Freak Vampires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Freak Vampires are back in the town!

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Емили Дарк Соул ♥
Дървото на желанията EmptyВто Авг 06, 2013 9:13 am by Емили Дарк Соул

» Идеи за разпространяване на форума?
Дървото на желанията EmptyВто Авг 06, 2013 8:26 am by Емили Дарк Соул

» ♠♠♠Маришка♠♠♠
Дървото на желанията EmptyСъб Окт 13, 2012 3:46 pm by Маришка

» Другарче за РП?
Дървото на желанията EmptyПон Юли 30, 2012 1:34 am by Жанет Ставлин

» КЕРЪЛАЙН Форбс.
Дървото на желанията EmptyСъб Юни 30, 2012 3:05 pm by Натали Гилбърт

» Приятели!
Дървото на желанията EmptyСъб Юни 30, 2012 12:53 am by Dannilo.

» Търся си..
Дървото на желанията EmptyЧет Юни 28, 2012 9:37 pm by Ramona Quimby

» Талант - никакъв
Дървото на желанията EmptyЧет Юни 28, 2012 8:51 pm by Kim HyunSeun

» Масов РП "Natalie's birthday" !!!
Дървото на желанията EmptyЧет Юни 28, 2012 8:17 pm by Kim HyunSeun

Top posters
Шарлийн Уитсток
Дървото на желанията Vote_lcapДървото на желанията Voting_barДървото на желанията Vote_rcap 
Маркъс Колинс
Дървото на желанията Vote_lcapДървото на желанията Voting_barДървото на желанията Vote_rcap 
Натали Гилбърт
Деймън Салватор
Стейси Нортман
Клаус
Томас
Isabella H. Parker ♥
Amber Shane
Никол Мур
Top posting users this week
No user
Top posting users this month
No user
Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Дървото на желанията

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Стейси Нортман
The Boss!
The Boss!
Стейси Нортман

Брой мнения : 223

Информация за героя
Дарби: Владее добре черната магия.
Половинка:
Раса: вещица

Дървото на желанията Empty
ПисанеЗаглавие: Дървото на желанията   Дървото на желанията EmptyПет Мар 16, 2012 7:39 pm

Дървото на желанията Tumblr_lvfiyuXEl91qd8jito1_500
Върнете се в началото Go down
Charlotte.
Original
Charlotte.

Брой мнения : 87

Информация за героя
Дарби: Чрез допир краде души,чрез поглед може да спре въздуха на дадено същество,задушавайки го.
Половинка: Никлаус
Раса: Древен вампир.

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на желанията   Дървото на желанията EmptyНед Мар 25, 2012 9:01 pm

След така интересният бал няколко дена останах незабелязана. Наблюдавах какво правят всички,сглобявах планът си. Бях усетила омразата на Катрин,а това ме караше да се радвам. Нямаше шанс срещу мен,а онова момиче Натали? Нямах нищо против нея.. всякаш дори не бе представител на Петрова. Всички ние бяхме коварни,злобни,гледащи единствено себе си,докато малката бе същинско ангелче. Жалко само че имаше прекалено много същества,които не биха и простили тази слабост,не и в Адското Градче. Излязох на разходка,обличайки черни дрехи,правейки косата си на вафли. Реших да се разходя из гората,там където едно време бе моят дом.. до Едно определено дърво. Щом стигнах до него се покатерих на високо. Огледах пустото място,там където някога имаше къща,а пред нея градина, Това дърво бе засадено от майка ми,която бе доста силна вещица,не колкото Естер за съжаление. Чух стъпки и очите ми веднага затърсиха източника. Колкото повече се приближаваше толкова повече усещах демонското присъствие. След като видях момичето,се вгледах хубаво в него. Това не бе Анна,а дъщеря й.
- Я виж ти.. малката Алисън е станала красива дама. - казах с игрив тон,след което се усмихнах. Вероятно тя не ме помнеше,но често ходех в домът й,защото майка й ми бе длъжница,а й.. една от малкото ми верни приятели.
Alison Everdeen
Other
Alison Everdeen

Брой мнения : 70

Информация за героя
Дарби: Контрол над 4те елемента и мислова проекция.
Половинка: --
Раса: Демон

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на желанията   Дървото на желанията EmptyНед Мар 25, 2012 9:17 pm

Когато пристигнах в града си оставих нещата и тръгнах нанякъде.Нещо не бях много в настроение и бях изтощена от пътя,но не ме свърташе на едно място.Исках тишина.Запътих се към гората.Качвах се нагоре и нагоре и стигнах до някакво дърво.Тогава чух глас зад мен.
"- Я виж ти.. малката Алисън е станала красива дама."
Обърнах се.Тя знаеше името ми и очевидно ме познаваше.Зачудих се откъде ли ми е позната и направо реших да попитам.
-Познаваме ли се?-попитах предпазливо.
Charlotte.
Original
Charlotte.

Информация за героя
Дарби: Чрез допир краде души,чрез поглед може да спре въздуха на дадено същество,задушавайки го.

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на желанията   Дървото на желанията EmptyНед Мар 25, 2012 9:31 pm

Подсмихнах се.
- Нещо такова. - казах просто,без никакви увъртания.Бе жалко че майка й вече не бе сред живите. Бях научила преди месец,преди да дойда тук.
- Бях близка приятелка с майка ти. Често идвах у вас. Знам коя е и сестра ти.. - продължих с тих,почти призрачен тон. Усещах някаква омраза в нея. - Както и баща ти. - завърших накрая и отново се усмихнах. Взех една клечка кибрит и я одрасках в кората на дървото,а след това си запалих една цигара. Скочих от дървото приземявайки се точно зад нея.
- Съжалявам за Анна.
Alison Everdeen
Other
Alison Everdeen

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на желанията   Дървото на желанията EmptyНед Мар 25, 2012 9:42 pm

Сега се сетих,коя беше.
-Помня те..-казах.-Бях още малка тогава.
Тя скочи от дървото,приземявайки се зад мен.
-Значи знаеш..-казах и леко се натъжих като си споних че мама вече я нямаше.-Беше убита..-казах.След това ми хрумна нещо.
-Познаваш сестра ми??Тя тук ли е?В града?-надявах се да съм близо до намирането й,информацията да беше вярна.Вече се бях уморила да търся,но след като попаднах на следа надеждата се върна в мен.
Charlotte.
Original
Charlotte.

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на желанията   Дървото на желанията EmptyПон Мар 26, 2012 4:20 pm

Убита.. тя наистина имаше много врагове,както и много приятели. Със сигурност бе убита,заради приятелите си. Всички те бяха толкова търсени и искани мъртви.
- Знаеш ли кой я уби? - попитах с леко замислен тон,вече мислейки за поредното изтезание,което убиеца й щеше да понесе. Тя наистина бе от ценните ми хора.
- Примроуз е тук. Ще я намериш,видях я онзи ден,бих казала че и двете приличате на Анна,за щастие никой не е наследил нищо от онази отрепка,без извинение. - отново дръпнах от цигарата си.
- Ела.. разкажи ми за себе си. Помня те единствено като дете.
Alison Everdeen
Other
Alison Everdeen

Информация за героя

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на желанията   Дървото на желанията EmptyПон Мар 26, 2012 8:13 pm

-Нямам представа кой я уби..И аз това се опитвам да разбера..-казах.Радвах се че сестра ми наистина е тук.Щях да продължа да я търся,но поне вече знам къде е.
-Ха!Отрепка е меко казано даже!-не можех да опиша с думи омразата ми към "великият ми баща".-Тоя кретен...Де да знаех какво е направил че мама да го напусне...Чакай!!Ти я познаваше!Знаеш ли какво е станало??-попитах вече изгаряща от желание да разбера какво е направил тоя боклук.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Дървото на желанията   Дървото на желанията Empty

Дървото на желанията
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Мостът на желанията.
» Дървото с фенерите