Freak Vampires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Freak Vampires are back in the town!

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Емили Дарк Соул ♥
Пътят към планината. EmptyВто Авг 06, 2013 9:13 am by Емили Дарк Соул

» Идеи за разпространяване на форума?
Пътят към планината. EmptyВто Авг 06, 2013 8:26 am by Емили Дарк Соул

» ♠♠♠Маришка♠♠♠
Пътят към планината. EmptyСъб Окт 13, 2012 3:46 pm by Маришка

» Другарче за РП?
Пътят към планината. EmptyПон Юли 30, 2012 1:34 am by Жанет Ставлин

» КЕРЪЛАЙН Форбс.
Пътят към планината. EmptyСъб Юни 30, 2012 3:05 pm by Натали Гилбърт

» Приятели!
Пътят към планината. EmptyСъб Юни 30, 2012 12:53 am by Dannilo.

» Търся си..
Пътят към планината. EmptyЧет Юни 28, 2012 9:37 pm by Ramona Quimby

» Талант - никакъв
Пътят към планината. EmptyЧет Юни 28, 2012 8:51 pm by Kim HyunSeun

» Масов РП "Natalie's birthday" !!!
Пътят към планината. EmptyЧет Юни 28, 2012 8:17 pm by Kim HyunSeun

Top posters
Шарлийн Уитсток
Пътят към планината. Vote_lcapПътят към планината. Voting_barПътят към планината. Vote_rcap 
Маркъс Колинс
Пътят към планината. Vote_lcapПътят към планината. Voting_barПътят към планината. Vote_rcap 
Натали Гилбърт
Деймън Салватор
Стейси Нортман
Клаус
Томас
Isabella H. Parker ♥
Amber Shane
Никол Мур
Top posting users this week
No user
Top posting users this month
No user
Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Пътят към планината.

Go down 
5 posters
Иди на страница : 1, 2, 3  Next
АвторСъобщение
Стейси Нортман
The Boss!
The Boss!
Стейси Нортман

Брой мнения : 223

Информация за героя
Дарби: Владее добре черната магия.
Половинка:
Раса: вещица

Пътят към планината. Empty
ПисанеЗаглавие: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyСъб Мар 17, 2012 5:25 pm

Пътят към планината. IMG_6984
Върнете се в началото Go down
Sam Scott
Werewolf
Sam Scott

Брой мнения : 60

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyСъб Мар 24, 2012 12:31 am

Решихме да отидем да се разходим някъде из околностите на града, защото в петък вечер беше доста шумно навсякъде. Учениците се възползваха да купонясват и да вдигат всичко на главата си, а аз исках да съм сам с нея. След времето прекарано с нея, я бях опознал достатъчно, че да започна да се влюбвам. Не бях сигурен дали това е правилно, защото тя заслужаваше нещо далеч по-добро от върколак с осакатена душа, както се самоопределеях.
Слънцето вече се беше скрило зад хоризонта и отстъпваше мястото си на луната, която днес беше различна. Не бях си правил труда да вдигна глава към небето, докато не усетих едно до болка познато чувство в стомаха си. Все едно щях да повърна, но нямаше. Това беше просто поредната.. трансформация. Чакайте, какво!? Днес беше пълнолуние!? Как бях успял да го забравя!? Определено хората са прави, че като си влюбен и започваш да забравяш важните неща.
Трябваше да се махна от тук, но нямах достатъчно време. Трябваше да накарам Лия да се качи в колата и да кара докато не се прибере. После трябваше да заключи, за да е в пълна безопасност.
- Трябва да се махнеш от тук.. - казах през зъби, защото болката започваше. Усещах как вълкът в тялото ми се опитваше да излезе. Това не беше никак добре, ама никак..
Лия Григори
Vampire
Лия Григори

Брой мнения : 87

Информация за героя
Дарби:
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyСъб Мар 24, 2012 12:45 am

Изкарахме около седмица и повече, говорейки си за миналото, за проблемите си..за всичко. Започнах да опознавам Сам много добре, но все още не знаех дали няма да ме убие. Та, така, бяхме прекарали вечери ту у неговия апартамент, ту в моя. Днес беше петък и двамата решихме да се поразходим към планината.
Времето беше задушно, леко влажно от близкият океан до нас. Градът все едно беше в разцвета си - деца играеха на детските площадки, майките им си говореха до тях, а старите хора си разказваха градските клюки..Какво по-идеално от това?
Е, тук беше различно. Беше доста спокойно, даже зловещо, което не ме плашеше, но ме караше да настръхна.
Вече бяхме стигнали доста навътре във гората, но не се притеснявах за себе си - аз бях предложила да дойдем тук.
Изведнъж Сам спря и се струполи на земята.
-Трябва да се махнеш от тук..-каза само, гледайки нагоре.
Отначало помислих, че глутницата му е тук, но когато видях какво гледа ми стана ясно - луната. Трансформираше се.
Преди да успея де реагирам, Сам вече беше разкъсал дрехите си и показал зъбите си. Трябваше да бягам..Трябваше да бягам надалече, но къде щях да отида?
Когато започнах да бягам, не знаех къде отивах. Навсякъде бе тъмно, а от време на време се чуваше някой друг бухал.
Не чувах нищо зад себе си и спрях. Започнах да се оглеждам, но отново не виждах нищо. Изведнъж близо до мен се чу вой на вълк - силен и зловещ. Тогава отново бягах. Бягах, накъдето можех, но трябваше да направя нещо, за да се скрия. Дърво.
Покатерих се на едно дърво, което се извисяваше нагоре. Катерих се до най-горните клони, когато спрях. Вече бях в безопасност.
Sam Scott
Werewolf
Sam Scott

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyСъб Мар 24, 2012 12:59 am

Агонията на променящото ми се тяло беше неописуема, но не беше най-ужасното нещо в това да съм върколак. Най-гадното беше, че не можех да се контролирам и можех да извърша всичко под тази си форма. За това мразех вълчето си аз. То ме променяше и съсипваше живота ми, от който и без това не беше останало много.
Костите ми се пречупваха и изменяха формата си, а козина заместваже гладката ми кожа. Лицето ми се изменяше и удължаваше, а зъбите ми се изостряха като ножове, които само чакаха да се забият в човешката плът. Можех да усетя аромата на човешко същество, което не се намираше много надалеч. Незнайно защо в тази си форма изпитвах желание да убивам другите, а в човешката - себе си. Странник си бях.
Улових миризмата, която караше цялото ми тяло да настръхне, и я проследих, но изведнъж свършваше. Просто ей така изчезваше до едно дърво и ми се наложи да се въртя в кръг, за да се опитам да я уловя, но и това не даде резултат. Тъкмо щях да издам нов пронизителен вой, когато страннен звук ме секна и накара всичките ми сетива да настръхнат. За миг се присвих като уплашено животно, когато нещо голямо се сгромоляса от небето. Единственото, което разбрах от купчината листа и прахоляк, беше това, че аромата се беше върнал и то съвсем близо. Оголих зъби и издадох заплашително ръмжене.
Лия Григори
Vampire
Лия Григори

Информация за героя
Дарби:
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyСъб Мар 24, 2012 1:07 am

Всичко беше добре - починах си, вече бях спокойна, освен от това, че всеки момент можеше да се появи огромен вълк и да ме хапне за вечеря. Ако не се появеше просто щях да седя тук до сутринта и накрая да си тръгна изморена, но жива. Е, не стана точно така.
Усетих как се приближава нещо като торнадо - беше Сам. Преди да беше стигнал трябваше да стигна по-нагоре. Тръгнах - качих се много по-нагоре, когато Сам изведнъж спря точно под мен. Виждах го, усещах нервността му. Но така и не усетих как съм се качила на много тънък клон, който издаде само едно "пук" и вече летях надолу.
Добре, че имаше много, много листа и не можах да си счупя нещо. Лежах скрита из купчината, когато чух вълкът да приближава. Изведнъж той беше на сантиметри от лицето ми, а зъбите му бяха оголени. О, да, май щях да стана на вечеря.
-Сам, спомни си коя съм. Моля те, спомни си!-обикновено не обичах да моля, когото и да е било за нещо, но сега трябваше. Взирах се в тъмните очи на вълка колкото се може по-дълго. Дали щеше да ме познае?
Sam Scott
Werewolf
Sam Scott

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyСъб Мар 24, 2012 1:29 am

Всичко в мен бушуваше и ме караше да я нападна, да я разкъсам на парчета. Тази жажда за кръв ми беше до болка позната, но този път беше различно. Нещо ме спираше, защото по някаква причина все още не бях скочил и не бях впил зъбите си в нея. Душата ми се разкъсваше на парчета, а странни спомени се вързвръщаха в изгубената ми памет. Спомнях си тази една седмица, спомнях си и нея. Лицето й, очите й, смеха й.. всичко. Присвих опашка и отстъпих бавно назад. Успявах да се контролирам колкото и невъзможно да си мислех, че е. Не смеех да се зарадвам, защото не вярвах, че бях успял, но може би в това беше тайната - любовта. Бях се влюбил, но не исках да го призная, не исках да го повярвам, а сега успявах да удържа вълка. Продължавах да отстъпвам, докато не застанах на достатъчно разстояние от нея. Присвих се и легнах на земята като послушно кученце. Чувствах се странно. Силен от това, че бях успял да се въздържа, но в същото време слаб, защото тя беше причината да успея и тя сега имаше някаква власт над мен, което ме плашеше.
Лия Григори
Vampire
Лия Григори

Информация за героя
Дарби:
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyСъб Мар 24, 2012 3:45 pm

Всичко беше доста объркващо. Сам беше започнал да се отдалечава бавно, но трепереше. Сякаш се опитваше да овладее дивото в себе си. Сякаш се опитваше да подтисне желанието да ме разкъса. Най-накрая легна на земята, скимтейки.
-Помниш ме.-казах само, изправяйки се бавно.
Приближавах се бавно към него, сериозна. Не знаех дали нямаше да ме нападне, но и не ми пукаше. Исках да знам дали е добре. В този момент ярки цветове започнаха да се приливат в ума ми, да се сливат. Пеперуди запърхаха в стомаха ми. Обичах го. Да, преди не исках да мисля за това, но вече не можех да го призная, но сега не можех да издържа повече. Да, бях влюбена в него.
Sam Scott
Werewolf
Sam Scott

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyНед Мар 25, 2012 4:42 pm

Очаквах при първата възможност да избяга от мен, но тя не го направи. Напротив - приближи се. Не знаех как е възможно да се влюбя в нея, но се случваше и някак си ми харесваше. Също така не знаех как щях да я погледна в очите след тази вечер. Та аз за малко не я разкъсах, нападнах я и й позволих да види звяра вътре в мен.
Слънцето още не се беше показало на хоризонта, когато усетих приближаващата се трансформация. Това беше добре, въпреки че отново ме очакваше агонизиращата болка. Тялото ми се изви, а аз изскимтях от болка. Лия се отдръпна леко. Може би мислеше, че ще я нападна или просто виждаше, че нещо не е наред. И в двата случая грешеше, защото поне това си беше в реда на нещата. Костите ми започваха да се пречупват и да променят формата си, а козината ми падаше. Вълчето ми аз си тръгваше, а на негово място отново се появяваше човешката ми форма.
Когато трансформацията свърши, лежах на студената земя и дишах тежко. Това да се превръщам от човек във вълк и обратното винаги ме изтощаваше. Най-лошото беше, че дрехите ми бяха останали някъде далеч в гората, а с мен имаше момиче. Кофти ситуация. Все пак се изправих и първо забих поглед в земята, но след това се осмелих да я погледна в очите.
- Извинявай, че те нападнах. Напълно забравих, че е пълнолуние. Добре ли си?
Лия Григори
Vampire
Лия Григори

Информация за героя
Дарби:
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyНед Мар 25, 2012 4:54 pm

Не се страхувах. Изпитвах много други емоции, но не и страх. Знаех, че Сам няма да ме нападне, усещах го.
Изведнъж вълкът пред мен отново започна да скимти. Отначало се отдръпнах, мислейки че отново за ме нападне, но не го направи. Започнаха да се чуват пукания, а след това вълкът просто се изпари. На негово място се появи човек. Гол човек.
Около минута стоях като ударена с нещо и вероятно не можех да кажа и дума. След това Сам проговори, също толкова засрамен, колкото и аз.
-Ъ..ами..да, добре съм. А ти?-опитах да не го гледам, защото започвах да се изчервявам. Не можех да си представя как се чувстваше в момента.
-Ъм..дрехи..дрехи имаш ли някъде?
Sam Scott
Werewolf
Sam Scott

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyНед Мар 25, 2012 5:33 pm

Определено ситуацията се превръщаше в леко комична или поне на мен ми беше забавно как се опитваше да не гледа към мен. На лицето ми се появи усмивка като едвам се сдържах да не се засмея.
Дрехи имах, но се бяха разкъсали при трансформацията и едва ли ставаха за нещо, че да ходя да ги търся. Само се надявах някой друг да не мине случайно от тук и да ме види в цялата ми прелест.
- Винаги държа резервни в колата си, тъй като често се случва да забравя, че е пълнолуние.
Опитвах се да срещна погледа й, но не ми се получаваше много. Реших да разведря малко ситуацията, за да се отпусне. Не беше кой знае какво - човешко тяло.
- Може да идем да ги вземем, а през това време викам и ти да се съблечеш, за да сме квит - о, това определено щеше да е приятно, но едва ли щеше да се получи. Пък и беше само на шега, нали?
Лия Григори
Vampire
Лия Григори

Информация за героя
Дарби:
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyНед Мар 25, 2012 6:00 pm

Все още гледах на страни, зачервена като домат. С периферното си зрение виждах как Сам се смее. Май му харесваше моето мъчение.
-Май е по-добре да отида да ги взема. Ти почакай тук, за да не те види някой.-обърнах се и започнах да търся с очи пътеката, която водеше към края на гората. Нямаше и следа от него. Бяхме някъде из нея. Когато отново се обърнах отново към Сам, за да му кажа, че може би сме изгубени, той седеше точно пред мен. Беше с глава и половина по-висок от мен, така че когато се обърнах се блъснах в мускулестите му гърди. Усещах топлината, която се излъчваше от тялото му. Тогава пеперудите отново запърхаха в стомаха ми, а лицето ми заплъмтя.
-Ти..ти защо си тук?-погледнах нагоре, като срещнах погледа на Сам.
Имах чувството, че ще загубя контрол и ще му се нахвърля. Не ме биваше особено в контролирането на всякакви чувства, но сега трябваше. Определено трябваше.
Sam Scott
Werewolf
Sam Scott

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyНед Мар 25, 2012 6:18 pm

Можех да усетя колко беше напрегната от близоста ни, но странно аз се чувствах добре, когато беше близо до мен. Чувствах се някак странно. Може би на това викаха щастие - нямаше как да знам, но беше нещо подобно.
Все още стояхме един срещу друг, а телата ни се докосваха, което караше сърцето ми да забърза своя ритъм. Усещах аромата й, а на лицето ми се беше изписала една усимвка, но този път не беше в опит да спра смеха си.
Очите ни се бяха срещнали, когато се наведох напред и сбъднах желанието си. Целунах я леко и нежно, защото не бях напълно сигурен, че и тя го искаше. Всичко в мен забушува и за миг имах чувството, че отново ще се трансформирам, но не стана. Беше прекалено хубаво, за да се превърна във вълк, точно в този момент. Дали Лия щеше да ми отвърне или може би щеше да ми зашлеви шамар - не знаех, но вече бях решил да рискувам.
Лия Григори
Vampire
Лия Григори

Информация за героя
Дарби:
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyНед Мар 25, 2012 6:33 pm

Сякаш сърцето ми щеше да изскочи от гърдите ми или направо да прегрее от туптене. Всъщност, цялото ми тяло пулсираше, искаше нещо, което нямаше да случи. Но сгреши.
Сам ме целуна нежно, леко настоятелно..момента беше толкова съвършен, че когато приключи сякаш частица от мен си отиде. Не знам как бяха стигнали до там нещата за дни. Но нали знаете теорията на сродните души? Може би ние бяхме такива. Единият беше частица от другия.
Сам се отдалечи, гледайки ме очакващо..сякаш мислеше, че няма да му отвърна или че ще избягам. Но нима бе възможно да стане? Нима бях способна да избягам от него? Това беше равно на самоубийство за мен, усещах го.
Целунах момчето пред мен много по-сигурно, отколкото той преди това. Надигнах се на пръсти и обгърнах врата му с ръце, което беше доста странно според ситуацията.
Sam Scott
Werewolf
Sam Scott

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyНед Мар 25, 2012 6:43 pm

Когато отвърна на целувката ми, всичко се промени. Вече не бях онзи самотник, който мразеше живота си. Всякъш с Лия ми дойде и смисълът да живея, а това някак си ми харесваше.
Целувката ни този път не беше толкова несигурна, а изпълнена със страст и желание. Желание, което се разля по цялото ми тяло, а предвид ситуацията, в която се намират - това не беше никак добре.
Прекъснах целувката ни, защото се боях, че тя ще изкара един друг вид животно от мен и ще се засрамя. Все пак бях мъж и имах желания, които не са за насред гората.
- Мисля, че наистина ще ми трябват дрехи - много ме биваше да убивам романтиката. Отново все да ме избива на смях от цялата тази ситуация. Чувствах се все едно съм напушен, а това никак не беше добре. Лия можеше да си помисли, че й се присмивам или нещо такова, а на мен просто ми беше весело..
Лия Григори
Vampire
Лия Григори

Информация за героя
Дарби:
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyНед Мар 25, 2012 10:18 pm

-Да, и аз така мисля.-казах сподавено. Двамата тръгнахме бавно нанякъде..предполагах, че Сам знаеше на къде.
-Ще е странно, ако момиче и голо момче се държат за ръка из гората, нали?-попитах, опитвайки се да спра смеха, който напираше в мен. Имаше голяма част от мен, която се срамуваше от това, което виждаше, защото все пак обикновено не се разхождаха голи хора пред мен, но пък и не можех да отрека, че ми беше приятно да гледам мускулестото тяло на Сам на показ. И все пак, срамуващата се част беше огромна.
Вървяхме около десет минути без да продумаме и дума. След това Сам намери дрехите си в колата и ги облече. Тогава пулса ми се успокои съвсем малко, но притеснението все още си стоеше.
-Е, сега мога да направя едно..-присвих очи сериозно, а Сам ме гледаше сякаш смяташе, че ще го убия, но вместо това аз се засилих и се хвърлих в прегръдките му, смеейки се.
-Винаги съм искала да направя това.
Sam Scott
Werewolf
Sam Scott

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyНед Мар 25, 2012 11:23 pm

Действието й ме накара да се засмея. Държеше се като някое дете, но нямах нищо против това. Радвах се, че поне, когато бях облечен, можеше да се държи естествено. Лия успяваше да ме накара да се засмея дори и без да се опитваше, а през останалото време на лицето ми се беше залепила една идиотска усмивка.. влюбена усмивка.
Всеки път, когато беше близо до мен ми се искаше да я целувам и да не спирам да я целувам, но отново несигурността ми се беше върнала. Не можех да си обясня какво ми ставаше. Сметнах за по-добре да размислявам над това по-късно или утре, защото вече се бях изморил. Исках да се прибирам, но в същото време и не исках да я оставям.
Пуснах Лия и отидох до колата, за да й отворя вратата. За сега трябваше да се махнем от тук, а по-нататъка щяхме да видим какво ще стане. Изчаках я да се качи, за да седна на шофьорското място и да потегля.
Sam Scott
Werewolf
Sam Scott

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyСъб Апр 07, 2012 3:59 pm

Вече бяха минали няколко седмици от както не бях виждал Лия. Тя беше изчезнала безследно. Бях ходел до апартамента й, но там всичко беше нормално, само че си личеше, че никой не е живял там от доста време. Идеше ми да отида в полицията, но знаех, че никой в този град няма да ми помогне да я открия. През ума ми минаваха различни ужасяващи неща, които можеше да са й се случили, но нито за миг не помислих, че ме е зарязла. Понякога успявах да усетя аромата й по улиците или из гората, но бързо губех следата. Нямаше да спра да я търся, докато не я откриех.
Ето, че отново бях уловил следа, която ме отведе в планината. За пръв път успявах да уловя следата й за толкова дълго, но щом видях мястото се разочаровах. Сигурно изобщо не беше тук, но нямах друг избор освен да потърся и да се уверя, че съм на грешното място.
Лия Григори
Vampire
Лия Григори

Информация за героя
Дарби:
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyСъб Апр 07, 2012 4:27 pm

Бях положила доста усилия, за да се крия от Сам, поне за малко. От време на време отивах до апартамента му, готова да му разкажа всичко, но всеки път краката ми се подкосяваха и не ми даваха да продължа.
Ето че бях на мястото, където беше започнало всичко..Мястото, където и двамата разкрихме всичко.
Качих се онова дърво, опитвайки да си припомня случката, но всичко беше като на кино. Вълкът, нощта..Липсваше ми..
Минаха около десет минути, откакто бях тук и изведнъж нещо зашумоля под мен. Беше Сам.
Отначало не знаех какво да правя - дали да сляза или да избягам. Но накрая реших да се изправя пред него и да му разкажа всичко.
-Сам..-казах хладнокръвно, след като скочих от дървото.-Здрасти..
Sam Scott
Werewolf
Sam Scott

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyСъб Апр 07, 2012 4:57 pm

Застинах на мястото си. Можех само да стоя и да гледам Лия. След толкова време на търсене, не можех да повярвам, че е тук. Не знаех какво да мисля. Търсех я и не знаех какво е станало, а сега тя беше добре. Както изглеждаше - повече от добре. Скочи от дървото без никакъв проблем, а това ми изглеждаше невъзможно.
Продължавах да я гледам и да се опитвам да осъзная цялата ситуация, в която бях попаднал. Какво трябваше да направя сега? Дори не бях сигурен какво искам.
- Защо? - отроних най-накрая, но тя явно не разбра точно какво я питах. Или може би е разбрала - не знаех.
- Защо си тръгна? - довърших мисълта си и притаих дъха си в очакване на отговора й.
Лия Григори
Vampire
Лия Григори

Информация за героя
Дарби:
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyСъб Апр 07, 2012 5:18 pm

Въздъхнах..Идеше ми да падна на колене и да заплача, да разкажа всичко, което беше станало. Да кажа колко много съжалявам. Съжалявах, че се бях поддала на опиянението от кръвта на Клаус и че бях направила най-голямата грешка в живота си.
Но не, аз седях така, сякаш не чувствах нищо, забила поглед в земята.
-Трябваше.-казах само, като погледнах Сам. Изглеждаше толкова разбит, толкова слаб. Тогава се сринах.
Паднах на колене пред него, като от лицето ми се стичаха сълзи, усещах ги.
-Направих нещо ужасно, аз съм чудовище..-отроних.-Не трябваше да ме виждаш, не трябваше..Не трябваше да ме намираш..За твое добро.
Sam Scott
Werewolf
Sam Scott

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyСъб Апр 07, 2012 5:43 pm

В този момент осъзнах, че нямаше значение какво беше направила. Обичах я и не можех да го променя, а и не исках. Затова отидох при нея и я обгърнах с ръце. Исках да е близо до мен, да я чувствам до себе си, но най-вече исках да е добре, а сега вече определено не изглеждаше така.
- Недей.. не говори така. Не си чудовище - опитвах се да я успокоя. Исках да й обясня колко празен беше животът ми без нея, но не можех да намеря правилните думи.
- Не ме интересува защо си тръгна и какво си направила. Единственото, което ме интересува е, че те обичам и искам да си до мен. Никога не бих престанал да те търся.
Онова чувство започваше да се възвръща. Не му бях дал име, но беше нещо като пеперудите в стомаха и губенето на разсъдък. Май обикновените хора му викаха влюбване, но не бях сигурен, че е това.
Лия Григори
Vampire
Лия Григори

Информация за героя
Дарби:
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyСъб Апр 07, 2012 5:54 pm

Когато ме прегърна усещах мириса на кръвта му. Исках да я опитам - това ме правеше чудовище повече от всякога.
-Не ме разбираш.-казах, като се отдръпнах.-Ще ме намразиш. Не съм предишното момиче.-започнах да клепам.-Изневерих ти...
В същия момент сякаш погледа на Сам замръзна. Чувах как сърцето му ту забавяше ритъм, ту отново се забързваше.
-Не исках, обичам те, но стана. Бях..бях да кажем друсана. Не мога да искам да ми простиш, защото и да го направиш няма да има смисъл. Усещаш ли някаква промяна в мен? Не само външно..
Sam Scott
Werewolf
Sam Scott

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyСъб Апр 07, 2012 6:08 pm

Всичко наоколо ми изведнъж се завъртя и ми се наложи да седна на влажната трева, за да не падна. Продължавах да гледам Лия в лицето в очакване да ми каже, че се шегува, но дълбоко в себе си знаех, че не се. Затворих очи и прокарах ръце през косата си. Нямах представа какво да правя. Усещах погледа на Лия върху мен, усещах й лекия ветрец. Някъде наблизо в храстите свиреха щурци, а птиците продължаваха високо над нас. Вселената продължаваше своя кръговрат - само аз бях застинал на едно място.. отново. Трябваше да обмисля нещата, но като чели знаех отговора на всичко. Въпреки че се чувствах разбит, все пак проговорих тихо.
- Търсех те навскяъде - вдигнах очи към лицето й - Не спрях да си представям всички ужасни неща, които може да са ти се случили и все пак не спрях да те търся.
Спрях за малко и преглътнах. Трябваше добре да обмисля думите си. Изправих се и я хванах за ръцете.
- Сега си тук пред мен - жива и здрава. Не бих могъл да искам нещо повече от това. Може да си тръгнеш, може и да останеш, но аз пак ще те обичам, такава каквато си - не знам как беше прозвучало всичко това, защото за пръв път се обяснявах в любов. Да, може да ми беше изневерила, но все пак всички правим грешки. Тя спа с друг, а аз бях в глутницата, която уби най-добрата й приятелка. Нещата между нас определено не бяха розови.
Лия Григори
Vampire
Лия Григори

Информация за героя
Дарби:
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyСъб Апр 07, 2012 6:59 pm

-Аз съм вампир, Сам.-смръщих вежди, опитвайки се да не се разплача.-Разхождах Хъч, когато един вампир дойде. Отначало не познах какво може да е, но колкото и да бягах той ме настигаше. Накрая ме превърна.-спрях за секунда, затваряйки очи.-След това се оказа, че е древен и кръвта му ми действаше като наркотик. Не знаех какво правя, сякаш ми въздействаше някак. Не го исках...
Започнах да се приближавам бавно до Сам и накрая го прегърнах с най-голямата (човешка) сила, която можех. Не исках да го пусна и нямаше, даже и да поискаше да си тръгне.
-Моля те, не си отивай.
Sam Scott
Werewolf
Sam Scott

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. EmptyСъб Апр 07, 2012 8:15 pm

Този път определено изгубих способноста да говоря и да се движа. Тя какво? Всичко беше прекалено много, за да мога просто така да го приема. Имах чувството, че всичко се срива, че аз ще се срина. Първо ми беше изневерила, а сега беше й вампир. Но пък това не беше толкова зле, защото и аз не бях човек. Бях експерт по това да мразя природата си. Опитвах се да кажа нещо, но не можех, защото още ми беше трудно да осъзная всичко. Тъкмо да обмисля едното и тя ми сервираше друга изненада.
- Има ли още нещо, което трябва да знам? - след няколко минути успях да намеря правилните думи или поне някакви думи, дори да не бяха правилните. И все пак по-добре да ми кажеше сега ако имаше още нещо. Като се замислих, нещата не бяха толкова лоши колкото ми се струваха първоначално или може би бяха. Господи, бях толкова объркан.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Пътят към планината.   Пътят към планината. Empty

Пътят към планината.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 3Иди на страница : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Пътят към гробището
» Езерото,което е заобиколило планината от едната страна