Top posting users this week | |
Top posting users this month | |
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Рецепцията до стълбите на хотела. | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Натали Гилбърт The Boss!
Брой мнения : 446 Join date : 15.03.2012
Информация за героя Дарби: - Половинка: Деймън Салватор Раса: Човек-двойничка.
| Заглавие: Рецепцията до стълбите на хотела. Пет Мар 16, 2012 7:45 pm | |
| | |
| | | Маркъс Колинс Other
Брой мнения : 459 Join date : 31.03.2012
Информация за героя Дарби: Контрол над времето. Контрол над елемента огън. Половинка: Amber Shane Раса: Демон
| Заглавие: Re: Рецепцията до стълбите на хотела. Пон Апр 02, 2012 8:24 pm | |
| Запалих пикапа от първия път и потеглихме. През пътя бяхме много тихи за това пуснах музика. Движехме се бавно и спокойно, докато не влязохме в градът. Нея не знам колко я беше срам, но мен адски ме глождеше, че ще я оставя с най-калния пикап на света пред луксозен хотел. Спрях пред входа и я погледнах, като се чудех дали да и подам ръка или просто да и кажа чао. Преглътнах и казах: -Е. Пристигнахме - усмихнах се и допълних: -Много ми беше приятно! | |
| | | Шарлийн Уитсток Global Moderator
Брой мнения : 498 Join date : 31.03.2012
Информация за героя Дарби: Половинка: НЯМА! Раса: Човек
| Заглавие: Re: Рецепцията до стълбите на хотела. Пон Апр 02, 2012 8:32 pm | |
| Усмихнах се доволно и се пооправих малко, като му хвърлих един много топъл поглед, а после и доста мили думички: - Чао, красавецо ... Не казах нищо повече, дори не му дадох време да ми отговори, а просто отворих вратата и слязох от колата, като влязох направо в хотела. Момичето от рецепцията беше просто уникална - усмихнах ми се мило и ме поздрави. Отвърнах й и се качих в стаята си, като изсипах боклуците от раницата на леглото си и започнах да оправям нещата. Сандвичите все още бяха вътре и им нямаше абсолютно нищо, а аз умирах от глад, като дори не ми се ходеше до магазина. Отворих единия си и докато подреждах нещата си по местата им, си похапнах. | |
| | | Маркъс Колинс Other
Брой мнения : 459 Join date : 31.03.2012
Информация за героя Дарби: Контрол над времето. Контрол над елемента огън. Половинка: Amber Shane Раса: Демон
| Заглавие: Re: Рецепцията до стълбите на хотела. Пон Апр 02, 2012 8:38 pm | |
| Гледах как тя се отдалечава и две минути след като я изгубих от поглед се осъзнах. Сложих си шапката и очилата. Слязох от пикапа и притичах до рецепцията, като поглеждах дали някой няма да се върне и да разбере, че го шпионирам. Видях усмихнатата репцеоценистка и попитах: -Извинете. Знаете ли Чарли в коя стая се намира? - Но тогава получих отрицателен отговор. Дори нямаше момиче с такова име. Не можа да ми даде личните данни на никой. Върнах се в колата. Усмихнах се доволно, защото знаех че ще продължа да я търся, но сега и запалих пикапа, а тогава от радиото засвири Gnarls Barkley - Crazy и щом чух тази песен веднага се сетих за момичето, което влезе в хотела. Потеглих към имението ми и нямах търпение да се прибера. Надявах се всичко да е наред, но не можех да избия Чарли от главата си. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Рецепцията до стълбите на хотела. | |
| |
| | | | Рецепцията до стълбите на хотела. | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |