| Споделеният сън на Натали & Деймън | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Натали Гилбърт The Boss!
Брой мнения : 446 Join date : 15.03.2012
Информация за героя Дарби: - Половинка: Деймън Салватор Раса: Човек-двойничка.
| Заглавие: Споделеният сън на Натали & Деймън Пон Мар 19, 2012 3:38 pm | |
| Не знам от къде се връщах в действителност. Просто вадех ключовете и се готвех да отключа. Бях облечена с черна рокля до коленете, палто и токчета. Вероятно просто бях разглеждала града след училище. Съдейки по небето беше към 8 вечерта. Пробвах единия ключ, после другия.. Докато най-накрая не успях да отворя вратата. Концентрацията ми напоследък никаква я нямаше! Тъкмо, когато се канех да вляза, познат глас извика името ми. Обърнах се и се усмихнах. -Деймън.. Не знаех, че имаш път насам. -Казах, като извъртях цялото си тяло към него. Дори на оскъдната светлина можех да забележа красивите му черти, само че без маската. Пуснах дръжката на вратата и се усмихнах. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
Брой мнения : 260 Join date : 16.03.2012
Информация за героя Дарби: Взимане на спомени. Половинка: Натали Гилбърт Раса: вампир
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Пон Мар 19, 2012 3:43 pm | |
| Скучната вечер вкъщи ми се отразяваше зле . затова си взех якето набързо и излязох от нас.Реших както обикновенно да се забутам в някой бар .. но по пътя си минах покрай къщата на Натали ..и не се изненадах много от гледката.Приближих се към нея и казах името й .. а в следващия момент тя се обърна.Усмихнах й се.Приближих се прътно към нея без да кажа нищо .. ръцете ми минаха по тялото й. - Е отъкеде се вращаш Натали ? - попитах я и я целунах. Хареса ми .. това което направих.. също така и това че тя ми отвърна веднага. - С тази къса рокля .. хъм ... - не успях да продъжа изречението си защото това беше напълно достатъчно и мисля че сама трябваше да се сети за какво говоря. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Пон Мар 19, 2012 3:50 pm | |
| Подсмихнах се, като се ооблегнах на вратата, докато той разхождаше ръцете си по мен. Засмях се и го целунах. -Разхождах се.. Стана ми скучно.. И не, скъпи, черната рокля е просто рокля.. -Казах, докато ръката ми минаваше смело по плочките му. Прехапах долната си устна, като вдигнах единия си крак зад кръста му. Целунах го отново, след което вязох навътре и прошепнах нещо като "можеш да влезеш".. Той ме последва, а аз влязох в хола, като оставих чантата на дивана и се обърнах към него, сядайки на масата, кръстосвайки крака. -Ти вероятно беше тръгнал към бара? -Подсмихнах се. Прокарах ръка през косата си и се облегнах назад, подпирайки се с една ръка. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
Информация за героя Дарби: Взимане на спомени. Половинка: Натали Гилбърт Раса: вампир
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Пон Мар 19, 2012 6:34 pm | |
| Влязохме вътре след като получих поканата си.На лицето ми се появи една голяма усмивка.Оидохме в хола и Натали седна на масата.Попита ме дали съм бил тръгнал към бара..а аз само поклатих глава без да казвам и дума.Приближих се към нея и наместих тялото си като разпрачих краката й.Целунах я по устните .. а после и по врата. - Ако искаш може да те оставя и да остави в бара .. - оточних като не спирах да я целувам. Ръцете ми бяха на бедрата й и се разхождаха ту надолу ту нагоре.Чаках Натали да каже решението си зада знам какво да правя.Да продължа с това знимание или да си намеря ново ? | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Пон Мар 19, 2012 6:40 pm | |
| Когато устинте ми слязоха до врата ми изтръпнах. Сякаш цялото ми тяло се наелектризира; усмихнах се съвсем леко, като го погледнах. -И ще ме оставиш тук съвсем сама? Скучаеща? Във все още непознат за мен град? -Направих тъжна физиономия, след което се засмях и го целунах. От проста целувка прерастна в истинска страст, която спрях за съвсем леко и се усмихнах. Седнах почти на ръба и телата ни се приближиха до толкова, че нямаше никакви милиметри помежду ни. Очите ми се срещнаха с неговите, а на устните ми все още грееше усмивка. Доверявах се напълно на инстинктите си. И на него. Прокарах ръка под блузата му, като я разходих до гърдите и обратно при корема му. Съсредоточено се вгледах в заголената част от плочките му и се усмихнах. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Пет Мар 23, 2012 9:44 pm | |
| На лицето ми се появи самодоволна усмивка .. когато усетих ръката й под блузата ми.Не мислех да я оставям само тук .. но след като тя самата преди този намек не направи нищо по въпроса .. трябваше да реагирам някак си. - Никой не е казал,че и ти не може да дойдеш с мен .. Натали ! - оточних като я погледнах в очите а след това продължих да я целувам. Харесваше ми това че разстоянието помежду ни беше съвсем малко.Ръката ми мина бавно под полата на Натали .. усетях как леко настръхна но това не ме спираше да продължа с това с което бях започнал. - Какво избираш мила .. тук или навън ? - попитах я. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Пет Мар 23, 2012 9:53 pm | |
| Ръката му съвсем леко премина под полата ми, което ме накара да настръхна. Прехапах устната си и прокарах ръката си отново по плочките му. Погледът ми бавно се разходи по тялото му. -Изборът е труден! -Отбелязах, като го целунах и се подсмихнах. -Но ми се иска да остана тук.. А ти да ми правиш компания. Все ще намерим какво да правим! Да, не можех да отделя устни от неговите. Сякаш цялото ми тяло беше така разпалено, че щеше да последва остинска експлозия. -Разбира се, можеш да тръгнеш. -Добавих, като се изправих, махнах палтото си и оставих едната презрамка на роклята ми да падне съвсем леко. Тръгнах към спалнята бавно, знаейки, че той е след мен. Следваше ме, което ме караше да настръхвам. Облегнах се на вратата на спалнята и го погледнах. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Пет Мар 23, 2012 9:57 pm | |
| Натали определено обичаще да си играе игри.Не че възразявах на това .. но все пак.Тя тръгна към спалнята .. а аз я последвам.След това се обърна и се облегна на вратата като ме гледаше.Опрях тялото си до нейното. - Е какво предлагаш да правим сега .. Натали ? - казах като помогнах да прездрамната да се свали и .. започнах да махам другта бавно докато я целувам по врата. - Знам че искаш нещо повече от това да махам само презрамни мила .. и ръцете ми да са под полата ти .. - засмех се. Ако искаше нещо просто трябваше само да го каже .. аз нямаше да откажа на каквото и да е..най малко път на секс с нея.Продължавах да се усмихвам самодоволно докато чаках отговора й. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Пет Мар 23, 2012 10:03 pm | |
| Усмихваше се самодоволно, сякаш можеше да прочете мислите ми. Да разбере какво всъщност исках. Целунах го и се засмях. -Попринцип не съм от тези момичета, продаващи тялото си на дявола само за веднъж. -Казах. Беше ясно, че в тази метафора "дявола" беше Деймън. Продължавах да го целувам; отворих вратата и седнах на леглото, кръстосвайки крака. Махнах съвсем бавно токовете си, без да откъсвам поглед от сините му очи. -Сам реши. Не искам да ме подведеш. -Добавих, но не правих нищо. Само се взирах в него, подканвайки го да вземе решение. Ако искаше кратка игра -не беше намерил мястото за това. Ако искаше нещо повече-сама щях да махна роклята си пред него. Изправих се и направих няколко крачки към него. Спрях се там, където телата ни почти се докосваха. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Пет Мар 23, 2012 10:15 pm | |
| Нямаше нищо лошо в това Натали да ме оприличи с това че ме предсваляше като дявола .. даже ми допадна.Влезе в стаята и започна да маха обувките си..като не откъсваше погледн от мен .. както и аз от нея.Все още стоях на вратата като се бях облегнал...но това не ми пречеше да следя всяко нейно движение и то толкова деликатно.Харесваше ми ..Тя дойде към мен и отново телата ни се допряха..не беше ли прекалено скучно вече за игри.Притиснах я към стената която беше до вратата и започнах да махам блуазата й. - Надявам се да знаеш че не си падам по игрите Натали .. - и през това време блузата й се озова на доста голяма разстояние от нас. Оставаше да махна и последните част от дрехите й и щеше да е изцяло моя. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Пет Мар 23, 2012 10:24 pm | |
| Очевидно търпението му се изчерпа. И то до толкова, че ме притисна на стената и започна да ме целува и махна роклята ми. Останах само по бельо. Още съвсем малко и щях да съм негова. И това ми допадаше. Допадаше ми до толкова, че реших да му помогна да се отърве от всички дрехи по мен и него. Започнах да махам блузата му, дарявайки го с най-страстните ми целувки. -Е, след като не искаш да играем.. -Казах задъхано.. -Да пропуснем чакането и просто да скочим във вечерта. Целувайки се някакси се озовах притисната под тялото му на леглото. Бях многократно по-слаба от него, но това не ме поставяше в позиция на негова поредна жертва. Аз наистина го исках. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Съб Мар 24, 2012 5:05 pm | |
| Не обърнах много голяма внамание на думите на Натали .. само на това "да скочим във вечерта".Усмихнах се и ръцете ми продължаваха да се разхождат бързо по тялото й.Започнах да махам сутиена й като се преобърнах така че тя да се озона нас мен .. придърпах я към себе си и продължих с целувките. - Ако искаш може да продължим с тази игра Натали .. аз лично нямам нищо против това .. тъкмо ще видя на какво си способна мила .. - казах докато я целувах.. можеше спокойно да го приеме като едно предизвикателство. Какво можех да очаквам от нея ми беше доста интересно. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Съб Мар 24, 2012 5:10 pm | |
| -Искаш да го приема като предизвикателство ли, господин Салватор? -Попитах, като се изправих, след което започнах да танцувам, макар да нямаше музика. Тялото ми бавно се поклащаше и извиваше максимално, докато всъщност се бях настанила точно между краката му. Намерих дистанционното на уредбата и я включих, но не преставах да се движа върху него. Да, определено знаех, че няма да издържи много! -Сигурен ли си, че искаш да ми дадеш такава свобода? Защото на твое място добре щях да си помисля, преди с лека ръка да позволя на момиче да играе мръсно.. или още по-мръсно! | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Съб Мар 24, 2012 5:15 pm | |
| Думите й явно трябваше да прозвучат все едно тя е .. момиче което всеки момент може да те подпали с едно двежиние.. не се и съмнявах в това.По тачина по който се движеше и .. всичко което правеше ..Но какво пък толкова това беше просто едно предизвикателно .. - Нека да видим какво може да направи госпожица Гилбърт .. колко може да е лоша - засмех се като се изправих и я целунах продължително. Бутнах дистанционното настрани и се наслаждавах на гледката коята Натали Гилбърт ми предоставяше .. харесваше ми страшно много. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Нед Мар 25, 2012 2:46 pm | |
| Продължавах да танцувам и да се усмихвам, като понякога съвсем бавно захапвах долната му устна, колкото да подскажа, че наистина можех да съм много много лоша, стига да го поискам. Прокарах ръка по плочките и корема му, като се наслаждавах на релефните му форми, очертания. Беше повече от перфектен. Облегнах се на него, като прилепих тялото си повече от плътно. Нямаше излишни милиметри помежду ни. Всъщност нямаше нищо.. Дори светлина.. Устните ми бавно започнаха да слизат от врата към гърдите му, после и към плочките. Обходих всяка една с целувки, понякога дори и език. Все пак трябваше да ги удостоя с полагащото им се внимание, нали така? След още няколко минути забавяне, устните ми бавно, но сигурно се насочваха към корма на синеокия. Всъщност вече бяха там. Знаех, че му харесва и той не можеше да го отрече! | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Пон Мар 26, 2012 5:01 pm | |
| Натали се приближи към мен и започна с целувки да се разхожда по тялото ми.На лицето ми имаше усмивка .. която не слезе от там.Но не мисля че ще е много забавно ако само тя се забавляваше по този начин.Мисля че ще променя мнението си .. да искам да е лоша защото не мога да и устоя.Преобърнах я на леглото и започнах с целувките около врата й.Ръцете ми тръгнаха надолу по тялото й и махнаха последната дреха която същестуваше .. Слузох бързо надолу и започнах с целувки а после включих и езика си.Пръстите ми бавно проникнаха в нея.. а аз от време на време я поглеждах за да видя реакцията й.Която можеше да ме мотивира да продължа или да спра. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Вто Мар 27, 2012 7:38 pm | |
| Прехапах устните си, отпускайки се напълно. Сякаш нищо друго не съществуваше в този момент. Езикът му ме подлудяваше и ме караше да простенвам тихо, без да мога да направя нещо повече, защото тялото му малко или много ме притискаше и принуждаваше наистина да се насладя на случващото се. -Деймън.. -Простенах и захапах устната си толкова силно, че почти се стече буйна струйка кръв от нея. Да, толкова много ми харесваше, че бях способна несъзнателно на нараня себе си, за да му подскажа, че определено исках да бъда негова. Ръката ми съвсем леко премина по главата му, галейки го. Исках да го придърпам нагоре и да впия устни в неговите и да не се откъснем един от друг изобщо! Беше превъзходен и ужасно добър в това, което върши! Придърпах го нагоре, като го целунах и го погалих по бузите. Усмихнах се съвсем леко. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Сря Мар 28, 2012 9:44 pm | |
| Продължавах да се забавлявам докато бях между краката на Натали.Не че пък се оплаквах от това си положение .. допадаше ми и то доста .. но не сле дълго тя ме придърпа нагоре и ме целуна .. усмихнах й се и й отвръщах на целувните.Тялото ми все още беше между краката на Натали.Ръцете ми минаваха банто по бедрата на момичето.Преобърнах я така че тя да е отгоре и й дадох власт над това което искаше да прави .. Ръцете ми стояна плътно до таза и след като намери мястото си върху мен.Понякого я продърпвах към себе си за да я целуна. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Чет Мар 29, 2012 6:44 pm | |
| След като се озовах върху него, целувките ми не спряха. Продължавах да го целувам и галя, но тези целувки и ласки се преместваха по-надолу .. От гърдите.. към плочките му... към корема му. Устните ми съвсем бавно обхождаха тази "територия", запомняйки всеки детайл. Можеше ли подобно тяло всъщност да бъде забравено? След като вече бяхме без дрехи, устните ми се наместиха на члена му. Не спирах да го целувам, като от време на време езикът ми се "шмугваше" и си позволяваше да дари Деймън с няколко целувки. Погледнах нагоре, за да мога чрез лицето му да разбера дали това, което правя му харесва.. Исках да му дам всичко.. Да му доставя огромно удоволствие! Той ме придърпа, като след това устните ни се сляха в една дълга, страстна, едновременно с това плаха и нежна целувка.
| |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Чет Апр 12, 2012 5:46 pm | |
| Натали слизаше постепенно надолу по тялото ми.Усетих устните й които ми доставяха огромно удоволствие.Колкото и да ми се искаше да я оставя долу да се позабавлява с това което вършеше в момента..страстта в мен напишаре и я придърпах бързо надоре и започнах да я целувам страсно.Притиснах я още повече към мен.Проникнах бавно в момичето .. като постепенно забързвах темпото до нормално.През това време целувах устните на Натали. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Чет Апр 12, 2012 6:05 pm | |
| Проникна в мен, като веднага след това последва простенване. Боже, чувствах се повече от прекрасно! -Деймън.. -Изля се от устните ми едновеменно силно, мощно и все пак плахо и тихо. Знаех, че ще му харесва да чува името си от моята уста. Прокарах пръсти по лицето му, а на устните ми се появи огромна усмивка. Не можех да откъсна поглед от лицето му. Не можех да мисля за каквото и да било. Съществувахме само ние. Деймън и аз. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Чет Апр 12, 2012 6:10 pm | |
| По лицето на Натали се виждаше че това което ставаше в момента помежду ни и харесваше.Целунах я след което продължих да прониквам в нея.Преобърнах я така че тя да е отгоре и й дадох цялостно разрешение да прави това което искаше.Знаех че щеше да се справи добре с това.Тя се намести и проникнах отново в нея.Темпото беше бързо .. явно на това се спираше.През това време бях преплел пръстите си в неините.Имах чувството че всеки момент щях да свърша и май наистина си беше така.На лицето ми се появи широка усмивка. - Натали миличка .. ако не искаш да носиш детето на вампир може би вече е време да спреш с движенията си .. - казах след което я отдръпнах от себе си. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Чет Апр 12, 2012 6:31 pm | |
| Отдръпна ме от себе си, а аз се излегнах. Дишането ми беше учестено; не можех да си поема дъх. Разбира се, бях изтощена до максимум. Макар да беше вампир, сигурна съм, че и той не си падаше по-малко изморен. Завих се с завивката, като обгърнах и него. Поех въздух, като се обърнах с дръб към него, обгърщайки едната възглавница с ръце. Не очаквах да ме прегръща и така нататък.. Все пак на дали беше нещо повече от секс? ПОне за него? Аз може би изпитвах нещо.. но как можех да определя? | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Чет Апр 12, 2012 6:36 pm | |
| Натали се обърна на една страна и се зави.Какво казах този път ? Приближих се от нея и заочнах да целувам там където имаше оголено.Раменете на Натали. - Ей какво стана ? - попитах я като чаках да ми отговори. Не исках да си мисли че всичко това беше просто секс и нищо повече.Ръката ми мина бавно по гърба на момичето,а после я прегърнах..като продължавах да целувам оголеното й рамо. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън Чет Апр 12, 2012 7:09 pm | |
| Tой започна да целува врата ми, а аз затворих очи и се усмихнах, след което се извъртях към него. Все още ме беше обгърнал с ръце. -Помислих си.. -Започнах бавно и несигурно.. - Мислех си, че ти ще искаш да си с мен само за една вечер.. Тоест.. само за секса? Сгуших тялото си в него, като затворих очи, но нямаше да спя. Слушах го пределно ясно. Все пак щеше да е грубо, ако не слушах този някой, който беше обгърнал тялото ми и се държеше тлкова добре и мило с мен, нали? Отпуснах се така.. Чувствах се прекрасно.. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Споделеният сън на Натали & Деймън | |
| |
|
| |
| Споделеният сън на Натали & Деймън | |
|