Freak Vampires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Freak Vampires are back in the town!

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Емили Дарк Соул ♥
Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyВто Авг 06, 2013 9:13 am by Емили Дарк Соул

» Идеи за разпространяване на форума?
Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyВто Авг 06, 2013 8:26 am by Емили Дарк Соул

» ♠♠♠Маришка♠♠♠
Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyСъб Окт 13, 2012 3:46 pm by Маришка

» Другарче за РП?
Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyПон Юли 30, 2012 1:34 am by Жанет Ставлин

» КЕРЪЛАЙН Форбс.
Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyСъб Юни 30, 2012 3:05 pm by Натали Гилбърт

» Приятели!
Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyСъб Юни 30, 2012 12:53 am by Dannilo.

» Търся си..
Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyЧет Юни 28, 2012 9:37 pm by Ramona Quimby

» Талант - никакъв
Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyЧет Юни 28, 2012 8:51 pm by Kim HyunSeun

» Масов РП "Natalie's birthday" !!!
Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyЧет Юни 28, 2012 8:17 pm by Kim HyunSeun

Top posters
Шарлийн Уитсток
Бална зала , място за масов РП! - Page 2 Vote_lcapБална зала , място за масов РП! - Page 2 Voting_barБална зала , място за масов РП! - Page 2 Vote_rcap 
Маркъс Колинс
Бална зала , място за масов РП! - Page 2 Vote_lcapБална зала , място за масов РП! - Page 2 Voting_barБална зала , място за масов РП! - Page 2 Vote_rcap 
Натали Гилбърт
Деймън Салватор
Стейси Нортман
Клаус
Томас
Isabella H. Parker ♥
Amber Shane
Никол Мур
Top posting users this week
No user
Top posting users this month
No user
Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Бална зала , място за масов РП!

Go down 
+3
Клаус
Шарлийн Уитсток
Натали Гилбърт
7 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Натали Гилбърт
The Boss!
The Boss!
Натали Гилбърт

Брой мнения : 446

Информация за героя
Дарби: -
Половинка: Деймън Салватор
Раса: Човек-двойничка.

Бална зала , място за масов РП! - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyПет Май 04, 2012 3:23 pm

First topic message reminder :

НЕ ПИШЕТЕ ПРЕДИ 21:30 !!!
Върнете се в началото Go down
https://freakvampiresrpg.bulgarianforum.net

АвторСъобщение
Charlotte.
Original
Charlotte.

Брой мнения : 87

Информация за героя
Дарби: Чрез допир краде души,чрез поглед може да спре въздуха на дадено същество,задушавайки го.
Половинка: Никлаус
Раса: Древен вампир.

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 8:54 pm

Маркъс Колинс написа:
Charlotte. написа:
,...
...

- Ако можех да се изчервя,щях да го правя в момента.. - казах тихо и се усмихнах леко. Радвах се,че поне имах него. През годините не можах да се задържа някъде окончателно,за да мога да завържа по-здрави приятелства,но той бе изключение. Сгуших се в него и продължихме с танца.Понякога изглеждах като някое малко сърдито дете.. мразех това в себе си.
- Ти също си невероятен.. - казах малко след това и целунах бузата му. - Не обичам балове.. - измрънках след това и се разсмях. Той също не обичаше.. - Но се радвам,че пак се срещнахме. Надявам се да се виждаме по-често. - усмихнах му се отново и го хванах под ръка,заведох го до бара,за да пийнем по едно.
- Усещам,че нещо те тревожи.. какво има?
Стайлс
Human
Стайлс

Брой мнения : 41

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 9:03 pm

Натали Гилбърт написа:
...]

Погледнах я и казах:
-Ами.. аз.. - леко се изчервих и след това осмислих другите ѝ думи:
-Значи сме в стая с някакъв луд, който иска да те използва за да прави.. други луди... - след тези думи се усмихнах и допълних:
-Значи.. има момичета, които са твое копие и са толкова красиви, че.. ако ми предложите да влезем заедно в едно легло.. аз ще си помисля, че съм в рая и вие си правите ебавка с мен..
Маркъс Колинс
Other
Маркъс Колинс

Брой мнения : 459

Информация за героя
Дарби: Контрол над времето. Контрол над елемента огън.
Половинка: Amber Shane
Раса: Демон

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 9:07 pm

Charlotte. написа:
Маркъс Колинс написа:
Charlotte. написа:
,...
...
-

Маркъс се усмихна, като наля в две чаши. Подаде и едната, в която имаше вкусно уиски:
-Ами.. харесвах това момиче, което танцува с твоя бивш.. - след тези думи преглътнах и допълних:
-Така де.. харесвах.. направих нещо и я изгубих, така че.. тя вече е минало и.. никога повече няма да говоря с нея и.. съм сигурен, че ме мрази.. - след тези думи издишах и допълних:
-А и.. мисля, че ще се виждаме често но.. се надявам да сме само двамата.. просто.. обичам спокойствието а и.. предпочитам да се гушкаме в някое легло и да си говорим от колкото да сме сред толкова.. хора..
Натали Гилбърт
The Boss!
The Boss!
Натали Гилбърт

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 9:14 pm

Засмях се; определено обичаше да се шегува.
-Стайлс, те са вампирки.. -Добавих, като побързах да му докажа, че определено те двете биха предпочели да си забият зъбите в него, вместо да споделят едно легло. -Колкото до психото.. Честно казано историята е ужасно заплетена..
Песента свърши, но няколко секунди след това започна нова. Със Стайлс продължихме да танцуваме.
Огледах се, като се опитах да установя дали някой, от тези, който не искам да ме вижда ме вижда. Видях Шарлът, погледнах Стайлс и с поглед му я посочих.
-Това е оригинала. От древните вампири е.
Charlotte.
Original
Charlotte.

Информация за героя
Дарби: Чрез допир краде души,чрез поглед може да спре въздуха на дадено същество,задушавайки го.

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 9:17 pm

Маркъс Колинс написа:
Charlotte. написа:
Маркъс Колинс написа:
Charlotte. написа:
,...
...
-
---

- Не си заслужава.. да мислиш за старата любов.. Като ме гледаш не съм много щастлива. - засмях се леко и отпих от чашата. Отново погледнах към Клаус. Извъртях очи и отново погледнах Марк. Идеята за легло ми звучеше добре.
- Да можеше сега да отидем накъде.. но все още нямам дом тук. - засмях се. - Може да се разходим някъде сами,да си припомним това онова от старото време.. да задигнем две-три бутилки уиски или просто едно шампанско.. - дяволската ми усмивка веднага се появи,а очите ми го гледаха миличко,така че да не може да ми откаже.
Стайлс
Human
Стайлс

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 9:26 pm

Натали Гилбърт написа:
Засмях се;

Погледнах към "оригинала" и казах:
-Е.. аз бих спал с нея.. - след което се усмихнах и допълних:
-Така де.. с вас.. ох.. - засмях се, а след това допълних:
-Доста.. елегантна е, но... предпочитам да спя с теб.. - след тези думи се завъртяхме и доближих устни до ушето й:
-Никой не се гушка по-приятно от теб... - след като казах това се изправих и попитах:
-Впрочем.. искаш ли след бала.. да отидем някъде.. на заведение или на домашно.. и да си останем на гости.. примерно.. ти с престой у дома или аз у вас.. както, като сме били малки и сме си правили пижамени партита с приятелите си. - след тези думи направих елегантно движение и след като притиснах тяло в нейното допълних:
-Така де.. но сега сме големи и ще сме по бельо..
Маркъс Колинс
Other
Маркъс Колинс

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 9:29 pm

Charlotte. написа:
Маркъс Колинс написа:
Charlotte. написа:
Маркъс Колинс написа:
Charlotte. написа:
,...
...
-
---
.

Засмях се искрено.. не го бях правил от много време, а след това допълних:
-Спокойно.. имам идея.. - след тези думи я погалих по бузата и се доближих така, че да чуе шепота ми:
-Ще ми дойдеш на гости.. - след тези думи се усмихнах още по-доволно и допълних:
-За колкото време искаш... или за колкото време ще издържиш с мен.. - след като казах това се отдръпнах и допълних:
-Така де.. имам осиновена дъщеря, но нея ще я пратя някъде за да останем насаме и да си припомним... онези времена.. в които се напивахме и.. правехме.. точно това, за което си мислиш.
Натали Гилбърт
The Boss!
The Boss!
Натали Гилбърт

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 9:33 pm

Завъртях очи и се засмях.
-Стайлс.. -Започнах, като се усмихнах приятелски. -Ще те разочаровам , но съм влюбена в един "кръвопиец" .. Или поне.. си мисля, че е нещо такова.. Рано е да се каже.. -Огледах се, за да видя дали Деймън беше тук, но него го нямаше, за това погледнах Стайлс и се усмихнах.
-Но това в никакъв случай не значи, че не може да си направим домашно парти по пижами и ..гледания на някой психично -ощетяващ страшен филм. -Допълних в заключение, като се усмихнах леко.
Погледнах скришом към Шарлот. Спомних си за нашия разговор. Спомних си и за това, че трябваше да внимавам с Клаус и да не допускам да нарани любимите ми хора, както и моите приятели. Стайлс също ми беше приятел, което означаваше, че трябваше да пазя още един гръб.
-Стайлс.. -Погледнах го, като реших да го предупредя от сега. Посочи Клаус с поглед. -Тази откачалка е опасна. Щом види, че си мой приятел е твърде възможно да те забъркам в нещо, за което ще съжалявам много!
Charlotte.
Original
Charlotte.

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 9:38 pm

Маркъс Колинс написа:
...[/b]

Допих течността ,останала в чашата ми.
- О.. определено мога да издържа много време с теб.. че кой не би? - подсмихнах се палаво и долях от бутилката и на двамата. Взех си чашата.
- Чакай ме тук.. - прошепнах му и след около две минути вече бях зад бара. Преди това трябваше да накарам двата бармана да се разкарат,за да не ми досаждат.. След като застанах зад барчето извадих няколко питиета,за да си избере какво иска.
- Все пак щом ще съм гостенка,трябва и да донеса нещо хубаво. - смигнах му и отново се озовах при него. седнах на плота и се подсмихнах.
- Само,че.. да знаеш че по някой път съм много.. ненаситна. - предупредих с леко сериозен тон,а след това се усмихнах.
Стайлс
Human
Стайлс

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 9:40 pm

Натали Гилбърт написа:
//

Засмях се и казах:
-Нат.. Нат.. спокойно.. - след тези думи го погледнах и допълних:
-Този... дядка нищо не може да ми направи.. - след което издишах и допълних:
-Жалко.. никога няма да бъда секси кръвопиец, който.. може би ще спечели момиче като теб, но.. - след тези думи просто не танцувах а я прегърнах:
-Благодаря ти.. благодаря ти, че не ме мислиш, за чудовище като него.. - издишах и попитах:
-Ами.. ще добавя и чипс и пуканки към филма.. - след тези думи се усмихнах и допълних:
-И сериозно.. не ме мисли мен..
Маркъс Колинс
Other
Маркъс Колинс

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 9:43 pm

Charlotte. написа:
Маркъс Колинс написа:
...
.

Доближих се до нея и след като изпих уискито си казах:
-Хей.. не си мисли, че аз не съм.. - след тези думи я погледнах в очите и допълних:
-Така де.. но понеже съм домакин.. искам да задоволя гостите си и да ги посрещна както трябва.. - ръката ми се плъзна и я прегърнах през кръста. Целунах я нежно по вратлето и казах:
-Само кажи.. как ме искаш и.. дали тялото ми, което е много.. много поддържано ти харесва.. и ще можеш да го използваш както си пожелаеш, защото.. може да не съм живял много, но съм научил много най-вече в креватните техники..
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Брой мнения : 498

Информация за героя
Дарби:
Половинка: НЯМА!
Раса: Човек

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 9:43 pm

- Тогава недей - казах тихо и останах така прилепена към него.
Чувството да ме докосва беше несравнимо и за момент се почувствах негова, но не трябваше да се прехласвам прекалено бързо, защото това беше реалния живот, а не някой сън. Не исках нищо да се обърка и щях да внимавам, но много добре познавах себе си и знаех къде мога да сгреша, а него ... него не го познавах, така че трябваше наистина да внимавам. Бях го сънувала повече от 30 пъти и това мъж в съня ми беше великолепен, но не можех да вярвам на един сън, както и на него, докато наистина не го опозная. Все пак се бях доверила на Марк, а случилото се още беше в мен като жигосан печат на сърцето ми.
От спомена се натъжих, а кожата ми настръхна от неприятните тръпки, които преминаха през тялото ми, за това се вкопчих в Клаус, а ръцете му продължиха да ме успокояват. Сякаш го познавах много от преди да започна да го сънувам дори, а това определено беше добър знак или поне так се надявах, защото вече му отделях малко местенце в сърцето ми. Да ... малко, но все пак го имаше, а и то му беше достатъчно, за да завладее и останалата част.
Charlotte.
Original
Charlotte.

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 9:53 pm

Маркъс Колинс написа:
....

Харесваше ми да го чувствам толкова близо до себе си. Щом ме прегърна и целуна вратът ми,като че ли цялата изтръпнах.Притиснах тялото си към неговото,усещайки колко стегнато наистина бе то. Пъхнах ръката си под ризата му и докоснах нежно корема му,а след това се подсмихнах.
- Искам те всякакъв.. страстен.. нежен.. а тялото ти е.. божествено. - прошепнах изкусително в ушето му,а след това го погледнах и целунах устните му,малка и нетрайна целувка.. после може би щеше да бъдат по-различни.
- Искам да те чувствам възможно най-близо.. Ръцете ти да ме галят,докато аз обсипвам с целувки твоето тяло.. май не искам много.. - подсмихнах се.
Натали Гилбърт
The Boss!
The Boss!
Натали Гилбърт

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 9:55 pm

Искаше да не го мисля, но едва ли осъзнаваше, че нямаше как да съм спокойна. Шарлот много ясно ми беше описала какъв е Клаус , а именно : безмилостен и жесток. Знаех, че ако направя и една грешка, може пострадалите да са много.. Може да е Деймън ..Може да е Стайлс..
-Ти не си чудовище. Ти си много свястно момче, което пуска шегички и кара останалите да се смеят. -Усмихнах му се и го прегърнах в отговор.
Искаше ми се някак да мога да му обясня , че Клаус е наистина много опасен. Явно щеше да се прави на голям мъж и щеше да продължи с това "не ме мисли"..
-Колкото до другото.. Убедена съм, че ще има момиче, което да оцени интересния ти характер и чувство за хумур. -Добавих тихо, продължавайки да го прегръщам приятелски.
Радвах се, че имам поне 1 приятел -човек и можеше да разбере отлично как се чувствах сред толкова много същества.
Клаус
Other
Клаус

Брой мнения : 222

Информация за героя
Дарби: Контрол над ума и сетивата,четене на мисли и невероятна сила.
Половинка: Ергенче,както го гледаш!
Раса: Вампир и върколак

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 9:56 pm

Потрепна можех да прочета мислите и още в началото но не го исках,не исках да го правя,защото тогава,щеше да е прекалено лесно,а аз не исках нещата с нея да са лесни. Защото тя беше човек и не биваше да я плаша,като някакъв психар или,като някакъв блестящ вампир от кофти роман,за вампири. Не ми допадаше да съм в ролята на лигавия Едуард,е повече ми харесваше Аро,той беше пич. Бях гледал тази боза,от няма и на къде.
Галех раменете и,като я успокоих,нещо я бе натъжило,потрепна и се сгуши в мен. Вече нямаше,защото да стоим на бала можеше да си тръгнем:
-Искаш ли да се разходим някъде?
Маркъс Колинс
Other
Маркъс Колинс

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 10:01 pm

Charlotte. написа:
Маркъс Колинс написа:
....
.

Усмихнах се доволно и казах:
-Когато си готова.. просто да тръгваме.. - след тези думи преглътнах и допълних:
-Дори.. ако искаш може да отидем във вилата ми.. в планината.. на далече от града.. - ръцете ми се плъзнаха и хванаха дупето й:
-Там.. където можем да правим секс до полуда.. да крещиш името ми, колкото искаш и.. - след тези думи се доближих и тя чу нещо, което не всеки би предложил:
-Да си пийнеш от сладката ми кръв.. примесена от онзи странен аромат на.. демон.. - след тези думи я погледнах и попитах:
-Ако искаш може да се почваме от тук.. на мен легло не ми трябва! В тоалетните или някоя стая? - усмихнах се доволно, като обясних прибързаността си:
-Не съм го правил с теб.. толкова отдавна, че ми липсва и искам да те усетя.. толкова много, че бих го направил и тук.. на средата пред всички..
Стайлс
Human
Стайлс

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 10:09 pm

Натали Гилбърт написа:
..

Изчервих се и леко се изкикотих:
-Винаги ще ме имаш.. дори и да не съм тук физически.. ти ме имаш там.. в сърцето си.. като една малка част от него, така че.. сериозно.. не се притеснявай за мен... - след тези думи вдишах и издишах и попитах:
-Какво мислиш? Кой филм ще гледаме.. така де.. имаш ли някаква идея.. защото.. с толкова много.. същества наоколо.. че не знам в кой филм на ужасите няма да ги видим.. - изкикотих се и попитах:
-А.. как върви това.. връзката ти с този.. кръвопиец?
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Брой мнения : 498

Информация за героя
Дарби:
Половинка: НЯМА!
Раса: Човек

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 10:16 pm

Лекичко се отдръпнах от него, но само за да се огледам. Исках да остана още малко тук, ако случайно момичетата се появяха, защото щеше да е много неуважително от моя страна, ако не ги изчакам малко и точно тогава видях хубавия балкон. Беше огромен и без да чакам да каже каквото и да е, просто се отдръпнах от него, хванах ръката му и го задърпах натам. беше импулсивно, а сигурно и глупаво, но не усещах да се дърпа.
Приятни свеж въздух ни лъхна и щом излязохме навън, се почувствахме като в друг свят. Забравих за всички онези хора вътре и просто се обърнах към него, като увих ръцете си около врата му и го целунах страстно. Искаше ми се да го направя още вътре, но толкова се бях притеснила, че не можах да му отговоря дори на неговата целувка. Имах чувството, че вече се целуваме цели 5 минути, а бяха минали не повече от 15 секунди, но когато бях с него, времето просто спираше.
Натали Гилбърт
The Boss!
The Boss!
Натали Гилбърт

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 10:31 pm

Тъкмо щях да се замисля какви филми да предложа, когато Стайлс ме попита как върви връзката ми с този кръвопиец. Всъщност знаех,че още е много рано това между мен и Деймън да се нарича "връзка" , но пък и не беше само забежка.
-Деймън е.. -Започнах, като погледнах Стайлс. -Той е малко странен. Арогантен може би.. Повечето, които го видят си мислят, че е наперен, но.. При мен показва малко по-различна страна. И.. Бил е с едата от двойничките ми.. Тоест.. тази преди мен. Може би това е една от причините да ме харесва наистина.
Не знам дали беше заради Катрин или наистина изпитваше нещо към мен, но последната ни целувка ме кара да се замислям много..
-Колкото до първото нещо, което каза.. Няма да позволя Клаус или който и да е друг да те нарани.. Повечето ще се опитат, само защото си приятел с "двойничката"..
Беше ми болно, че повечето ме приемаха само като поредната двойничка.. Но нямаше как.. Бях просто предната "Петрова".
Стайлс
Human
Стайлс

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 10:36 pm

Засмях се и казах:
-Не ме карай да те напляскам пред всички.. ти не си "двойничката" ти си живо същество.. ти си като мен.. ти си Натали Гилбърт. Това, че изглеждаш като тях не значи че си тях.. те се държат по различен начин.. те правят различни неща.. те.. са.. други същества.. може да сте.. еднакви външно, но не и вътрешно.. познавам теб.. и знам, че не си просто "двойничка" така че.. внимавай с езика.. - след това се усмихнах и допълних:
-Впрочем.. не знам как ще надигна тази рокля, за да заголя дупето ти, но все пак ще опитам и ще те напляскам!
Натали Гилбърт
The Boss!
The Boss!
Натали Гилбърт

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 10:51 pm

Усмихнах се, винаги знаеше как да разведри обстановката.
-Стайлс, всички свръхестествени същества ме приемат не като "Натали Гилбърт", а като поредната изглеждаща по този начин. Малко са изключенията , които се намират от време на време.
Отвърнах поглед и въздъхнах, сещайки се как Клаус се отнесе с мен онази вечер, когато ме ухапа и взе от моята кръв. Искаше да създава още чудовища , като него, което ме ужасяваше. Още Клаус-оподобни в едно толкова малко и спокойно градче!
-Просто ти казвам да се пазиш, за да не пострадаш. -Вдигнах китката си, показвайки следата от ухапване. -Това е най-малкото, което може да ти се случи, ако не си внимателен!
Стайлс
Human
Стайлс

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyНед Май 06, 2012 11:01 pm

-Oh my god! - бяха първите ми думи, които казах
Бална зала , място за масов РП! - Page 2 Tumblr_m3kjgbWDYd1qb16qro1_500
След това леко се отдръпнах от Натали и казах:
-Аз.. знам карате!
Бална зала , място за масов РП! - Page 2 Tumblr_m3fgqpTScn1r9c1dho4_250
-И ако някои се опита да ме нарани.. ще му наритам задника, не защото ме напада, а защото е казал че приличаш на тях! - след тези думи я погледнах и допълних:
-Не.. не спори с мен.. дори.. ей сега ще отида да говоря с оня дядка там! - посочих Клаус и тръгнах към него, но Нат ме спря. Преглътнах и попитах:
-Какво? Мен не ме е страх от него.. - погледнах го през рамото й и допълних:
-Много..
Натали Гилбърт
The Boss!
The Boss!
Натали Гилбърт

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyПон Май 07, 2012 4:13 pm

Спрях го, преди да направи някоя наистина голяма глупост. Да се замесваш с Клаус никак не беше добра идея!
-Стайлс! -Дръпнах го, като погледнах за миг към Клаус и се зарадвах, че не е чул. -Това е много много древен вампиро-върколак. Вероятно може да убие всички ни за части от секундата, така че недей изпробва теорията си "ще пребия всеки, който каже, че приличаш на другите две".
Хванах го, като го принудих да танцува, вместо да се опитва да върши глупости. Стигаше ми, че самата аз действах безразсъдно понякога.. нямаше да позволя и друг да върши това, щом нечии живот беше сложен на карта.
Радвах се, че не се противеше много, защото малко или много съм момиче, не съм силна колкото него.
-Сега просто се усмихвай и танцувай. -Казах, като от време на време поглеждах към Клаус, за да съм убедена, че не ни забелязва.
Стайлс
Human
Стайлс

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyПон Май 07, 2012 6:01 pm

Погледнах я и казах:
-Нат.. не ме интересува дори и да е.. папата или пък Господ.. аз съм умен и ще се разбера с него с приказки.. знам какво да кажа и как да го кажа.. та той е.. дори не му знам името.. виж го.. дърт пенсионер и.. ако ще да има супер сили.. няма да се съглася с това да те нарича копие или нещо такова.. - след тези думи се усмихнах и казах:
-Но понеже пред мен стой една ултра красива мацка, която ми се моли да не се занимавам с идиоти.. съм съгласен.. няма да правя глупости.. - засмях се и попитах:
-А.. как е този.. а.. Кръвопиеца.. в леглото?
Деймън Салватор
Vampire
Деймън Салватор

Брой мнения : 260

Информация за героя
Дарби: Взимане на спомени.
Половинка: Натали Гилбърт
Раса: вампир

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 EmptyПон Май 07, 2012 6:50 pm

Малко развлечения нямаше да ми дойде на зле.Бях чул за бала който щеше да се проведе.Дълго мислех дали да отида или да остана в нас.. или просто да отида в някой бра както обикновенно и да стане нещо интересно.Но все пак реших да отида..колкото и да не си падах по тези събития.Дойде и времето когато трябваше да отида на посоченето място.Облякох се и тръгнах на там.След като пристигнах се огледах наоколо за познати лица.Видях и Натали.. но явно сега тя беше заета.. щях да я оставя.Започнах да се разхождам из помещението за да видя някой познат.А ако не намерех такъм просто щях да си тръгна.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Бална зала , място за масов РП!   Бална зала , място за масов РП! - Page 2 Empty

Бална зала , място за масов РП!
Върнете се в началото 
Страница 2 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Отвътре (място за МАСОВ РП)
» Пред кметството (място за МАСОВ РП)
» "Лунната гора" /място за масов РП/
» Трапезарията в замъка /място за масов РП/
» Салонът за танци /място за масов РП/

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите