Информация за героя Дарби: - Половинка: Деймън Салватор Раса: Човек-двойничка.
Заглавие: Споделеният сън на Натали & Деймън Пон Мар 19, 2012 3:38 pm
First topic message reminder :
Не знам от къде се връщах в действителност. Просто вадех ключовете и се готвех да отключа. Бях облечена с черна рокля до коленете, палто и токчета. Вероятно просто бях разглеждала града след училище. Съдейки по небето беше към 8 вечерта. Пробвах единия ключ, после другия.. Докато най-накрая не успях да отворя вратата. Концентрацията ми напоследък никаква я нямаше! Тъкмо, когато се канех да вляза, познат глас извика името ми. Обърнах се и се усмихнах. -Деймън.. Не знаех, че имаш път насам. -Казах, като извъртях цялото си тяло към него. Дори на оскъдната светлина можех да забележа красивите му черти, само че без маската. Пуснах дръжката на вратата и се усмихнах.
Автор
Съобщение
Деймън Салватор Vampire
Брой мнения : 260 Join date : 16.03.2012
Информация за героя Дарби: Взимане на спомени. Половинка: Натали Гилбърт Раса: вампир
Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Чет Апр 12, 2012 9:39 pm
Тя се обръна към мен и след това се сгуши в мен.Нямах нищо против това.Стиснах я по силно .. не исках да я пусна.Определено нещо ми ставаше когато съм около нея.Също така усетих и лъчите на слинцето,които определено искаха да ми развалят прекрасният сън с Натали.Не сле дълго вече бях принуден да отворя очи и всичко се изпари.Вече не държах Натали в ръцете си .. беше съвсем различно,а ми се искаше да бъде реалност !
Натали Гилбърт The Boss!
Брой мнения : 446 Join date : 15.03.2012
Информация за героя Дарби: - Половинка: Деймън Салватор Раса: Човек-двойничка.
Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Чет Апр 12, 2012 9:52 pm
Той ме стисна силно, не искаше да ме пусне. И аз не исках да се пусна. Сякаш нямаше нещо по-важно от това, да бъдем прилепени един до друг. Но тогава... сякаш сънцето нарочно и на пук светна точно върху лицето ми и ме накара да отворя очи. Вече го нямаше.. Нямаше ги стегнатите ръце, които в съня се бяха увили около мен. Затворих очи за кратко, съжалявайки, че се събудих.