Дийн Уинчестър Vampire
Брой мнения : 46 Join date : 15.04.2012
Информация за героя Дарби: Половинка: Никол Мур Раса: Вампир
| Заглавие: Re: В бара! Чет Май 24, 2012 4:01 pm | |
| Не се отдръпна при това мое действие.Явно достатъчно много ме желаеше, че дори не я интересуваше къде ще го направим.Поне това успях да чуя от мислите й.Тя се приближи до мен много бавно и отговори на въпроса ми като прошепна тихо в ухото ми: - Нещо забавно ... Оо, няма съмнение, че щеше да е забавно.Очертаваше се една прекрасна вечер.Всъщност...поредната прекрасна вечер за мен, която бе изпълнена с алкохол и секс.То беше начинът ми на живот от доста време насам и в интерес на истината си ми харесваше. Шарлийн се наведе към мен, целувайки врата ми.Езикът й оставяше влажни следи по кожата ми.Настръхнах...побъркваше ме.Всичко в нея ми караше да я желая неистово.Ароматът й, нежната й кожа, движенията й, тези нейни целувки... - Мисля, че нямаме повече работа тук... - казах и допих уискито си.Вече не издържах.Трябваше възможно най-скоро да отидем до хотелската ми стая. Станахме от маста и се насочихме към паркинга, където бях спрял колата си.Хотелът беше близо...за щастие.Не след дълго пристигнахме и се насочихме към асансьорът.Вратите се разтвориха настрани и взлязохме в него.Приближих се до нея и започнах да я целувам грубо и страсно, докато натисках бутонът за моя етаж - 11.Бяхме се подпряли на една от стените, когато иззвъняването, че сме пристигнали ни прекъсна.Бързо стигнахме до моята стая, отключих я и влязохме...
| |
|