| Къщата на семейство Гилбърт. | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Натали Гилбърт The Boss!
Брой мнения : 446 Join date : 15.03.2012
Информация за героя Дарби: - Половинка: Деймън Салватор Раса: Човек-двойничка.
| Заглавие: Къщата на семейство Гилбърт. Съб Мар 31, 2012 12:35 pm | |
| Къщата отпред: Кухня + трапезария: Всекидневна: Стаята на Натали: | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Съб Мар 31, 2012 12:41 pm | |
| След като пристигнахме, слязохме на пристанището на Вишъс Хилс. Лодкаря отново изчезна, очевдино обратно към острова, на който бяхме. Вдигнах червения плат на роклята, за да мога да вървя и погледнах Деймън. -Ще може ли да ме изпратиш? Към.. 2 сутринта е и не се чувствам много сигурна с тези токчета. -Засмях се, но очевидно това беше достатъчно, за да го накара да ме изпрати. По пътя, както и в лодката, никой не продума каквото и да е. След като достигнахме до вратата, аз отключих и го погледнах. Щеше да е много невъзпитано ако не го поканя. Дадох си сметка, че ако го поканя сега, ще може да идва когато си поиска.. Но може би това исках? -Искаш ли да влезеш? -Попитах, като отново придържах роклята си. Беше ужасно неудобна, а токчетата направо бяха унищожили краката ми-бяха ми останали синини от тях.
| |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
Брой мнения : 260 Join date : 16.03.2012
Информация за героя Дарби: Взимане на спомени. Половинка: Натали Гилбърт Раса: вампир
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Нед Апр 01, 2012 5:54 pm | |
| Отново по пътя никой не каза и думи.Стигнахме до входната врата и Натали ме погледна.Определено и е минало през главата това дали да ме покани или не .. защото ако го напарвеше много добре знаеше че това беше последната надежда в която вампир да не влеза в къщата й.Дойде и момента когато ме попита дали искам да вляза.Само кимнах и прекрачих прага на вратата.Огледах се за да видя цялата къща а след това отново върнах погледа си към Натали. - Е след като те изпратих до вас и след като ме покани във вас .. какво ще правим сега Натали ? .. Идеи да имаш или ? - попитах любопитно като зачаках отговора й. Докато мислеше какво да ми отговори най нахално седнах на дивана във всекидневната и продължих да я гледам. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Нед Апр 01, 2012 6:04 pm | |
| Не знаех какво да му отговоря. Реално нямах никакви идеи. Можеше да правим какво ли не, но не знаех какво имаше предвит госта ми. Седнах на другия диван, след което събух високите червени обувки. Сякаш свалих огромен товар от себе си. По краката ми се бяха появили съвсем малки синини, които бяха от дългото носене на тези обувки цялата вечер. Облегнах се назад, като изохках, заради леката болка, докато ги свалях. -Нямам си на идея .. -Казах, след това и погледнах синеокия вампир. -Ти имаш ли някакви идеи? Определено имаше. Все пак беше Деймън Салватор, а от онова, което бях чула преди два дена от онзи странник, който се оказа Дявола, Деймън винаги имаше някакви идеи.
| |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
Информация за героя Дарби: Взимане на спомени. Половинка: Натали Гилбърт Раса: вампир
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Нед Апр 01, 2012 6:09 pm | |
| След като Натали седна срещу мен на другото канапе и ме попита дали имам някакви идеи аз се усмихнах леко като постепенно усмивката ми ставаше все по голяма и по голяма.Ако кажех че имам доста голяма часто от прецентите предполагам че щяха да са че искам да спя с нея .. не че не е така .. и че отричам но все пак.Та и ако съдя по сънят й.. може би искам да се събъдне .. но тя сама щеше да си каже. - Всъщост нямам никаква идея ... така както гледам май ще е по добер ад си ходя .. изглеждам ми уморена. - усмивката ми не спираше да слиза макари да се посакрати..все пак трябваше на моменти да изглеждам сериозен. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Нед Апр 01, 2012 6:14 pm | |
| Погледнах го. -Кажи идеята си.. -Казах, след което се изправих, отидох до кухнята и взех бутилка бърбън от шкафа с алкохол. Върнах се във всекидневната и я подадох на Деймън. Отидох до моята стая, като възнамерявах да се преоблека. Съблякох съвсем внимателно роклята, не исках да я скъсам. Сложих някаква дълга блуза и долницата на пижамата, след което слязох обратно при Деймън. Седнах срещу Деймън, като махнах внимателно обеците и пуснах косата си, която стоеше на ситни букли. -Е? -Попитах, като го погледнах. Попринцип мразех хората да ме виждат толкова грозна.. Чувствах се ужасно неловко под зоркия му поглед, но трябваше да свиквам. Може би щеше да е за по-дълго време около мен? | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Нед Апр 01, 2012 6:21 pm | |
| Натали отиде и взе бутилка бърман като ми я подаде след това.Каи се горе за да се преоблече а дотогава можеше да се каже,че аз вече почти бях презполовил бутилката.Седна на дивана срещу мен и отново ме попита дали имам идеи.Още преди това не споделих защото не исках да го правя. - Защо аз трябва да съм този който дава идеите .. давам път на дамите ? - казах като и смигнах гледах да се държа учтиво доколкото мога. -Но така като гледам май си одста изморена .. - след тези думи се озовах зад нея.Ръцете ми бяха на раменете й. - Какво ще кажеш за един масаж Натали ? - прошепнах тишо на ухото й. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Нед Апр 01, 2012 6:25 pm | |
| След като се озова зад мен направо изтръпнах. Все още не бях свикнала с бързината, която очевидно беше задължителна при всички вампири. Ръцете му се озоваха на раменете ми, аз настръхнах. Попита ме дали искам масаж. Колкото и предпазлива да бях, наистина това би ме отпуснало максимално. Само кимнах, след което затворих очи. Движенията, които правеше с ръце бяха първоначално съвсем леки.. Сякаш се опитваше да тества до къде трябва да внимава, за да не счупи някоя моя кост. Постепенно започваше да натиска малко повече.. Но вместо това да предизвика някаква болка, ме отпускаше максимално и вече не се чувствах толкова схваната. Усмихнах се съвсем леко, без да осъзнавам, че дишането ми се беше забавило до толкова, че почти бях забравила да дишам. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Нед Апр 01, 2012 6:29 pm | |
| Определено масажа и се отразяваше добре на Натали.Ако съдех по реакцията й.Започнах отново да намалявам натиска върху раменете й.След това седнах до нея и я погледнах.Все още стоеше със затворение очи. - Май удовоствието свърши .. - казах като се засмех леко. Не мисля че това й хареса кой знае колко... защото се беше отпуснала максимално.След като отвори очи ме огледна.. а аз и се усмихнах като взех бутилката която беше на масата. - Натали Гилбърт да не би да не пие ? - попитах любопитно .. защото освен на такива балове не бях виждал момичето да се налива с алкохо което доста ме изненада. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Нед Апр 01, 2012 6:34 pm | |
| Бях се отпуснала до толкова, че не забелязах кога спря да ме докосва изобщо. Когато отворих очи го погледнах, а той се присегна за шишето и ме попита дали пия. -Не пия.. Просто на бала наистина имах нужда от това.. -Казах, след което се сетих колко неприятно всъщност се чувствах сама сред толкова много силни същества, които вероятно само това и чакаха. Ако не беше Деймън на дали щях да се върна у дома без някакви проблеми. Трябваше да съм му признателна! Отпуснах се на дивана, като се облегнах на едната възглавница, а прегърнах другата. Бях се обърнала към Деймън; гледах го и се усмихнах съвсем леко. -Очевидно при теб обаче отговора е друг. -Отбелязах, хвърляйки поглед към почти празното шише. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Нед Апр 01, 2012 6:37 pm | |
| Засмях се когато каза че при мен отговара е друг.На нас вампирите алкохола ни беше като вода за хората.Колкото и да се наливах почти нямаше разлика в това.Погледа си проследи нейния към шишето а след това аз побързах да върна своя на нея.Усмихнах се леко като отново стана сериозен след това. - Доста забавна тема намерихме засега да обсъждаме не мислиш ли Натали .. тъкмо сме в разцвета си .. - продъхжавах да гледам към момичето което също не отделяше поглед от мен. - Ако искаш мога да те оставя да си починеш и когато имаш нужда да ме повикаш .. - оточних. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Нед Апр 01, 2012 6:44 pm | |
| Може би трябваше да кажа "Рабира се, ще се видим утре или когато и да е".. Дори по-логичното беше да го изгоня, но всъщност вътрешно не исках. Приближих се, като взех бутилката и отпих, оставяйки я в ръцете на Деймън. -Не ме оставяй сама? -Казах, като го гледах с голяма молба в очите. Колкото и опасен да беше Деймън, предпочитах да има един опасен, познат вампир у дома, от колкото нито един вътре и хиляди други, непознати, опитващи се да влязат. Погледът ми се насочи към устните му съвсем несъзнателно. Сякаш нещата, които бях сънувала сега се връщаха на куп в главата ми. Но не ги игнорирах. Не, аз просто стоях и се взирах в Деймън, защото се чувствах в пълна безопасност покрай него. Бях готова дори да сваля пръстена, който Дявола ми каза да не свалям пред непознати вампири.. Така щях да бъда напълно покорна.. Да може да ме командва, да ме кара да върша каквото поиска.. И все пак стоях с пръстена на ръка.. Не, че се страхувах от Деймън. Исках да знам какво искаше той от мен. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Нед Апр 01, 2012 6:50 pm | |
| Натали се изправи отпи от бутилката и ми я подаде в ръцете с молба да не я оставям сама.Вътрешно в себе си бях доволен че постигнах това което искам .. да накарам Натали да иска да остана.Докато това ми се въртеше в главата видях как погледа на Натали се насочи към устните ми.Не казах нищо .. поне засега щях да си мълча.Колкото и да исках да вляза в главата на момичето сега .. не мисля че беше нужно всичко се виждаше.Оставих бутилката на масата.Приближих се до нея и я целунах. - Да не би да искаш нещо определено Натали .. нещо повече от целувка ? - попитах я като я гледах право в очите. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Нед Апр 01, 2012 6:55 pm | |
| Приближи се и ме целуна. Това ме накара да се усмихна съвсем леко, след което Деймън ме попита дали не искам нещо повече от целувка. Може би вътрешно наистина исках това, но как се предполагаше да му го кажа просто ей така? Погледнах го, като преглътнах нервно, приближих се и го целунах съвсем леко. Никога не бях проявявала смелост да направя нещо подобно сама, без да бъда подтиквана. Или в момента наистина се нуждаех от него или просто бях прекалено пийнала от шампанското в онзи остров. -Не знам какво искам.. -Признах си откровенно. -Просто искам да си около мен. Лицата ни бяха на сантиметри едно от друго. Сякаш можеше да усети всеки път когато си поемам дъх и гърдите ми се надигат, изпълнени с кислород.. Можеше и да усети всеки път, когато издишам.. Въздишките ми бяха шумни, защото дълго задържах дъхът си заради многото напрежение, събиращо се в мен, щом погледна сините му очи. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Нед Апр 01, 2012 7:00 pm | |
| Натали просто искаше да съм около нея ? Може би алкохола и беше дошъл в повече и тук и на острова на който бяхме.След като ме целуна вече поне имах някаква представа че искаше да продължим по същия начин по който бяхме започнали.Направих няколко крачки назад като ръцете ми бяха плътно по тялото на Натали а през това време не спирах да я целувам.Бухнах я съвсем леко на дивана и продължих с цеулвките докато ръцете ми минаха бавно под блузата на момичето и се разхождаха там.От време на време отделях устни от нея зада можеше да си поеме въздух защото определено на нея и беше необходим.Все пак беше човешка същество. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Пон Апр 02, 2012 6:55 pm | |
| Продължаваше да ме целува и да ме кара да настръхвам. Имах чувството, че прибързвах. Че трябваше да го опозная по-добре. Може би трябваше да говорим повече, да.. знам ли? Да не прибързваме така.. Но от друга страна, алкохолът ме караше да искам да съм в ръцете му толкова силно. И аз не знаех какво искам! Знаех само, че определено беше атрактивен за мен. Беше доста красив.. Но какво си въобразявах? Че съществуваше грозен вампир ли?! Отдръпнах се, като го погледнах. Бях пийнала, но не бях пияна! -Деймън.. -Казах, като погледнах надолу. -Не мога така.. Можеше да прочете във всяко мое движение, че го искам безумно, но не исках всичко да мине ей така.. Като за един път.. Не исках да се чувствам просто като ностна кърпичка, подмятана само за веднъж в нечии ръце. Погледнах го, може би съвсем леко засрамено, че го подведох на къде отиват нещата. Отместих поглед, забивайки го отново в пода. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Пон Апр 02, 2012 6:59 pm | |
| Продължавах да целувам Натали.. но тя изведнъж се отдръпна и ми каза,че не може така !? Погледнах я като не знаех какво ставаше .. не й харесваше това което правя или знам ли ? След думите си заби погледа си надолу .. а аз се отдръпнах от нея. - Да сигурно си правя прибързваме .. - седнах на другия край на дивана като се загледах нанякъде. Нямаше да я насилвам ако не иска нещо .. Макар и да си личеше по държанието че го искаше .. сега какво правеше се на недостъпна ? Е .. когато беше готова щеше сама да започне. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Пон Апр 02, 2012 7:03 pm | |
| Погледнах го; дължах му обяснение.. Наистина му дължах! -Не, че не искам.. -Започнах, като продължавах да държа погледа си някъде забит в килима. -Искам и то много! Просто.. Не те познавам достатъчно.. Не съм сигурна, че ще мога да го направя, докато не те опозная.. Може би изглеждах като малка лигла, колебаеща се да играе ли с тази кукла или не. Момиче, което иска нещо и в следващия миг вече не желае същото. Да, вероятно точно това виждаше в мен в момента. Погледнах го за части от секундата, като се опитах да видя дали е ядосан, разочарован.. или нещо друго? Преглътнах, след което прокарах ръка през косата си. По-голямата част от нея си стоеше покорно, но нарочно пуснах няколко кичура, които да закриват лицето ми. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Пон Апр 02, 2012 7:08 pm | |
| Натали започна да ми държи обеснение защо не го иска в момента.Прекалено много се вживяваше в това което казваше .. а аз не си падах по такива неща.Нямаше да и го кажа .. Докато говореше продължаваше да гледа надолу,а аз не я погледнах докато не се изказа. - Не си длъжна да ми даваш обеснение .. Натали .. - усмихнах й се като се приближих към нея. Махнах кичурите коса които закриваха лицето й.След което тя ме погледна а аз и се усмихнах. - Да започнем познаването от сега ? - попитах любопитно като се сприха да я гледам. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Пон Апр 02, 2012 7:13 pm | |
| За моя изненада той се приближи и сам предложи да започнем опознаването си от сега. Бях се вгледала в очите му; това, че той се усмихваше ме накара да се усмихна също. Кимнах, като се облегнах назад. Всъщност бях се облегнала назад, но се придвижих така, че всъщност да бъда съвсем леко облегната на Деймън. Ако това не му харесваше, можеше да се отдръпне по всяко време.. -Добре.. -Започнах несигурно. -Нека се редуваме да задаваме въпроси? Или.. или не знам.. да измислим някаква игра? Нямах си на идея как да опозная по-добре вампир, защото никога не ми се беше случвало до сега. Като цяло рядко завързвах нови запознанства. Оставих ръцете си свободно облегнати на краката ми, очаквайки някакви предложения от синеокия. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Пон Апр 02, 2012 7:17 pm | |
| Усетих как Натали постепенно започна да се отпуска.Беше леко облегната на мен .. не ми пречеше това.Не след дълго тя ми предложи да играем на някаква си игра с въпроси .. явноне знаеше как можеше да се опознае един вампир.Не ни имнересуваше само кръвта..секса .. и нещата които се говорят за нас .. но не отричах и тези факти.Погледнах към Натали като я продърпах още по близо към себе си .. така че да мога да я виждам по добре .. - Аз лично нямам никакви притенции за запознанства .. все пак ти си така която иска да играем по твоите правила Натали .. усмихнах й се. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Пон Апр 02, 2012 7:23 pm | |
| Придърпа ме по-близо, като се озовах в положение, в което можеше да вижда лицето ми идеално. Каза, че ще играем по моите правила. Въпроса е, че аз нямах правила! Е, явно трябваше да си измисля. -Добре.. -Започнах, поех въздух и се замислих какво може да го попитам. Малко неща ми хрумваха в момента, но не можеше да мълча. -Да започнем с това на колко години си вкъщност? Не много умен въпрос, но все от някъде трябваше да се започне. Не се сещах за по-добро начало от това да си преговорим най-основното за нас самите. Така щяхме да имаме една стабилна основа на опознаване. Погледнах го, очаквайки неговия отговор. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Пон Апр 02, 2012 7:26 pm | |
| Точно когато се надвах въпроса на Наатли да не е чак толкова забавен колкото тя го каза.Въздъхнах и я погледнах .. трябваше да се опознаваме това беше целта и аз не мислих да скрия това което я интересуваше. - Годините са ми да кажем на 100 .. - усмихнах й се. Надявам се таки информация да не я оплаши и да и беше одстатъчна поне засега. - Не ги искаш точноист нали ? - попитах я като се зясмях. Очаквах отговора й или поне реакцията й на въпроса ми .. и следващия й ввъпрос към мен. | |
|
| |
Натали Гилбърт The Boss!
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Пон Апр 02, 2012 7:32 pm | |
| Добре де, не се шокирах много, което трябваше да е едно наистина добро начало. Усмихнах се, като го погледнах. -Добре.. Както знаеш, аз съм на 17.. Да минем към следващ въпрос. -Замислих се какво да е следващото нещо, което да задам като въпрос. Изведнъж се усмихнах и го погледнах. -След като знаем на по колко години сме.. Каква дарба имаш? Вие, вампирите, имате дарби, нали? Наистина ми беше любопитно да знам какви способности е възможно да има един вампир. Вероятно възможностите са безброй. Кой знае? Всеки случай определено не съм аз. Чаках с нетърпение да ми разкрие какво освен супер-сила имаше Деймън. | |
|
| |
Деймън Салватор Vampire
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. Пон Апр 02, 2012 7:37 pm | |
| Натали ми оточни на колко години е макар и да знаех.След извество време за разсмисъл ме попита каква е дабрата ми.Личеше си че и беше одста интересно защото ме й гледаше по такъв начин.Засмях се. - Дабрата ми е взимане на спомени.. - казах след което и се усмихнах. - Искаш да пробваме ли .. или до тук ти беше с интересната част от това каква е моята дабра Натали ? - попитах я любопитно. Нямаше да възразя да й взема спомена за мен ако това желаеше или спомен за нещо друго ? | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на семейство Гилбърт. | |
| |
|
| |
| Къщата на семейство Гилбърт. | |
|