Freak Vampires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Freak Vampires are back in the town!

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Емили Дарк Соул ♥
Гробището      - Page 2 EmptyВто Авг 06, 2013 9:13 am by Емили Дарк Соул

» Идеи за разпространяване на форума?
Гробището      - Page 2 EmptyВто Авг 06, 2013 8:26 am by Емили Дарк Соул

» ♠♠♠Маришка♠♠♠
Гробището      - Page 2 EmptyСъб Окт 13, 2012 3:46 pm by Маришка

» Другарче за РП?
Гробището      - Page 2 EmptyПон Юли 30, 2012 1:34 am by Жанет Ставлин

» КЕРЪЛАЙН Форбс.
Гробището      - Page 2 EmptyСъб Юни 30, 2012 3:05 pm by Натали Гилбърт

» Приятели!
Гробището      - Page 2 EmptyСъб Юни 30, 2012 12:53 am by Dannilo.

» Търся си..
Гробището      - Page 2 EmptyЧет Юни 28, 2012 9:37 pm by Ramona Quimby

» Талант - никакъв
Гробището      - Page 2 EmptyЧет Юни 28, 2012 8:51 pm by Kim HyunSeun

» Масов РП "Natalie's birthday" !!!
Гробището      - Page 2 EmptyЧет Юни 28, 2012 8:17 pm by Kim HyunSeun

Top posters
Шарлийн Уитсток
Гробището      - Page 2 Vote_lcapГробището      - Page 2 Voting_barГробището      - Page 2 Vote_rcap 
Маркъс Колинс
Гробището      - Page 2 Vote_lcapГробището      - Page 2 Voting_barГробището      - Page 2 Vote_rcap 
Натали Гилбърт
Деймън Салватор
Стейси Нортман
Клаус
Томас
Isabella H. Parker ♥
Amber Shane
Никол Мур
Top posting users this week
No user
Top posting users this month
No user
Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Гробището

Go down 
3 posters
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Стейси Нортман
The Boss!
The Boss!
Стейси Нортман

Брой мнения : 223

Информация за героя
Дарби: Владее добре черната магия.
Половинка:
Раса: вещица

Гробището      - Page 2 Empty
ПисанеЗаглавие: Гробището    Гробището      - Page 2 EmptyПет Мар 16, 2012 7:45 pm

First topic message reminder :

Гробището      - Page 2 Grobishte4
Върнете се в началото Go down

АвторСъобщение
Erik Stans

Erik Stans

Брой мнения : 74

Информация за героя
Дарби: Умствен контрол (причинява болка);
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Гробището    Гробището      - Page 2 EmptyПет Мар 30, 2012 1:52 pm

- Мислиш, че бива ли?
Усмихнах се до колкото можех, но разсеяния ми вид бързо се прибори и скочи отново към нея като нацелувах лицето й и малко по-грубо устните й. А и сега както ми беше само по бельо, много мисли бяха прехвърчали през ума ми. Можех да я дразня по всякакъв начин, жалко само, че не можех да я завържа, но тогава по-скоро аз щях да лудна отколкото тя.
- Но все пак се издъних.. някак..
Дръпнах малко по-грубо косата й, за да открия врата й и отново закачливо започнах да я хапя, но не както преди малко, а най-обикновено. Смъкнах на долу и свалих дънките си докато още се занимавах с врата й, сега беше времето да покажа, че и аз можех да бъда груб. Преместих се за момент до ухото й като започнах да шепна.
- Нали помниш какво искам за подарък?
От своя страна също я захапах, а ръцете ми по-грубо се вмъкнаха под бельото й
Primrose Everdeen

Primrose Everdeen

Брой мнения : 59

Информация за героя
Дарби: Въпреки че е нормален демон, подобно на антихристите, може да прави абсолютно всичко, само със силата на мисълта си. От телекинеза, до съживяване и т.н.
Половинка: Няма и не иска да има.
Раса: Демон

ПисанеЗаглавие: Re: Гробището    Гробището      - Page 2 EmptyПет Мар 30, 2012 4:22 pm

Определено думите ми достигнаха до съзнанието на разгоненото ми хибридче. Най-сетне се взе в ръце и както винаги се получаваше между нас-някой трябваше да вземе надмощие. А ако обожавах Ерик, то сърдитият, властен и донякъде, граничещ с грубост хибрид ме побъркваше. Притворих леко очи, дишайки все по-тежко. Непрекъснато трябваше да си напомням, че тялото ми малко или много се нуждаеше от въздух. Само че...кой мислеше за кислород в момента? Също толкова съсредоточено отвръщах на всяка негова целувка, не знаех дали не прекалявах с дращенето по гърба му, а в секундите, когато устните ни не бяха слети, моите се спускаха до врата му и обратно, тъй като май не ми се полагаше повече пространство. Затегнах хватката си около кръста му, притегляйки лицето му към своето.
-Миличък, наистина звучиш като жена с хормонални проблеми. Пусни се по течението и да не ти пука за ципа на една рокля. Пък и...лично аз съм по-горда с плата под нея. Не си ли на същото мнение?
Да, по начинът, по който мислено се отърваваше от сутиена ми, май го бях впечатлила. Изстенах от удоволствие, когато дръпна косата ми и отново разроших с пръсти неговата. Стиснах зъби, за да не запищя от сега и блажено затворих очи, докато той отново ме хапеше. Само че леко, без да ме наранява.
-Помня...само че трябва да си заслужиш подаръка..знаеш, че не съм толкова щедра.
Отговорих накъсано, тъй като след като започна да шепти до ухото ми...по дяволите, знаеше, че точно това най-много обичах. Плътния му, мистериозен глас, с италиански акцент на неприлично малко разстояние от мен. След това наистина не можех да издържам повече и ръцете ми замениха неговите, отървавайки се от дънките му. Ухилих се самодоволно, знаейки, че аз съм причината за...гледката под тях и за секунди се превъртях така, че да съм над него. Върнах погледа си върху изненаданото му изражение и отговорих кратко, но пределно ясно.
-Сууупер!
След това нападнах устните му, обмисляйки идеята за белезници...или въже...Само трябваше да се сетя за какво да ги вържа.
Erik Stans

Erik Stans

Информация за героя
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Гробището    Гробището      - Page 2 EmptyПет Мар 30, 2012 6:12 pm

- Кое супер?
Отвърнах малко задъхано като се загледах нагоре към нея, сякаш беше някоя властна жена пред която в момента бях по-нисш и се налагаше да се кланям. Въпреки това продължих целувката която тя така старателно започна. Поне се сети да махне още част от дрехите ми, но пак си личеше и през тях какво ми причиняваше в този момент и беше доста хубаво чувство към мен. Поне това беше най-важното - да извлека целия си кеф независимо всичко.
- И все пак май си станала още по-голяма палавница и мръсница, а?
На другия ден който и да ни видеше по гърба ми можеше да познае на какво ме подложи тази нощ, но те биха сметнали, че просто се е страхувала от гръмотевиците и за това така е.. наранявала покрай мен.
Притиснах я все повече към тялото си, като го правех по доста груб начин. За малко дори сграбчих гърдите й грубо, но след секунди докато не откъсвах устните си преместих ги към гърба й, а след това отново под бельото й, което скоро мислех, че ще се налага да се махне ит пътя ми, защото много ми се пречкаше.
Primrose Everdeen

Primrose Everdeen

Информация за героя
Дарби: Въпреки че е нормален демон, подобно на антихристите, може да прави абсолютно всичко, само със силата на мисълта си. От телекинеза, до съживяване и т.н.

ПисанеЗаглавие: Re: Гробището    Гробището      - Page 2 EmptyПет Мар 30, 2012 9:25 pm

-Ами..ти си супер. Целия.
Подсмихнах се невинно и спуснах устни надолу по гърдите и корема му. Как се налагаше да се свивам, за да постигна това, само аз си знаех. В крайна сметка обаче, явно докарала го до полуда, ама буквално, самодоволно се ухилих и ръката ми бавно се спусна към онази част от него, за която мислеше в момента. Едно бързо движение, и последният останал плат по нагорещеното до червено тяло на Ерик изчезна.
-Очевидно е така. Все пак...21 век, в страната на неограничените възможности..Примроуз Евърдийн най-сетне съумя първа да съблече Ерик Станс. Наистина, това ми е достатъчно, за да съм най-щастливата жена на света.
В отговор на думите ми, навън една мълния падна толкова близо до нас, че буквално всичко побеля за секунда. Мъжът под мен ме притискаше толкова силно към себе си, че едва си поемах въздух, но и се радвах, че се намирах в това положение. Ако можеше да се залепи за мен..може би щеше да е най-добре. Междувременно, ръцете му продължиха да се пъхат под бельото ми. Въздъхнах и примирено се изправих и седнах върху него.
-Давай, събличай ме!
Кой да предположи, че тези три думички му действаха така!
Erik Stans

Erik Stans

Информация за героя
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Гробището    Гробището      - Page 2 EmptyПет Мар 30, 2012 10:00 pm

- А?
Изгледах объркано когато леко се изправи и аз малко след това. Отместих ръцете си като погалих шията и скулите й и издишах грубо там като рязко издърпах косите й назад, за да се открие шията й..
- Повече никога... НИКОГА..!
Издърпах още по-рязко косите й назад при по-силните си думи.
- .. не ми заповядвай какво да правя, ЯСНО ЛИ Е?!
Говорех доста грубо като веднага погледнах очите й с доста див поглед.
- ЯСНО ЛИ Е ПОПИТАХ?!
Огледах лицето й с онзи пламтящ поглед, който в момента имах по лицето си. Гледах напълно сериозно и не помръдвах, макар веднага щях да се нахвърля, но след като чуя съгласието.
- Мога да бъда много лош кошмар, най-лошия ти при това! Добро момиче ли си?
Primrose Everdeen

Primrose Everdeen

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Гробището    Гробището      - Page 2 EmptyПет Мар 30, 2012 10:14 pm

Все така самодоволно го изчаках да се изправи, мислейки, че след като започна да гали лицето ми, би трябвало също толкова романтично да ми разкопчае сутиена, да ме бутне върху седалката и да се наслаждаваме часове наред на компанията си, на фона на бурята, която се вихреше отвън. Само че, вместо това, Ерик направи фаталната грешка. Най-нахално ме хвана за косата. Стиснах зъби, очаквайки да се разсмее и да последва дивата част. Само че, не..
-Това да не е начина ти да изразяваш възбудата си? Преди не беше точно така, но..всичко се променя, нали?
Все така хладнокръвно, само по бельо, го гледах на инат и също като него не мигвах. Нещо в тона му обаче започваше да ме дразни. И тогава..той ми дръпна косата.Силно!
За секунди хванах ръката му и я извъртях толкова силно, че той се преви на две, а аз използвах момента и се качих върху него. Очите ми вече бяха почернели, а имах чувството, че ще го разкъсам, ако не се извини.
-НИКОГА, ама НИКОГА, не дърпай косата ми!!! Можеш да правиш всичко друго, но тя е свещена. Ясно ли се изразих, или да те накарам да разбереш?!?
Креснах на свой ред, стиснала гърлото му.
Erik Stans

Erik Stans

Информация за героя
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Гробището    Гробището      - Page 2 EmptyПет Мар 30, 2012 10:39 pm

Гледах вцепенено очите й като не помръдвах, а едва ли не бях готов дори да започна да се кланям. А и да не говорим как ужасно много ме възбуди това нейно действие, да се прави на главната.. нямаше си и идея как ми действаше това.
- Нямаш си никаква идея, че си ужасно секси в момента, нали?!
Буквално я гледах, готов да направя всичко в този момент . Да убия дявола, да измета в пепел този град. ВСИЧКО.
- Ще се извиня както мога! Обещавам!
Не можах да се удържа и веднага се изправих като бутнах ръката й по-нежно, но с повече сила и я бутнах назад да легне като доста настървено започнах да я целувам като не можех да сваря да разкопчавам сутиена й и го метнах някъде на предните места като веднага се засилих да свалям бельото й на секундата.
Primrose Everdeen

Primrose Everdeen

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Гробището    Гробището      - Page 2 EmptyПет Мар 30, 2012 11:06 pm

Хм, добре, умееше да се справя в такива моменти, признавам му го. Чертите на лицето ми отново възвърнаха предишния си невинен вид, а лукавата усмивка се разля върху устните ми. Наклоних глава на една страна, гледайки го самодоволно.
-Знам, че винаги съм секси, но щом като ме предпочиташ ядосана, бързо мога да си оцветя очите. Искаш ли?
Направих се на страшна, но скоро отново се разсмях, озовавайки се под него.
-Знам, вярвам ти!
Усмихнах се и погалих лицето му, след това, сякаш след цяла вечност, сутиенът ми прелетя през пространството. Отличен 6, главно защото не отделяше устни от мен. И не можех да не сравня това с жалките му опити преди 2 века. Вярно, че корсетите ги правеха, за да не се развързват толкова лесно, но да им отделя по 15 минути на едни връзки..
-Толкова много те обичкам!!
Започнах да се лигавя, движейки тялото си така, че да успее най-сетне да се отърве от бельото ми.
Erik Stans

Erik Stans

Информация за героя
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Гробището    Гробището      - Page 2 EmptyПет Мар 30, 2012 11:21 pm

- По дяволите тези дрехи!
Ядосах им се, че щяха да са още по нея докато все още я целувах като не обръщах внимание на абсолютно нищо.
- Да, да и аз те обичам!
Разсеяно отговарях като някак свободно и бързо слизах по тялото й като целувах кожата й където ми паднеше. Врата, гърдите й, корема й. Щях да поема всяка команда, която бях възможен да направя. Дори и невъзможното бях готов да направя за нея. Всичко.
Върнах се към устните й като този път третирах косите й доста по-нежно и от време на време спусках ръцете си, за да галя кожата й и след малко щом усетих, че беше готова проникнах в нея. Чаках този момент от векове и ето го най-после. Този може би безценен миг поне за мен. Дори забравих, че времето е лошо и бурно. Гръмотевиците.. сякаш се заглушаваха в пространството си.
Primrose Everdeen

Primrose Everdeen

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Гробището    Гробището      - Page 2 EmptyСъб Мар 31, 2012 12:00 am

Засмях се тихо, чувайки "обяснението" му. Точно това най-много му харесвах на Ерик. За него бях завоевание, той за мен-играчка и и двамата нямахме нищо против това. Даже напротив. Беше по-забавно и лишено от сълзлив край.
-Колко ме обичаш?
Попитах накъсано, тъй като устните му изгаряха тялото ми. Толкова приятно и същевременно толкова завладяващо изживяване...добър ученик си имах. Само да не започнеше с "от небето до земята".
След малко дочаках момента, за който Ерик мислено съчини поема. Изстенах, усещайки как прониква в мен и стиснах леко ръката му.
-Творческо вдъхновение ли чета в мислите ти?
Засмях се, обаче не можех да отрека, че ми харесваше, когато беше нежен. Да, странно, още повече за кучка като мен, но знаех, че ще полудее, когато аз му позволя. Тръпката от това, да командвам Ерик Станс ме караше да настръхвам. Без дори да осъзная, едрите капки дъжд забарабаниха по прозорците на колата, телата ни се движеха в идеален синхрон, определено плод на дълги и ползотворни тренировки, а стъклата бяха побелели.
-Като в сцена от филм сме, не мислиш ли?
Erik Stans

Erik Stans

Информация за героя
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Гробището    Гробището      - Page 2 EmptyСъб Мар 31, 2012 12:09 am

Асимилирах въпроса й след минути, за това се сетих да отговоря пак на време.
- Колко ли? Ужасно много!
Погледнах я за миг и отново я целунах вече по-нежно и бавно, опитвайки се да направя точни и едновременни проникванията си в нея и целувките й, за да не й се налага да съдира гърлото си. Малко ме възгордя това, дори и да го може би стимулираше този звук, но честно казано ми беше все едно в този момент, защото точно това обожавах да чувам - как викат до ухото ми, молейки се за още и още.
- Да, като в Титаник ли?
Засмях се до колкото можех като отново нежно усетих устните й, опитвайки се пак да бъда точен с всяко едно отношение. Дори не знаех колко време беше минало, но след време всичко напълно щеше да си дойде в своя край колкото и да ми беше омразно точно това.
Primrose Everdeen

Primrose Everdeen

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Гробището    Гробището      - Page 2 EmptyСъб Мар 31, 2012 12:37 am

-Дали щеше да ми отговориш така, ако бяхме в друга ситуация..
Изплезих му се, но осъзнах също и, че в момента изобщо не чува какво му говоря. Затова се предадох, оставяйки го да ме обсипва с любимите ми целувки-нежните, които целяха да ми затворят устата.
Времето неусетно минаваше, бурята започна да утихва, после отново се усили, на нас в колата ни беше все така горещо, а усещането на потното му, мускулесто тяло, слято с моето, ме караше да забравям, че се намирам в колата...
Край! Трябваше да изляза от главата на Шекспир, преди съвсем да откача.
-Защо точно Титаник? Да не искаш да кажеш...че пороят навън ще ни прекъсне?
Направих се на изплашена, но тежкото ми дишане затрудняваше актьорските ми способности. В отговор получих една дяволите усмивка и темпото рязко се увеличи.
-Ужасен си! Гордея се с теб.
Засмях се, обвивайки ръце около врата му. Поне сега, можех спокойно да си крада целувки от него..не, че той много ги пазеше...
Erik Stans

Erik Stans

Информация за героя
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Гробището    Гробището      - Page 2 EmptyСъб Мар 31, 2012 12:46 am

- Титаник? Ами Титаник..
Беше ми трудно да съсредоточа мислите си, но все пак някак накъсано успях да го направя без проблем.
- Защото онзи паток и онази патка.. имаха.. подобна сцена!
Защо пък точно в момента за това мислех? Но от целувките й бързо забравях за какво мисля и се съсредоточавах към нея до колкото можех без да спирам.
- И това знам също!
Отвърнах самодоволно.
- Но се гордея да съм играчката ти.
Подсмихнах се с една палава усмивка като отново продължих неусетно да целувам най-нежните й места - устните. Да не си помислите случайно нещо друго!
Минаха се почти часове от това малко приключение, дори за капак на всичко го направихме два пъти в интервал от 15 минути. Когато в началото приключи всичко се заговорихме, почивайки си около 10-15 минути като само се заигравахме и натискахме, но от едно нищожно натискване отново се преобърна в тази палава игра, но след умората просто си поспахме накрая, като се облегнах до колкото можех, но я прегърнах.
Primrose Everdeen

Primrose Everdeen

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Гробището    Гробището      - Page 2 EmptyСъб Мар 31, 2012 1:01 am

-Охх, не съм го гледала този филм от доста време. Заради теб, ако изпадна в меланхолия и започна да се тъпча със сладолед, ще те поканя да ми обясняваш нагледно какво правят патокът и патицата.
Засмях се, след това за по-достоверно, поставих ръката си върху запотеното стъкло и я плъзнах надолу, но ако Кейт симулираше, то на мен в момента въобще не ми беше до това как се е отбелязала ръката ми. Гледах непрекъснато да следвам темпото му, без да изоставам или да показвам, че се уморявам.
-Ти не си ми само играчка. Ти си и мой развратен ученик. Което ми напомня...трябва да отидем да гледаме нещо в стил Бурлеска.
След това се отдадохме изцяло на заниманието си. После спирахме за почивка, ръсейки глупости за отминалите години. После започвахме отново да си играем и така, докато първите лъчи на слънцето не започнаха да раздират небето. Което май беше също толкова измъчено, колкото и ние, защото набързо материализирах едно одеяло и след като се завихме и гушнах Ерик, умората си каза думата и веднага се унесох.
Erik Stans

Erik Stans

Информация за героя
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Гробището    Гробището      - Page 2 EmptyСъб Мар 31, 2012 1:25 am

Започнах малко по-малко да се събуждам. Нямах и идея колко беше в момента часа, но след като се обърнах и се изненадах да видя Прим до мен. Просто не можех да асимилирам още ситуацията от случилото се, а прозорците вече си бяха нормални и всичко се виждаше, но сякаш слънцето залязваше. Чакай малко... присвих леко очи и .. то наистина залязваше. Спахме цял ден?
Оправих леко разрошената си коса като бавничко започнах да се отдръпвам да стана без да я събудя и се опитах да се преоблека набързо без много да шумоля и излезнах от колата сънено като след малко отново се върнах, а Прим вече беше будна.
- Добър вечер и на теб, господарке.
Ухилих се като я погледнах през смешка.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Гробището    Гробището      - Page 2 Empty

Гробището
Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2
 Similar topics
-