Top posting users this week | |
Top posting users this month | |
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Апартамент "Diamond" | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Натали Гилбърт The Boss!
Брой мнения : 446 Join date : 15.03.2012
Информация за героя Дарби: - Половинка: Деймън Салватор Раса: Човек-двойничка.
| Заглавие: Апартамент "Diamond" Пет Мар 16, 2012 8:06 pm | |
| | |
| | | Шарлийн Уитсток Global Moderator
Брой мнения : 498 Join date : 31.03.2012
Информация за героя Дарби: Половинка: НЯМА! Раса: Човек
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 5:11 pm | |
| Без повече да се обясняваме един на друг, се качихме в колата и потеглихме към хотела. Слязох до магазина, защото той не беше в много добър вид за там и накупих какви ли не безалкохолни и чипсове, но се върнах с една тъжна усмивка ... не можех да купя алкохол. Не знам каква беше причината, но на него му беше смешно. Въпреки това слезе и купи няколко бири, джин, уиски и какво ли още не. И без това имах нужда от малко алкохол в стаята си. Момичето на рецепцията се подсмихна, когато ни видя и ни поздрави най-сърдечно, а ние се качихме в стаята ми. - Малко е мрачна - казах преди да отворя - но не обичам прекалено светлите стаи. Отворих вратата и двамата влязохме вътре, като отидох до гардероба и му подадох една хавлия. Посочих банята и се усмихнах, като реших през това време да направя нещо за пийване, да приготвя филма, а след като той излезе от банята, да се изкъпя и аз. Веднага пуснах щорите, защото не обичах да гледам филм ... най-вече страшен, когато от всякъде влизаше светлина, но все още не бяхме решили кой точно. | |
| | | Маркъс Колинс Other
Брой мнения : 459 Join date : 31.03.2012
Информация за героя Дарби: Контрол над времето. Контрол над елемента огън. Половинка: Amber Shane Раса: Демон
| | | | Шарлийн Уитсток Global Moderator
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 7:19 pm | |
| - Ужасен си - казах весело и тръгнах натам, като също бях си взела хавлия - направих два коктейла - казах с усмивка и затворих вратата. Принципно се къпех доста дълго, но сега нямах търпение да изляза от банята, за да се настаня в обятията му. Може би не беше правилно, но защо да не се прегръщаме денонощно ... това беше единственото, което можех да си взема от него и за нищо на света нямаше да го пропусна. Изкъпах се за по-малко от 15 минути, като излязох от банята и ухаех на черешка. Просто обичах сладките аромати, но за да е всичко както трябва, щях да се намажа и с лосион, който миришеше на черешка. Отворих вратата на банята и от нея се разнесе гъста пара, като чак сега осъзнах, че мога да виждам. Сега и той можеше да види ... колко е малка хавлията ми. Усмихнах му се мило, като видях, че той също беше без дрехи, но въпреки това се изчервих. Отворих един шкаф и взех лосиона си, като седнах на ръба на леглото и вдигнах крака си на една табуретка. Започнах бавно да го мажа с крем по цялата му дължина, като си мислех да отида в банята, за да намажа и тялото си. | |
Информация за героя Дарби: Контрол над времето. Контрол над елемента огън. Половинка: Amber Shane Раса: Демон
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 7:27 pm | |
| Погледнах я и попитах: -Искаш ли да ти помогна с гърба? - и се усмихнах мило. Доближих се и допълних: -Така де. Ако искаш мога да ти помогна с намазването на лосиона, защото имам опит със мазила. - след тези думи милата ми усмивка, която тя виждаше постоянно на лицето ми се промени в сериозна физиономия и допълних: -А и мога да те даря с един невероятен масаж! - след като обясних какви възможности имам преместих коктейлите близко до местоположението ни и не и подадох нейния, защото беше заета с нежните си крака. Знаех, че ще е неудобно да правя този жест, но бях сигурен, че досега никога не е получавала масаж от по-зрял мъж. Поне се надявах, защото повечето масажистчета бяха млади момчета, който показваха само мускули и никаква техника. След като седнах на сантиметри от нея я погледнах и зачаках отговора й. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 7:41 pm | |
| Отново се притесних и треперещата ми ръка му подаде лосиона. Той го пое без притеснение, но аз обвих ръцете си около неговата много нежно и го погледнах в красивите очи. За момент забравих какво щях да казвам, защото ме омагьосаха, но после се осъзнах и се усмихнах по най-нежния и невинен начин, на който бях способна. - Бъди нежен - казах тихо и се изправих бавно, като се качих цялата на леглото. Легнах много внимателно,като се надявах да не се вижда нищо, което не трябваше да бъде видяно. Накрая просто застанах на колене, с гръб към него и разтворих хавлията си. Свлякох я надолу и той можеше да види голото ми тяло и около сантиметър от цепката на сладкото ми дупе. Излегнах се, като хавлията покриваше само краката и дупето ми, но не прекалено, защото най-много обичах да масажират кръстчето ми. То беше една от най-нежните и най-малки части на тялото ми, затова изискваше повече внимание. - Готова съм - казах що годе спокойно и сложих ръцете си под главата, като зарових лице в образувалата се дупка. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 7:49 pm | |
| Бавно се качих върху нея, като нежно положих дупето си върху нейното. Не исках да я натискам в леглото. Тогава намазах ръцете си с лосиона и тя усети в началото студения крем, който започнах да намазвам по гърба й. След като започна да лъщи и да мирише на сладки вишнички отърках ръцете си в кърпата, за да не са много хлъзгави. Знаех, че може да си помисли, че това е краят, но тогава усети как ръцете ми се плъзнаха по вратлето й. Започнаха нежно да го масажират и да се спускат по гърба й. Всичко вървеше бавно и нежно, като дори не се доближих до гърдите й. Накрая стигнах до кръстчето й, нежно започнах да го масажирам и просто и казах: -Надявам се това да е нежно и да ти харесва? - исках да усеща как пръстите ми правят магическите движения, но просто знаех къде и как да пипна. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 8:36 pm | |
| Нямаше как да не ми хареса ... добре, че крема беше студен, защото иначе нямаше да мога да му обясня от какво бях настръхнала. Ръцете му шареха свободно по голото ми тяло и ме караха да искам още и още, а това се показваше с нежни и тихи стенания. Какво ми ставаше? Защо стенех? Нима не можех да си затворя устата поне за малко ... не, не можех. Движенията му ми донасяха неописуема наслада, но на всичкото отгоре, ме и възбуждаха. Реших, че след като сме приятели, той самия ще предпочете да се отпусна, затова и го направих. Продължих да си стена ... все пак тихичко и да стискам с нокти възглавницата, като от време на време я хапех, за да приглуша някое от по-мощните си стенания, което се получаваше, когато силните му ръце се впиеха в малкото ми кръстче и ме натиснеха силно надолу. Наистина се чувствах така малка в ръцете му ... всяко негово движение ме караше да се чувствам като идиотка, че не го награбих, когато имах възможност и че сега му разрешавам да прави това с мен. Затворих очите си и се опитах да не мисля за това, но тогава вдигнах главата си, за да освободя поредния силен стон, който не успях да приглуша. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 8:48 pm | |
| Когато чух този тих стон излизащ от устните й се усмихнах едно миличко все едно сам доказах на себе си, че съм прав и продължих да движа ръцете си нежно по тялото й, като преминах този път по крайщата на гръбчето й и тя усети как пръстчетата ми нежно я погалиха на милиметри от гърдите й. Можех да се изкуша и да направя глупост, но вместо това продължих нагоре. Преминах по рамената й и накрая се спрях на малкото и вратле, като го дарявах с много отпускащи движения и много нежен масаж. Просто стоях така и се надявах да и хареса, като допълних: -Ако има място, което има нужда от масаж само ми кажи - и се продължих да и доставям удоволствие и възбуда. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 8:53 pm | |
| Всъщност имаше, но просто не смеех да го кажа. Нямаше начин, затова започнах да премислям дали има някое друго място, за да не изглежда така, все едно, че го крия от него ... както си беше в същност. Така и не се сетих, затова реших да му отговоря, преди да се е усъмнил. - Не - казах леко неубедително и започнах да се хокам на ум, като накрая добавих - здрава съм като бик ... Боже, какви ги ръсех? Сигурна съм, че това вече щеше да се осъмни наистина, но вече го бях казала, затова отново зарових лице в дупчицата си и реших да млъкна, преди да съм си казала и майчиното мляко ... както казваше баба ми. Устата ми беше ужасно пресъхнала, но не исках да ставам за коктейла си, защото се притеснявах, че масажа можеше да свърши много преди той да е решил. Не че не исках да си почине ... просто исках да продължи да ме докосва по този влудяващ начин, който не бях усещала никога до сега. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 8:57 pm | |
| Продължих да я масажирам по вратлето, като казах: -Ами попринцип масажа се прави по цялата част на тялото. - след това леко се отдръпнах, като допълних: -Дори и на крачетата. - тогава тя усети как завъртях тялото си и отново сложих дупето си върху нейното. Започнах от бедрата, като слизах надолу. Стисках с много малка сила, но знаех че ще и хареса. Накрая се намирах на стъпалата й. Хората казваха, че на стъпалата се намира една от ерогенните зони на хората. В началото прокарах нежно пръст там, но след това започнах да стискам, като масажирах. Усмихнах се и допълних: -След като свърша с крачетата ще се обърнеш по гръб, зад а масажирам и останалата част от тялото ти. - усетих се, че командвам, но нямаше да и казвам "Ако искаш", защото се надявах да се досети. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 9:05 pm | |
| Аз обаче въобще не го чувах, защото бях сложила възглавницата върху главата си и се надявах въобще да не чува стоновете ми на удоволствие. Самата мисъл, че стенех, докато ми масажира ходилата, не се побираше в красивата ми главица. Истинската болка при мен беше на друго място, но как можех да му кажа, че от прекалено много фитнес напоследък, се беше схванала долната част на задника ми и горната част на бедрата ми. Едва ли щеше да ме масажира там ... така де, той никога нямаше да ми откаже да го направи, но това не значеше, че трябва да го прави или въобще да му казвам. Усетих силна наслада, премесена с още по-силна болка, но това ми хареса още повече. Явно беше натиснал много силно с пръстите си и аз изстенах мощно, като реших да кажа нещо, в случай, че реши да спре, защото си мисли, че ме е заболяло. - Не спирай - казах задъхана и стенейки и не можех да повярвам колко перверзно звучах в момента. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 9:12 pm | |
| Пръстите ми продължиха да даряват крачетата и с нежен масаж и от време на време груби, но много полезни притискания, като палеца ми потъваше в стъпалата й. Накрая се изправих от нея. Извъртях се така, че да съм отново в предната позиция, но този път седнах на крачетата й. Не знам защо, но просто реших да продължа с масажа и мисля, че исках да го направя и на местата където беше кърпата. Тя усети как ръката ми се плъзна по бедрата й и когато достигна мястото под кърпата нежно започна да я масажира в най-горната част на бедрата й. Преглътнах и казах: -Имам желание да масажирам всяка част от твоето тяло! - след като казах тези думи просто усетих как пръстите ми много леко се докоснаха до дупето й, но не исках да продължат и за това попитах: -Имам ли твоето позволение? Обещавам да не правя нищо повече! - след тези думи тя усети как ръцете ми нетърпеливо чакаха да са на мястото на кърпата й. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 9:26 pm | |
| Ева ли беше добра идея ... вече се бях подмокрила ужасно много и дори не бях сигурна, дали се е задържало само там или и по краката ми имаше от лъскавата течност. Преглътнах шумно, но отговора ми беше остроумен точно като другите ми. - Това не прозвуча ли малко перверзно? - попитах весело и го оставих сам да се оправи. Ако наистина щеше просто да ме масажира, щях да му позволя, но не и ако ме гледаше ... така де. Нямаше да му забраня да махне кърпата от голото ми дупе, но нямаше начин да се обърна и той да ме зяпа в гърдите или на някое по-интимно място.
| |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 9:31 pm | |
| Преглътнах и продължих. Тя усети как ръцете ми нахално влязоха под кърпата й и казах: -Мисля, че от както почна масажа всичко е толкова перверзно, но това е само масаж! - след тези думи тя усети как с ръце нежно започнах да стискам бузките й и да ги отдалечавам една от друга. Преглътнах и допълних: -Само кажи ако нещо не ти харесва да спра! - извъртях главата си леко на ляво и допълних: -И не се притеснявай. Не че не искам просто съм виждал толкова голи тела, че няма да е проблем ако си без кърпа пред мен! - след тези думи издишах и допълних в мислите си "Ще е огромен проблем, защото ще те желая още повече", но просто продължих с нежния масаж на дупето й. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 9:44 pm | |
| Нима беше възможно нещо от това да не ми хареса? Странното беше, че напълно се бях отпуснала и му бях позволила да ме докосне където пожелае, дори тръпнех в очакване да разбера, коя част от тялото ми искаше да масажира най-много. Все пак се замислих над казаното и започнах да обмислям възможността да да си махна кърпата. Със сигурност беше виждал доста женски дупета, а най-вероятно ги беше и масажирал така, както масажираше моето в момента, но това някак си не ме притесняваше. Но и какво ми пукаше ... нали нямаше да правя нищо с него. - Ако ти пречи я махни - казах накрая спокойно, но само така звучах. Усещах как в корема ми избухваше заря и падащите светлинки ми действаха като искрите от бенгалски огън, които щипеха на ръката ти. Вече чак започнах да си мисля, че може би нямаше да я махне, щом ме питаше. Най-вероятно е очаквал да откажа и отново започнах да параноясвам ... това май ми ставаше навик покрай него. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 9:53 pm | |
| Тогава тя усети как кърпата бавно се повдигна. Ръцете ми я махнаха и казах: -Имаш най-красивото тяло, което съм виждал. - след тези думи ръцете ми преминаха по бедрата й и тогава тя усети как по-свободно обхванах дупето й в шепите си. Вече го масажирах нежно, но след секунда спрях. Знаех как да я накарам да се отпусне. Взех лосиона и след като разтворих дупето й нежно поставих от течността точно по средата на мястото, което щях да масажирам. Знаех, че в началото ще подскочи от студа, но след като беше готово тя усети колко нежно и внимателно преминах с пръстчета, като се опитвах просто да разпространя лосиона. Тогава Чарли усети ръцете ми, който я масажираха отново по бузките и я намазаха добре, а тогава попитах: -Кога научи, че имаш други наклонности към.. връзките? | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 10:24 pm | |
| Отново бях спряла да го слушам, защото нещата, които правеше, ме възбуждаха все повече и повече. Но нямаше как да не чуя коментара за тялото си. Е ... след като прекарвах толкова много време във фитнеса, то заслужавах поне един подобен коментар, но мисля, че той малко се престара. Канех се да го попитам колко момичета преди мен са чували това, когато той рязко обърна темата и ме стъписа. За момент щях да го попитам какво има предвид и дори да му кажа, че има грешка, но чак тогава се сетих и се зарадвах, че поне малко помислих, преди да се разплямпам. - Ами ... - казах замислено, като наистина се опитвах да се сетя кога за пръв път осъзнах, че си падам и по двата пола - нека кажем пред пет шест години. Поне този отговор беше достатъчно искрен. Дали той беше наясно каква наслада изпитвах, когато ме масажираше и докосваше по този начин? Може би си мислеше, че го приемам като обикновен масаж, а така щеше да е много по-добре. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 10:35 pm | |
| Усмихнах се и казах: -А ако си правила секс с двата пола, с кой ти харесва повече? - след тези думи тя усети как ръцете ми нежно стиснаха дупето й и го притиснаха нагоре, като и казах: -А сега.. е време и за другата част от тялото. - леко се повдигнах и най-накрая щяхме да сме лице в лице. Бях на колене над нея и по кърпа и се надявах да не си личи, колко съм възбуден. Просто стоях и чаках да намажа и останалата и част с лосион или по-скоро нямах търпение да се докосна до гърдите й и до най-нежната част от тялото й. Защо исках да изпитам това удоволствие. Защо тя ме влудяваше така. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 10:40 pm | |
| Притесних се ужасно много и не знаех какво да направя. Беше ме страх, че дори и срам да се обърна. Не само защото щеше да ме види гола, а и защото можеше да остане разочарован от това, което щеше да види. - Така съм си добре - казах притеснено и допълних - стига си ме масажирал, че накрая ти ще се схванеш. Притесних се ужасно много и се надигнах на лакти, като ги бях прилепила към тялото си, за да не се виждат гърдите ми. Огледах се за кърпата, но никъде не можех да я видя, а чаршафа беше под мен и нямаше начин да се закрия с него, без преди това да ме види. Нарочно се направих, че не съм чула въпроса му, но най-странното беше, че наистина не знаех. И двата пола си имаха предимство, но ако трябваше да броя и него ... макар че не бяхме спали заедно, той щеше да е един грамаден плюс в графата с мъжете. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 10:42 pm | |
| Тя усети ръцете ми на кръстчето си и аз я завъртях. Погледнах я в очите и й казах: -Докато не ти доставя пълно удоволствие няма да спра! - след тези думи се усмихнах и допълних: -Така съм във всичко! - след като обясних, че се боря до края просто видях, колко е притеснена за това, че ще я видя гола, а аз просто я огледах и казах: -И както казах "Имаш най-красивото тяло, което съм виждал!" - след тези думи преглътнах и попитах: -Тренираш ли? - нежно спуснах ръцете си по коремчето й и допълних: -Нали не те притеснява това, че докосвам места, който друг трябва да докосва? Просто искам да си довърша масажа..- и я загледах любопитно, като очаквах да ме отблъсне. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 10:54 pm | |
| Аз обаче бях затворила очите си и всеки, който ме види, би си помислил, че съм се отпуснала максимално, но когато той докосна голото ми тяло, усети как всеки възможен мускул в него се беше стегнал максимално. Нямаше начин да успея да се отпусна така пред мъж, с който ме виждаше гола за пръв път. Продължих да стискам очите си затворени, като не спирах да си мисля за думите му. Той наистина ли не осъзнаваше какви ги говори или просто ме тестваше, като искаше да види на какво бях способна и докъде беше границата на търпеливостта ми. - Ще ти се наложи да направиш много други неща, за да ме задоволиш напълно - казах уверено и чак се учудих колко спокойна прозвучах. За разлика от думите ми, тялото ми все още беше сковано и дори не смеех да си отворя очите и да го погледна. Лицето ми беше пламнало в онзи любим нюанс на червеното. Може би щеше да мине много по-бързо и спокойно, ако не поглеждах. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Вто Апр 03, 2012 11:04 pm | |
| Ръцете ми се плъзнаха към гърдите й, но се спряха. Първо ги намазах с лосион, след това тя усети студените ми длани по тях. Нежно ги масажирах, като внимавах какво правя и попитах: -Харесва ли ти? - знаех, че и харесва, но и че я притеснява и въпреки всичко не спрях до там. Ръцете ми се плъзнаха и по вратлето й и нежно го масажираха, но отново се върнаха надолу. Остана само една част от тялото й, която не бях докосвал, но тогава взех кърпата и нежно я покрих с нея. Бавно се отдалечих и казах: -Това е достатъчно за масаж. - след тези думи се избърсах в кърпата си и попитах: -Та. Искаш ли да гледаме филм или ти се прави нещо друго вече? - знаех, че звучи доста перверзно в момента, но аз си мислех за нещо от рода на да си поговорим, но нямах търпение да чуя мнението й. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Сря Апр 04, 2012 11:01 am | |
| Нещата се оказаха много по-кратки, отколкото очаквах. Начина, по който докосваше гърдите ми, ме караше да го желая още повече, но почувствах истинско облекчение, когато спря. Не знаех как точно изглеждам, но все още се чувствах зле заради голотата си. Надигнах се и потърсих с поглед кърпата, а ръцете ми веднага я грабнаха. Притиснах я към тялото си, като държах едновременно и нея и гърдите си, а тя падаше надолу, като прикриваше и други от голото ми тяло, на-вече тази между разтворените ми крака. - Мислех, че ще издържиш по-дълго - казах шеговито и се насилих да се усмихна. Както винаги, използвах шега, за да се успокоя, но май шегата не беше много уместна в този случай и определено не ми помогна. Изправих се бавно, като застанах на колене върху леглото и увих кърпата около тялото си. Не можех да си го обясня, но очите му ме привличаха с уникалния си блясък, сякаш бяха диаманти и просто не можех да се сдържа да не ги гледам. Обаче, вече прекалявах със зяпането, затова реших да кажа нещо, преди да е станало още по-неловко. - Ако искаш пусни филма, а аз ще се облека през това време - казах мило и понечих да стана от леглото. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" Сря Апр 04, 2012 11:05 am | |
| Гледах я. Видях голото и тяло. Видях всичко, но не я желаех толкова много, колкото желаех нещо друго и щях да си го взема. Точно преди да е станала се доближих. Ръцете ми нежно хванаха лицето й и бавно се доближих, за да долепя устни до нейните. Отдадох се на невероятния момент, като усетих как за мен времето спря. Вече всичко изчезна и бяхме само двамата. Тя ме плени напълно и знаех какво искам. Исках да ми отговори на целувката, но бях готов да приема и поражението. Тя не беше толкова отпусната и с тази целувка се надявах да я накарам да се успокой, но знаех, че може да стане точно обратното и да полудее от объркване. В момента шансът ми беше 50 на 50, но ако и покажа, че съм властен, че знам какво искам и как да го получа имах шанс да спечеля и тази битка. Битката да я накарам да се отпусне, като е с мен. Вече забравих за това само приятели. Исках само да не спирам да вкусвам невероятните й устни. Не я държах много силно, за това имаше шанс и тя да се отдръпне, а резултата от действията ми беше... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Апартамент "Diamond" | |
| |
| | | | Апартамент "Diamond" | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |