Freak Vampires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Freak Vampires are back in the town!

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Емили Дарк Соул ♥
Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyВто Авг 06, 2013 9:13 am by Емили Дарк Соул

» Идеи за разпространяване на форума?
Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyВто Авг 06, 2013 8:26 am by Емили Дарк Соул

» ♠♠♠Маришка♠♠♠
Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyСъб Окт 13, 2012 3:46 pm by Маришка

» Другарче за РП?
Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyПон Юли 30, 2012 1:34 am by Жанет Ставлин

» КЕРЪЛАЙН Форбс.
Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyСъб Юни 30, 2012 3:05 pm by Натали Гилбърт

» Приятели!
Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyСъб Юни 30, 2012 12:53 am by Dannilo.

» Търся си..
Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyЧет Юни 28, 2012 9:37 pm by Ramona Quimby

» Талант - никакъв
Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyЧет Юни 28, 2012 8:51 pm by Kim HyunSeun

» Масов РП "Natalie's birthday" !!!
Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyЧет Юни 28, 2012 8:17 pm by Kim HyunSeun

Top posters
Шарлийн Уитсток
Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 Vote_lcapСънят на Клаус и Шарлийн... +18 Voting_barСънят на Клаус и Шарлийн... +18 Vote_rcap 
Маркъс Колинс
Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 Vote_lcapСънят на Клаус и Шарлийн... +18 Voting_barСънят на Клаус и Шарлийн... +18 Vote_rcap 
Натали Гилбърт
Деймън Салватор
Стейси Нортман
Клаус
Томас
Isabella H. Parker ♥
Amber Shane
Никол Мур
Top posting users this week
No user
Top posting users this month
No user
Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Сънят на Клаус и Шарлийн... +18

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Клаус
Other
Клаус

Брой мнения : 222

Информация за героя
Дарби: Контрол над ума и сетивата,четене на мисли и невероятна сила.
Половинка: Ергенче,както го гледаш!
Раса: Вампир и върколак

Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 Empty
ПисанеЗаглавие: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyНед Апр 01, 2012 11:28 pm

Беше доста натоварен ден но исках само едно да легна да заспя и скоро се случи,още щом легнах се бях отнесъл във волята на сънищата,като слях съня си с още един,на едно момиче,което бях сънувал преди няколко дни.
Само че съня бе преплетен в моето съзнание,като бе отражение и на миналото,на миналото в което аз присъствах.
Беше стая от ренесанса в нея светеха само няколко свещи имаше и балдахин легло,бях в покоите на някоя дама. Не бе трудно да се досетиш. Стоях в едно канапе скрито в мрака и чаках дамата да влезе през вратата. Бях се промъкнал,чаках я в тъмното но бях сигурен,че тя ще ми се зарадва,защото тръпнеше да се видим отново. Това бяха чувствата който се бореха в мен и цялата картина. В цялата стая се носеше аромата на мускус,сапуна и парфюма който използваше. А,как копнеех да измия тялото и в онази баня близо до нейната стая.
Върнете се в началото Go down
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Брой мнения : 498

Информация за героя
Дарби:
Половинка: НЯМА!
Раса: Човек

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyНед Апр 01, 2012 11:40 pm

Вървях по някакъв много дълъг коридор, а в краката ми се преплиташе дългата ми рокля. Беше чисто бяла с нежни перлени проблясъци, а плата беше толкова гладък, че всеки би пожелал да го докосне. Роклята стигаше чак до глезените ми, като беше съвсем семпла и изчистена, с голямо квадратно деколте и широки презрамки, а ципа се намираше на гърба ми. Ходех на ужасно скъпи и красиви високи обувки, които принципно не можех да си позволя, но сега бях напълно сигурна, че се връщах от някакъв бал.
Завих спокойно по коридора и отворих една врата, сякаш знаех какво ще намеря вътре и дори не се изненадах, когато го видях там. На лицето ми грейна ослепителна усмивка, а аз затворих врата, като се приближих бавно към него и застанах права в долната част на леглото. Дълго време го гледах и просто му се любувах, като усетих колко горещо започна да ми става и започнах да отмятам гъстата си коса от раменете си.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyНед Апр 01, 2012 11:51 pm

Стоях в тъмнината когато тя дойде,в първия момент ме гледаше. Бе в красива рокля,явно бе облякла най-красивата си за да отиде на бала. Корсета притискаше тялото и,бе повдигнал гърдите и,и те се надигаха при всяко дихание. След като отметна косите си назад,аз се изправих,тежките ми ботуши прокънтяха из стаята. Приближих се бавно сложих ръка на кръста и,гледах в невероятно пламтящите и очи:
-Милейди вие най-сетне се появихте.
Огледах я отново,като очите ми се спряха към голямата и гръд на която имаше малко медальон.
Накарахте ме много дълго да чакам,а аз определено не обичам да чакам дълго.
Погалих я с опакото на пръстите по голите и рамене,прехапах устни,защото копнеех да ги целуна.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyПон Апр 02, 2012 12:05 am

Претрепнах няколко пъти от допира му и преглътнах шумно, като гърдите ми започнаха да се надигат все повече, защото само мисълта за него затрудняваше дишането ми.
- Отне ми повече време, отколкото предполагах - казах тихо и се приближих бавно към него, като погалих много нежно лицето му и едва се сдържах да не го целуна на секундата - но не е ли важното, че дойдох?
Изглеждах и звучах така отдадена на него, но не само вида ми беше такъв - така се чувствах. Приближих се максимално към него, като ръката ми се спусна към тила му и го придърпах леко и внимателно към мен, за да даря устните си с онази несравнима наслада, да усетят неговите върху тях.
- Липсваше ми - казах съвсем тихо и го погледнах с онзи невинен поглед, като опрях челото си в неговото и ми се искаше никога да не се отделим.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyПон Апр 02, 2012 12:12 am

-Да важното е,че сега те държа в ръцете си и няма как да се измъкнеш от ръцете ми. ..
Не можах да довърша,защото исках да целуна сладките устни на моето момиче. Нямаше червило,както повечето дами,защото бе млада и нямаше нужда от грим,което ми спести размазан грим по лицето. Впих жадно устни,все едно човек изгубил се в пустинята съзираше за първи път вода. Дишането и се ускори,развълнува се,аз също бях развълнуван но заради пищната рокля не можеше да усети това ми вълнение. Другата ми ръка се спусна надолу,към роклята,като бавно я набирах,много бавно,за да достигна до стройните и крака,а и може би до нежните и бедра. Отдръпнах се прехапах устни,дори малко изръмжах,копнеех за нея:
-Но все пак не трябваше да ме караш толкова да чакам...
Навеждане за да даря лебедовата и шия с няколко целувки и дори малко страстно захапване,доста деликатно и нежно но и някак диво.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyПон Апр 02, 2012 12:22 am

Усмихнах се предизвикателно и не знам как изведнъж преминах от любов към страст, но преди да успея да се сдържа, вече го бях изрекла:
- Тогава ще понеса наказанието си.
Звучеше някак перверзно, макар че го бях казала с доста спокоен и сериозен глас. Усетих как той вдигна роклята ми догоре и ръцете му се намираха на голите му крачета и стегнатите ми бузки. Дори не се замислих какво правя, а веднага скочих в ръцете му и то буквално, като увих краката си около кръста му и нахално напъхах езичето си в устата му. Целувката беше повече от страстна и не знам за него, но на мен ми повлия така силно, че простенах нежно, докато устните ни се наслаждаваха едни на други.
Наистина не можех да се сетя колко време беше изминало от последната ни среша, но ми се струваше прекалено много. Не исках пак да се разделяме ... всяка секунда без него за мен беше просто пропиляно време.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyПон Апр 02, 2012 2:56 pm

Никак не очаквах да скочи върху мен и да ме обязди,толкова лудо и диво. Залитнах на зад,като се стоварих на леглото,а тя върху мен. Засмях се звучно,защото бе много забавно,тя бе готова още от вратата за краката. А,аз нямам нищо против,защото копнеех за тялото и.
-Дивата ми яготка...
Казах толкова перверзно,толкова влудяващо с онзи английски акцент. Надигнах фустите,погалих голите и крачета,бричовете на панталона всеки момент щяха да се спраскат от напрежение от желание:
-Откопчей панталона ми искам да те почувствам да се вмъкна в теб и да те обладая...
Без срам заповядах,като я целунах диво,а след това още по строго казах:
-Веднага!
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyВто Апр 03, 2012 5:02 pm

Претръпнах от заповедния ми тон, но това ме накара да му се подчиня веднага, че дори и да се възбудя. Смъкнах се надолу, но преди да стигна до панталона му, хванах ризата му от двете страни и я дръпнах толкова рязко, че навсякъде се разхвърчаха копчета. Продължих да слизам надолу, като страстно целувах гърдите и коремчето му, докато не застанах на земята пред краката му. Бързо разкопчах панталона му, а той се надигна на лакти, сякаш да се обеди, че ще изпълня заповедта му.
Разкопчах панталона му, а после го смъкнах леко надолу, заедно с бельото му и преди да е успял да ме върне нагоре, преминах с езика си по цялата дължина на най-възбудената част от тялото му. Исках да му донеса несравнимо удоволствие, но това беше колкото хубаво за него, толкова хубаво и за мен. Използвах меките си устни и палавото си езиче, за да го задоволя максимално, като много тихо и нежно стенех, показвайки му, че и аз изпитвам удоволствие.
Не знаех дали точно това ще му хареса, защото на реката беше така различен. Искаше само да ме люби, но сега просто ми действаше възбуждащо, че дори и перверзно.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyВто Апр 03, 2012 5:22 pm

Едва не се задавих,когато тя го обхвана с ръце,мина с език по него. Цялото ми тяло реагира мигновено,като прокара по цялото ми тяло не бивали тръпки на удоволствие. Гледах я това също ми доставяше удоволствие,да гледам,как ме задоволява,как си играеше с мен. Стиснах завивката,като простенах,когато ме обхвана с плътните си сладки устни. Носеше толкова наслада:
-Яготке...
Не можех да издържа,повдигнах я,разкъсах корсета и го метнах на пода исках да я докосна исках я веднага. Отървах се и от роклята и,от фустите и всички други неща,който ми се мяркаха в ръцете.
Отново ме улови,не искаше да ме остави,явно днес,щяхме да си играем,за това ръката ми,последва това което правеше и се заигра с устните и,проникваше само леко,за да я накара да трепери.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyВто Апр 03, 2012 7:31 pm

Силните му ръце разкъсаха дрехите ми и това ми подейства повече, отколкото е успявал да ми действа някой мъж. Изведнъж се оказах гола в ръцете му, но той само си играеше с мен и ме побъркваше, без да ме задоволи напълно. Може би искаше да му кажа, че го желая ужасно, а и аз смятах да направя точно това.
- Искам те - простенах нежно и се надигнах леко, като впих устните си в неговите - искам те толкова много, че съм готова да направя каквото пожелаеш от мен, за да ми позволиш да те имам поне за пет минути.
Не можех да повярвам, че тези думи излизаха от моята уста, но си беше така. Исках да го усетя в себе си и само пръстите му не ме задоволяваха. Исках да ми се отдаде така, както само той можеше и да ме накара да бъда негова ... да ме подчини. Дори исках да ме кара да правя неща за него, за да мога да докажа безграничната си любов. Беше необяснимо, но когато бяхме заедно, аз бях коренно различен човек.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyВто Апр 03, 2012 8:08 pm

-И аз теб,наистина много те желая.
Наместих дупето и върху мен,като бе просто сладко блаженство. Задвижих я бавно,като ръката ми погалих гърдите и,невероятно то и секси тяло все едно бе създадено точно за мен. Пасвахме си все едно ... Оу не знаех но си пасвахме повече от колкото предполагах:
-Обожавам теб,обожавам и тялото ти,побъркваш ме!
Оставих я вече да се движи сама,за да командва сама движенията си,да прави,каквото иска.
Надигнах се целунах устните и,толкова страстно и толкова влудяващо,дори една целувка ме караше да треперя.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyВто Апр 03, 2012 9:10 pm

Увих ръцете си около врата му, за да го задържа надигнат, защото не исках да спира да ме целува. Устните му ме караха да стена, да искам още целувки, да се разтапям между тях, сякаш бях парченце бял шоколад. След време обаче реших да го пусна, за да си поеме въздух и да се отпусне на възглавницата, а аз чух думите си, преди да успея да ги спра.
- А аз те обичам - казах съвсем тихо, но думите бяха толкова тежки, че сякаш го бях изкрещяла, но не можах да се спра само с това - обичам те така пламенно и горещо, че всяка секунда без теб е пропиляно време.
Наведох се надолу и впих устните си в неговите. Не исках да му дам възможност да ми отговори, защото ме беше страх, че отговора можеше и да не ми хареса. Предпочитах да си мисля, че може би е влюбен в мен, но още не е готов да ми го каже, отколкото нещо друго.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyВто Апр 03, 2012 9:32 pm

-Не просто те обичам обожавам те!
Задвижих се,за да си доставим удоволствие но бяхме толкова превъзбудени и възбудени,и бяхме свършили доста бързо. Но вечерта още бе млада и това не ни уплаши. Оставих я да лежи върху мен,обичах обгръщащото усещане за нея,галех все едно коте по гърба нежно с върха на пръсти те си. Вдишвах от аромата на косите и:
-Липсваше ми малка красавице.
Казах и я целунах по главата. Завих я с одеялото не знам защо беше ни доста горещо но само това,че сме загърнати с одеяло правеше всичко някак задушевно.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyВто Апр 03, 2012 9:51 pm

За пореден път изпитах несравнимото удоволствие, което той доставяше на тялото ми, но за мен нямаше по-голямо удоволствие от това, отново да сме заедно. Хванах ръката му и преплетох пръстите си с неговите, като не спирах да го убеждавам, че той на мен ми беше липсвал много повече. Бях се вманиачила до толкова в него, че бях готова на всичко, но понякога нещата не ми се виждаха така реални, както сега.
Не можеше ли наистина да сме заедно? Да бъде повече о мечта ...да го целувам страстно, да го прегръщам нежно и да спя сгушена в обятията му? Дори не исках да мисля за това, дали ще го видя отново. Само щом се сетих, осъзнавах, че ще си тръгна от тук, а тази мисъл ме побъркваше до толкова, че бях готова да се самоубия, само и само да остана с него.
Нещата дори не вървяха на добре ... чувствах се пристрастена към този мъж до толкова, че губех представа реалност и мечта.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyВто Апр 03, 2012 10:00 pm

-Харесвам те в рокля но още повече те харесвам без нея.
Закачих се отново,потупах я леко по дупето,за да стане и да отида към банята,смятах да напълня ваната:
-Искаш ли една вана?
Водата се стече,като лека полека напълваше ваната. След,като бе пълна и също така с добавени масла,се появих взех я на ръце и я пренесох във водата,а малко след това и аз се настаних. Бях срещу нея но тя се завъртя и легна върху мен,не и се сърдех даже го исках. Погалих я и я прегърнах,притискайки я към тялото си.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyВто Апр 03, 2012 10:44 pm

Нима можех да откажа на което и да е негово предложение? А и начина, по който ме занесе и след това ме прегърна, ме накара да се почувствам невероятно. Поседях малко в прегръдките му, но не можах да се задържа дълго, като накрая стана, взех една гъба и я потопих във водата, като започнах да търкам много нежно гърдите му, ти с гъбата, ту с ръката си.
Приближих се към него и го целунах, но не по онзи страстен начин, а само докоснах устните му с моите, като му казвах безмълвно "Обичам те!"
Продължавах да си играя с тялото му, защото ме влудяваше и не можех да издържам без да го докосвам. Колкото и сексуално да звучеше, нямаше нищо такова. Бяха ме изпълнили различни чувства и на всяко едно той беше началото.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyСря Апр 04, 2012 1:08 pm

Опрях си ръцете на ръба на ваната,доста важно се бях облегнал на зад и я оставих да ме сапунисва,харесваше ми тази невероятна гледка. Да бъда малко глезен или по скоро,да съм под нейното внимание. Гледах я с палав и влюбен поглед,дори от време на време ръмжах,за да и покажа,че ми харесва дори повече от колкото май си мислеше. Пръстите и се движеха по мускулите ми и правеха кожата ми още по чувствителна:
-Май ти хареса...
Заявих,и в комплект с палавия поглед се появи и палавата ми усмивка. Ръцете ми се надигнаха,като я хванах за рамото и я придърпах към мен:
-Ще ме свикнеш и пак ще поискам.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyСъб Апр 14, 2012 12:01 am

Усмихнах се съвсем леко и много топло, като се надигнах и го целунах нежно по челото. Не можех да му опиша удоволствието и спокойствието, което ми носеха тези неща. Нямаше по-сладък сън, от този споделен с него и по-неспокоен, от този, в които го нямаше. Обичах да е покрай мен и знаех, че ще направя всичко, само за да оправдая необяснимо голямото си желание да го докосвам.
- Бих го правила всеки ден и всяка нощ - прошепнах нежно в ухото ми, не успяла да преодолея нуждата си да споделя всяка мисъл и желание с него - искам да знам как ти харесва да те докосват ... и да знам как ти харесва аз да те докосвам. Да желаеш ласките ми така, както аз желая да те задоволя. Да жадуващ устните ми така, както те имат нужда да докосват кожата ти.
Усетих как задъхах, но не от бързо говорене, а от вълнение. Представях си толкова много неща, че едва дишах и едва се сдържах да не продължа пак. Исках да се насладя на всяка минута с него, защото когато мигах, имах чувството, че си пропилявам секундите, вместо да го гледам и да му се наслаждавам.
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 EmptyНед Апр 15, 2012 8:57 pm

Галех тялото и само с върха на пръстите си исках да усетя всяка частица от нея,как кожата и настръхваше под пръстите ми,как всяко докосване бе като експлозия. Тя бе наистина много красива. Такова момиче не бях срещал през живота си,е може би бе малко преувеличено,бях срещал и богини но към това момиче ми трепереше сърцето исках да я имам винаги до мен,да се гуши така в гърдите ми. А не бях от личностите,който искат жена до себе си,всичко бе просто за една вечер но тя,тя бе нещо повече от всички тях.
-И на мен ми се иска вечно да е така,да си притисната вя тялото ми,да усещам диханието ти,аромата и докосването ти.
Повдигнах се целунах меките и устни,тя потрепна,а това ми харесваше. Не бе само,защото ме желаеше и аз също,а защото бе хубаво.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Клаус и Шарлийн... +18   Сънят на Клаус и Шарлийн... +18 Empty

Сънят на Клаус и Шарлийн... +18
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Сънят на Изабела и Клаус
» Сънят на Александрия и Клаус + 18
» Сънят на Самър.
» Сънят на Клеманс
» Сънят на Алек и Шарлът.

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите