Freak Vampires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Freak Vampires are back in the town!

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Емили Дарк Соул ♥
Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyВто Авг 06, 2013 9:13 am by Емили Дарк Соул

» Идеи за разпространяване на форума?
Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyВто Авг 06, 2013 8:26 am by Емили Дарк Соул

» ♠♠♠Маришка♠♠♠
Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyСъб Окт 13, 2012 3:46 pm by Маришка

» Другарче за РП?
Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyПон Юли 30, 2012 1:34 am by Жанет Ставлин

» КЕРЪЛАЙН Форбс.
Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyСъб Юни 30, 2012 3:05 pm by Натали Гилбърт

» Приятели!
Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyСъб Юни 30, 2012 12:53 am by Dannilo.

» Търся си..
Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyЧет Юни 28, 2012 9:37 pm by Ramona Quimby

» Талант - никакъв
Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyЧет Юни 28, 2012 8:51 pm by Kim HyunSeun

» Масов РП "Natalie's birthday" !!!
Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyЧет Юни 28, 2012 8:17 pm by Kim HyunSeun

Top posters
Шарлийн Уитсток
Сънят на Александрия и Клаус + 18 Vote_lcapСънят на Александрия и Клаус + 18 Voting_barСънят на Александрия и Клаус + 18 Vote_rcap 
Маркъс Колинс
Сънят на Александрия и Клаус + 18 Vote_lcapСънят на Александрия и Клаус + 18 Voting_barСънят на Александрия и Клаус + 18 Vote_rcap 
Натали Гилбърт
Деймън Салватор
Стейси Нортман
Клаус
Томас
Isabella H. Parker ♥
Amber Shane
Никол Мур
Top posting users this week
No user
Top posting users this month
No user
Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Сънят на Александрия и Клаус + 18

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Александрия
Other
Александрия

Брой мнения : 103
Местожителство : Вишъс Хилс

Информация за героя
Дарби: мпатия,контрол над ума и контрол над елементите
Половинка: Няма
Раса: Полубогиня

Сънят на Александрия и Клаус + 18 Empty
ПисанеЗаглавие: Сънят на Александрия и Клаус + 18   Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyНед Апр 15, 2012 9:40 pm

След като се прибрах от плажа имах нужда от сън,рядко успявах да се наспя хубаво,но сега имах бях уморена много,от пътя,от разходката,а и минах да подам документи за работа,имах нужда от прикритие,ако до сега успявах без работа,тук щеше да е необходима...
Взех си набързо душ и си легнах в удобното легло.Заспала съм доста бързо защото се пренесох в страната на сънищата,странно бе само че там усетих познато присъствие което по рано днес бе си тръгнало,явно от скука ,а може би самата аз бях причина за това..
Но какво да се прави,такава бях,но на сън бях по отпусаната и разкрепостена
Върнете се в началото Go down
Клаус
Other
Клаус

Брой мнения : 222

Информация за героя
Дарби: Контрол над ума и сетивата,четене на мисли и невероятна сила.
Половинка: Ергенче,както го гледаш!
Раса: Вампир и върколак

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Александрия и Клаус + 18   Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyНед Апр 15, 2012 9:53 pm

Беше нещо като небесен сън,всичко бе в бяло но и се виждаха растения,както и хубава,мека и зелена трева. В далечината имаше нещо като шатри с бели копринени завеси виждаше се вътре,щом вятъра развее завесите. Имаше малки канапета с възглавници от сатен,все едно бяхме на Олимп. Красиво и приказно.
Контраста го правеше мъж който стоеше в гръб,бе с къдрава,дълга и руса коса,която бе завързана с черна панделка. Носеше черен кожен панталон и бяла риза,която бе разкопчана. Той се подпираше на една от гредите,като гледаше в далечината,там все едно имаше нещо но всъщност нямаше почти нищо или още съня не го беше създал.
Александрия
Other
Александрия

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Александрия и Клаус + 18   Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyНед Апр 15, 2012 9:57 pm

Обстановката напомняше старите гръцки представи за живота на Олимп,но всъщност това бе илюзия,моя дом бе Вавилон и градините на Семирамида,разкошна природа,много зеленина,огромни стари сгради ,които криеха храмовете на боговете,както и домовете на жриците..
Моя бе огромен като стар замък,все пак бях главната жрица на богинята,целия в бяло,като самата мен,чист и непосещаван от никого,но на прага му сега стоеше мъж в черно и бяло,единствения контраст,дори аз не си позволявах да го правя,бях в дълга,полу-прозрачна бяла роба,стояща на терасата на стоята си
-Срещали сме се вече сър
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Александрия и Клаус + 18   Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyНед Апр 15, 2012 10:07 pm

Обърнах се бавно,като очите ми се взряха в нейните,на лицето ми бе изписана усмивка на блаженство или по скоро загадъчна малка усмивка. Която бе малко доволна но не и самодоволна:
-Да милейди!
Приближих се към нея,като улових връхчетата на пръстите,на дясната и ръка:
-За мен е чест отново да се видим!
Устните ми докоснаха само лекичко,нейната бяла и мека ръка. След това я пуснах бавно,като погледнах,как тя пада до нея,близо до меките коприни,на роклята и:
-Ще ми направите ли копания.
Александрия
Other
Александрия

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Александрия и Клаус + 18   Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyНед Апр 15, 2012 10:11 pm

На лицето му бе изписана усмивка,но тя бе едва доловимо разгадаема,а и не исках да се ровя в неното значение,чувствах се свободна,жива и на мястот оси за да се задълбочавам в нещо което вероятно щях да разбера идните дни..
-За мен още по-голяма
Когато устните му докоснаха ръката ми се поклоних съвсем леко ,само сгъване на колене и леко кимване с глава,това бе нещо което правех когато идваха за мен ,за да свърша работата си на жрица
-За мен ще е удоволствие да съм ваша компания тук,на това райско място...
Хванах ръката му,като леко го поведох навън,към водопадите,място което бе самотно без мен и птиците
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Александрия и Клаус + 18   Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyНед Апр 15, 2012 10:18 pm

Взех две чаши от малката масичка,те бяха кристални но със златни цветя,показваха някакво величие и кралепственост. Щом стигнахме до езерото то не се оказа простичко езеро. Това езеро бе с не обичайна вода,не не просто не обичайна,а изпълнена с амброзия. Питието на боговете,което опияняваше ,изпълваше с енергия и всичко невероятно. То искреше вълшебно,взех чашите,като потопих едната във водата,малко след като я изкарах тя светеше,продължаваше да искри. Потопих и втората,като се изправих и докоснах чашата си до нейната:
-Да пием за приятната компания.
Александрия
Other
Александрия

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Александрия и Клаус + 18   Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyНед Апр 15, 2012 10:22 pm

Спътника ми веднага се ориантира в обстановката и взе две чаши от масата,когато стигнахме до езелото той видя с какво всъщност е пълно то.Така преди векове бях получила силата си,от жена която се представи за моя майка,а аз познавах само една,но това бе минало което не се включваше в този сън..
Клаус бързо наля в чашите от забранения за нас сок от амрозия,но само тук,той бе само и единствено за нас,опияняващ и изпълнен със сладостен аромат..Взех чашата и отпих като преди това се усмихнах нежно и предизвикателно
-За нея и за тази далеч по приятна среща
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Александрия и Клаус + 18   Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyНед Апр 15, 2012 10:30 pm

След тоста отпих от сладката течност,като затворих очи,бях преизпълнен с енергия,със сила и дори много възбуден и не само от елексира. Очите ми грейнаха но с невероятна първична искра,захвърлих чашата,като се приближих към нея,като бързо и здраво я хванах за кръста или по скоро за малката изящна талия.
-Амброзията ни дава невероятна сила и разкрива истинските ни чувства. Макар и те да са доста първични!
Докоснах устните си до нейните в една много страстна целувка
-Надявам се не развалих мига!
Александрия
Other
Александрия

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Александрия и Клаус + 18   Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyНед Апр 15, 2012 10:35 pm

На мен елексира дейставаше трудно,но на него..определено първично и доста освободено.Това не пречеше да отвръщам на порива на телата ни,най-вече на моето,но усещах и проммяната у него,това накара да потреперя когато пръстите му преминаха през талията ми и ме приближиха до силното тяло до мен..
-Нищо лошо в първичното,ние сме деца на първите нали така?
Последвалата целувка разпали пожар в тялото ми,но не бях само аз,това беше напълно сигурно макар да бях изключила всякакви сили и дарби
-Ни най-малко - затворих очи и този път аз бях тази която запомна нова целувка
Клаус
Other
Клаус

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Александрия и Клаус + 18   Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyПон Апр 16, 2012 11:52 am

Тази амброзия побъркваше сетивата ми,действаше като,да точно,като амброзия,защото нямаше нищо,което да те кара да се чувстваш по този начин. Държах я в обятията си,като изведнъж я вдигнах и я понесох към канапетата. Главата и се оказа на сателитните възглавници.
Погалих нежно лицето и,бе красива но определено не исках да да бързам.
-Красива дори повече от Афродита.
Наведох се отметнах косата и,като я целунах по врата нежно,но имаше и една малко дива целувка,с която я захапах или по скоро засмуках кожата и.
Александрия
Other
Александрия

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Александрия и Клаус + 18   Сънят на Александрия и Клаус + 18 EmptyПон Апр 16, 2012 12:29 pm

Гледах как образите в съзнанието ни се променят,на езерото се проявиха удобни канапета със сатенени възглавници върху които се оказах много бързо,след като Клаус ме пренесе върху тях.С цялото си същество усещах как огъня премина през мен,как устните ми копнееха за дивата му страна.
-Не ме сравнявай с нея ... тя е богинята на красотата
Вплетох пръсти в косите му,придърпах го по-блидо до себе си,а той ми отвърна като засмука кожата на врата ми.Не играше честно,усмихнах се и го превъртях,беше под мен,робата ми се разтилаше около нас,а аз бях прекрачила тялото му,а ръцете му прихванати от мен ,за да не се дърпа..
Бе мой ред да покажа дивата си страна
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Сънят на Александрия и Клаус + 18   Сънят на Александрия и Клаус + 18 Empty

Сънят на Александрия и Клаус + 18
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Сънят на Клаус и Шарлийн... +18
» Сънят на Изабела и Клаус
» Сънят на Самър.
» Сънят на Клеманс
» Сънят на Алек и Шарлът.

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите