Автор | Съобщение |
---|
Маркъс Колинс Other
Брой мнения : 459 Join date : 31.03.2012
Информация за героя Дарби: Контрол над времето. Контрол над елемента огън. Половинка: Amber Shane Раса: Демон
| Заглавие: Re: Търся си.. Нед Апр 01, 2012 11:13 pm | |
| - Клаус написа:
- Чейс Колинс написа:
-Търся си някой, който би желал да работи като иконом в имението ми-
-Някой, който знае за демона живеещ във Чейс, но никога да не е споменавал за него- -Някой, който преследва демона в Чейс, за да отмъсти за нещо случило се в миналото-
Мъжки аз съм директора на болницата така че трябва да имаш някоя по малка професия от мен. Моя грешка.. Просто забелязах, че е празна и се надявах да е свободна за директор. извинявам се..Второто и третото значи се отлагат Това е много добра сделка за вампир. Ще си използваш болницата, за да си произвеждаш кръв. | |
|
| |
Клаус Other
Брой мнения : 222 Join date : 16.03.2012
Информация за героя Дарби: Контрол над ума и сетивата,четене на мисли и невероятна сила. Половинка: Ергенче,както го гледаш! Раса: Вампир и върколак
| Заглавие: Re: Търся си.. Нед Апр 01, 2012 11:18 pm | |
| Може да си кобина с мен да си заместник директор,като ме няма мен ти да управляваш има едно свободно място сега гледах,ама ще слушаш мен,че имам една далавера с хибриди. | |
|
| |
Маркъс Колинс Other
Информация за героя Дарби: Контрол над времето. Контрол над елемента огън. Половинка: Amber Shane Раса: Демон
| Заглавие: Re: Търся си.. Нед Апр 01, 2012 11:50 pm | |
| Ами не.. реших, че ще работя друго.
Така де. .това, което търся
- Иконом за голямото ми имение - - Детегледачка за дъщеря ми -
- Същество, което знае какво се крие в Чейс - - Човек, което иска да си отмъсти, заради някаква случка в миналото причинена от Чейс -
Най-важното
Момиченце, което да е на една и половина до две годишна и да играе образ на моя дъщеря. Имам идея за имена, но може да се измисли и в последствие. Това е за сега | |
|
| |
Alexandra.
Брой мнения : 38 Join date : 31.03.2012
Информация за героя Дарби: Емпатия, телекинеза и пирокинеза Половинка: Раса: Вещица
| Заглавие: Re: Търся си.. Пон Апр 02, 2012 5:34 am | |
| Аз се предлагам за детегледачката или за съществото, което знае за демона. | |
|
| |
Маркъс Колинс Other
| |
| |
Isabella H. Parker ♥ Witch
Брой мнения : 155 Join date : 24.03.2012 Местожителство : Вишъс Хилс
Информация за героя Дарби: Получавам видения, сънища.. наричайте ги както си поискате. Колкото и глупаво да звучи, чрез тях древни магьосници контактуват с мен и ми предсказват бъдещето или връщат към миналото.. Половинка: няма Раса: вещица
| Заглавие: Re: Търся си.. Чет Апр 05, 2012 4:34 pm | |
| - Isabella H. Parker ♥ написа:
пф.. само моятаа скромна особа не се била разписала тук ;дд нека променим това...
такамм... издирва се: ~най-добър/а приятел/ка - такъв/ава, с който/която Изабела да споделя всичко; ~враг - някой, искащ да се възползва от силите й;
~фантазия - колкото и мръсно да звучи - някой, който неведнъж присъства в сънищата й; ~това-не-знам-как-да-го-нарека - някой, в който вещицата е "тайно" влюбена, както, като не е задължително, той също да я обича, но да се страхува да го признае или нещо подобно; ~ангел-пазител - някой, който да чувства момичето като сестра и да я пази; ~приятели за по питие(или повече ;д)
хмм... засега това... | |
|
| |
Маркъс Колинс Other
| Заглавие: Re: Търся си.. Чет Апр 05, 2012 5:10 pm | |
- Isabella H. Parker ♥ написа:
пф.. само моятаа скромна особа не се била разписала тук ;дд нека променим това...
такамм... издирва се: ~най-добър/а приятел/ка - такъв/ава, с който/която Изабела да споделя всичко; ~враг - някой, искащ да се възползва от силите й;
~фантазия - колкото и мръсно да звучи - някой, който неведнъж присъства в сънищата й; ~това-не-знам-как-да-го-нарека - някой, в който вещицата е "тайно" влюбена, както, като не е задължително, той също да я обича, но да се страхува да го признае или нещо подобно; ~ангел-пазител - някой, който да чувства момичето като сестра и да я пази; ~приятели за по питие(или повече ;д)
хмм... засега това... приятели за по питие(или повече ;д) - аз ? | |
|
| |
Информация за героя Дарби: Получавам видения, сънища.. наричайте ги както си поискате. Колкото и глупаво да звучи, чрез тях древни магьосници контактуват с мен и ми предсказват бъдещето или връщат към миналото.. Половинка: няма Раса: вещица
| Заглавие: Re: Търся си.. Чет Апр 05, 2012 5:19 pm | |
| - Маркъс Колинс написа:
- приятели за по питие(или повече ;д) - аз ?
добре дошъл в клуба!
ии продължават да се издирват: ~най-добър/а приятел/ка - такъв/ава, с който/която Изабела да споделя всичко;~враг - някой, искащ да се възползва от силите й;~фантазия - колкото и мръсно да звучи - някой, който неведнъж присъства в сънищата й;~това-не-знам-как-да-го-нарека - някой, в който вещицата е "тайно" влюбена, както, като не е задължително, той също да я обича, но да се страхува да го признае или нещо подобно;~ангел-пазител - някой, който да чувства момичето като сестра и да я пази (расата няма значение..);~приятели за по питие(или повече ;д) | |
|
| |
Дженифър Лав Хюит
Брой мнения : 114 Join date : 31.03.2012 Age : 29 Местожителство : Мистик Фолс
Информация за героя Дарби: Четене на мисли. Половинка: нямя Раса: Вампир
| Заглавие: Re: Търся си.. Чет Апр 05, 2012 6:05 pm | |
| | |
|
| |
Amber Shane
Брой мнения : 138 Join date : 04.04.2012
Информация за героя Дарби: Обичайните за вампири – несравнима бързина, слух и въздействие над хората. Половинка: Маркъс Колинс Раса: Вампир
| Заглавие: Re: Търся си.. Пет Апр 06, 2012 10:06 am | |
| Търся си приятел/ка от миналото. Да живея при него/нея и той/тя да знае, че съм вампир, че работя като стриптизьорка и въпреки това да ме обича и подкрепя. | |
|
| |
Дженифър Лав Хюит
| Заглавие: Re: Търся си.. Пет Апр 06, 2012 12:07 pm | |
| Искаш ли да съм ти приятелка и да живееш при мен? | |
|
| |
Amber Shane
Информация за героя Дарби: Обичайните за вампири – несравнима бързина, слух и въздействие над хората. Половинка: Маркъс Колинс Раса: Вампир
| Заглавие: Re: Търся си.. Пет Апр 06, 2012 12:16 pm | |
| ИСКАМ! | |
|
| |
Дженифър Лав Хюит
| Заглавие: Re: Търся си.. Пет Апр 06, 2012 12:21 pm | |
| Започвам да си правя къща и ще ти сложа стая само кажи каква искаш. | |
|
| |
Amber Shane
| |
| |
| Заглавие: Re: Търся си.. Пон Апр 09, 2012 12:51 pm | |
| ~най-добър/а приятел/ка - такъв/ава, с който/която Изабела да споделя всичко; ~враг - някой, искащ да се възползва от силите й;
хмм... засега това...
хихи... в търсенето влиза и някой за съвсемм кратка връзка... | |
|
| |
Charlotte. Original
Брой мнения : 87 Join date : 15.03.2012
Информация за героя Дарби: Чрез допир краде души,чрез поглед може да спре въздуха на дадено същество,задушавайки го. Половинка: Никлаус Раса: Древен вампир.
| Заглавие: Re: Търся си.. Вто Апр 10, 2012 12:57 am | |
~най-добър/а приятел/ка - такъв/ава, с който/която Изабела да споделя всичко; ~враг - някой, искащ да се възползва от силите й;
хмм... засега това...
хихи... в търсенето влиза и някой за съвсемм кратка връзка... Най-добра приятелка? | |
|
| |
Дженифър Лав Хюит
| Заглавие: Re: Търся си.. Вто Апр 10, 2012 9:26 am | |
| Търся си: -БФФ -Враг -Гадже -Сестра -Някой с който да се дразня | |
|
| |
| Заглавие: Re: Търся си.. Вто Апр 10, 2012 11:44 am | |
| - Charlotte. написа:
- Isabella H. Parker ♥ написа:
~най-добър/а приятел/ка - такъв/ава, с който/която Изабела да споделя всичко; ~враг - някой, искащ да се възползва от силите й;
хмм... засега това...
хихи... в търсенето влиза и някой за съвсемм кратка връзка... Най-добра приятелка? заявката приета и одобрена! ХДД | |
|
| |
Jessica Richardson Vampire
Брой мнения : 15 Join date : 08.04.2012
Информация за героя Дарби: Половинка: ... Раса: вампир
| Заглавие: Re: Търся си.. Чет Апр 12, 2012 12:10 am | |
| Търся си: - Бфф - Момче за една нощ - Някой за по-сериозна връзка (до уточнение на ЛС) | |
|
| |
Дженифър Лав Хюит
| Заглавие: Re: Търся си.. Чет Апр 12, 2012 8:12 am | |
| | |
|
| |
Никол Мур
Брой мнения : 127 Join date : 17.03.2012
Информация за героя Дарби: Половинка: Дийн Уинчестър Раса: Човек
| Заглавие: Re: Търся си.. Чет Апр 12, 2012 10:04 am | |
| Сърч лист 1.Най-добра приятелка с която да споделяме всичко което се случва с нас, да пазим някаква голяма тайна .. (само да е редовна !!) 2.Някое мъжко с което да пиянстваме вечер, да правим мизерии и таиква глупости ХДД 3.Някой който да отвлече Кар и да я измъчва зараи някаква информация която тя дори не знае. ии това е хДД | |
|
| |
Chelsea West. Shi no Shi
Брой мнения : 5 Join date : 05.04.2012
| Заглавие: Re: Търся си.. Чет Апр 12, 2012 11:46 am | |
| Аз си търся ; - Няколко най-добри приятели. - Сестра или брат,който смятам за мъртви.
| |
|
| |
Дженифър Лав Хюит
| Заглавие: Re: Търся си.. Чет Апр 12, 2012 1:52 pm | |
| | |
|
| |
Дженифър Лав Хюит