Top posting users this week | |
Top posting users this month | |
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Лятото на Мистик Фолс 2011 | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Никол Мур
Брой мнения : 127 Join date : 17.03.2012
Информация за героя Дарби: Половинка: Дийн Уинчестър Раса: Човек
| Заглавие: Лятото на Мистик Фолс 2011 Чет Мар 22, 2012 8:04 pm | |
| Поредния скучен ден в Мистик Фолс.Събудих се рано, като никой си път, облякох два парцала и излезнах от стаята си.Влезнах в кухнята като се огледах за останаа зърнена закуска, погледнах във всеки шкаф "съществуващ" в кухнята, и нищо.Страхотно, майки ми чака всичко на готово .. мисли се за много важна.. какво като е шериф това не означава че аз трябва да върша вкъщната рабпота.Намусих се като отидох в банята измих си зъбите, грабнах си чантата и излезнах от къщата.Училище, училище и пак училище .. отново момчета влачещи се след мен и загубенячки правещи опити да ме заговорят.Пф! Но пък от една страна Мона и Лиза ще са там а те са възможно най-добрите приятелки-сродни души на този свят. Не, днес ще си взема отпуск! Огледах се наоколо, нямаше жива душа по улиците .. навярно и още не са отворили Мистик Грил.Шмугнах се в една тясна, малка и тъмна уличка .. ама какво ли въобще правя тук?! В момента бих предпочела да съм в училище. След дълго време въртене в триъгълник .. правоъгълник и квадрат ... мислех че съм се изгубила.Чух шум зад мен като веднага се обърнах ... вероятно е котка .. нищо фрапиращо!
ПП; лампонка сори за закъснението | |
| | | Деймън Салватор Vampire
Брой мнения : 260 Join date : 16.03.2012
Информация за героя Дарби: Взимане на спомени. Половинка: Натали Гилбърт Раса: вампир
| Заглавие: Re: Лятото на Мистик Фолс 2011 Пет Мар 23, 2012 7:25 am | |
| Беше последния ден от тази седмица и повече правещи се на важни момичета или момчета не зачитаха този ден .. даваха си релакс.Не че както следя докато се навърта около училището правят нещо много различно освен да си губят времето с различни неща .. но засега това нямаше значение.Въпроса беше,че от доста време докато чакам Натали да излезе от училище .. на погледа ми пада едно русокосо момиче,което навярно си мисли,че е нещо повече от другите .. за което няма лошо.Доколкото бях разбрал това беше дъщерята на шерифа .. нормално ! Минавах покрай къщата им .. исках да се срещна с шерифа за да разбера нещо повече за случващото се в сратият ми роден град.Но ето че видях само самовлюбената и дъщеря,която определено не мислеше да е отива на училище.Влезе в едно от улиците .. и аз тръгнах след нея.Пък и както усещах по миризмата тя си беше чист човек .. което не ми пречеше да се нахраня с нея,а после да изтрия случилото се от главата й.Предполагам,че се усети защото не сле дълго се обърна.Бях точно зад гърба й. - Не мислиш ли,че е по -добре а си стоиш у дома или да си на училище .. ? - попитах я като я гледах в очите,а тя се дръпна крачка назад защото разстоянието помежду ни беше твърде малко. - За момиче като теб тези улици са доста опасни .. - наклоних глава на една страна защото още не знаех името на момичето,но поне знаех фамилията на ферифа. - ... госпожице Форбс .. - завърших изречението си. | |
| | | Никол Мур
| Заглавие: Re: Лятото на Мистик Фолс 2011 Пет Мар 23, 2012 10:01 pm | |
| Добре, този шум ме влудяваше .. който и да беше не знаеше с кой си има работа, шумът ставаше все по силен .. хах котки, какво по дяволите правя? Дори сама не си вярвам, обърнах се поемайки дълбоко въздух пред мен стоеше един висок,.. мм красив мъж с пленяващи сини очи и гарваново черна коса.Красота!
-Не мислиш ли,че е по -добре а си стоиш у дома или да си на училище .. ?
-Извинявай, ноо кой си ти че да ми се бъркаш в работата ? Тънка усмивка се появи на лицето ми, това май беше малко прибързано, нито знаех кой е , нито какви са му намеренията.
За момиче като теб тези улици са доста опасни .
-Опасни! И зато така си мислиш ? Направих крачка назад, сърцето ми заби лудо, беше ме страх но не го показвах .. все пак аз съм Каролайн Форбс!
- ... госпожице Форбс ..
-С какво мога да ви помогна господин .. кхмм .. Ъгхх, този човек винаги ли се усмихваше ? Тази негова усмивка не падаше дори за миг от лицето му.Това ли беше моментът в който трябваше да се обърна и да побягна с всички сили? | |
Информация за героя Дарби: Взимане на спомени. Половинка: Натали Гилбърт Раса: вампир
| Заглавие: Re: Лятото на Мистик Фолс 2011 Пет Мар 23, 2012 10:09 pm | |
| Определено госпожица Форб задаваше прекалено много въпроси.А аз не мислех да отговарям на тях поне не веднага.Да,това за усмивката си позволих да вляза в главата й и да го прочета..не че тя забеляза кой знае колко. - След като не са опасни за теб защо правиш крачка назад .. да не би да се упраши от мен .. Форбс ? - попитах я като отново скъсих разстоянието помежду ни. Можеше да се прави на смела но всъщост си личеше колко я беше страх.Не вярвам да беше от тези тесни улици но все тая .. мен това не ме интересуваше в момента. - От прекалено много въпроси .. дори и ти се оплете ми се струва .. - отбелязах като я гледах в очите и през главата ми мина мисълта .. дали да не пия от нея и после да изтрия паметта й .. или прекалено щеше да бъде заподозрително ако аз този който помага на шерифа забие зъбите в врата на дъщеря й ? Не ми пукаше бях гладен и исках кръв и то веднага.Наклоних глава на една страна и след това я бутнах към стената.Забих зъбите си в нея.Не след дълго се отдръпнах и видях изражението й .. определено не знаеше какво ставаше с нея сега .. не й и трябваше не точно сега може би по късно ? Казах й да слага по често шал да врата си..а след това отново и се усмихнах. | |
| | | Никол Мур
| Заглавие: Re: Лятото на Мистик Фолс 2011 Пет Мар 23, 2012 10:37 pm | |
| -Добре страннико, какво искаш от мен ? И понеже винаги съм била кхмм смела направих крачка към него за да му покажа че не се страхувам! Очите му станаха червени, това от изгряващото слънце ли трябваше да е, ако е това слънцето въобще не ми помагаше, правеше го още по страшен, но и секси .. мм мистериозен?! Той ме блъсна, изпуснах чантата на земята след което силно болка премина през кожата ми.Започнах да удрям с юмруци по корема и гърдите както и гърбът му но той не спираше! Болката ме влудяваше, кръвтва се стичаше по врата ми .. извиках от болка но съвсем скоро започна да ми приченява, започнах да отслабвам .. пестанах да се боря като отпуснах тялото си. Съвсем скоро той се отдръпна, изплашено погледнах към него опитвайки се направя още крачки назад, но нямаше накъде повече. Изведнъж сякаш изпаднах в транс! .. -По често ще нося шалчета! Казах роботизирано след което го погледнах .. -Ти .. ти си чудовище! | |
| Заглавие: Re: Лятото на Мистик Фолс 2011 Пет Мар 23, 2012 10:53 pm | |
| Повтори думите ми който и казах за шала и след това добави че съм чудовище мисля че еше забравила но ето че нещо се беше объркано.Не усещах да имаше върбинка по нея .. не беще възможно.Притърсих я набързо за да съм се уверил в това.Отново я опрях до стената .. - Не помниш това което е станало .. Форбс ! - повторих този път по отчетливо и не отклоних поглед от очите й докато тя не го направи. Не след дълго я пусна и тя ме погледна.Дали сега в момента помнеше нещо от случилото се ? Ако беше така досега да е побягнала .. явно този път успях.Успокойх се и оправих яката на якето си .. като отново и се усмихнах.Изглеждаше доста объркана от този факт. - Та ти беше тръгнала към училище .. - казах нещо колкото да я уверя че всичко е наред .. или поне тя и аз се надявахме да е ! | |
| | | Никол Мур
| Заглавие: Re: Лятото на Мистик Фолс 2011 Съб Мар 24, 2012 6:49 pm | |
| Точно когато щях да се обърна и да побягна той ме притисна до стената, гледах го изплашено право в очите, успокоих се .. -Нищо не помня! казах отново роботизирно, той ме пусна... -Всъщност днес щях да пропусна.-Засмях се. Господи .. колко е секси, огледах го ог глава до пети без да спирам да се усмихвам. -Аз съм Каролайн.-Усмихнах се. Оправих си якето, огледах наоколо след което минах с ръка през косата си. Инстинктивно докоснах колието си което беше покрито с кръв, погледнах объркано към непознатия. -Какво е това ? -Всъщност не е от голямо значение.Пчистих кръвта от колието си след което го погледнах. -Бих желала да науча името ви страннико.-Усмихнах се. | |
| Заглавие: Re: Лятото на Мистик Фолс 2011 Съб Мар 24, 2012 6:54 pm | |
| Мислех си че вече Каролайн чието име научих преди броени секунди ще си тръгне като в главата й ще минат ужасни мисли но постепенно ще забрани.Но есто че момичето ме заговори .. не че имах нещо против .. тъкво щях да си загубя врмето с нея.Усмихнах й се широко,но след като ме попита за кръвта по колието й усмивката ми се стопи.Интересното в нея беше че дори не се трогна от този факт .. Наистина семейство Форбс са доста странни баз изключение ! - Да ми научиш името .. - засмех се леко и наклоних глава надолу .. - Деймън .. - отсякох и я погледнах. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Лятото на Мистик Фолс 2011 | |
| |
| | | | Лятото на Мистик Фолс 2011 | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |