Top posting users this week | |
Top posting users this month | |
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Търся си.. | |
|
+38Lexi Branson Стайлс Cassie Harwell Дийн Уинчестър Александрия Жанет Ставлин Катрин Евънс Томас Chelsea West. Jessica Richardson Amber Shane Дженифър Лав Хюит Маркъс Колинс Шарлийн Уитсток Alexandra. Erik Stans Стейси Нортман Isabella H. Parker ♥ Annabelle Carter Астарот Лия Григори Самър Ria. Primrose Everdeen Alison Everdeen Evangeline. Катрин Уесли. Freya Howard Dannilo. Никол Мур Деймън Салватор Lexie Blake. Clemance. Клаус Michelle Stevens Charlotte. Ребека ♥ Натали Гилбърт 42 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Натали Гилбърт The Boss!
Брой мнения : 446 Join date : 15.03.2012
Информация за героя Дарби: - Половинка: Деймън Салватор Раса: Човек-двойничка.
| Заглавие: Търся си.. Чет Мар 15, 2012 10:10 pm | |
| First topic message reminder :
Тук можете да търсите семейство, гадже.. всичко, за вашия герой! | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Isabella H. Parker ♥ Witch
Брой мнения : 155 Join date : 24.03.2012 Местожителство : Вишъс Хилс
Информация за героя Дарби: Получавам видения, сънища.. наричайте ги както си поискате. Колкото и глупаво да звучи, чрез тях древни магьосници контактуват с мен и ми предсказват бъдещето или връщат към миналото.. Половинка: няма Раса: вещица
| Заглавие: Re: Търся си.. Съб Мар 31, 2012 7:21 pm | |
| пф.. само моятаа скромна особа не се била разписала тук ;дд нека променим това...
такамм... издирва се: ~най-добър/а приятел/ка - такъв/ава, с който/която Изабела да споделя всичко; ~враг - някой, искащ да се възползва от силите й;
~фантазия - колкото и мръсно да звучи - някой, който неведнъж присъства в сънищата й; ~това-не-знам-как-да-го-нарека - някой, в който вещицата е "тайно" влюбена, както, като не е задължително, той също да я обича, но да се страхува да го признае или нещо подобно; ~ангел-пазител - някой, който да чувства момичето като сестра и да я пази; ~приятели за по питие(или повече ;д)
хмм... засега това...
Последната промяна е направена от Isabella H. Parker ♥ на Съб Мар 31, 2012 7:29 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Клаус Other
Брой мнения : 222 Join date : 16.03.2012
Информация за героя Дарби: Контрол над ума и сетивата,четене на мисли и невероятна сила. Половинка: Ергенче,както го гледаш! Раса: Вампир и върколак
| Заглавие: Re: Търся си.. Съб Мар 31, 2012 7:26 pm | |
| ~фантазия - колкото и мръсно да звучи - някой, който неведнъж присъства в сънищата й; ~това-не-знам-как-да-го-нарека - някой, в който вещицата е "тайно" влюбена, както, като не е задължително, той също да я обича, но да се страхува да го признае или нещо подобно;
Може ли и двете? | |
| | | Isabella H. Parker ♥ Witch
Информация за героя Дарби: Получавам видения, сънища.. наричайте ги както си поискате. Колкото и глупаво да звучи, чрез тях древни магьосници контактуват с мен и ми предсказват бъдещето или връщат към миналото.. Половинка: няма Раса: вещица
| Заглавие: Re: Търся си.. Съб Мар 31, 2012 7:29 pm | |
| - Клаус написа:
- ~фантазия - колкото и мръсно да звучи - някой, който неведнъж присъства в сънищата й;
~това-не-знам-как-да-го-нарека - някой, в който вещицата е "тайно" влюбена, както, като не е задължително, той също да я обича, но да се страхува да го признае или нещо подобно;
Може ли и двете? може, как да не може... ХДД | |
| | | Лия Григори Vampire
Брой мнения : 87 Join date : 17.03.2012
Информация за героя Дарби: Половинка: Раса:
| Заглавие: Re: Търся си.. Съб Мар 31, 2012 8:23 pm | |
| Търся си вампир, който да превърне Лия! | |
| | | Стейси Нортман The Boss!
Брой мнения : 223 Join date : 16.03.2012
Информация за героя Дарби: Владее добре черната магия. Половинка: Раса: вещица
| Заглавие: Re: Търся си.. Съб Мар 31, 2012 8:24 pm | |
| | |
| | | Клаус Other
Информация за героя Дарби: Контрол над ума и сетивата,четене на мисли и невероятна сила. Половинка: Ергенче,както го гледаш! Раса: Вампир и върколак
| Заглавие: Re: Търся си.. Съб Мар 31, 2012 8:25 pm | |
| - Лия Григори написа:
- Търся си вампир, който да превърне Лия!
МЕН? | |
| Заглавие: Re: Търся си.. Съб Мар 31, 2012 8:26 pm | |
| - Стейси Нортман написа:
- Търся си БФФ
- Isabella H. Parker ♥ написа:
~най-добър/а приятел/ка - такъв/ава, с който/която Изабела да споделя всичко;
искаш ли менн? ^__^ | |
| Заглавие: Re: Търся си.. Съб Мар 31, 2012 8:58 pm | |
| - Isabella H. Parker ♥ написа:
- Стейси Нортман написа:
- Търся си БФФ
- Isabella H. Parker ♥ написа:
~най-добър/а приятел/ка - такъв/ава, с който/която Изабела да споделя всичко;
искаш ли менн? ^__^ Дам! | |
| | | Erik Stans
Брой мнения : 74 Join date : 23.03.2012
Информация за героя Дарби: Умствен контрол (причинява болка); Половинка: Раса:
| Заглавие: Re: Търся си.. Съб Мар 31, 2012 9:42 pm | |
| Някаква рода (сестри, лели, чичовци бла бла ;д) Някой, на когото да се подчинявам ;д Някакви приятели Някой с който да се мразим, но баш врагове не Някоя мадама с някакви чувства към Ерик, но нищо повече ;д | |
| Заглавие: Re: Търся си.. Съб Мар 31, 2012 9:43 pm | |
| - Erik Stans написа:
- Някаква рода (сестри, лели, чичовци бла бла ;д)
Някой, на когото да се подчинявам ;д Някакви приятели Някой с който да се мразим, но баш врагове не Някоя мадама с някакви чувства към Ерик, но нищо повече ;д кандидатствам за третото ;д | |
| | | Erik Stans
| Заглавие: Re: Търся си.. Съб Мар 31, 2012 9:46 pm | |
| одобрена си за членство ;д | |
| | | Лия Григори Vampire
Брой мнения : 87 Join date : 17.03.2012
Информация за героя Дарби: Половинка: Раса:
| Заглавие: Re: Търся си.. Съб Мар 31, 2012 9:50 pm | |
| Търся си по-голямо братче ;д | |
| | | Клаус Other
| Заглавие: Re: Търся си.. Съб Мар 31, 2012 10:19 pm | |
| - Erik Stans написа:
- Някаква рода (сестри, лели, чичовци бла бла ;д)
Някой, на когото да се подчинявам ;д Някакви приятели Някой с който да се мразим, но баш врагове не Някоя мадама с някакви чувства към Ерик, но нищо повече ;д За второто? | |
| | | Erik Stans
| Заглавие: Re: Търся си.. Съб Мар 31, 2012 10:21 pm | |
| | |
| | | Натали Гилбърт The Boss!
Брой мнения : 446 Join date : 15.03.2012
Информация за героя Дарби: - Половинка: Деймън Салватор Раса: Човек-двойничка.
| Заглавие: Re: Търся си.. Съб Мар 31, 2012 10:22 pm | |
| Някой, който е навит да се опита да се нахрани от мен? Рп от типа "преследвай двойничката" по-нататък? | |
| | | Alexandra.
Брой мнения : 38 Join date : 31.03.2012
Информация за героя Дарби: Емпатия, телекинеза и пирокинеза Половинка: Раса: Вещица
| Заглавие: Re: Търся си.. Съб Мар 31, 2012 10:27 pm | |
| Значи аз си търся: - Няколко бфф - та, полът не е от значение, с които Алекс да се познава от малка. - Брат или доведена сестра. - Старата любов на Александра, с който сега са близки приятели. - Някой, който да предпазва Лекси от неприятностите, в които се забърква постоянно. - Някой, който иска да убие Лекс поради някакви странни и незнайни за нея причини. - Някой, с който постоянно да се дразнят при всяко тяхно срещане и да се опитват да съсипят живота на другия, но никога да не се опитват да убият противника. Просто малко игрички. - Някой за сериозна или не чак толкова сериозна връзка.
Последната промяна е направена от Лилия на Съб Мар 31, 2012 10:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| | | Шарлийн Уитсток Global Moderator
Брой мнения : 498 Join date : 31.03.2012
Информация за героя Дарби: Половинка: НЯМА! Раса: Човек
| Заглавие: Re: Търся си.. Съб Мар 31, 2012 10:32 pm | |
| Момиче за нещо еднократно | |
| | | Alexandra.
Информация за героя Дарби: Емпатия, телекинеза и пирокинеза Половинка: Раса: Вещица
| Заглавие: Re: Търся си.. Съб Мар 31, 2012 10:49 pm | |
| Значи аз си търся: - Няколко бфф - та, полът не е от значение, с които Алекс да се познава от малка. - Брат или доведена сестра. - Старата любов на Александра, с който сега са близки приятели. - Някой, който да предпазва Лекси от неприятностите, в които се забърква постоянно. - Някой, който иска да убие Лекс поради някакви странни и незнайни за нея причини. - Някой, с който постоянно да се дразнят при всяко тяхно срещане и да се опитват да съсипят живота на другия, но никога да не се опитват да убият противника. Просто малко игрички. - Някой за сериозна или не чак толкова сериозна връзка. - Съквартирант/ка. | |
| | | Charlotte. Original
Брой мнения : 87 Join date : 15.03.2012
Информация за героя Дарби: Чрез допир краде души,чрез поглед може да спре въздуха на дадено същество,задушавайки го. Половинка: Никлаус Раса: Древен вампир.
| Заглавие: Re: Търся си.. Нед Апр 01, 2012 12:02 am | |
| - Alexandra. написа:
- Значи аз си търся:
- Няколко бфф - та, полът не е от значение, с които Алекс да се познава от малка. - Брат или доведена сестра. - Старата любов на Александра, с който сега са близки приятели. - Някой, който да предпазва Лекси от неприятностите, в които се забърква постоянно. - Някой, който иска да убие Лекс поради някакви странни и незнайни за нея причини. - Някой, с който постоянно да се дразнят при всяко тяхно срещане и да се опитват да съсипят живота на другия, но никога да не се опитват да убият противника. Просто малко игрички. - Някой за сериозна или не чак толкова сериозна връзка. - Съквартирант/ка. доведена сестра? | |
| | | Alexandra.
| Заглавие: Re: Търся си.. Нед Апр 01, 2012 9:41 am | |
| Вземам те. И остават: - Няколко бфф - та, полът не е от значение, с които Алекс да се познава от малка. - Старата любов на Александра, с който сега са близки приятели. - Някой, който да предпазва Лекси от неприятностите, в които се забърква постоянно. - Някой, който иска да убие Лекс поради някакви странни и незнайни за нея причини. - Някой, с който постоянно да се дразнят при всяко тяхно срещане и да се опитват да съсипят живота на другия, но никога да не се опитват да убият противника. Просто малко игрички. - Някой за сериозна или не чак толкова сериозна връзка. - Съквартирант/ка. | |
| Заглавие: Re: Търся си.. Нед Апр 01, 2012 10:02 am | |
| - Alexandra. написа:
- Вземам те.
И остават: - Няколко бфф - та, полът не е от значение, с които Алекс да се познава от малка. - Старата любов на Александра, с който сега са близки приятели. - Някой, който да предпазва Лекси от неприятностите, в които се забърква постоянно. - Някой, който иска да убие Лекс поради някакви странни и незнайни за нея причини. - Някой, с който постоянно да се дразнят при всяко тяхно срещане и да се опитват да съсипят живота на другия, но никога да не се опитват да убият противника. Просто малко игрички. - Някой за сериозна или не чак толкова сериозна връзка. - Съквартирант/ка. Аз за първото да кандидатствам? | |
| | | Alexandra.
| Заглавие: Re: Търся си.. Нед Апр 01, 2012 10:17 am | |
| Йей, взимам те.
И продължавам: - Две бфф - та, полът не е от значение, с които Алекс да се познава от малка. - Старата любов на Александра, с който сега са близки приятели. - Някой, който да предпазва Лекси от неприятностите, в които се забърква постоянно. - Някой, който иска да убие Лекс поради някакви странни и незнайни за нея причини. - Някой, с който постоянно да се дразнят при всяко тяхно срещане и да се опитват да съсипят живота на другия, но никога да не се опитват да убият противника. Просто малко игрички. - Някой за сериозна или не чак толкова сериозна връзка. | |
| | | Шарлийн Уитсток Global Moderator
Брой мнения : 498 Join date : 31.03.2012
Информация за героя Дарби: Половинка: НЯМА! Раса: Човек
| Заглавие: Re: Търся си.. Нед Апр 01, 2012 10:00 pm | |
| Търся си МОМИЧЕ за бфф, което ще се прави на мое гадже пред Чейс Колинс | |
| | | Маркъс Колинс Other
Брой мнения : 459 Join date : 31.03.2012
Информация за героя Дарби: Контрол над времето. Контрол над елемента огън. Половинка: Amber Shane Раса: Демон
| Заглавие: Re: Търся си.. Нед Апр 01, 2012 10:39 pm | |
| -Търся си някой, който би желал да работи като иконом в имението ми- -Някой, който би желал да ми продаде болницата във форума- -Търся си хора, който биха желали да са персонал в тази болница-
-Някой, който знае за демона живеещ във Чейс, но никога да не е споменавал за него- -Някой, който преследва демона в Чейс, за да отмъсти за нещо случило се в миналото-
| |
| | | Клаус Other
| Заглавие: Re: Търся си.. Нед Апр 01, 2012 11:08 pm | |
| - Чейс Колинс написа:
-Търся си някой, който би желал да работи като иконом в имението ми- -Някой, който би желал да ми продаде болницата във форума- -Търся си хора, който биха желали да са персонал в тази болница-
-Някой, който знае за демона живеещ във Чейс, но никога да не е споменавал за него- -Някой, който преследва демона в Чейс, за да отмъсти за нещо случило се в миналото-
Мъжки аз съм директора на болницата така че трябва да имаш някоя по малка професия от мен. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Търся си.. | |
| |
| | | | Търся си.. | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |