Top posting users this week | |
Top posting users this month | |
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Апартамент "Rock" | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Натали Гилбърт The Boss!
Брой мнения : 446 Join date : 15.03.2012
Информация за героя Дарби: - Половинка: Деймън Салватор Раса: Човек-двойничка.
| Заглавие: Апартамент "Rock" Пет Мар 16, 2012 8:02 pm | |
| | |
| | | Маркъс Колинс Other
Брой мнения : 459 Join date : 31.03.2012
Информация за героя Дарби: Контрол над времето. Контрол над елемента огън. Половинка: Amber Shane Раса: Демон
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 3:47 pm | |
| Дойдох в хотела, като наех единия от апартаментите. Съблякох се и се излегнах в леглото, като пратих СМС и зачаках Амбър да се появи. Лежах спокойно под завивките и единственото, което знаех беше, че нямах нито една дреха по тялото си. Бях си женкар и нямаше как да се променя. Просто.. исках да избия мислите за Чарли от себе си и бях сигурен, че Амбър може да ми помогне. | |
| | | Amber Shane
Брой мнения : 138 Join date : 04.04.2012
Информация за героя Дарби: Обичайните за вампири – несравнима бързина, слух и въздействие над хората. Половинка: Маркъс Колинс Раса: Вампир
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 4:04 pm | |
| Докато Амбър чайаше Марк да определи мястото на срещата им, тя влезе в банята и се изкъпа. Дори не бързаше, защото външния вид беше нещо прекалено важно за нея. Видя къде искаше да се срещнат, затова се оправи според мястото, като се гримира леко и сложи красиво бяло бельо, което се състоеше от от много стегнат корсет, дълги бежави силиконови жартиери с бяла дантела накрая и съвсем малки бикини. Изглеждаше ужасно непорочна и невинна, но това не означаваше, че не беше секси. Сложи си само гланц, високите обувки и едно достатъчно дълго палто, което стигаше чак до колената й. Стигна в хотела и веднага се качи в апартамента, като персонала я изгледа доста странно, но въпреки това не й направиха проблем. Отвори врата, която дори не беше заключена и видя голото тяло на Марк върху леглото. Доволната усмивка веднага се появи на лицето й, като предположи, че под завивките също няма нищо, но не го приближи, а просто затвори врата и се усмихна още по-широко. - Не обичам да ми плащат за подобни неща - каза тя закачливо, като му намекна, че си мисли за секс и развърза палтото си. Само две копчета го деляха от невероятната гледка, която тя му разкри след няколко секунди. Пусна палтото си на земята, а то се свлече по перфектното й тяло, което се движеше бавно и грациозно към леглото. | |
Информация за героя Дарби: Контрол над времето. Контрол над елемента огън. Половинка: Amber Shane Раса: Демон
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 4:09 pm | |
| Марк се усмихна доволно и каза: -Не съм си и мислел да ти плащам за това! - след което се усмихна и допълни: -Това е бонус! - след тези думи се изправи в седнало положение и попита: -Какво ще кажеш да ми потанцуваш, докато решим какво да правим, красавице? - гледах я любопитно, като бавно отвивах тялото си и щом стигнах до кръста спрях. Усмихнах се доволно и казах: -Все пак.. аз съм по-голия в момента... - и се усмихнах доволно. | |
| | | Amber Shane
Информация за героя Дарби: Обичайните за вампири – несравнима бързина, слух и въздействие над хората. Половинка: Маркъс Колинс Раса: Вампир
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 4:50 pm | |
| Амбър не можа да сдържи смеха си. Продължи да върви към леглото, а в ръцете си държеше малък плеър, от който се чуваше бавна музика. Тялото й се поклащаше в ритъма, като накрая стигна до леглото и качи единия си крак близо до лицето на Марк. Ръката му премина по цялата дължина на крака й, а тя не сваляше очите си от неговите. Беше научила как му харесваше и нямаше намерение да си играе с него ... щеше да му даде точно това, което искаше. Качи се бавно на леглото, като краката й бяха около кръста му, а високите й обувки оставяха мръсни следи по чаршафа. Това не й пречеше особено ... ако имаше възможност, щеше да се изтъркаля и в кална локва с него, само и само да слеят телата си. Беше целенасочена жена. Знаеше какво иска и не се страхуваше да си го поиска.
| |
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 4:53 pm | |
| Марк я загледа отдолу и бавно я погали с ръце по краката. Загледа я и каза: -Задоволи ме... накарай ме да искам повече и повече.. така както го правиш.. - след тези думи той се отпусна и каза: -Искам да ме накараш да те желая повече от колкото съм те желал някога.. - след тези думи се усмихна доволно и допълни: -Искам те.. искам да ме задоволиш по твой си начин.. този, който ме кара да полудея от възбуда и желание за секс.. - и зачаках да видя дали ще го направи.. дали ще се отпусне и да покаже колко е талантлива в изкуството да изкушава. | |
| | | Amber Shane
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 5:04 pm | |
| Тя се усмихна доволно, като не бързаше за никъде, защото знаеше, че точно така го кара да я иска още повече. Продължи да танцува още около 10 минути, а накрая седна в скута му, като се отърка палаво, но си мислеше за други неща. Едната й ръка се плъзна по голите му гърди и без да иска позволение,тя заби ноктите си и ги свлече бавно надолу. Видя как той стисна зъби, за да не показва болката, която изпитваше, а на гърдите му се появиха 4 къси разреза, от които течеше бавно кръв. Наведе си ги облиза една по една, като усещаше как гъстата топла течност се стичаше от езика й надолу към гърлото. Не беше много наясно дали това възбуждаше него, но определено възбуждаше нея. - И сега ме желаеш достатъчно - каза тя самоуверено и се усмихна, като се наведе надолу, за да го целуне. По устните й все още имаше малки капчици кръв и той можеше да ги усети, докато езика му преминаваше по цялата им дължина. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 5:12 pm | |
| Ръцете му се спуснаха надолу и я хванаха за дупето, като я придърпаха нагоре и устните им се сляха, а езичетата им се сплетоха. Той я загледа в очите и каза: -Желая те повече от всякога, но... - след тези думи се доближи до ушето й и й казах: -Искам ти да вършиш всичката работа... искам да подивееш отгоре ми.. искам да ме яхнеш, като палава каубойка върху бик и да ме докараш до предела на удоволствието.. - след тези думи се усмихнах и попитах: -Можеш ли да го направиш или нямаш толкова опит? - загледах я предизвикателно и я изпитвах с поглед, като се надявах да заиграе по моите правила, защото тогава.. щях да я накажа. | |
| | | Amber Shane
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 5:20 pm | |
| +18
Амбър се направи на замислена, като гледаше към тавана. Искаше да му покаже, че няма да може да се справи, но той не се осъмни в нея дори и за секунда. Това я изненада, но също така и зарадва, затова след секунди изцапаната завивка беше на земята, а Марк се намираше в Амбър. Тя направи проникването рязко, но не и болезнено, макар че пениса ми беше разкъсал дантелените й бикини. Обичаше болката, но имаше някои части от тялото, които трябваше да се щадят. Започна да се движи сравнително бързо, като постепенно ускоряваше постепенно, докато се отърваваше от сутиена си. Беше наясно, че Марк се любува много на гърдите й и искаше да го остави да си играе с тях. Той не се поколеба и ги хвана, като започна да ги мачка силно, но не прекалено. Усмивката я направи още по-красива и привлекателна, но тя не се сдържа и отново се наведе, за да оближе раните му. Кръвта му не беше от най-приятните и тя не можеше да си обясни това. Беше силен, очевидно се хранеше здравословно, не пушеше ... доколкото беше забелязала, но вкуса му беше необичайно горчив. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 5:28 pm | |
| +18 Той усети колко палава стана тя и се наслади на движенията й. Ръцете му нежно я галеха по крачетата, като стигаха до дупето й, но не се спираха там. Продължиха до кръстчето й и накрая просто я прегърна, като я притисна в себе си. Горчивия вкус на кръвта беше заради съществото в Марк, за което и той не знаеше, но дори и нямаше как да се сети. В момента в мислите му бяха прекрасните лисичи муцунки и нежното тяло на Амбър, което го задоволяваше. Той доближи устни до ушето й и й каза: -По-бързо..искам да те усетя.. - тогава я усети. Ръцете й го притиснаха към леглото и той остана под нея, като се наслаждаваше на движенията й. Притиснат от Амбър, Марк издиша тежко и я подкани: -Желая те.. покажи ми най-палавите си движения.. | |
| | | Amber Shane
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 5:36 pm | |
| 18 Беше наистина изненадана от ненаситността му, но изненадата определено беше приятна. Притисна го силно надолу, използвайки истинската си сила и нямаше начин обикновен човек да се измъкне от хватката й. Движенията й бяха бързи и резки, а малко след това станаха прекалено бързи. Рядко използваше силите си, когато правеше нещо подобно, но сега й се искаше да покаже на Марк, кой точно командва нещата. - Оооо миличък ... нима това не ти е достатъчно? - попита тя нарочно, за да го раздразни. Виждаше капчиците пот, които се образуваха по челото, гърдите и врата му, което показваше, че това му беше предостатъчно, а и за нея си беше доста, но просто обичаше да я хвалят, когато се справяше добре ... а тя винаги се справяше добре. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 5:40 pm | |
| +18 Маркъс започна да диша учестено, да се опитва да смогне на темпото й, но не можеше. Просто издиша тежко и се наслади на движенията й. Беше доста палава и това го възбуждаше, но никой мъж не би издържал на бързината й и това го докара до доста ранна кулминация. Той я загледа и се доближи, за да я целуне, но Амбър се отдръпна. Маркъс преглътна и каза: -О.. Амбър.. това беше.. невероятно.. - след което си пое въздух и допълни: -Готов съм за втори рунд.. - усмихна се доволно. Нямаше да се откаже толкова лесно и искаше да я накара да покаже всичко, което може. Това беше приятно за него, но не знаеше дали на нея и харесва.Марк я загледа и попита: -А ти? Готова ли си? - и я загледа любопитно. | |
| | | Amber Shane
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 5:51 pm | |
| 18 Амбър се изсмя доста силно и се пресегна към нощното шкафче, като хвана телефона и звънна на рецепцията. Поръча си бутилка хубаво уиски, а после се изправи и отиде до банята. Пусна водата и запуши ваната, за да се напълни до горе, като добави няколко ароматни соли и пяна за вана. Обърна се и погледна към Марк, който лежеше в леглото и чакаше отговора й, а я просто му се усмихна мило и му обясни набързо нещата. - Ако искаш да се справиш с мен, по-добре си почини - каза те мило, но после допълни, за да го подразни - нали не искаш пак да се изложиш както преди малко. Устните й се изкривиха в някакво подобие на усмивка, което можеше да смрази кръвта ти, но то бързо изчезна, защото тя тръгна към вратата. Преди да стигне до нея, тя взе панталона на Марк и без да иска позволение, извади една банкнота от портмонето му. Точно тогава се почука. Беше чула момче и звука от кристалните чаши още преди да стигне до асансьора, затова бързо стигна до вратата и я отвори без колебание. Пред нея седеше младо момче, на около 24, което я гледаше с леко отворена уста. Тя все още беше гола, като бикините й бяха цепнати от долу и разкриваха малка част от нежното й цвете, което правеше гледката още по-перверзна. Отново се почувства желана и възбудена, защото и двамата я зяпаха с обожание, но момчето получи само банкнотата, която тя беше извадила от портфейла на Марк. Не пропусна да го дари и с мила усмивка, а дори и няколко благодарствени думи, но накрая просто затвори вратата в лицето му, защото той не само не си тръгна сам, а дори и не помръдна, като не спираше да зяпа голото й тяло. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 5:56 pm | |
| +18
Точно, когато Амбър се обърна пред нея стоеше Марк. Той я притисна към вратата, зад което стоеше момчето и без да се замисля с ръце повдигна и разкрачи краката й. Погледна я в очите и каза: -Желая те! - след тези думи я усети поредното навлизане от негова страна. С рязко и грубо движение натика целия си пенис в нея и без да се замисля, че от другата страна на вратата има младо момченце той започна да се движи. Чуваше се пляскащия звук от докосването на телата им, но другото, което беше по-хубаво за Марк беше, че се блъскаха грубо във вратата. Устните му се сляха с нейните и езика му се вплете в нейния. Маркъс усети бутилката, която висеше от страни в ръката на Амбър, но нямаше да я пусне, за да я остави.. щяха да продължат палавата си игра, а това че на сантиметри от тях имаше друго човек го възбуждаше още повече. | |
| | | Amber Shane
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 6:03 pm | |
| 18 Тя едва се обърна, когато отново беше в ръцете му. Не го очакваше, но той просто не спираше да трупа точки пред нея. Малко бяха мъжете, които можеха да направя толкова добре нещата, затова тя щеше да му даде възможност да се поправи. Погледна зад рамото му и хвърли бутилката, а после и двете чаши, като едната се изтъркаля на пода и се счупи, но на никой от двамата не им направи впечатление. Той я притисна грубо и продължи с дивите си движения, които и доставяха истинско удоволствие. Тя се отпусна назад, като започна да стане и благодарение на изострения си звук чу момчето, което все още се намираше пред вратата и ги подслушваше. Тя се изсмя тихо и цля устните си с Марк, като продължи да стене, но по-тихо, докато се целуваха. Това че някой ги слушаше възбуждаше не само него, а и нея. Все пак беше свикнала да танцува на мъже и да вижда как ги задоволява, но това беше доста по-перверзно, а тя определено имаше доста извратени фантазии. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 6:21 pm | |
| +18
Марк забързваше движенията си, като така се засилваше и звука от забиването на телата им във вратата. Маркъс я целуна палаво и игриво, докато пениса му навлизаше докрай в нея. Погледна я в очите и й каза: -Кажи го! Кажи, колко ме желаеш! - звучеше, като заповед и искаше да го чуе, но още преди да го е казала той натика езичето си в нея, стисна дупето си и навлезе за пореден път рязко в нея. Продължаваше да я целува и се насочи към оголеното й вратле, като накрая просто впи устни във врата й, ръцете му се насочиха към гърдите й и ги стиснаха, а движенията му в таза бяха с възможната за него бързина. Искаше да я задоволи така, както тя го направи, но не се сдържа и използва и груба сила. Захапа устната й до кръв и започна да се целува с нея, като кръвта й се намираше между езичетата им. Маркъс искаше да я накара да вика от лудост и беше наистина възбуден, за да спира. | |
| | | Amber Shane
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 6:34 pm | |
| 18 Думите й бяха изместени от силни стенания и за жалост не можа да му отговори, защото усещаше оргазма, който напираше да излезе от тялото й. Без да усеща какво прави, ноктите й се забиха във врата му, като го разраниха, но тя дори не го забеляза. Сега можеше да мисли единствено за удоволствието, което се катереше нагоре по тялото й като ток и излизаше от устните й под формата на стенания. - ИЗГАРЯМ ЗА ТЕБ - изкрещях с пълно гърло, като успях да си поема малко въздух след това и изстенах силно. Цялото ми тяло затрептя в ръцете му, а грубостта, която усещах от време на време, ме възбуждаше. Обичах да прилагам сила в секса, но не отричах, че и обратното ми харесваше. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 6:39 pm | |
| +18
Притиснах я силно към вратата. Ръцете ми се плъзнаха по нейните и ги притиснаха над главта й. Тялото ми я държеше във въздуха и усещах как тя преплете крачета зад гърба ми. Погледнах я в очите и й казах: -Само толкова ли? - исках да я раздраня така, както тя ме дразнеше. Гърдите й се бяха долепили върху тялото ми, а устните ми се сляха с нейните. Усмихнах се доволно и казах: -Жадна ли си? - гледах я любопитно, защото не исках да спираме, но исках и да сменим позата. Бавно тръгнах назад и накрая се отпуснах, като се излегнах на земята, но без да забелязвам се излегнах върху чашата. Не спирах да гледам очите й и й казах: -Защото аз съм жаден за още секс.... | |
| | | Amber Shane
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 7:10 pm | |
| 18 Тя го погледна учудено и се зачуди, дали той не изпитва болка, но острата миризма на кръвта му се разнесе като божествено ухание по въздуха и тя загуби интерес към това, дали е добре или не. Наведе се и инстинктивно заби зъбите си в онази красива извивка, където врата му се сливаше с рамото. Тя беше свикнала да пие от там, защото беше най-безопасно за човека, но беше наясно, че кожата там беше по-дебела от тази на врата и това причиняваше доста по-голяма болка. Това обаче не я спря. Тя се задвижи съвсем бавно, като не отлепяше устните си от него, а порасналите й остри зъбки разтваряха раните още повече и ги правеха все по-големи. Тя го беше притиснала с огромна сила към земята и сега кръвта му й се струваше като отлежало уиски - от една страна горчива и леко натрапчива, но от друга опияняваща и пристрастяваща. Колкото по-дълго пиеше от него, ставаше все по-лакома и започваше да иска още и още. Дори не усещаше дали той се опитва да се измъкне ... нещо, което винаги гледаше, когато правеше подобни неща. Беше странно за вампир, но не обичаше да причинява голяма болка на хората, но сега просто беше забравила за неговите емоции. В един момент се осъзна и се отдръпна от него, като очите й бяха потъмнели, вените под тях изпъкнали, а от изцапаните й устни се стичаше кръв надолу по брадичката. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 7:15 pm | |
| +18
Когато зъбките й се забиха във вратът и той изскърца със зъби, но не спря. Просто се отпусна под нея. Не разбираше какво става, но му харесваше, а и половият акт продължаваше. Издиша тежко и това да усеща как му изпиват кръвта би трябвало да го възбуди, но Амбър беше изпила толкова кръв от него, че Маркъс нямаше как да се справи. Той беше нормален човек и от липсата на толкова кръв отпусна глава назад и бавно изгуби съзнание. Амбър забеляза това, когато се отдели от захапката на врата му. Явно това беше доста излагащо от негова страна, но в момента той не беше свръхестествено същество. | |
| | | Amber Shane
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 7:49 pm | |
| Амбър го погледна от високо и надигна едната си вежда. Това не се беше случвало от много, много години. Имаше много добър самоконтрол и просто не можеше да си обясни, как бе допуснала да се случи това. Изправи се веднага и чу момчето, което се беше залепило за вратата и чакаше да продължът. Това сега я нервира и тя се отправи към вратата, като я отвори, а той залитна и падна на пода пред нея. Обърна се и я погледа гузно, а после видя как Марк лежеше на земята и кървеше. По устните й все още имаше кръв, а от тънката струйка по брадичката й, капна една капка точно до лицето на вече ужасеното момче. Тя премина с опакито на ръката си и я размаза, а езика обра останалото от устните й. - Защо не размърдаш хубавото си дупе до долу и не повикаш линейка - попита тя ядосано, а момчето стана и побегна по стълбите. Отне й по-малко от минута, за да се облече и да изчезне, без никой да я усети. Остави Марк да кърви на земята, като беше спокойна, че поне все още диша. Харесваше го и секса с него определено беше невероятен, но това не означаваше, че щеше да седи с него в болницата и да му държи плачейки ръката. Самата мисъл не й се нравеше особено. Все пак не беше много щастлива, че тя причини това, но за това щеше сама да се погрижи. Самоконтрола беше най-важното за нея, защото това беше нещото, което я различаваше от определението чудовище. | |
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" Нед Апр 15, 2012 8:14 pm | |
| Бях изгубил съзнание без да разбера как. Дори не разбрах, че Амбър е решила да си тръгне, но още преди да се върне момчето с линейката тя се беше омела. Момченцето беше извикало линейка и докторите ме бяха взели, като бавно ме пренасяха към линейката. Чуваха се различни коментари от гостите на хотела. Съвзех се вече, когато бях в линейката. Заради демона в мен раните се бяха регенерирали и бях здрав, но докторите не ме пускаха да си ходя. Пет секунди, след като ме оставиха сам в болницата аз вече бях избягал и се прибирах към вкъщи... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Апартамент "Rock" | |
| |
| | | | Апартамент "Rock" | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |