимание на това. Извъртях главата си на една страна, като открих врата си и усетих как лекия ветрец ме погали и отметна косата ми.
Вече не усещах никакво неудобство, притеснение или каквото и да е било там, което да ме накара да го спра. Дори не желаех да се събуждам. Искаше ми се да си остана завинаги тук, на това вълшебно място и да се любим до полуда.
Ръцете и устните му бяха толкова нежни, че просто не можех дори да си помисля да използвам друга дума, вместо любене. Даряваше ме с нежни ласки и караше всяка част от мен да крещи, че го желае.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 8:02 pm

Откри врата си за мен,предизвика желание в мен да я захапя но не я захапах,ами само я целунах ,но прекарах само езичето си по него,а после достигнах до ухото и. Беше ред за нежни думи но преди да го сторя простенах на ухото и:
-По сладка от ягода...
Пъхнах ръката си под бельото и,сега беше време да я усетя без да ми пречи никакъв плат,това щеше да я побърка още повече,дори бях сигурен,че няма повече нужда от тези ласки но въпреки това ми харесваше да си играя с нея.
Не спирах да целувам устните и за да приглушавам прекрасните и стонове.
Съня започваше да става все по страстен.
-Докосни и мен не се страхувай.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 9:30 pm

Начина, по който ме докосваше, ме побъркваше. Знаеше как да го направи и не се колебаеше, за разлика от мен, но и аз нямаше да остана дълго така. Последвах съвета му и отново преминах с ръка по перфектното му тяло, като плахо се спрях на бельото му. Всъщност, имаше ли от какво да се притеснявам? Каквото и да станеше, това беше просто сън и щях да го помня само аз.
Продължих бавно надолу, като усетих колко е възбуден и прехапах долната си устна. Самата мисъл, че ме желае, ме накара да се навлажня още повече. Ръката ми го обви и бавно се задвижи, докато го целувах, като напълно несъзнателно смъкнах бельото му. Така ми беше много по-лесно да му доставям удоволствие, но не желаех да чакам повече, затова се отдръпнах леко от него, а след секунди той се озова под мен. Боксерките му бяха някъде на бедрата, напълно ненужни, затова крачето ми ги избута и те останаха някъде на земята. Отърках се палаво в него, а в погледа ми се виждаше онова игриво пламъче, което му показваше желанията ми, но сякаш не можех да се сдържа и имах нужда да ги изрека.
- Искам да съм твоя - казах с едно доста сериозно и объркано изражение.
Знаех, че искам да прекарам целия сън с него, като слеем телата си, но това от къде дойде? Нима не исках той да е мой, а просто исках аз да съм негова? И то не само по този начин ... исках да съм напълно негова, да ме притежава.
Реших да прекъсна неловкия момент, затова се наведох и отново го целунах, като ръката ми беше на гърдите му и го притискаше силно към земята, без да му разрешава да ми избяга.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 9:46 pm

Беше смела дръзка и ме побъркваше. Намести се върху мен,красивото и тяло беше мехлем за очите ми,галеше сетивата ми с тази невероятна гледка. А,най хубавото от всичко бе,че не се срамуваше,нямаше страх нямаше нищо друго освен невероятна страст и възбуда.
Прикова ръцете ми за земята,можех да я отблъсна но ми харесваше малкото и властно поведени,само в секса позволявах власт иначе не го позволявах.
-Твой съм...
Може би за съня не знаех дори защо го казвам но го казах. Тя още се търкаше в мен и не бързаше но аз вече не можех да издържам:
-Тук съм няма да избягам...
Уверих я аз,пусна ръцете ми,тогава я улових за дупето и я наместих. Сливането обърна все едно целия свят,беше така съвършено и така истински. Усещането да бъда в нея беше не заменимо. Простенах стиснах зъби и се надигнах,целунах я диво и страстно,като я задвижих бавно.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 10:04 pm

Новото стенание, породено от проникването му в мен, беше единственото, което се чуваше вече. Сякаш водата беше спряла да се стича, птиците бяха спрели да летят, дори вятъра беше изчезнала и единствено ние бяхме там …
Отвърнах на целувката му със същата страст, като сложих ръцете си на лицето му и го придърпах към себе си. Харесваше ми начина, по който се движеше, но желанието ми да го задоволя, беше прекалено голямо, за да му разреша, да поеме нещата под свой контрол. Натиснах го отново надолу, като се изправих в седнало положени и започнах да извивам тялото си като вълна, докато го гледах право в очите. Исках да вижда удоволствието, което ми доставяше всичко това.
Хванах едната му ръка за китката му, като я стиснах силно и я преместих бавно, докато тя галеше нежно тялото ми и не стигна до гърдите ми. Толкова много желаех докосването му, че дори нямах намерение да го моля. Исках нещо, сега беше момента да си го взема.
Движенията ми върху него ставаха все по-забързани, по-резки, по- възбуждащи ... поне за мен.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 10:17 pm

Изкусителката се движеше над мен,като в някакъв танц. Но бързината и се увеличи,започна да се движи все по бързо,страстно дори влудяващо. Бе пуснала само едната ми ръка,която си играеше с гърдите и,който ме побъркваха,защото бяха така големи и така пищни. Истинска сладост,бе повече от перфектна. Кой не би пожелал такава жена,кой не би искал да е с нея.
-Давай красавице искам да се слея с теб...
Измъкнах ръката си,преобърнах я и се настаних върху нея,като аз се задвижих бързо исках да я накарам да изпита невероятно удоволствие:
-Да малка красавице!
Прошепнах в ухото и и се дръпнах,прхванах ръцете и,но преди това ги целунах.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 10:29 pm

Не можех да сдържам огромната си наслада, която излизаше под формата на стенания и то доста силни. Искаше ми се да отговоря на думите му, но просто не можех да кажа абсолютно нищо, защото дишах прекалено тежко и не бях напълно сигурна, дали мога да мисля в подобна ситуация.
Усетих как температурата на тялото ми щеше да удари най-горната граница на термометъра, като вече лъщеше, сякаш бях покрита с малко количество бебешко олио. Страстта и удоволствието също се покачваха, като усетих, че всеки момент ще достигна до онзи невероятен момент.
Увих краката си около кръста му, като не му разрешавах дори да си помисли да излезе от мен, а в идеалния момент затегнах хватката си и крачетата ми, които се намираха на перфектното му стегнато дупе, го натиснаха рязко към мен и той навлезе до край, като усети как тялото ми се изви като дъга под неговото. Отпуснах главата си назад, като виждах всичко на обратно, но дори не можех да фокусирам. Побъркващата тръпка мина от нежното място между краката ми, бързо се покачи нагоре, като се завъртя в коремчето ми, стегна гърдите ми и накрая се преобрази в много силно стенание, която се носеше по въздуха и сякаш озвучи цялата поляна.
Оргазма беше по-дълъг от обикновено и сякаш се засилваше постепенно, като ме караше да полудявам. Стиснах силно раменете му и дори не усетих кога ноктите ми пробиха кожата му, но сякаш и това ми донесе известна наслада.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 10:41 pm

Невероятно удоволствие идващо от нейното удоволствие,можех да усетя чувствата и да усетя колко силен и бе оргазъма,колко силно бе това чувство. Останах над нея,като погалих поруменялото и лице,бе така невинна. Излязох от нея но не бързах да си тръгна,погалих я нежно наслаждавах и се:
-Малка карасавица...
Наведох се към ухото и:
-Искам пак да съм с теб...
Това бе казано с толкова желание с толкова голяма страст:
-Ще ме чакаш ли пак тук?
Съня продължаваше но не се знаеше до кога,ще продължи,дали нямаше изгрева на слънцето да я пробуди или някакъв шум.
-Ще дойдеш пак тук нали?
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 10:50 pm

Как беше възможно, да се озова отново тук? Та това беше просто сън, а той просто плод на въображението ми, но това означаваше ли, че трябва да го разочаровам?
- Разбира се – казах напълно уверено, но гласа ми прозвуча много по-слаб, отколкото очаквах.
Все пак не го излъгах. Ако зависеше от мен, щях да прекарвам всеки от сънищата си с него, по този начин. Дори щях да искам да спя непрекъснато. Защо реалността не беше поне за миг толкова красива, колкото този невероятен сън? Защо нямаше мъже като него в моя живот? Е … явно, съзнанието ми си беше изградило представа за перфектния мъж и ми беше подарило поне един перфектен момент с него.
Легнах на една страна, като се надигнах леко и подпрях главата на ръката си. Енергията ми започна да се възвръща, а усмивката не мърдаше от лицето ми. Нещо в него ме караше да не мога да спра да се усмихвам.
Приближих се бавно към него и отново го целунах, но без никаква страст. Устните ми докоснаха така нежно и внимателно неговите, че усещах как ще полетя всеки момент. Е … нямаше да се учудя, ако наистина го направех, защото това все пак беше просто сън.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 11:12 pm

-Радвам се,че ще се върнеш отново,защото аз ще те чакам.
Бутнах лицето и с носа си,като се отдръпна но се усмихна,знаеше,че не искам да я изплаша,че не го правех нарочна а като малка игра. Облегнах се назад,оставих я тя да се намести до мен. Сега отново можеше да усетим парещото слънце и дори вятъра,летния вятър,който докосваше телата ни:
-Харесвам тялото ти,очите ти и невероятните ти устни,харесва ми,как трепериш,когато те докосна.
Не знаех колко време още ни оставаше но исках да му се насладя на максимум,вярно е че аз бях част от този сън но до някаква степен,аз се бях намесил в съня и,иначе щеше да сънува само природата. Нямаше да има нищо друго освен природа.
-Позволи ме да те докосвам и галя още малко....
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 11:28 pm

Отпуснах главата си на гърдите му и след всяка следваща дума се притисках още по-силно към него. Надигнах леко главата си, когато чух желанието му и усмивката ми стана така нежна и миловидна. Погалих лицето му и се приближих към него, но за разлика от другите пъти, този не го целунах, а само прошепнах:
- Ако беше истински, щях да ти разреша да ме даряваш с тази божествена наслада денонощно.
Отново хванах ръката му, но този път целта ми беше друга – поднесох я към устните си и целунах върна на всеки от пръстите му, като не спирах да го гледам в очите, а после я сложих над гърдите си, като му дадох пълна свобода да ме докосне къде пожелае.
- Сега съм тук и съм само твоя … прави с мен каквото пожелаеш.
Легнах отново, но този път на леко разстояние от него, за да му дам пространство и възможност да изпълни всяко негово желание, но нали той беше просто плод на въображението ми … това не означаваше ли, че неговите желания, всъщност бяха мои? Всъщност, нямаше никакво значение, защото както и да направеше доставяше удоволствие и на двама ни.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyСъб Мар 31, 2012 11:40 pm

Извърнах се рязко към нея,но не и бързо за да я изплаша и нараня. Сега можех да изпълня заканата си и да я докосна,да я извърша малката си закана. Ръката ми мина по устните и,а после по врата,всяко място през което минавах го целувах,допълнително усещане. В тези жестове нямаше страст,а по скоро нежност:
-А,аз бих те откраднал и пленил,за да си само моя!
Отговорих накрая на това,което бе казала,е всъщност това не беше въпрос но аз исках да отговоря. Сложих ръката си на бузата и,отново целунах устните и вгледах се в очите и:
-Но по добре е да останем тук,само тук можем да сме заедно.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 EmptyНед Апр 01, 2012 12:03 am

- Искам да остана вечно – казах с невинна усмивка и затворих очите си.
Беше странно и в същото време невероятно – при всяко негово мърдане виждах силуета му, който се образуваше от червен пушек. Това ме подсещаше за Daredevil, който беше сляп и изведнъж ме изби на смях. Сложих ръцете си на лицето му, като го придърпах рязко към мен, целунах го само за секунда и веднага го бутнах, като той падна по гръб до мен.
Засмях се още по-весело и без да се интересувам, че бях напълно гола, станах и се затичах към рекичката, като всяка секунда се обръщах към него, за да видя дали ме следва. Усетих как се вдетених за секунди, но сега беше малко по-различно, защото исках да тръгне след мен, исках да ме хване и какво ли още не.
След секунди отново бях във водата, като изчезнах от погледа му. Започнах да плувам навътре, като чак сега осъзнах, че реката не беше толкова малка, за колкото я мислех. Всъщност си беше доста дълбока и като във всеки вълшебен сън, тя се оказа бездънна, а никое от красивите животинчета вътре не се плашеше от мен. Не бях много сигурна, че имах нужда от въздух, но имах непреодолима нужда от него, затова не издържах и половин минута под водата, а се върнах на повърхността и очите ми започнаха да го търсят навсякъде.
Sponsored content

Сънят на Чалри +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Чалри +18   Сънят на Чалри +18 Empty

Сънят на Чалри +18
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Сънят на Клеманс
» Сънят на Самър.