Clemance. Vampire
Брой мнения : 11 Join date : 17.03.2012
Информация за героя Дарби: Елементът Огън. Половинка: Раса:
| Заглавие: Вашингтон, 2011 Съб Мар 17, 2012 9:37 pm | |
| Преди седмица получи обаждането. Като цяло нямаше да я впечатли- поредното момиче, което се готви за изпитите за елитен университет в Европа. Но последните думи на девойчето я накараха да размисли- " О, и госпожице Грейс, знам какво сте всъщност... Е, добре, до събота. " И прекъсна линията. Нима момичето знаеше, че е вампир? Но от къде? Чудеше се цели два дена дали ще е добре да отиде в апартаментът на момичето, но все пак се реши. Имаше бързи рефлекси, неведнъж се бе отскубвала от захватката на далеч по-силни ловци от едно девойче с пискливо гласче. Или можеше да се безпокои напразно... например ученичката също така да е вампир. Да, най-вероятно. Много студенокожи им изтъпяваше безсмисленото мотане и решаваха да започнат работа или да отидат да учат някъде. Бе хубаво, запознаваш се с хора, похапваш и имаш само шестици, защото си правил същите тестове милиони пъти. Облече си новата рокля, взе учебниците по английски език за дванадесети клас и се запъти към посоченият адрес. Щом се изкачи на петият етаж с лъскавият асансьор я хвана леко страх. Това хич не бе жилище на новороден. Ръката на Клеманс потрепна посягайки да позвъни на звънеца. Нервно изчака няколко секунди преди вратата да се отвори и пред нея да излезе високо, симнатично момиче със шоколадова коса. Бе вампир, това е ясно, и сега се чувстваше доста по- спокойна. Усмихна се широко и подаде ръка. - Аз съм учителката по ангийски. Госпожица Грейс. - можеше дори и да е забавно като се замислеше- С вас говорех по телефонът нали? Момичето кимна. - Приятно ми е. Може ли да вляза? | |
|