Top posting users this week | |
Top posting users this month | |
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Лия Григори Vampire
Брой мнения : 87 Join date : 17.03.2012
Информация за героя Дарби: Половинка: Раса:
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Съб Апр 07, 2012 8:22 pm | |
| Отдръпнах се от Сам. Личеше си, че не беше момента, в който да го прегръщам. -Да, има.-казах сериозна, оставайки на няколко сантиметра от него.-Обичам те! И не съм се променила, освен с това, че пия кръв. Не бих те наранила, не бих наранила никого. Опитвам се да пия животинска кръв и се получава доста добре. Не съм свикнала с човешката и с животинската е доста лесно да се свикне. Не знаех дали щеше да ме остави, дали щеше да си тръгне и да не погледне назад. Но и да, трябваше да съм подготвена за това. -Ще те разбера. Ще те разбера, ако ме мразиш и не искаш да ме виждаш повече. В момента и аз мразя себе си. | |
| | | Sam Scott Werewolf
Брой мнения : 60 Join date : 17.03.2012
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Съб Апр 07, 2012 8:30 pm | |
| Насочих погледа си към лицето й.. към очите й. Някак си думите й ме накараха да се почувствам по-добре. Тези, че ме обича, а не онези дето се мрази. Не трябваше да се мрази. Тя беше такава сега и нищо не можеше да направи освен да продължи да живее и да се опитва да даде най-доброто от себе си. Не заради другите ами заради себе си, защото никой не заслужава да се мрази. - Не те мразя и ти не трябва да се мразиш. Години наред прекарах мразейки това, което съм, но това беше безсмислено. Когато се появи ти, ми даде смисъл да продължавам да живея и не бих могъл да те мразя, нито да си тръгна. Приближих се до нея като останах няколко секунди вгледан в очите й. Бях щастлив, че отново е тук. Целунах я. Не исках отново да си тръгне, затова се оставих сърцето ми да ме води, а то ми казваше да бъда с нея и щях са бъда ако тя искаше. | |
| | | Лия Григори Vampire
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Съб Апр 07, 2012 8:38 pm | |
| Опитах да задържа целувката, колкото можеше повече време. Исках да продължи вечно. Не исках Сам да се отдръпне. Е, трябваше, защото вероятно трябваше да диша, което аз можех и да не правя. -Радвам се, че не ме мразиш, наистина. И искам да прекарам живота си с теб, Сам Скот. Искам да сме вечно заедно.-хванах лицето му между длани и се усмихнах.-Искам те вечно и ще те преследвам, дори и след като вече не ме искаш. Не смятах, че сърцето на вампир биеше, но имах чувството че моето го правеше. Бях жива, усещах лекия ветрец, усещах всичко даже по-силно от преди. Бях наистина жива.. | |
| | | Sam Scott Werewolf
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Съб Апр 07, 2012 9:33 pm | |
| Кожата й беше странно студена, а моята гореше както винаги. Ако това беше най-лошото от цялата ситуация, то бих бил голям щастливец, но не бях напълно сигурен дали нямаше да ме изяде. Шегувам се.. или пък не? Е, щяхме да видим какво щеше да стане. Нямаше какво да му мисля. Усмихнах се щастливо, но след малко станах сериозен. - Нали няма да ме изядеш докато спа? - повдигнах леко вежда и направих уплашена физиономия. Сега трябваше десет пъти повече да внимавам по пълнолуние, защото знаех, че вълчето ухапване е фатално за вампирите, а колкото и странно да беше - аз не мразех вампирите. Никого не мразех. | |
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Съб Апр 07, 2012 9:40 pm | |
| Започнах да се смея. -Не, няма...Е, може би само от целувки.-не можех да повярвам, че туко що бях казала това. Винаги ме е било срам да говоря така..Явно започнах да свиквам да бъда по-мръсна, така да се каже. -Ъм..искаш ли..такова..аз, ти..апартамент.-започнах да заеквам, когато се усетих какво предлагам на Сам. Знам, че беше много и че може би не бяхме готови затова. В следващия момент се сетих, че може би е прозвучало като запитване за нещо друго. Прехапах устна, като усетих как се изчервявам (естествено не знаех, че като вампир пак ще става така) -О! Не, не, не..не мръснишката форма на аз, ти и апартамент..другата.. | |
| | | Sam Scott Werewolf
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Съб Апр 07, 2012 9:48 pm | |
| Започнах да се смея на начина по който заекваше и се изчервяваш, докато се опитваше да ми обясни какво точно искаше да каже. Е, аз пак нищо не бях разбал. Това намек ли беше или и аз не знам какво си? Какво точно щяхме да правим в апартамента? Да се замерваме с храна или нещо по-така? Отново се засмях. - Абсолютно нищо не разбрах - казах през смях. Беше невероятно, че се смеем след всичко, което се беше случило, но не можех да се сдържа. - Това покана за нещо пооо-така ли трябваше да е? - попитах този път като се опитвах да бъда сериозен, но не ми се отдаваше много. | |
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Съб Апр 07, 2012 9:55 pm | |
| Имах чувството, че ченето ми ще падне..Не беше разбрал какво бях 'обяснила'. Исках да обясня както го правеше един голям човек, но просто думите не искаха да излизат. Накрая все пак успях да кажа нещо. -Не, не, не е това, което си мислиш..Искаш ли да живеем..заедно? Ето, казах го. Ами ако откажеше? Пак щях да се чувствам неловко, както почти винаги бях се чувствала, след като кажа нещо не на място. -Не отговарям, знам отговора.-забих поглед в земята, опитвайки да избегна погледа на Сам или по-точно усмивката му когато ме види цялата червена. | |
| | | Sam Scott Werewolf
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Съб Апр 07, 2012 10:17 pm | |
| Значи това имала предвид, а не онова другото нещо. Нямах нищо против да живеем заедно. Глупости, щях да се радвам да е около мен постояно и да не трябва да се прибирам в празния си и скучен апартамент след деня прекаран с нея. Хванах леко брадичката й и повдигнах главата й, така че да вижда мен, а не земята. Цялата се беше изчервила и при това ме избиваше на смях, но успях този път да се удържа. Нямаше да е хубаво точно сега да се засмея. - С удоволствие аз, ти.. апартамент - използвах нейния начин на изказване, като отново едвам ударжах да не се засмея. - Само дето трябва да се заредя с върбинка - това трябваше да прозвучи като шега, но май не беше точното време. | |
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Съб Апр 07, 2012 10:41 pm | |
| Усмихнах се до уши. Мисълта, че ще живея със Сам винаги щеше да ме кара да се усмихна, за засияя от щастие. Обичах го и винаги щеше да бъде така..Винаги! Хвърлих се върху Сам, целувайки го. И да, след това и двамата бяхме паднали в купчината с листа. -Май силата ми е доста по-голяма от преди.-усмихнах се засрамено.-Преди..малко..помисли, че ти предлагам друго, нали?-спрях за секунда.-Защото, ако е така аз искам, стига и ти..-усмихнах се още по-засрамено.. | |
| | | Sam Scott Werewolf
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Съб Апр 07, 2012 10:56 pm | |
| Чувстах се страхотно, но това не беше никак чудно. Нали бях с Лия и нищо друго вмомента нямаше значение. Нямаше нужда да мислим за бъдещето освен за това, дали исках да го направим. Сещате се кое.. Това беше доста глупав въпрос, като се имаше предвид, че цялото ми тяло изтръпваше от желание, когато бях близо до нея. Може пък това да е ефект от факта, че я обичам, но можеше и от нещо друго да е. Дали бяхме готови за това? Разбира се, нали се обичахме. Какво друго ни беше нужно, за да бъдем заедно във всеки смисъл на тази дума. - Ти сериозно ли ме попита това? - опитвах се да се държа сериозно, но не можех да спра да се усмихвам. На следващия ден ме чакаше мускулна треска на устата от толкова усмивки. Явно и с това трябваше да свикна, но нямах абсолютно нищо против. | |
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Съб Апр 07, 2012 11:03 pm | |
| -Ами, да?-замислих се. Всяко момче искаше да го направи в която и да е част на денонощието, но пък не можеше да знае човек. Можеше пък Сам да не го иска. Все още бяхме легнали прегърнати на земята, гледайки се. Целунах Сам с най-голямото желание и страст, с които бях целувала някой. Устните ни сякаш се допълваха, сякаш бяга създадени само за двамата - заедно. С телата ни беше същото. Сякаш можех да седя така вечно..исках това, мечтаех, вярвах, че ще сме заедно завинаги. | |
| | | Sam Scott Werewolf
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Съб Апр 07, 2012 11:31 pm | |
| Никоя до сега не ме беше целувала така, но и никога до сега не се бях влюбвал. Това беше нещо напълно ново за мен и не знаех какво да очаквам, но ми харесваше. Целувката ни продължаваше да става все по-страстна или просто така ми се струваше. Явно хормоните ми се обаждаха, което не беше лошо в случай. Единственото, което не беше много препоръчително, беше че можеше някой да мине и да ни види тук. Отделих устните си от нейните, прекъсвайки целувката. - У нас или у вас? - попитах без дори да се замислям, а на лицето ми се появи една леко закачлива усмивка. | |
| | | Шарлийн Уитсток Global Moderator
Брой мнения : 498 Join date : 31.03.2012
Информация за героя Дарби: Половинка: НЯМА! Раса: Човек
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Нед Апр 15, 2012 6:44 pm | |
| След отвратителната случка, просто бързах да се разкарам от гората. Проблемът беше, че на където и да вървях, пътищата ми изглеждаха еднакви. Не знаех дали не се въртя в кръг или нещо подобно, но за щастие, най-накрая излязох на някакъв по-нормален път. Доволна усмивка се появи на лицето ми, сякаш бях намерила нещо неоткриваемо, но тя бързо изчезна, когато забелязах, че няма нито една кола на пътя. Супер ... щях да си остана тук вечно. Дори си нямах представа къде си намирах, за да извикам такси. Извадих телефона си, решила да потърся някаква карта в гугъл, но дори нямах покритие. - МАМКА МУ - изкрещях силно и усетих как кръвта ми се покачва в главата, докато лицето ми не почервеня от яд. Бях бясна на себе си, че бях такава идиотка, за да дойда с Марк тук. Брат ми често казваше, че не мога да си държа гащите вдигнати ... веднъж да взема да го направя и какво? Озовавам се сама в гората, без да знам на къде да тръгна. Изпуфтях нервно няколко пъти, но очевидно нямаше кой да ми помогне, затова извадих слушалките си, пуснах си музика и огледах пътя. Продължаваше доста нагоре, затова се надявах да не сбъркам, като тръгна надолу и да се озова на някое друго хълмче. Пъхнах ръцете в джобовете си и започнах да си тананикам, докато вървях. Дори не чух колата, която мина покрай мен, а когато ме задмина, ми идеше да си оскубя косите. - Не можа ли да спреш - извиках силно след нея, въпреки че бях наясно, че никой няма да ме чуе. | |
| | | Дийн Уинчестър Vampire
Брой мнения : 46 Join date : 15.04.2012
Информация за героя Дарби: Половинка: Никол Мур Раса: Вампир
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Нед Апр 15, 2012 7:04 pm | |
| За пореден път в нов град.Имах този навик да се местя често.Е, имаше си и доста причини да го правя.Една от тях е многото неприятности, които си създавах, а другата е просто, че не остарявам.Рано или късно някой ще се усети, че с годините не се променям изобщо.Всъщност това си бяха сериозни причини да се местя често.Този път дори не знаех къде отивам.Просто се качих в колата, запалих двигателя и отпраших на някъде.Движих се по някакъв тесен път насред гората...дори не знех накъде води.Но щях да разбера съвсем скоро.Бях си пуснал от любимите ми песни и бях увеличил музиката силно.Облегнат на седалката продължавах да карам. Кракът ми не се отделяше от газта.Виждах как профучавам покрай дървета и електрически стълбове.Изведнъж видях на пътя нещо различно.Не беше дърво, стълб или животно - все неща, които очите ми свикнаха да виждат в тази местност.Беше човек.Или поне така излгеждаше.От опита ми като ловец на свръхестествени същества знаех, че първото впечатление доста често лъже.Но пък аз от доста време не съм ловец, дори напротив - станах вампир.Дълго се чудих дали да спра.Като се замисля това си бе потенциална опасност и я отминах.Махнах крака си от газта и се замислих.Казах си: - По дяволите Дийн...какъв кавалер си? Спрях и тръгнах назад.Стигнах до момичето и спрях.Отворих прозореца на колата и казах: - Здравей...Да те закарам?
| |
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Нед Апр 15, 2012 7:19 pm | |
| Продължих да си мърморя нещо, като отново не гледах пътя, докато някакви светлини не привлякоха вниманието ми. Колата, която преди малко ме беше подминала, сега се връщаше обратно. На лицето ми грейна ослепителна усмивка, когато видях как колата се приближи към мен и дори спя. "Оооо извинявай, че те напсувах на ум" беше първото нещо, което мина през главата ми, но реших да си го запазя за себе си. Усмихнах се възможно най-любезно на мъжа, който се показа от колата и ми предложи да ме закара. Дори и за секунда не се замислих какво може да стане, ако се кача в колата. Веднага я заобиколих, като отворих вратата и се наместих удобно, а чак след това благоволих да му отговоря. - Ще бъде много мило от твоя страна - казах с една невинна детска усмивка. Седях и го гледах сякаш чаках да ми каже да се кача, затова бързо се окопитих и си сложих колана, като протегнах ръката си. - Между другото, аз съм Чарли - казах весело. Не знам как изведнъж бях станала толкова щастлива. Може би мисълта, че щях да се разкарам от тук, ме караше да се чувствам толкова добре, че да му говоря неща, които може би не го интересуваха. Все пак, повечето мъже не искаха да знаят името ти, дори когато правиш секс с тях, но понякога не се съобразявах какво искаха мъжете. Надявах се само да подбирам малко по-внимателно думите си, преди да съм го шашнала с някой интересен факт за самата мен. | |
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Нед Апр 15, 2012 9:13 pm | |
| Момичето изобщо не се поколеба дали да се качи.Направо тръгна да заобиколи колата и седна на седалката до мен.Беше доста смела, за да прави това.Все пак по пуст планински път, единствената кола, която минава...и в нея непознат мъж.Доста момичета поне биха се замислили преди да се качат.Но тя бе решителна.А аз оценявах точно тези качества у една жена.Харесваха ми такива, които можеха да взимат решения сами, да се справят със живота сами.Без да зависят от някого. - Ще бъде много мило от твоя страна За мен би било удоволствие да се повозя с красива жена, нямаше как да й откажа.Въпреки, че първоначално я отминах, но такъв бях аз...непредсказуем.В един момент съм груб, зъл, жесток, невъзпитан, а в следващия съм мил, спокоен и дружелюбен.Момичето ми се представи...Чарли.Рядко срещано име за жена...или пък поне аз не съм срещал доста с това име.Е, няможе да се отрече, че бе интересно. - Аз съм Дийн...Дийн Уинчестър. - казах и подадох ръката си към нейната. - Та...какво прави красавица като теб сама, тук, по това време? Наистина ми беше интересно какво правеше тук.Като се замисля тя бе първия човек, който виждам от доста време насам.Само дървета ми бяха пред очите.
| |
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Нед Апр 15, 2012 9:27 pm | |
| Е ... малко бяха нещата, които можеха да ме смутят, но този въпрос определено беше сред тях ... дори беше на челното място. Надявах се лицето ми да не се е зачервило толкова много, колкото го усещах, защото лесно се издавах, когато ми беше неудобно от мен, но просто щеше да е невероятно грубо, ако не му дам никакъв отговор, след като той беше така добър да ми предложи превоз. Погледнах към скута си, където бях ръцете ми. Нервно преплитах пръстите си, чудейки се как точно да му обясня ситуацията, без да изпадам в големи подробности, без да изглежда толкова зле, колкото беше и без да лъжа. Определено мраз да ме съжаляват, затова често казвах нещата така, сякаш не са нищо особено. - Ами ... бях в къщата на един мъж и изчаках да излезе от стаята, за да се измъкна през терасата - казах с широка усмивка, сякаш му бях обяснила, че съм брала гъби - та за това съм без превоз и без ясна представа къде се намирам - продължих уж спокойно, но само при спомена от случилото се, сърцето ми се опитваше да пробие гърдите ми. Усетих как притеснението нарасна и реших да сменя темата, преди да се е заинтересувал още повече - Ами ти? Да ... много съм добра в избягването на темата и тъпите въпроси, но просто толкова бързах да казвам нещо, когато съм притеснена, че дори не мислех какви ги говорех, но всеки път си повтарях, че винаги може да стане и по-зле. | |
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Пон Апр 16, 2012 1:53 pm | |
| Чарли не се зарадва особено на въпроса ми.Явно имаше нещо, което я смущаваше.Не й се говореше за това.Аз бях пълна противоположност.Говорех свободно, с удоволствие, без изобщо да се притеснявам, че току-що се зпознахме.Но изглежда, че все пак реши да ми отговори.Намалих музиката, за да я чувам по-добре.По-приятно беше да разговарям с някого, отколкото да слушам все едни и същи песни.Особено ако този "някого" е красавица като Чарли бе още по-приятно. - Ами ... бях в къщата на един мъж и изчаках да излезе от стаята, за да се измъкна през терасата Хмм...как само го извъртя все едно нищо не е станало.Доста въпроси нахлуха в главата ми.Какъв е този мъж? Защо бяга от него? Какво й е сторил? Но възпитанието ми не позволяваше да я попитам.Това си бяха лични нейни проблеми и не исках да се намесвам в тях. - Ами ти? Аз ли? Хаха...едва ли досега този въпрос ме е затруднявал толкова.Дори и аз незнаех какво правя тук.Нямаше причина да съм конкретно в този град. - Ами...обичам да се местя често.Всъщност как изобщо се казва този град, не видях табела? Запитах с интерес.Нямаше табели, или поне аз не съм забелязал такива.Нямаше покритие и не можех да видя на GPS-а в колата.Просто краха нанякъде...накъдето ми видят очите, без да спирам и без да поглеждам назад.Все някъде щях да стигна...
| |
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Пон Апр 16, 2012 2:09 pm | |
| Замислих се над думите му и се опитах да се сетя как точно се казваше градчето, където бях отседнала. Дори не бях наясно, дали наистина този път водеше нататък или го беше подминал с колата си. Оу ... да: - Вишъс Хилс - извиках въодушевено и се усмихнах широко, сякаш бях направила нещо, с което наистина трябваше да се гордея. Отпуснах се назад и загледах през прозореца, но когато мълчахме, започвах да се чувствам още по-неловко и затова предпочетох да говоря неща, които не ме беше питал, отколкото да си мълчим. - Много хубав град ... - започнах леко притеснена - има много хубав хотел - и казах първото нещо, за което се бях сетила, но дори не осъзнах как ще прозвучи, докато не чух думите си - не че те каня в хотела де ... офф не ме слушай! Усмихнах се с надеждата, че няма да ме помисли за луда и се опитах да се съсредоточа и да кажа поне едно свястно изречение, но след като едва не го бях поканила в някакъв хотел ... да, точно така изглеждаше, както и звучеше, осъзнах, че дълбоко в себе си наистина съм искала да го поканя. Е, може би не в леглото си. - Нека започна отначало - казах малко по-спокойно и се усмихнах - страхотен град и има много хубави барове. Трябва да ги посетиш, а ако случайно не можеш да се справиш сам ... ами мога да ти помогна. Млъкнах, преди да оплескам още повече нещата и се втренчих в него. Не можех да понасям, когато не получа отговор или някой ми каже "може би". Предпочитах да ми кажат "Не" в лицето, затова се втренчих в него и зачаках някаква реакция. | |
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Пон Апр 16, 2012 7:51 pm | |
| Замисли се когато попитах как се казва градът.И тя ли незнаеше? Може би пък не само аз съм нов в този район.Вишъс Хилс...започнах да си повтарям името му на ум.Нищо не ми говореше.Пътувал съм доста, просто ми се налагаше, но досега не съм бил тук.Е, най-накрая ново място.Място където мога да започна на чисто.Бях обиколил света, бил съм къде ли не, но явно има още доста места, които трябва да посетя.Тъкмо когато мислех да я попитам за нещо повече за града тя ми каза: - Много хубав град ...има много хубав хотел,не че те каня в хотела де ... офф не ме слушай! Хаха...беше толкова забавна, когато се притесни.Разбирам я.На такъв път, в колата на непознат мъж.Честно казано и аз бих се притеснил на нейно място.Мхм...спомена за хотела.Всъщност това бе много добра възможност за мен.Тъкмо си търсех работа.А с това съм се занимавал доста време.Бях управител на хотели, ресторанти, казина.Определено си знаех работата и я вършех добре.Изкарвах добри пари, а това бе най-важното.Е, със сигурност ще посетя този хотел.Освен, че ми трябва работа, няма къде да спя. - Ще се радвам да разгледам града...всички забележителности включително и хотела - засмях се. - Не се притеснявай, може да разговаряш спокойно с мен! - намигнах й. - Нека започна отначало, страхотен град и има много хубави барове. Трябва да ги посетиш, а ако случайно не можеш да се справиш сам ... ами мога да ти помогна. Я, още преди да съм стигнал в града започва да ми харесва.Беше точно като за мен - пълен с барове.Ужасно много обичах нощтния живот.Барове, алкохол, стриптизьорки, секс.Обичайното. - С удоволствие бих отишъл с теб в някой от баровете.По-добре да пия в компания, отколкото сам... Така де, какво ли ще си кажат хората, когато ме видят сам на бара - поредния алкохолик, който запълва свободното си време с пиене.Да, наистина пиех.Страстта ми към уискито бе голяма, но пък пия за удоволствие.Освен това съм вампир, много по-трудно ми действа алкохола.Можех да изпивам доста бутилки без да ме хване.Обикновените хора биха си казали, че съм закърмен с уиски.Но определено не бях от онези утрепки дето се движеха из града с бутилка в ръка...
| |
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Пон Апр 16, 2012 10:18 pm | |
| На личицето ми грейна детска усмивка. Имах нужда от малко ободрение, а какво по-хубаво от луда нощ в града. Все още не бях обиколила всички заведения, а определено не възнамерявах да оставя нещата така, но наистина беше кофти да пиеш сам ... най-вече ако си момиче. Когато някой мъж видеше сама жена в бара, веднага решаваше, че е прекалено отчаяна и най-вероятно няма дори да му се дърпа. Да ... не бих отказала някоя приятна компания, когато съм сама, но рядко компанията се оказваше такава. Всеки се опитваше да разбере цвета на бельото ми, а това определено не ме ласкаеше, ама никак. Бях се отпуснала и вече не мислех за случката в дома на Марк. Не, определено не бях забравила какво се случи, но отрицанието ми се виждаше идеално за случая. Правех се, че нищо подобно не се е случило, дори не мислех за това, сякаш беше някакъв ужасен кошмар. Просто си седях мирно, като от време на време хвърлях по някой скрит поглед на шофьора. Едва ли щях да призная пред него, но от себе си не можех да скрия, че се чувствах привлечена. Най-голямо впечатление ми правеха красивите му очи и така сладките на вид устни. Разбира се, се опитвах да не го зяпам непрекъснато, но рано или късно щеше да забележи, че постоянно му мятах по някой друг поглед, докато той гледаше така съсредоточено пътя. По някое време май забеляза, че го зяпан, но вместо да извъртя главата си на другата посока, се направих, че оглеждам колата. - С какво се занимаваш - попитах любопитно и вече можех да си го зяпам, без да изглежда съмнително. Принципно бях ужасно любопитна и обичах да вра малкото си носле навсякъде, където ми се видеше интересно, а той отдавна беше привлякъл интереса ми. | |
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Пон Апр 23, 2012 1:20 pm | |
| Забелязах как усмивката отново се настани на лицето й.Радваше се, че ще излезем заедно в някой бар, но пък не се очудих.Коя не би искала да излезе с Дийн Уинчестър? Едва ли има такава жена.Която и да е трудно би устояла на чара ми.Е, разбира се и аз се радвах, че няма да седя сам в бара с поредната бутилка.А като вампир определено ми трябваха доста бутилки, за да се напия. Забелязах, че докато карам, Чарли хвърляше по някой поглед към мен. - С какво се занимаваш - попита с нескрит интерес. По дяволите точно това ли трябваше да ме попита? Как да й кажа, че от малък съм обучен ловец на вампири, а сега аз самия съм такъв.Колкото и да се чудя няма как да попроменя малко тази история, така че е по-добре изобщо да не разказвам за това. -Управител съм на хотели, казина, ресторанти.Предимно с това се занимавам и изкарвам пари.Ами ти? Реших веднага да обърна въпроса към нея.Можеше да стане още по-любопитна за миналото ми, а то беше...зловещо.Не ми се искаше да започваме приятелството си с тайни и лъжи, но пък не мога и да й разкажа всичко.Със сигурност би ме разбрала ако беше на мое място. Продължих да гледам пътя съсредоточено, когато забелязах, че започват да падат капчици по стъклото.Започна да вали.Не случайно до преди малко се събираха гъсти, тъмни облаци над нас.Но пък дъждът ме успокояваше.Пуснах чистачките, за да виждам добре накъде карам и пуснах тиха музика, за да не пречи на разговора ни...
П.С - Извинявай за забавянето | |
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Пон Апр 23, 2012 4:27 pm | |
| Наведох се леко, за да мога да видя небето през предното стъкло и не можех да повярвам, че изведнъж се затъмни толкова много. Надявах се да не завали по-силно, но той просто си нямаше представа колко му бях благодарна за това, че ме взе. Е … подразбираше се, но просто не можах да прикрия благодарната си усмивка. - Ами аз … - започнах притеснено и за момент се замислих. С какво се занимавах … предимно с глупости. Изкикотих се тихичко на мислите си и чак тогава се усетих, че той ме гледа и очаква да му отговоря, а не да си се смея сама като някоя луда. Успокоих се максимално бързо, като отново се замислих за начин, по който да изразя това, което правех и да изглежда поне малко добре, но за такова нещо не се сещах. Защо пък да не му кажа истината? И без това можех да говоря за себе си по доста забавен начин. Лошото беше, че винаги използвах хумор, когато се опитвах да прикрия неудобството или болката, говорейки по някоя трудна за мен тема. - Ако попиташ баща ми – започнах весело – той ще ти каже, че се занимавам само и изцяло с глупости, като никога не пропуска да добави, че съм най-ужасното дете, което може да има за наказание един баща – усмихнах се широко и видях, че той също го направи, но не бях много наясно, дали наистина му бях забавна или това беше просто от учтивост, но без дори да помисля над това, аз продължих – що се отнася до брат ми … знаеш как отношенията между братята и сестрите никога не са идеални, но моя просто ме мрази и според него съм трън в задника, който живее, за да пречи на другите. Усетих парещата болка в очите ми, които се напълниха със сълзи, но не бяха от лошите думи, които бях разменила с родните си … бяха от липсата им. Бях едва от няколко дена, но вече се чувствах ужасно самотна, отблъсната и какво ли още не, а припомнянето на случилото се преди малко накара сърцето ми да се свие. Знаех, че брат ми ме ненавижда, но бях наясно, че щеше да направи всичко възможно да убие Маркс, ако беше разбрал. Оставих една сълза да се стече по бузата ми и се обърнах към Дийн, като я изтрих с опакито на ръката си и го погледнах с една тъжна усмивка. Имах нужда да споделя с някой и вече дори не ме интересуваше, да беше поредния психопат на града … просто трябваше да споделя това, защото ме изгаряше отвътре. - Но ако питаш мен … - казах с изтънял от сълзите глас и се усмихнах отново, като прочистих гърлото си, насъбирайки сили да говоря по-нормално и дори се получи – не се занимавам с нищо … аз съм едно младо и жизнено момиче, чийто живот е пред нея, а тя няма никаква представа какво да прави с него. Знаех, че не беше длъжен да ме слуша и може би въпроса му беше също знак на учтивост, затова се обърнах напред и се вгледах във водата, която се стичаше по прозореца, като се надявах лицето ми да не изглежда по същия начин.ПП. Няма проблем, случва се | |
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Вто Апр 24, 2012 12:21 pm | |
| Добре, че се върнах с колата и я взех.В този дъжд, сама, на открито...едва ли щеше да й е приятно.Сега със сигурност е по-добре.Пък и аз има с кого да си говоря.Толкова дълъг път да съм сам бе адски скучно.Времето сякаш минаваше по-бавно по този начин. Започна да ми разказва с какво се занимава.Доста си приличахме.И моят баща ако ме види сега ще каже, че се занимавам с глупости.За него това не беше работа.Той искаше цял живот да преследвам свръхестествени същества.Но проблема е, че аз не искам вече да се занимавам с това.Още повече, че и аз се превърнах във вампир. Разказа ми и за брат си.Историята й ме трогна и ме натъжи.Не й е лесен живота.С всяка минута се убеждавах, че не съм сгрешил като е взех с мен.Такива хора като нея не заслужават да са изоставени насред нищото.Очите й се насълзиха и видях една сълза да се спуска по бузата й.Мразя когато става така.Реша да попитам някого за миналото му и обикновено ги разплаквам.Така се получи и сега.Но изглежда, че имаше нужда да си излее мъката.С всеки е така.Когато разкаже на някой, това, което го мъчи ти олеква.Чувстваш се разтоварен, спокоен.След като се успокои ми разказа, че не се занимава с нищо.Обърнах се към нея и се усмихнах.Всъщност беше права.Животът бе пред нея, имаше предостатъчно време да реши какво да прави с него.Продължих да карам и не след дълго видях един крайпътен ресторант.Обърнах се въпростелно към Чарли и разбрах, че също като мен иска да спрем за кратка почивка.Паркирах колата и излязохме.Дъждът вече бе спрял и се виждаше, че небето се изяснява...
| |
| Заглавие: Re: Пътят към планината. Вто Апр 24, 2012 3:08 pm | |
| За мое щастие, той не каза нищо повече, а това означаваше, че можех да спра да правя лошо впечатление и да започна да изтъквам добрите си качества, преди да е съжалил, не просто че ме взе с колата си, а че не мина с нея през мен. Отпуснах се назад и се чудих какво точно да кажа. Едва ли щеше да се развълнува от училището, но аз бях завършила преди няколко месеца и все още нямаше нищо, което да внесе малко ведрина в ежедневието ми. При него нещата бяха различни … занимаваше се с нещо интересно (пое така ми се струваше), отговорно и най-важното – доходно. Изведнъж колата спря и не можах точно да разбера какво става, защото определено не бяхме стигнали града. Побиха ме неприятни тръпки и не посмях да го погледна, но очевидно бях станала прекалено параноична, защото чак след време забелязах, че там имаше ресторант. Почувствах се невероятно глупава и видях желанието му да слезем и да хапнем нещо, за това без колебание се съгласих, като само му кимнах и отворих вратата си. Нямах никаква представа колко точно беше пътувал, но явно имаше нужда от почивка. Слязох от колата и двама влязохме вътре, като се зарадвах на това, че времето беше започнало да се оправя, защото се притеснявах как ще се прибера. Щеше да е прекалено нахално да искам от него да ме закара чак до хотела, а и вече не бях толкова спокойна, когато казвах на някого къде живея. Настанихме се на една масичка, като седнах срещу него и след няколко секунди имах меню в ръцете си. Явно тук не идваха много хора, най-вече в подобно време, защото вътре имаше само една сервитьорка, барман и готвач, които дори се изненадаха на появата ни. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Пътят към планината. | |
| |
| | | | Пътят към планината. | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |