Freak Vampires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Freak Vampires are back in the town!

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Емили Дарк Соул ♥
Сънят на Алек и Шарлът. EmptyВто Авг 06, 2013 9:13 am by Емили Дарк Соул

» Идеи за разпространяване на форума?
Сънят на Алек и Шарлът. EmptyВто Авг 06, 2013 8:26 am by Емили Дарк Соул

» ♠♠♠Маришка♠♠♠
Сънят на Алек и Шарлът. EmptyСъб Окт 13, 2012 3:46 pm by Маришка

» Другарче за РП?
Сънят на Алек и Шарлът. EmptyПон Юли 30, 2012 1:34 am by Жанет Ставлин

» КЕРЪЛАЙН Форбс.
Сънят на Алек и Шарлът. EmptyСъб Юни 30, 2012 3:05 pm by Натали Гилбърт

» Приятели!
Сънят на Алек и Шарлът. EmptyСъб Юни 30, 2012 12:53 am by Dannilo.

» Търся си..
Сънят на Алек и Шарлът. EmptyЧет Юни 28, 2012 9:37 pm by Ramona Quimby

» Талант - никакъв
Сънят на Алек и Шарлът. EmptyЧет Юни 28, 2012 8:51 pm by Kim HyunSeun

» Масов РП "Natalie's birthday" !!!
Сънят на Алек и Шарлът. EmptyЧет Юни 28, 2012 8:17 pm by Kim HyunSeun

Top posters
Шарлийн Уитсток
Сънят на Алек и Шарлът. Vote_lcapСънят на Алек и Шарлът. Voting_barСънят на Алек и Шарлът. Vote_rcap 
Маркъс Колинс
Сънят на Алек и Шарлът. Vote_lcapСънят на Алек и Шарлът. Voting_barСънят на Алек и Шарлът. Vote_rcap 
Натали Гилбърт
Деймън Салватор
Стейси Нортман
Клаус
Томас
Isabella H. Parker ♥
Amber Shane
Никол Мур
Top posting users this week
No user
Top posting users this month
No user
Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Сънят на Алек и Шарлът.

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Kim HyunSeun
Vampire
Kim HyunSeun

Брой мнения : 16

Сънят на Алек и Шарлът. Empty
ПисанеЗаглавие: Сънят на Алек и Шарлът.   Сънят на Алек и Шарлът. EmptyЧет Апр 12, 2012 1:03 am

Сънят на Алек и Шарлът. Large_Sad_Evening_Wallpaper_38169

Улиците бяха тъмни мрачни депресиращи и самотни.По тях не се виждаше жив човек а единственото което се чуваше освен проливния дъжд бяха моите стъпки.Уличните лампи светеха със слаба светлина а крушката прексъваше и ту светеше ту угасваше.Нямаше пейки нямаше къде да се седи нито с кой да се говори.Само и единствено самота и от части мрак.Луната се криеше зад облаците мъглата която все едно се бе появила от нищо ми пречеше да дишам нормално.Всичко ми се струваше размазно нямак нереално .Улицата бе толкова тиха нямаше никой тук само аз и тишината.В далечината се видя някаква малка пейка която събира двама души .Не можех да продължавам така имах чувството че съм ходил с месеци.Седнах на дъвената пейка не ми пукаше че е мокра и аз бях мокър беше студено ужасно студено а мъглата въобще не ми помагаше.

Върнете се в началото Go down
Charlotte.
Original
Charlotte.

Брой мнения : 87

Информация за героя
Дарби: Чрез допир краде души,чрез поглед може да спре въздуха на дадено същество,задушавайки го.
Половинка: Никлаус
Раса: Древен вампир.

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Алек и Шарлът.   Сънят на Алек и Шарлът. EmptyЧет Апр 12, 2012 1:31 am

Усещах някаква пронизваща болка точно в сърцето. Едвам дишах.. бях затворена в някакво ужасно тясно и малко помещение.. всичко бе толкова тъмно,а аз усещах кръвта по ръцете си. започнах да блъскам и да ритам докато най-накрая не се оказах правостояща на пътя,а дъждът се сипеше върху мен. Огледах мястото.. дълго шосе водещо на някъде.. накъде ли? Започнах да тичам докато не стигнах до една пейка на която стоеше Алек.. моят брат. Усетих още по-голяма болка. Той.. той бе отдавна мъртъв.. мама отдавна го бе погребала,още преди аз да се променя. бавно пристъпих към пейката и седнах до него.
- Алек.. какво има? Защо си сам тук? - попитах тихо,придърпвайки го към себе си.. Не можех да повярвам,че го виждам.
Kim HyunSeun
Vampire
Kim HyunSeun

Брой мнения : 16

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Алек и Шарлът.   Сънят на Алек и Шарлът. EmptyЧет Апр 12, 2012 1:44 am

Понякога си мислим че всичко има своя край но грешим всичко има свое начало но края така и не идва дори след смъртта някои хора получават края а други свършват като мен вампир хранещ се със хора за да живе ... даже живее не е точната дума .Броди е по-подходяща защот аз бродя из света без да усещам емоции чувства...Усетих нечий глас да произнася името ми вдигнах леко глава и видях Шарлът моята сестра .Тя ме прегърна усетих които докосват лицето ми усмихнах се леко така правеше и когато бяхме малко ако аз бях тъжен тя правеше всичко възможно за да ме развесели или да не се чувствам сам.
-Толкова се радвам да те видя Сестричке ... не знам какво правя тук.Ами ти какво правиш тук?-Попитах и я погледнах като видях че и тя не е много суха мислех че съм само аз на тази улица но явно съм се заблудил.Мислех че няма да я видя повече .Притиснах я във себе си и я прегърнах силно.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Алек и Шарлът.   Сънят на Алек и Шарлът. Empty

Сънят на Алек и Шарлът.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Сънят на Клаус и Шарлийн... +18
» Сънят на Клеманс