Top posting users this week | |
Top posting users this month | |
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Starbucks | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Натали Гилбърт The Boss!
Брой мнения : 446 Join date : 15.03.2012
Информация за героя Дарби: - Половинка: Деймън Салватор Раса: Човек-двойничка.
| Заглавие: Starbucks Пет Мар 16, 2012 6:02 pm | |
| | |
| | | Анджела Питърсън
Брой мнения : 22 Join date : 05.05.2012
Информация за героя Дарби: бързина, сила, въздействие Половинка: Раса: Вампир
| Заглавие: Re: Starbucks Вто Май 08, 2012 2:05 pm | |
| След като се отървахме от вампира,който се пишеше нещо повече от нас, с Крис тръгнахме към кафето,за да се освежим. Не че тази гореща напитка пораждаше някакво особено действие у нас,но ... беше нещо като навик. Настанихме се на една от по-крайните маси и сервитьорката моментално се лепна до масата. - Какво ще обичате? - попита момичето и механично извади тефтерчето и химикала си. Погледнах я с интерес, беше доста слаба,може би и вятъра щеше да я духне, лицето и бе продълговато,а очите пъстри и приветливи. Усмихнах се мило и погледнах в очите й. - Айс кафе с мляко и сок от ананас - казах на сервитьорката,която си записа поръчката ми и се обърна към Кристофър За сега нямаше следа от оня вампир и дано не. Знаех,че няма да ни нападне на публично място,все пак той настоя да изчистим след себе си,което така и не направихме. | |
| | | Кристофър О'Браян
Брой мнения : 21 Join date : 05.05.2012
Информация за героя Дарби: присъщите за всеки вампир(бързина,въздействие над ума,сила) Половинка: Раса:
| Заглавие: Re: Starbucks Вто Май 08, 2012 9:04 pm | |
| С Анджела тъкмо бяхме свършили с разправията срещу другия вампир,когато ни се допи нещо от Starbucks.Двамата излязохме от киното и се запътихме към кафенето.Когато влязохме в кафенето,намерихме едно отдалечена масичка и се настанихме на нея.След секунди и сервитьорката дойде да вземе поръчката ни. - За мен айс кафе - поръча си Анджи - За мен същото.И между другото,сигурен съм,че кафетата ще бъдат за сметка на заведението! - доближих се по-близко до момичето и започнах да шепна отново.Зениците ми започнаха да се разширяват и стесняват.Обичах тази моя дарба!Не се налагаше да плащам за нищо,което исках.
| |
| | | Анджела Питърсън
| Заглавие: Re: Starbucks Вто Май 08, 2012 9:17 pm | |
| Погледнах въпросително Крис,който без да му мигне окото, въздейства на момичето,което само се усмихна и тихо проговори - Всичко,което ще консумирате ще е за наша сметка Изпратих с поглед сервитьорката и очите ми се стрелнаха към Крис - Винаги ли го прилагаш? За сметки, кафета...дори и за забавление - подсмихнах се,като предполагах,че ще разбере какво имам предвид под последната дума. Той само се подсмихна и разбърка кафето,което слабото момиче донесе. За да не остана по-назад се облегнах на удобното диванче и взех чашата в ръце,като не преставах да следя движенията на Кристофър. Бяха някак по-странни, държеше се все едно не беше вампир. Ако не се бях уверила с очите си,нямаше да позная,че е като мен. Не говорехме много,просто бях заета да го изучавам,докато той задаваше въпроси,на които отговарях с "да" , " не" или с дружелюбна усмивка | |
| | | Кристофър О'Браян
Информация за героя Дарби: присъщите за всеки вампир(бързина,въздействие над ума,сила) Половинка: Раса:
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 13, 2012 4:53 pm | |
| - Винаги ли го прилагаш? За сметки, кафета...дори и за забавление - подсмихна се Анджела,а аз започнах да бъркам кафето си с лека лукава усмивка. - Винаги го правя..Особено,когато е замесено и забавлението. г-ца Питърсън постоянно следеше движенията ми,жестовете ми,начина на говорене и дори усмихванията ми. - Спри да ме гледаш!Стряскащо е! - сепнах се рязко и явно успях да я изплаша,и за да променя това,започнах да се смея .. Обърнах казаното на майтап. - Шегувам се,но би ли ми казала какъв е тоя твой интерес към мен ? - усмихнах се неловко и се облегнах на дивана,като скръстих ръце.
| |
| | | Анджела Питърсън
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 13, 2012 5:17 pm | |
| Айс кафето,което си бях поръчала беше перфектно направено и ми се искаше никога да не го пускам,но когато Крис буквално ми се извика в лицето, за малко щях да го разлея върху него. - Господи изкара ми акъла! - изписках и оставих кафето. - Шегувам се,но би ли ми казала какъв е тоя твой интерес към мен ? - Интерес?! - попитах озадачено,въпреки че знаех за какво става дума - Не проявявам никакъв интерес,просто те гледам не може ли? - направих същата стойка като неговата и отново взех чашата като обърнах поглед на страна за да не му "досаждам" - Така по-добре ли е - попитах като продължавах да гледам в празното пространство, сякаш бях куку,което говори с духове | |
| | | Кристофър О'Браян
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 13, 2012 5:27 pm | |
| Просто се усмихнах на реакцията на вампирката.Вдигнах леко пръста на едната си ръка и сервитьорката,на която бях въздействал,веднага дойде.Показах и знак да се наведе към мен и аз започнах да и говоря,като веднага след това забих зъбите си във врата й.Хванах главата й и я поставих точно върху айс кафето си,като кръвта бавно започна да пада,капка по капка в студената напитка.Видях странния поглед на Анджела. - Какво?! Просто леко огладнях... - Хайде де!Знам,че искаш! - усмихнах се лукаво и оставих сервитьорката да отиде при добрата ми събеседничка.
| |
| | | Анджела Питърсън
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 13, 2012 7:00 pm | |
| Наблюдавах как капките рубинено червена кръв, падаха свободно в чашата на Крис и нервно преглътнах. Разбира се,че исках...да не бях от камък. Момичето се приближи съвсем спокойно до мен и се наведе над чашата ми. Прехапах долната си устна с цел да се сдържа. Макар,че си бях хапнала обилно, нямаше как да устоя на прясната,топла течност. Наблюдавах как айс кафето ми придобиваше червеникаво-розов отенък,който се разсейваше бързо. Оставих сервитьорката да излее доста обилна доза кръв в чашата ми и направих знах на Кристофър да си я прибере. Нямах търпение да вкуся течността. - Наздраве - усмихнах се на мъжа срещу мен и отпих голяма глътка. - От къде ти хрумват тези брилянтни идеи? - вкусих кафето отново и погледа ми се стрелна към момичето,което стоеше като робот до масата. | |
| | | Кристофър О'Браян
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 13, 2012 8:40 pm | |
| Русокосото момиче изглеждаше доста лакома,що се отнася до кръв. - От къде ти хрумват тези брилянтни идеи? - попита тя,като отпи бавно от питието си. - На Земята съм от доста дълго време.През годините усъвършенствах техниките си.Може и да не съм стар,колкото онзи вампир по-рано,но съм доста по-изобретателен от него - усмихнах се лукаво за пореден път.Можеше да се каже,че това беше едно от любимите ми изражения. - Разкажи ми нещо интересно за теб.От къде си?На колко години си .. Всичко,за което се сетиш. - оставих питието на масичката,която не беше много висока,и се облегнах назад като зачаках разказа с интерес.
| |
| | | Анджела Питърсън
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 13, 2012 9:00 pm | |
| Да му разкажа за себе си... хм- добре. Предизвикателството е прието. - Ами няма много за разказване... от Лондон съм,но по принцип съм живяла в Лос Анджелис, Чикаго, Сидни...че даже и в Рим. На двадесет и една съм ..човешки и 66 вампирски. Още в детската градина съм,ако става въпрос за годините ми като създание на мрака. Превърна ме един мъж,дори не му знам името..просто ме спаси от смъртта. - припомних си ужасния студ който бе сковал тялото ми онзи ден. - Не съжалявам,че се превърнах и благодаря на онзи човек за делото му. - отпих от кафето примесено с кръв,което беше на привършване и погледнах Крис в изразителните му,дълбоки,сини очи,които бяха съсредоточени,като че ли слушаше лекция. - Твой ред е. - усмихнах се подло и не спирах да го следя с поглед. | |
| | | Кристофър О'Браян
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 13, 2012 9:15 pm | |
| - Мой ред било значи .. - засмях се и продължих да говоря.. - Роден съм през 1831г. в Чикаго.Родителите ми бяха богати,разбира се, и аз.Станах вампир през 1852г. във Франция .Създателя ми се казваше Александър,но до колкото помня,преди около 10-20г. беше убит..Най-хубавата част от превръщането е,че се падна точно на рождения ми ден като човек,така няма да се налага да празнувам два пъти рождените си дни.Иначе съм на 21 човешки и 160 вампирски.Младичък и зелен съм! - засмях се накрая.Имах чувството,че съм говорил часове,а чучелото,което се наричаше сервитьорка,вече ми лазеше по нервите.Досадният й поглед изглеждаше ужасен.
| |
| | | Анджела Питърсън
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 13, 2012 9:24 pm | |
| Слушах историята му с интерес,като от време на време поглеждах хората на около,за да видя дали не гледат странно "робота" до нас. -Яко- заключих като видях,че беше свършил с разказа си. - Хубаво е,че помниш години...мен хич ме няма в тази неща. Важното е само,че бях сама и нямаше кой да ми опява,че храненето с човешка кръв е неморално или нещо такова. Познавам много "вегетарианци" .... не знам,но за мен не са вампири. - засмях се и пресуших чашата си, гледайки лакомо към сервитьорката,която дори не мигваше. - До кога смяташ да държиш това зомби тук?-полюбопитствах и скръстих ръце. - А между другото сам ли си..имам предвид в града или си с компания... няколко други по-стари от мен вампира,с които живееш групом - това може би прозвуча доста... ужасно. Не се изразих както трябва,но са надявах събеседника ми да няма против | |
| | | Кристофър О'Браян
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 13, 2012 9:31 pm | |
| - Мисля,че дойде време малката ни сервитьорка да се прости с живота .. А иначе сам живея.. Преместих се тук от една година може би и съм сам.В по-раните си години,живеех с още двама мои приятели вампири,но осъзнах,че когато не можеш да умреш и си омръзнеш с приятелите си,става доста грозно..Избихме се един-друг.Всъщност,убих и двамата - засмях се леко .. - Относно сервитьорката - обърнах главата си леко към нея.. - Ти ще решиш какво да я правим - направих някаква лукава гримаса..Анджела щеше да ме запомни с моите лукави изпълнения ...
| |
| | | Анджела Питърсън
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 13, 2012 9:42 pm | |
| -Аха, изби ги значи.... е,явно не са ти били толкова добри приятели - отбелязах троснато и повдигнах вежда. В този момент госпожица Вкаменена не издаваше никакви признаци на живот,а точно аз трябваше да реша какво да я правим. Нямах никаква идея,просто нямах...не ми се бе случвало до сега...да имах прясно месо и да не знаех как да го използвам. За миг помислих,че ще е най-добре да изтрия част от спомените й и да я пусна,защото очевидно беше сгодена - погледа ми се стрелна към безимения й пръст,на който се церемонеше халка. Но какво пък... така и така не вярвам семейния живот да е толкова прекрасен..рано или късно щеше да умре. - Мисля си .... - погледнах я - можем да я пресушим,но не съм много гладна, да й пречупим врата или да ти я дам да се позабавляваш с нея - засмях се. - Но май ще е най-хубаво да съчетаем нещата. -Извинете бихте ли ми показали тоалетната - сервитьорката само кимна и двамата и Крис я последвахме. Заключих вратата след нас и зъбите ми веднага се впуснаха в действие. Вкусих топлата й кръв,докато гледах как под очите на Крис преминаваха капиляри пълни с чужда кръв. - Заповядай - бутнах я към него и облизах кръвта на момичето от устната си | |
| | | Кристофър О'Браян
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 13, 2012 10:47 pm | |
| Веднага щом Анджела ми подаде парчето месо,взех китката й и директно захапах.Кръвта започна буйно да нахлува в гърлото ми,а аз без да се замислям я преглъщах.Не можех да се наситя на кръвта.По голям проблем с кръвта имаше русокосата вампирка.Обожаваше кръв..Какви ги говоря..Всеки вампир обожава кръвта...Но тя ... тя беше истински изкормвач. Спрях да мисля,като се оставих кръвта да ме завладее... След около 5 минути,сервитьорката беше останала без кръв.Беше толкова лека,се едно държах перце в ръцете си.. - Захвърли я в тази кабина .. - избърсах и последната капка кръв,която се спускаше от ъгълчето на устата ми и отворих една от кабинките в тоалетната,където щяхме да оставим тялото на момичето.
| |
| | | Анджела Питърсън
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 13, 2012 10:59 pm | |
| Гледах как Крис жадно поглъщаше всяка капка кръв от сервитьорката,като гледаше да не пропилява нищо.Когато свърши с изнемощялото тяло на момичето,забелязах,че няма и капка кръв по лицето му. -Трябва да ме научиш - подшушнах и поех тялото, което захвърлих в кабинката,която Кристофър отвори. Приближих се до чешмата и облях лицето си с вода, от което ми стана доста приятно, изчистих червената течност и на излизане от тоалетната затворих вратата на кабинката. - Имам чувството,че ако с теб продължаваме така ще изсмучем кръвта на всички живи същества в околността..трябва да си намерим друго занимание иначе ще се пръсна от " ядене" . Не,че това беше възможно....можех да погълна още десет пъти по толкова. | |
| | | Кристофър О'Браян
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 13, 2012 11:04 pm | |
| - Знам перфектното място за теб.. - усмихнах се широко и леко подло... - Ще отидем в нас .. Там ще намериш всякакъв вид забавления..От вода,та чак до кръв... - тръгнах с бавни крачки,като нахлупих очилата на лицето си..Анджела,все още с мокри ръце,вървеше бодро като кученце след мен.Обичах чувството на важност и популярност.Бях напълно забравил какво е... - Ето я и колата ми ..Хайде,качвай се! - показах колата си и след това подканих Анджи да се качва.След секунди вече бяхме на път към дома ми.
| |
| | | Каси Монтгомъри Human
Брой мнения : 41 Join date : 18.05.2012
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 27, 2012 11:21 am | |
| След многочасовата обиколка в мола реших да си почина, защото краката ме боляха от високите обувки, които бях обула. Тръгнах към Starbucks за едно силно и ободряващо кафе. Отворих вратата и влязох, а вътре нямаше почти никой. Огледах се във всички посоки и видях една свободна маса в дъното. Широка усмивка се появи на лицето ми и побързах да се настаня преди някой да ме е изпреварил. Настаних се удобно и затворих очи, сякаш така щях да притъпя болката в краката. | |
| | | Саманта Стивънс
Брой мнения : 19 Join date : 23.05.2012
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 27, 2012 11:29 am | |
| Имах нужда от някои нови дрешки и обувки и след като бях обиколила мола и се бях сдобила с нужното се запътих към любимото ми място за следобно кафе- Starbucks. Както и очаквах беше пълно. Поръчах си едно двойно еспресо и започнах да се оглеждам за свободна място. В дъното видях маса,на която стоеше само момиче,запътих се натам: -Извенете,свободно ли е?-попитах с усмивка,сочейки мястото до нея. | |
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 27, 2012 11:40 am | |
| Стоях все така неподвижно със затворени очи, докато някакво момиче не ме стресна и прекъсна почивката ми. -Извинете,свободно ли е?- Попита ме тя с усмивка и много учтив глас. -Ами да, свободно е. - Казах леко притеснена с нелепа усмивка, защото знаех, че отстрани изглеждах смешно. Преместих чантата си от стола до мен и направих жест, с който я приканих да седне. -Аз съм Каси- Подадох ръка и се усмихнах широко. Побързах да се представя, за да не помисли, че не ми е приятна компанията и. | |
| | | Саманта Стивънс
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 27, 2012 11:51 am | |
| Момичето беше със затворени очи и изглежда си почиваше или мислеше за нещо,не бях много сигурна. Все пак седнах и то се представи. -Приятно ми е,Каси. Аз съм Саманта-казах и подадох ръка на русото момиче. Странно,но нещо в нея ми напомняше на някого,особенно очите й. Сякаш я познавах от преди. Откъснах изучаващия си поглед от нея и кимнах с глава към пълното заведение. -Винаги е пълно,но не се учудвам. правят страхотно кафе-казах и отпих от своето. Това момиче събуди любопитството ми. -Е,Каси от къде си,на колко си?-започнах с дежурните въпроси. | |
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 27, 2012 12:06 pm | |
| Саманта седна до мен и започна да ми задава въпроси. Изглеждаше доста разговорлива и приятна личност, но гледаше в мен с някакъв странен поглед. Сякаш ме познава и се опитва да си спомни коя съм, но естествено това нямаше как да е възможно, защото я виждах за първи път. -На 19 съм - отговорих, а тя чак тогава отмести преценяващия си поглед от мен. - Но никой не вярва, всички ме мислят за по-голяма- Усмихнах се, макар, че това беше леко притеснителен факт. -А, ти?- поинтресувах се и аз. | |
| | | Саманта Стивънс
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 27, 2012 12:15 pm | |
| -Аз също съм на 19-отговорих на въпроса й. Което,не беше точно така,но... Не спирах да се чудя къде съм виждала тези очи преди. -Имаш интересни очи-казах,преди да се усетя колко странно може да и прозвучи коментара ми. Изведнъж се сетих къде бях виждала тези очи. Чувство на ярост ме обля и ми се прииска още в този момент да и източа кръвта,но успях да се овладея бързо. -Сама ли живееш?-зададох следващия си въпрос. Тя бе една от жалкия род на онези човеци,,които убиха семейството ми и ме обрякоха на вечна самота. Сигурна бях,че е една от тях! | |
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 27, 2012 12:32 pm | |
| Саманта беше колкото мен, но изведнъж изражението на лицето и коренно се промени. Дружелюбната и усмивка внезапно беше заменена с гримаса, от която струеше омраза, ненавист и ярост. -Сама ли живееш?- изсъска следващия си въпрос толкова бързо, че едва успях да я разбера. -Да- успях да изрека като гласа ми притихна, сякаш имах огромна буца в гърлото си, която ми пречеше. Стиснах чантата си здраво и бях в готовност веднага да си тръгна. -Саманта- казах неуверено и сложих косата си зад ухото. Така правех винаги, когато бях изплашена или притеснена. -Виж трябва да тръгвам, не усетих колко късно е станало.- опитах да се усмихна, но лицето ми се беше сковало и едва успях да докарам фалшива усмивка, а тя ме погледна със смразяващ поглед. | |
| | | Саманта Стивънс
| Заглавие: Re: Starbucks Нед Май 27, 2012 12:40 pm | |
| Усетих страха й и как сърцето и заби по-бързо,като на уплашено зайче. Тя посегна към чантата си и измънка,че станало късно и трябвало да се прибира. -Какво стана-попитах с учудено и всякаш леко обидено изрежание-аз ли направих нещо? Костваше ми много усилия да прикрия омразата си. -Не мислех,че ти досаждам,аз ще си тръгна няма проблем-казах с невинно изражение. Момичето ме гледаше преценяващо и объркано. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Starbucks | |
| |
| | | | Starbucks | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |