Автор | Съобщение |
---|
Натали Гилбърт The Boss!
Брой мнения : 446 Join date : 15.03.2012
Информация за героя Дарби: - Половинка: Деймън Салватор Раса: Човек-двойничка.
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Пон Апр 02, 2012 7:45 pm | |
| Изкушавах се да изпробвам това, но не съм сигурна, че беше хубаво да мамя мозъка си.. Преглътнах; изкушението беше доста голямо. Усмихнах се ммалко тъжно. -Може би преди няколко месеца щеше да ми се иска да ме накараш да забравя за катастрофата и всичко което стана след това... Но сега просто няма смисъл.. -Вдигнах рамене, като обгърнах краката си с ръце. Да, наистина ми беше малко или много трудно, но мисля, че се справях добре. Реших, че вече е време да минем на следващия въпрос. -Имаш ли братя или сестри? Живи членове на семейството? -Осъзнах, че последното прозвуча много грубо. -Съжалявам.. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
Брой мнения : 260 Join date : 16.03.2012
Информация за героя Дарби: Взимане на спомени. Половинка: Натали Гилбърт Раса: вампир
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Вто Апр 03, 2012 9:04 pm | |
| Натали ми каза че може би преди месеци би искала да й отнема спомените но не и сега.Усмихнах й се .. а след това тя ме попита за семейството ми .. и физиономията ми стана сериозно.Не я погледнах доста дълго време дори и след като се извини за това .. не се изненадвах все пак .. няма значение.Дигнах погледа си към нея .. - Мисля че бах споменал че имам брат Стефан .. с който не сме се виждали от доста време .. - усмихнах и се съвсем леко. Мислех да и спестя доста неща не мисля че трябваше да знае толкова много а и плюс това вече е минало .. цели .. 100 и няколко години.Нека да не се връщаме толкова назад със семейството ми.Замълчах и изчаках да попита следващия си въпрос. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Вто Апр 03, 2012 9:09 pm | |
| Погледнах го. Усетих, че наистина не му стана приятно да говорим за отминали неща от преди 100 години. Може би не трябваше да отварям темата изобщо? Както и да е, вече беше късно. -Добре, да минем нататък.. -Казах, като съвсем леко хванах ръката му, за да се опитам да му подскажа, че наистина не исках да отварям тази тема съзнателно. -Задай ми някакъв въпрос и ти.. Попитай нещо, което те интересува и аз ще ти отговоря. Може би беше глупаво, защото вероятно синоекия можеше да чете по лицето, изрежението ми, абсолютно всяка моя мисъл.. Но си струваше да опитам и да видя какво в мен го интересува най-много. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
Информация за героя Дарби: Взимане на спомени. Половинка: Натали Гилбърт Раса: вампир
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Вто Апр 03, 2012 9:13 pm | |
| След като усетих ръката на Натали до върху моята погледнах към нея а после ръцете ни.Не обичах такива моменти .. защото отдръпнах ръката си и отново върнах погледа си към нея.Да задам въпрос към нея ? Беше ли нужно аз знаех всичко което исках .. не мисля че имаше такъв въпрос .. но поне да не останем на такава тишина докато чакаме отговора й .. присвих очи и макар и да знаех че можеше да я шокирам поне малко с въпроса ми си струваше. - Въпроса ми е към теб Натали е .. - засмех се съвсем леко .. все пак щеше да е доста странно но понеже си падах по типа нахални същества .. - Какъв ти беше съня с мен Натали .. - усмивката ми все още стоеше на лицето ми и се радвах на реакцията на момичето пред мен. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Вто Апр 03, 2012 9:18 pm | |
| Той отдръпна ръката си, което ме накара съвсем леко да се очувствам по някакъв начин отхвърлена? Или отблъсната? Не знаех дали тези думи бяха най-точните за това, което всъщност чувствах. И тогава.. следващите му думи ме накараха да изтръпна и да преглътна шумно. Попита ме какъв беше сънят, който всъщност сънувах с него. Не трябваше да бъда изненадана, нали можеше да чете мислите ми! -Сънят ли? -Попитах, колкото да спечеля време, за да измисля подобаващ отговор на неговия въпрос. -Сънувах, че ти и аз си правехме компания. Не знаех дали това беше точното "определение" за моят сън, но не мислех, че е редно ей така да изтърся, че сънувам как правим секс. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Вто Апр 03, 2012 9:23 pm | |
| Засмях се когато видях че Натали се притесни от въпроса и приглътна шумно.Дали да продължавах да я разпитвам за съня или да спра да тук ? Не .. нямаше да е толкова забавно пък и нали се опознавахме и беше мой ред да задавам въпроси към другия. - Значи само сме си правили компания .. така ли ? - казах като все едно знаех какво точно се е случило в сънят на момичето. - Затова когато в главата ти се въртят моменти от него се извервяваш и не смееш да ме погледнеш ? - засмех се ... като все още предължавах да я гледам и да чакам да ми отговори на въпросите .. но явно нямаше да стане поне засега. - Няма нищо лошо в това да си сънувала .. примерно как те чукам Натали .. - казах без да се поколебая с отговора си .. предпочитах да използвам грубия език. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Вто Апр 03, 2012 9:28 pm | |
| Каза, че нямало нищо лошо, че съм сънувала как правим секс. Може и така да е, но ситуацията очевидно беше забавна за него и много неловка за мен. Но нямаше как да се отърва от това. -Просто сън.. -Казах. -Хубав, но наистина просто сън. -Отбелязах, като прокарах ръка през косата си, леко засрамена. Бузите ми пламнаха в ягодова червенина, която ме накара да сведа поглед още повече. Явно му доставяше удоволствие да ме поставя в такава неловка ситуация, защото усмивката не слизаше от неговото лице. Преглътнах, като продължавах да си търся занимание, само и само да не го погледна в лицето. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Вто Апр 03, 2012 9:34 pm | |
| Да пределено си е било само сън .. но скоро можеше да го направим и реалност .. ако тя пожелаеше дори още сега.Аз нямаше да възразя на това което искаше момичето.Бузите и станаха червени а аз продължавах да се усмихвам все така ! Може би леко я попритесних още с поведението си ? - Нима не искаш скоро този сън да го направиш реалност ли Натали ? Да изпълнявам това кое и в сънят ти ? Да ти доставям удоволствие ? - задавах въпросите като бавно се приближавах към нея .. а не след дълго я целунах. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Сря Апр 04, 2012 1:15 pm | |
| Попита ме дали не искам да го направим реалност, което малко или много ме накара да се изчервя двойно повече. Сякаш той целеше именно това! Да ме накара да се почувствам не на място и да се надявам, че той ще е единствения, който "може да ме постави на мястото ми". А дали наистина не можеше? Целуна ме. Отвръщах на целувката му, която сякаш ме накара да настръхна до толкова, че стаята да ми се стори отвратително студена; да поискам да бъда по-близо до него, за да мога да се почувствам по-добре. Трябваше да отговоря, нали? Да, от мен се очакваше бърз и адекватен отговор след дългата целувка, която аз и Деймън споделихме. -Аз.. -Започнах неуверено. -Може би искам? Въпросът беше повече към мен, от колкото към синеокия. Въпреки, че аз знаех добре. Знаех добре, че го искам. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Чет Апр 05, 2012 6:23 pm | |
| Може би искам ? Само това ли щеше да каже ? Без точен отговор ? Отново се доближих до нея и целунах.Ако продължа тя щеше да определи дали да реализираме сънят й или просто да го подминем като нещо обикновенно,което се случва в сънищата на всички ни.Докато я целувах тялото й се озова от под моето.Ръцете ми отново се мушнаха под блузата на момичето и се разхождаха ту бързо ту бавно.Понякого се отдръпвах съвсем леко за да видя дали трябва да спра или не ? | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Чет Апр 05, 2012 6:30 pm | |
| Продължаваше да ме целува, като сякаш искаше да реша дали съня да се сбъдне. Честно казано си нямах ни най-малка представа дали трябваше или не. Но не можех да издържа повече на това напрежение натрупвано в мен от началото на вечерта. Когато за последен път Деймън отдръпна лицето си от мен, аз се надигнах, като го целунах и го оставих да прави с мен каквото пожелае. Бях готова да му отдам тялото и душата си така, както никога преди на някого. Бях дори изплашена от това колко лесно бях решила да подаря себе си на вампир. И все пак това не беше просто някой кръвопиец от улицата. Деймън беше този, който от седмица засичах по баловете. Сякаш беше около мен, чувствах се защитена и добре..
| |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Чет Апр 05, 2012 6:33 pm | |
| Явно отговора и беше положителен след като не каза нищо.Махнах внамателно блузата на момичето и селувките слязоха надолу.След което последва сутиена й .. после и долната част от пижамата й.Ръцете ми се разхождаха по цялото й тяло докато аз целувах устните й.Махнах и последната дреха която беше на нея .. и отново очите ми се насочиха към нейните да ги намерят.Усмихнах се и след това започнах с проникването на пръсти в тъмнокосата. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Чет Апр 05, 2012 6:39 pm | |
| Махаше дрехите ми, като сякаш с всяко докосване изгарях все повече. Прехапах устните си, когато ме погледна и след миг усетих как ръката му проникна в мен. Отрони се тих стон от мен, като се изтегнах назад от удоволствие, облягайки се на дивана. Не мислех, че можеше нещо или някой да ме накара да мисля за каквото и да било друго, освен Деймън в момента. Сякаш имах очи и уши само за синеокия, който беше се съсредоточил над това да ми доставя удоволствие. Стенанията ми бяха тихи, но все пак достатъчно силни, за да бъдат чути от мен.. следователно и от него. Не беше нужно да ми казва, че има по-добър слух от мен, за да го разбера. Ръката ми бавно затърси другата му ръка. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Съб Апр 07, 2012 9:20 am | |
| Пръстите ми се преплетоха в нейните.След това се дигнах нагоре и захочнах да я целувам.Устните после врата и отново се връщах нагоре.Не можех да се отделя от нея..колкото и странно да звучи за мен.Все едно се бях привързал към момичето и не исках да я пусна.Ръцете ми се разхождаха бавно по тялото й.Погледнах я като спрях за минута. -Ако все още не си сигурна може да спрем до тук Натали .. все още не е твърде късно ! - оточних като не отделях очите си от нейните докато не получих отговор. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Съб Апр 07, 2012 1:17 pm | |
| Честно казано наистина не бях много сигурна какво трябваше да кажа. Не, че се страхувах или не бях готова за такава крачка, просто исках да го познавам истински. Да знам, че няма да съм поредната му играчка или заместител на моите двойнички. Искаше ми се да вярвам, че ще ме харесва заради самата мен и това, което в действителност бях. А именно -просто едно момиче, преместило се в нов град. Надигнах се, като колебливо целунах устните му. -Дали не може да изчакаме още съвсем малко? Да.. правим нормалните неща, които попринцип се правят.. Мисля, че го наричат.. срещи.. Знаех, че това можеше да прозвучи по съвсем друг начин. Не исках да го вързвам за мен, ако той не го искаше. Исках да знам можеше ли да излезе нещо.. Нещо наистина добро. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Чет Апр 12, 2012 5:49 pm | |
| Както си и мислех Натали не беше напълно готова за това и се отдръпна.Нямаше да я насилвам за нещо което не искаше в момента.Отдръпнах се на едната страна на дивата на който бяхме седнали и й подадох дрехите за да се облече.Често казано щях да се почувствам гадно от това че някое момиче така ме отряза и нямаше да се откажа от целта си и направо щях да продължа независимо от нейното мнение но с Натали всякаше беше различно.Не след дълго тя се облече и не ме гледаше в очите. - Всичко е наред Натали .. - казах като се приближих до нея. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Чет Апр 12, 2012 6:01 pm | |
| Приближи се до мен, а аз затворих очи за момент и поех въздух. Облегнах се съвсем леко на него и се сгуших в ръцете му. Независимо дали това бяха намеренията му (да ме прегърне), аз вече се бях сгушила в него и то силно. -Благодаря.. -Прошепнах, като се усмихнах съвсем леко. Той беше толкова близо до мен, а не ме беше страх. Въпреки, че беше вампир, аз не изпитвах какъвто и да било страх. Погледнах го, като сякаш за момент се загубих в прекрасните му сини очи. Дори забравих какво по-точно щях да му кажа. За бога, беше толкова красив! | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Чет Апр 12, 2012 6:06 pm | |
| Тя се сгуши в мен.Определено в момента и трябваше време за да си почине от случката днес.Стиснах я още по силно .. но гледах да съм внамателен за да не я нараня по някакъв начин.Тя ме гледаше .. а аз се усмилих след всичко което стана преди малко да я целуна.След което се отдръпнах и отпуснах схватката си. - Може би е време да те оставя да си починеш и когато искаш можеш да дойдеш да ме потърсиш или да ми звъннеш ! - оточних като я гледах в очите. - Това засега ще е най доброто решение не мислиш ли ? - казах като вече бях станах но не и отлепих очи от нея.Не исках да си мисли че си тръгвам само и само защото не се получи това което исках .. Тръгнах към вратата.Обърнах се и я погледнах.Не знаех какво да кажа за да бъде сигурна че всичко е наред.Затова отново се приближих към нея и я целунах.След целувката вече бях тракнал врата.Надявах се това да беше добър знах за нея. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. | |
| |
|
| |
| Къщата на семейство Гилбърт. | |
|