Top posting users this week | |
Top posting users this month | |
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| В бара! | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Натали Гилбърт The Boss!
Брой мнения : 446 Join date : 15.03.2012
Информация за героя Дарби: - Половинка: Деймън Салватор Раса: Човек-двойничка.
| Заглавие: В бара! Чет Мар 15, 2012 10:16 pm | |
| | |
| | | Primrose Everdeen
Брой мнения : 59 Join date : 23.03.2012 Age : 28
Информация за героя Дарби: Въпреки че е нормален демон, подобно на антихристите, може да прави абсолютно всичко, само със силата на мисълта си. От телекинеза, до съживяване и т.н. Половинка: Няма и не иска да има. Раса: Демон
| Заглавие: Re: В бара! Съб Мар 24, 2012 10:24 pm | |
| Беше малко студено, но въпреки всичко си облякох късата синя рокличка, сложих черното кожено яке, високите обувки и тъмните очила и с типичната самодоволна усмивка се качих в колата. Мрачните облаци можеха и да развалят плановете на човешката част от населението, но пък аз ги приветствах. Какво повече може да иска един демон? А, да, чаша качествено уиски и компанията на Ерик Станс, моето творение. Или поне мръснишката половина от него. С мръсна газ се отправих към единствения качествен бар в градчето. Но пък всичко тук бе лишено от човешките прищявки, така че бе любимия ми мъничък град. Можете да си представите изненадата ми, когато сладурът от преди...доста години, да речем, изскочи пред мен. Не можеше да се каже, че съм сърдита, но липсата му на внимание, насочено единствено и само към мен леко ме дразнеше. Затова и не го огря още тогава, в онази задимена дискотека, върху чийто бар сътворих най-новите стъпки, подходящи за всяка песен, главно защото дрехите се губеха преди втория припев. С каменно, пияно, изражение, го поздравих, завъртях се на токчета и излязох навън. А след като г-н Станс благоволи да ме догони, извадих перманентния маркер от чантата си и надрасках новия номер върху ръката му. След това се върнах в хотела, прекарвайки остатъка от вечерта в проклятия по мой и негов адрес. Можех поне да си изпрося една от неговите завладяващи целувки. Но не, инатът си е инат, а моят инат не можеше да се мери с ничий друг. Както и да е, уговорихме си среща във въпросния бар, след което минаха два дни и ето ми е мен, крачеща напред и право напред към бара, сядаща на един от високите столове и поръчваща си -Най-доброто уиски, което имате. С повече лед. Отметнах косата си назад и затропах недоволно с пръсти по плота. Мразех да чакам, въпреки че в този случай, си заслужаваше всяка секунда от десетте минути, преди Сладурчо да се появи. | |
| | | Erik Stans
Брой мнения : 74 Join date : 23.03.2012
Информация за героя Дарби: Умствен контрол (причинява болка); Половинка: Раса:
| Заглавие: Re: В бара! Съб Мар 24, 2012 10:49 pm | |
| Усещах, че започвах доста да закъснявам. Уговорения час скоро щеше да бъде доста напред от плана си, но бързах колкото можех. Просто бях изключил, че днес беше деня, в който отново щях да видя онази красавица. Не, че бях толкова отвеян, мислех го това точно цял ден, но накрая около последните часове се загледах в мача, който даваха по телевизията. Срещата ни трябваше да бъде в 9 вечерта в бара, а часовника вече беше минал 9:03 когато погледнах към стената. Изражението ми веднага придоби шашнат вид и скочих доста стреснато от дивана като се затичах из апартамента, в който живеех вече доста години. Отидох в спалнята и извадих първото, което очите ми видеха. Облякох си едни тъмни дънки и някаква тъмно червена риза и хукнах навънка сякаш някой ме гонеше. Знаех, че едно от нещата, който тя мразеше, бе да чака, за това се шашнах допълнително и бързах колкото можех. Разбрах, че колкото и да бързам, нямаше да помогне, защото часа вече минаваше и 15, а аз още бях на средата. Не можех да използвам и Силите си, защото имаше доста хора, нищо, че беше мрак вече. Не знаех дали беше топло или студено, не си взех яке, но щом бяхме в бар беше ясно, че ще е горещо за мен. Тръгнах само по ризата и около и 20 вече се намирах в бара. Влезнах през вратата малко запъхтяно и се огледах. Изведнъж мернах целта си, която стоеше точно до бара и се усмихнах лукаво. Изтупах се, поех си въздух, за да не си личи бързането ми и бавно тръгнах към нея. - Уиски с лед? Типично за теб. Усмихнах се щом стоях зад нея и се наведох като седнах до съседното място точно до нея. Погледнах към бармана, а след това и шишетата зад него. Огледах ги презрително докато отново не заговорих. - Джин тоник. Поръчах на бармана когато го погледнах и вече свободно се обърнах към красавицата до мен. - Много ли се забавих? Знам, че "обичаш" да чакаш и исках да проверя търпението ти, а и малко така уж забравих.
| |
| | | Primrose Everdeen
Информация за героя Дарби: Въпреки че е нормален демон, подобно на антихристите, може да прави абсолютно всичко, само със силата на мисълта си. От телекинеза, до съживяване и т.н. Половинка: Няма и не иска да има. Раса: Демон
| Заглавие: Re: В бара! Съб Мар 24, 2012 11:30 pm | |
| Наклоних глава на една страна, чудейки се как тактично да му напомня, че чета мисли. На езика ми бяха доста цветущи отговори, но вместо това повдигнах рамене и отпих жадно от чашата, която барманът тъкмо остави пред мен, подчертано бавно, гледайки замислено в интервала от устните, до деколтето ми. Чак ми стана жал за грима върху лицето ми, който грижливо нанасях половин час. Нацупих се и отново се обърнах към Ерик. -Извинете, но...познаваме ли се? До колкото знам, мачът е по-интригуващ от мен... Изчаках усмивката да грейне върху устните му, след това я копирах върху своите и запърхах с мигли. -Търпението ми е безгранично, що се отнася до моя чирак. Жалко само, че не си спомням името му...по-скоро някои други части от него... Прехапах устна, оглеждайки "дразнителя " си. Разрошена коса, зачервено лице... -Боже..не ми казвай, че си тичал! Защо ти дадох тези сили? Не ме посрамвай така! Театрално изпих уискито на екс и без да се затормозявам и да обмислям последиците, използвах телекинезата и наредих пред себе си стройна редичка от стъклени шишета. -Когато барът ти предлага всичко...вземи още малко. Засмях се и бутнах едно от шишетата към него. | |
| | | Erik Stans
| Заглавие: Re: В бара! Съб Мар 24, 2012 11:47 pm | |
| Мислите? Ама разбира се, явно ги беше прочела без да сложа нещо като щит на тях. Не, че имаше кой знае какво да вижда в мислите ми, освен, че ще спра времето, ще изблъскам всичко от този бар, хората ще изчезнат, аз ще я хвана и веднага ще я накарам да легне на бара като разкъсам всичките й дрехи,да сложа парченце лимон върху устните й, на корема й малко сол и разбира се шота. - Не се дразнете сега, че ви забравих. Ще ви се реванширам! Погледнах я с лека усмивка като демонстративно на екс изпих всичкото си питие щом ми го донесоха и просто слушах как ми говореше нещо. - Тях ги пазя за по-важни неща. А и мисля, че ти разказах през какво минах докато живеех тук. Така, че госпожице, аз не съм разглезен и не ги използвам за всичко. Но ако ги ползвам за вас.. ще си помисля. Обърнах се когато бутна едно шише към мен и веднага изсипах част от съдържанието му в празната си чаша. Не мислех сега да се лигавя от бутилката. Щях да изцапам иначе така небрежната си риза. Ъх, намачкана ли беше? Дори това не забелязах, но не ме грееше никак това. - Дори и ако ми предлага някоя супер яката, секси мадама като вас? Май започнах да си променям мнението за бара. Лукаво се усмихнах като прехапах доволно долната си устна. | |
| | | Primrose Everdeen
| Заглавие: Re: В бара! Нед Мар 25, 2012 12:06 am | |
| -Бара? Нима още го виждаш? Тогава ще си помисля дали изобщо заслужавате да си промените мнението и за останалата част от града. Усмихнах се съблазнително, протегнах ръка към него и разкопчах най-горното копче на ризата му. Съдейки по мислите му, все пак нещо от миналото беше оцеляло. Да се надяваме, че след намека ми, истинският Ерик щеше да се върне. -Станал си по-примерен от преди. Не помниш ли какво те учих в онзи бар? Може би трябва отново да минем през тази част, защото строга учителка като мен не търпи провали. Не, че при с него имаше такива..Усещах как огънят се разпростира по цялото ми тяло. А тези негови фантазии...надявах се да ги осъществи. Тук, навън, в колата или на някоя пейка, щях да съм доволна дори, ако ме прегърне. Затворих очи за миг, след това смесих съдържанието на няколко бутилки, тъй като буквите им се размиваха пред мен. А причината далеч не беше уискито. Протегнах крак към него, докосвайки неговия съвсем леко. И след като обувките за около 200 долара стигнаха опасно близо до онази част, която можеше да го накара в действителност да ме бутне на плота, се отместих леко към него и с риск да падна от стола, се присегнах към него, целувайки го съвсем нежно, само колкото да му опресня паметта. Показах му една от любимите ми нощи с него. Тогава бяхме превзели един публичен дом. Усетих как тръпките полазиха и неговото тяло, след това отлепих устни от неговите и на милиметри от лицето му прошепнах. -Страх ме е, барманът да не ме помисли за лошо момиче. | |
| | | Erik Stans
| Заглавие: Re: В бара! Нед Мар 25, 2012 12:22 am | |
| Все още умееше да ме съблазнява по онзи начин, по който забравях всякакви думи. Не стига, че говорихме на друг език, с който ми отнемаше доста време да науча, а и сега и в мига и него забравих. Паметта ми отлетя някъде нагоре, когато разбрах, че шанса нищо да не се е променило все още е тук. Нищо чудно, че преди години така изневеряваше на мъжа си точно с мен, все пак целия този разврат трябваше да се прилее и към някой друг мъж и за щастие това бях аз. Съдбата ми даваше знаци от всякъде. Толкова се завладях от мислите си докато погледа ми зяпаше отнесено надолу, че за миг усетих устните й сякаш аз я предизвиках. Харесваше ми начина й на дразнене, не мислех за бармана или който и да е, защото по баровете винаги някакви се награбваха и си беше напълно обичайно тук. Когато се отдръпна от целувката се загледах право в устните й като игнорирах и алкохола, а за момент погледнах към бармана, но върнах погледа си срещу нейния. - Като го гледам така както те заглежда, май вече не просто те мисли за такова момиче, а и във фантазиите му си от онези главни командващи жени. С право си го мисли май и напълно.. напълно му влизам в положението точно сега и мога да разбера всичките му мъки как иска да вникне с един поглед към деколтето ти. В прочие май ще ревнувам ако стане това. Арогантно се усмихнах като умишлено я целунах пак, тъй като по-миналата вечер нямах този шанс и сега си наваксвах. | |
| | | Primrose Everdeen
| Заглавие: Re: В бара! Нед Мар 25, 2012 12:38 am | |
| -Но защо да ревнувате господине? Независимо от бройката, мястото и празните приказки, вие си оставате моя основен приоритет. Не бива да забравяте това! Докоснах носа му с върха на пръста си, надявайки се жеста ми да не бъде приет като подигравка. Винаги, каквото и да правеше, Ерик ми напомняше на малко дете. Такова, което се учи страшно бързо, и на което от време на време трябваше да му се напомня, че някои неща са забранени. А той съвсем умишлено ми правеше напук, така че..Лош, лош Ерик! И като заговорихме за детинско поведение..изведнъж ми стана прекалено забавно, гледайки отчаяните опити на бармана да ме впечатли, мятайки чаши във въздуха. Едно намигване от моя страна беше достатъчно, за да се натрошат на малки парченца. -Идвам след малко. Пратих въздушна целувка на Ерик и с едно единствено движение се метнах върху плота, приклещвайки бармана с крака. Не, че ми пукаше, но останалите, седнали до нас идиоти веднага наостриха уши, чакайки едва ли не да съблека. Не и сама!!! -Представям си колко ти е трудно да ме събличаш наум. Защо не си помогнеш с тези две ръце, които са ти дадени? Хванах лицето му в ръце, принуждавайки го поне веднъж за тази вечер да ме погледне в очите -Ще ти дам каквото поискаш, но преди това, дай на приятелят ми да пие от кръвта ти, защото ми изглежда жаден. Направих тъжна физиономия, и след като подчиненият барман протегна ръка към Ерик, вместо да се върна на стола си, допълзях пред Сладурчо, въздържателя, и се заех да чертая сложни геометрични фигури върху крака му. -Не си много по тези неща, но искам вниманието ти тази вечер само за мен...освен ако не искаш да си легна с бармана. Знаех, че нямаше как да откаже на предизвикателството ми, затова скръстих ръце и зачаках търпеливо. | |
| | | Erik Stans
| Заглавие: Re: В бара! Нед Мар 25, 2012 1:16 am | |
| Нагледах се на всичко това едва ли не с отворена уста. Погледа ми през цялото време учудено беше впит в нея докато се занимаваше с бармана. Малко или много това ужасно много ме забавляваше и от друга страна.. да не казвам. Преглътнах плахо за момент, защото цялото ми внимание, абсолютно цялото ми внимание беше в тези действия, които ставаха пред мен. Не знаех дали да ревнувам в този момент, да стоя и да се наслаждавам, тъй като ми се струваше изкушаващо забавно. Да не говорим колко властна и секси изглеждаше, когато така командваше. Горкия пич, краката му трепереха вече пред нея, едва одържащ се да не припадне или да я блъсне, но явно беше от свитите. - Вниманието ми? Мислех, че съм само твоята играчка и моето внимание не ти е важно? Отново взех чашата в ръка и нарочно разсеяно започнах да пия като забих поглед към ръката й, а чашата започна да трепери в ръката ми. | |
| | | Primrose Everdeen
| Заглавие: Re: В бара! Нед Мар 25, 2012 1:43 am | |
| -Ти си моя играчка...както и всеки мъж в този бар, в града, държавата...да не продължавам. Просто единствената играчка, която предпочитам пред останалите, не изпълнява това, което и нареждам. А аз не толерирам неподчинението, нали знаеш! Засмях се, обмисляйки как да го накарам напълно да полудее. Независимо от вековния му опит, пред мен Ерик беше като отворена книга. Знаех точно какво има предвид, само като забележех блясъка в очите му. Но какво е малко демонска лудост, в сравнение с вампирската страст, която така несполучливо се мъчеха да пресъздадат във филми и сериали..Да усетиш треперещото от възбудата тяло на вампира върху себе си, ето това бе истината. Съжалявах идиотките, които нямаха шанса да вкусят от удоволствието, а си представяха блестящи вампири. Но това е друга тема. Гледайки пулсиращата, изпъкнала вена върху ръката на мъжа, наистина се чудех как вампирите изобщо ходят между хората. На нас демоните не ни беше нужна, даже беше малко неприятна, но вампирите...стига да не се правеха на така наречените "вегетарианци" или ако не бяха хибриди...как го правеха?!? -Изглеждаш напрегнат. Някъде дълбоко в себе си, под желанието да си на мястото на бармана..се крие истинската ти същност, която от много време си потискал. След несполучливата ми психоанализа, забих нокът в ръката на горкия човечец, пробивайки вената. След това приближих окървавения си пръст до устните на Ерик, размазвайки червената течност по тях. -Дори и така си секси...да живее демонския ген! Засмях се и облизах кръвта от устните му. | |
| | | Erik Stans
| Заглавие: Re: В бара! Нед Мар 25, 2012 1:59 am | |
| Не осъзнавах нищо, което говореше нещо за съзнания, а просто стоях забит в една точка към нея като игнорирах мъжа с вените. Дори не знаех, че демоните бяха способни на такъв контрол върху хората. - Не разбирам за каква същност говориш? Осъзнато вече я погледнах с доста объркан поглед като прилежно си оставих чашата, сякаш нищо от това не се случваше пред очите ми, а бях просто обикновен човечец. Когато усетих как вената на мъжа се пропука мигновено зениците ми се разшириха и заострен със слух повдигнах поглед към ръката му. Другия контрол, който можеше да се поеме над мен, беше този с кръвта. Ставаше ли дума за това, щях да изпълнявам по всяко едно желание на всеки ако бях жаден за кръв, но при мен това беше постоянно. Никога не бих отказал кръв дори и да не бях гладен. - Дразниш ли ме? Зениците ми мигновено се разшириха също като на котка докато следях пръста й, който сякаш ме хипнотизираше. Наблюдавах червената течност доста внимателно, а когато усетих и самата кръв на косъм бях да отгризна ръката й. - Защото май ти се получава нещо.. Неусетно започнах леко да треперя от всичко това. То не беше изкушение, то не беше кръв, а сега пак изкушение, което не спираше. А и да не говорим, че така и не успях да вкуся кръвта, тъй като тя я облиза. - Защо тогава не подразниш и тях? | |
| | | Primrose Everdeen
| Заглавие: Re: В бара! Нед Мар 25, 2012 2:16 am | |
| -Ревност ли усещам тук? Нали ти казах, че нямаш повод за нея... Вътрешно се заливах от смях, но иначе си бях лепнала каменното, донякъде невинно изражение. Така или иначе, друго невинно в мен май нямаше.. Въздействах на бармана да превърже раната си...или по-скоро да повика линейка, не се постарах много. След като го разкарах, отпих от чашата на Ерик и след като съдържанието и "изчезна", я хвърлих назад. -Ревнуваше дори от онзи вмирисан дядка, за който бях омъжена. А на мен ми омръзна да ти се обяснявам. Може да ти докажа, какво имам в предвид.. С нещо като лек скок се озовах в скута му. Ароматът на кожата му, топлите му, силни ръце, които накрая собственоръчно щях да обвия около тялото си, този замислен, но в същото време див поглед...Не, аз трябваше да съм съблазнителната, той-жертвата. Тъпкано щях да му го върна, за дето не ме потърси, веднага щом напуснах Русия. Така и не разбрах какво му беше казал баща ми, а ако попитах сега, щеше да си проличи, че ме интересува. А в не толкова дългата ни история заедно, си придавах вид на кучка, която мислеше само за секс...Май единствено Ерик познаваше по-различната ми страна.. -Отново го правиш. Онова с погледа. Може да съм по-възрастна, но хибридите са по-силни, нали знаеш. Засмях се на неловката ситуация, но все някак трябваше да обясня втренченото си, ухилено изражение. Наркотици може би... | |
| | | Erik Stans
| Заглавие: Re: В бара! Нед Мар 25, 2012 2:28 am | |
| До някъде имаше право. Дори не си заслужавах да я ревнувам, нямаше смисъл, пък и за нея бях точно една играчка, неразличаваща се по никакъв начин от останалите й. Нямах представа за колко общо хибрида говорихме тук. Знаех, че има и много други като мен, но всички бяха рядкост. Повече се срещаха вампири-върколаци, а баш демони никъде нямаше. А какво ли би било смеска между ангел-демон? - Права си, права си. Не знам какво и кое как правя с погледи, но пък за ревността имаш право. Точно аз имам най-малко право. Ще изключа тези чувства за момента и може би тази седмица. Трябва да ги разкарам. Поклатих глава настрани като стиснах за момент очи и след което ги отворих и я погледнах с лукава усмивка. - Свития идиот в мен е разкаран, времето го променя, знаеш ли? Започнах да се смея на думите си, сякаш вече не бях аз, а някаква по-тъмна страна в мен. Просто разкарах вампирската си страна някъде навътре в мен и беше време за демоничната. А и беше вече вечер, правилното време. - Но това за силите ми дава приемущество, това знаеш ли го също? Усмивката ми стана по-арогантна като я повдигнах и се изправих като я сложих да седне на бара, а след това я бутнах да легне и се качих върху нея. - Като например с лекота да те бутам и изкушавам? Какво ще кажеш за това? От силите ли е? | |
| | | Primrose Everdeen
| Заглавие: Re: В бара! Нед Мар 25, 2012 2:36 am | |
| -Зависи за кои сили говориш в момента, защото ти така или иначе имаш доста... Смисленото подреждане на думите малко ми куцаше в тази поза, но нали това чаках досега? Разнеженият италианец да изчезне и на негово място да се появи моят Ерик. Онзи, който можеше да прави с мен каквото пожелае, а аз дори нямах желанието да го спра. Само че в този случай, щеше да се наложи. -На бара е интересно, когато никой не гледа. Ако искаш, може да отидем в тоалетните, в колата ми, в хотелската стая...канавката?!? Идеше ми да мъркам от удоволствие, но както винаги се случваше, щом скучното и примерното в него изчезнеше, веднага се вливаше в мен. Като някакъв ужасен баланс, който винаги ни пречеше напълно да полудеем. Е, не и тази вечер, не и след векове чакане. -Обаче от друга страна...какво са един или двама зяпачи...така или иначе не могат да са като нас. Дръпнах го за яката на ризата му и жадно впих устни в неговите. Моето творение, ха ха ха!! Самодоволството достигаше връхната си точка, а като се замисля, че вечерта едва започваше.. | |
| | | Erik Stans
| Заглавие: Re: В бара! Нед Мар 25, 2012 2:53 am | |
| Знаех, че бързо ще реагира, а и всичкия този алкохол тук ми идеше да го разлея по малкото й стегнато тяло и в същото време да го оближа оттам. Толкова много неща можеше, а нощта беше някак твърде малка и нямаше да стигне. - Могат само да правят разни неща докато зяпат, но какво пък. Отново впих настървено устните си в нейните като почти не я пусках. Беше силно притисната в плота на бара, като я задържах с целувките си. - От друга страна ми се е насъбрало толкова много през годините, че просто ще махна якенцето ти, а останалата част от малката си рокличка ще я намериш на парченца от плата сутринта. Дръпнах някакво шише с уиски и веднага го надигнах да пия от него след което отново без никакви задръжки от погледите я целунах жадно. Откачалките, които зяпаха някак и ме дразниха и рано или късно мислех да ги разкарам и да не зяпат повече това шоу. А и мисля, че точно те се нагледаха на предостатъчно за поне месец. А и пострадалия барман. Леле, дойде за няма и 20 минути в този бар тя и направи пълен хаус, а отделно започна да контролира несъзнателно иначе така лудналия ми ум. | |
| | | Primrose Everdeen
| Заглавие: Re: В бара! Нед Мар 25, 2012 6:25 pm | |
| -Най-сетне започна да споделяш мнението ми. Само че, рокличката ми харесва, не я унищожавай толкова бързо. А и нали знаеш...удоволствието се състои в мъченията... Отвръщах точно толкова страстно на целувките му, колкото и той на моите. Идеален синхрон, пълен хаос и много лудост, може би така можеше да се опише предстоящото. След като най-после ми даде шанс да си поема въздух, бързо го бутнах от себе си и забих зъби във все още непривързаната ръка на бармана. Усетих как червената течност се разлива в устата ми и потръпнах от отвращение, но знаех, че по този начин Ерик съвсем ще си изгуби ума. Придърпах го към себе си, обвивайки ръце около врата му. Бях му блокирала всички шансове да се измъкне, така че единственото, което му оставаше, след като изпи на екс опасно голяма количество уиски, беше да оближе кръвта от устните му. Аз пък имах чувството, че пия от най-хубавото уиски на света и без дори да осъзная, вече бях включила онази демонска способност, която един вид...предразполагаше съществото върху мен да изпълнява всяко мое желание. -Да се махаме оттук! Простенах тихо срещу устните му, бутайки го леко настрани, за да успея да се изправя. | |
| | | Erik Stans
| Заглавие: Re: В бара! Нед Мар 25, 2012 6:39 pm | |
| - Както кажеш. Кимнах когато грубо ме избута, за да може тя да стане. Погледнах отново към бармана и се замислих, че така и не опитах поне глътка от невероятната течност, разливаща се по вените му. Не знаех защо само вампирите си падахме по кръвта, но знаех, че щях да се насладя поне аз на кръвта. Тръгнах да ставам от плота, но точно тогава се обърнах и рязко забих зъбите си в китката на сигурно вече умрелия барман. Очите ми придобиха онзи кървав цвят, а зъбите ми се изостриха като на хищник. Изсмуках ужасно много кръв от него и след като завърших количеството си се отдръпнах и облизах кръвта като оправих очите си, а зъбите ми мигновено се скриха и се усмихнах като се обърнах. - Вече може да тръгваме! Казах заповедно като за последно грабнах една бутилка и я изпих до половината и я захвърлих към рафтовете с алкохола като се счупи, а течността се разля надолу. | |
| | | Primrose Everdeen
| Заглавие: Re: В бара! Нед Мар 25, 2012 7:06 pm | |
| Усмихнах се лукаво, затворих очи и въздействах на всички идиоти в бара. За разлика от вампирите, аз нямах нужда от зрителен контакт, за да принудя един или повече хора да ми се подчинят. След като им втълпих, че в бара е имало много пиян мъж, който е попрекалил с нервите, а нас с Ерик не ни е имало изобщо, се обърнах към него и му пратих въздушна целувка. -Точно за това говорех. Караш ме да се чувствам горда от творението си. Отвърнах доволно и след като Сладурчо демонстративно хвърли бутилката към рафта с алкохол, а аз изпих съдържанието на чашата си, за която бях забравила, станах от плота, пооправих си косата, грабнах малката чантичка и го хванах за ръката. Все така дърпайки го към изхода, обмислях къде ли можем да отидем. Знаех, че така или иначе Ерик ще ме награби веднага, щом хората навън вече не ни заобикаляха, но все пак, трябваше да е специално. Вековете раздяла изискваха див секс, но и нестандартна обстановка. -Знаеш ли какво...обикновено не бих дала на някой да кара някоя от моите коли, но за теб ще направя изключение. Води ме! Подхвърлих му ключовете и се настаних на седалката до тази на шофьора. Буквално подскачах от нетърпение. | |
| | | Шарлийн Уитсток Global Moderator
Брой мнения : 498 Join date : 31.03.2012
Информация за героя Дарби: Половинка: НЯМА! Раса: Човек
| Заглавие: Re: В бара! Нед Май 06, 2012 9:24 am | |
| Дори и за секунда не се замислих да отхвърля предложението му, но се надявах поне да не изглеждам прекалено развълнувана. Показах му, къде се намираше най-близкия до хотела бар, който беше на 2 пресечки и се виждаше идеално, а аз се качих в стаята си, като му обещах, че ще бъда там след половин час. Изчаках да се скрия от погледа му и усетих как започнах да вървя все по-бързо, само дето не се бях затичала. Веднага влязох в банята, като бързах максимално, защото самата аз мразех наистина много някой да ми се тутка и да ми закъснява, затова и самата аз не си го позволявах. След като излязох от банята, намазах цялото си тяло с любимия ми коледен лосион, който миришеше на доста апетитен и топъл сладкиш с тиква, а по мен оставяше съвсем леки блещукащи следи. Реших, че сутиена в този случай беше напълно излишен, за това си сложих едни черни дантелени боксерки, тесни дънки и лъскаво потниче без презрамки, а след лекия грим, който си сложих, изглеждах така:
- Spoiler:
Сложих едни не много високи обувки, за да ми бъдат удобни, но все пак не можех да тръгна с кецовете и веднага тръгнах към бара. Отворих вратата и ме лъхна тежкия аромат на цигари, но бях свикнала до толкова с тях, че това отдавна беше спряло да ми прави каквото и да е впечатление. Е ... така определено нямаше да успея да спра цигарите, но и без това все казвах от утре, така че нямаше да е от голямо значение. Започнах да се оглеждам, като се надявах да го видя някъде, но нямах никаква представа дали вече беше дошъл. Въобще забравих да погледна дали колата му беше отвън, но бара беше така близо до хотела, че можеше и да е дошъл без нея. Беше си доста тъмно, за това не можах да го видя никъде и реших да седна на бара, а след това щяхме да се настаним на някое по-удобно място. | |
| | | Дийн Уинчестър Vampire
Брой мнения : 46 Join date : 15.04.2012
Информация за героя Дарби: Половинка: Никол Мур Раса: Вампир
| Заглавие: Re: В бара! Нед Май 06, 2012 3:51 pm | |
| След като влязохме в хотела се разбрахме да отидем в един бар след половин час.Не беше далеч, на около 2 пресечки от тук.Отидох на рецепцията и си наех стая.Исках единствено да е голяма и да има хубаа гледка.Препоръчаха ми една с изглед към парка и наех нея.Взех ключовете от рецепционистката и тръгнах нагоре по стълбите.Стигнах до стаята, отключих вратата и влязох вътре.Пред мен се откри просторно помещение с огромни прозорци и гледка към парка и центъра на града.Явно ще си поживея дълго тук.Със сигурност ще ми хареса.Отидох до банята и се изкъпах на бързо.След това облякох черна риза и тъмни дънки и отидох да оправя прическата си.Взех часовника си и го погледнах.Точно на време.Винаги обичах да съм точен.Никога не закъснявах.Взех най-важното - телефона, портфейла и ключовете за колата и тръгнах.Парикрах пред бара и влязох вътре.Усетих миризмата на цигари и алкохол.Започнах да се оглеждам, но не видях Чарли.Тръгнах към бара.Седнах на един от високите столове и си поръчах голямо уиски.Обърнах се настрани и видях познато момиче.Всъщност това беше Чарли.Явно този половин час почивка й се е отразил много добре.Дори не можах да я позная.Беше още по-красива от по-рано днес. - Хей...изглеждаш страхотно! Къде ще седнем? Попитах я и започнах да оглеждам сепаретата.Всички бяха заети освен едно в ъгъла.Взех си чашата и тръгнахме натам. - Явно след дългото пътуване се очертава забавна вечер...
| |
| Заглавие: Re: В бара! Нед Май 06, 2012 4:31 pm | |
| Още се чудех какво да си поръчам, когато той ме видя. Не бях много сигурна, дали беше там от самото начало или беше дошъл току що, но не ми пукаше особено ... радвах се, че сме заедно там, а и неочаквания комплимент ме накара да се изчервя, но за щастие беше достатъчно тъмно, че да не го забележи. Забелязах, че се запъти към едно доста уединено местенце, но всички останали бяха заети и за това го последвах, без да му мисля много. Все още не си бях поръчала нищо, но за щастие сервитьорката се появи веднага, докато аз се чудех, дали е добра идея да продължа с алкохола, но накрая ми се видя приемлива. Поръчах си една "Маргарита" с повече текила и извадих цигарите от чантата си, като се надявах това да не му направи голямо впечатление. Повечето мъже не намираха за особено приятно, най-вече когато жената пушеше дебели цигари, но подобен навик не можеше да се изкорени така лесно, а и си бях свикнала с тежкия алкохол и тежките цигари. Реших да не коментирам мнението му за вечерта, защото щях само да се оплета в безсмислените ми изводи. Очевидно на него му беше забавно с мен, щом все пак дойде, а обратното си личеше от далече. - Та ... защо не ми разкажеш нещо повече за себе си - попитах весело и се усмихнах широко, но щом той отвори устата си, за да ми отговори, аз го изпреварих - имаш ли си приятелка? | |
| Заглавие: Re: В бара! Нед Май 06, 2012 5:37 pm | |
| Седнахме на сепарето в ъгъла на бара.Тук бе по-усамотено в сравнение с другите.Една сервитьорка дойде и Чарли си поръча "Маргарита", а аз още едно уиски.Като вампир можех да пия доста, преди да ме хване, но как можех да й го обясня.Трябва да започна да пия по-малко.Все пак рано или късно хората около мен ще се усетят, че вече съм изпил няколко бутилки, а нищо ми няма.Нито съм замаян, нито ми става лошо.Дори напротив.Алкохолът ми помага да утолявам жаждата си за кръв.Просто чувството на парещата кехлибарена течност, когато се разлива по-гърлото ми е уникално.Е, не може да се срванява с кръвта.Тя ме поддържаше жив, силен, с уникална скорост и още много други дарби.Чарли извади кутия с цигари и запали една.Аз лично не пушех.Е, случвало се е да пуша, но само пури.Но не ми пречи някой в компанията ми да пуши, свикнал съм.Все едно някой да ми пречи, когато пие...същото е.И ето отново въпросът, който мразя... - Та ... защо не ми разкажеш нещо повече за себе си Как да спестя толкова много неща...Трябва да смекча истината.Не мога да разкажа за всичко, което съм правил досега.Не се гордеех с миналото си и с деянията си преди. -Аз... - и Чарли ме прекъсна с въпроса имам ли приятелка.Всъщност бях напълно свободен млад мъж, готов да купонясва и да се запознава с нови жени.Е, при мен бяха за по една нощ и после не се и виждахме, но това е отделен въпрос. - Ами...не.Свободен съм.А ти?
| |
| Заглавие: Re: В бара! Нед Май 06, 2012 7:04 pm | |
| Усмихнах се така широко и доволно, че нямаше значение колко тъмно беше, защото усмивката ми можеше да се види от всеки край на бара. Явно, преценката ми за него не беше никак погрешна и бях сигурна, че имаше и други неща, в които си приличахме. Това ме караше да се отпусна, както и двете големи глътки от коктейла ми, който дойде почти на момента. - Аз не съм по връзките - казвах весело и погледнах нагоре, сякаш се правих на ангелче, а после де доизказах - преди ми се искаше да пробвам, но се оказа, че съм човек, който живее за момента. Когато искам нещо, го взимам от най-близкия мъж, който ме привлича достатъчно силно, а не мога да понасям и да съм с някой постоянно, камо ли ако ме следи, за да не сгафя нещо ... а и обичам разнообразието. Оставих чашата си на масата и отново взех цигарата, като се облегнах назад и я стиснах силно между устните си, че чак филтъра се сплеска леко. Обичах да усещам наситения вкус на горящ тютюн. Устните ми се разтвориха леко, а от тях излезе гъста тънка струйка, която се разсейваше и се сливаше с останалия цигарен дим в заведението, който все още не се беше превърнал в мъгла, но и за това имаше време. Сега ме интересуваше нещо по-различно ... нещо, към което гледах и му се усмихвах весело. | |
| Заглавие: Re: В бара! Чет Май 10, 2012 7:07 pm | |
| - Аз не съм по връзките...преди ми се искаше да пробвам, но се оказа, че съм човек, който живее за момента. Когато искам нещо, го взимам от най-близкия мъж, който ме привлича достатъчно силно, а не мога да понасям и да съм с някой постоянно, камо ли ако ме следи, за да не сгафя нещо ... а и обичам разнообразието. Заговори тя...Прекрасно.Аз бях абсолзтно същия тип.Обикновено връзките ми не продължаваха повече от...една нощ.За наистина дълга и сериозна връзка момичето трябва доста да ме впечатли.Все пак...не съм мъж за една жена.Засмях се на мислите си и казах: - Всъщност...и при мен е така - намигнах й.Отпих голяма глътка от уискито си.Погледнах отново Шарлийн.В очите и се виждаше онзи влажен поглед, който бях свикнал да виждам у жените, когато са близо до мен.Усещах, че ме желае.Като вампир можех да чувам туптенето на сърцето й.Беше учестено, дъхът и също.Пънах едната си ръка под масата, и прокарах дланта си по бедрото й и я оставих на коляното й.С другата се бях подпрял и продължавах да я гледам в очите.Изненада се от това мое действие, но и не се опита да махне ръката ми от мястото й.Не се очудих...няма как да ми откаже. - Та...какво ти се прави тази вечер?
| |
| Заглавие: Re: В бара! Чет Май 10, 2012 9:29 pm | |
| Надявах се и той да се чувства поне малко привлечен от мен, но все пак не бях подготвена за това, което направи току що. Макар, че бях с панталон, усетих много добре докосването му, но той не успя да усети как настръхна кожата ми. Всичко в мен крещеше "Желая те!", но съдейки по действията му, май го беше разбрал отдавна. А и алкохола ме беше накарал да се отпусна доста, като все пак се надявах да изглеждам наистина добре, а не като някое доста пияно момиче, защото се чувствах бодра и в изключително добро настроение. Едва ли трябваше да се учудвам от въпроса му, след подобно действие, но просто ми хареса да чуя намека му. Вече имах идеална представа как щях да прекарам вечерта и с кого, но все още не знаех дали щеше да е неговата стая, в моята, в колата му или някъде на улицата. Честно казано, не бях особено претенциозна, най-вече когато ставаше въпрос, къде ще правя секс. Бях на мнение, че обстановката възбужда допълнително, така че винаги бях готова за предизвикателства и нови приключения. Бавно се приближих към него, като устните ми се намираха точно пред ушенцето му, а аз прошепнах, но не прекалено тихо, защото все пак исках да ме чуе. - Нещо забавно ... - отговорих веднага, припомняйки му, че беше определил вечерта като забавна. Наведох се съвсем лекичко, като преминах с върха на езика си по цялата дължина на врата му, оставяйки влажна следа на настръхнала кожа, докато не стигнах до меката част на ушенцето му, която леко придърпах с езичето си и я захапах нежно. Чак тогава обърнах внимание на горчивия вкус на одеколона му, които накара езика и устните ми да изтръпнат, но по един странно приятен начин. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: В бара! | |
| |
| | | | В бара! | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |