Top posting users this week | |
Top posting users this month | |
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Дървото на желанията | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Стейси Нортман The Boss!
Брой мнения : 223 Join date : 16.03.2012
Информация за героя Дарби: Владее добре черната магия. Половинка: Раса: вещица
| Заглавие: Дървото на желанията Пет Мар 16, 2012 7:39 pm | |
| | |
| | | Charlotte. Original
Брой мнения : 87 Join date : 15.03.2012
Информация за героя Дарби: Чрез допир краде души,чрез поглед може да спре въздуха на дадено същество,задушавайки го. Половинка: Никлаус Раса: Древен вампир.
| Заглавие: Re: Дървото на желанията Нед Мар 25, 2012 9:01 pm | |
| След така интересният бал няколко дена останах незабелязана. Наблюдавах какво правят всички,сглобявах планът си. Бях усетила омразата на Катрин,а това ме караше да се радвам. Нямаше шанс срещу мен,а онова момиче Натали? Нямах нищо против нея.. всякаш дори не бе представител на Петрова. Всички ние бяхме коварни,злобни,гледащи единствено себе си,докато малката бе същинско ангелче. Жалко само че имаше прекалено много същества,които не биха и простили тази слабост,не и в Адското Градче. Излязох на разходка,обличайки черни дрехи,правейки косата си на вафли. Реших да се разходя из гората,там където едно време бе моят дом.. до Едно определено дърво. Щом стигнах до него се покатерих на високо. Огледах пустото място,там където някога имаше къща,а пред нея градина, Това дърво бе засадено от майка ми,която бе доста силна вещица,не колкото Естер за съжаление. Чух стъпки и очите ми веднага затърсиха източника. Колкото повече се приближаваше толкова повече усещах демонското присъствие. След като видях момичето,се вгледах хубаво в него. Това не бе Анна,а дъщеря й. - Я виж ти.. малката Алисън е станала красива дама. - казах с игрив тон,след което се усмихнах. Вероятно тя не ме помнеше,но често ходех в домът й,защото майка й ми бе длъжница,а й.. една от малкото ми верни приятели. | |
| | | Alison Everdeen Other
Брой мнения : 70 Join date : 24.03.2012 Age : 28
Информация за героя Дарби: Контрол над 4те елемента и мислова проекция. Половинка: -- Раса: Демон
| Заглавие: Re: Дървото на желанията Нед Мар 25, 2012 9:17 pm | |
| Когато пристигнах в града си оставих нещата и тръгнах нанякъде.Нещо не бях много в настроение и бях изтощена от пътя,но не ме свърташе на едно място.Исках тишина.Запътих се към гората.Качвах се нагоре и нагоре и стигнах до някакво дърво.Тогава чух глас зад мен. "- Я виж ти.. малката Алисън е станала красива дама." Обърнах се.Тя знаеше името ми и очевидно ме познаваше.Зачудих се откъде ли ми е позната и направо реших да попитам. -Познаваме ли се?-попитах предпазливо. | |
Информация за героя Дарби: Чрез допир краде души,чрез поглед може да спре въздуха на дадено същество,задушавайки го. Половинка: Никлаус Раса: Древен вампир.
| Заглавие: Re: Дървото на желанията Нед Мар 25, 2012 9:31 pm | |
| Подсмихнах се. - Нещо такова. - казах просто,без никакви увъртания.Бе жалко че майка й вече не бе сред живите. Бях научила преди месец,преди да дойда тук. - Бях близка приятелка с майка ти. Често идвах у вас. Знам коя е и сестра ти.. - продължих с тих,почти призрачен тон. Усещах някаква омраза в нея. - Както и баща ти. - завърших накрая и отново се усмихнах. Взех една клечка кибрит и я одрасках в кората на дървото,а след това си запалих една цигара. Скочих от дървото приземявайки се точно зад нея. - Съжалявам за Анна. | |
Информация за героя Дарби: Контрол над 4те елемента и мислова проекция. Половинка: -- Раса: Демон
| Заглавие: Re: Дървото на желанията Нед Мар 25, 2012 9:42 pm | |
| Сега се сетих,коя беше. -Помня те..-казах.-Бях още малка тогава. Тя скочи от дървото,приземявайки се зад мен. -Значи знаеш..-казах и леко се натъжих като си споних че мама вече я нямаше.-Беше убита..-казах.След това ми хрумна нещо. -Познаваш сестра ми??Тя тук ли е?В града?-надявах се да съм близо до намирането й,информацията да беше вярна.Вече се бях уморила да търся,но след като попаднах на следа надеждата се върна в мен. | |
| Заглавие: Re: Дървото на желанията Пон Мар 26, 2012 4:20 pm | |
| Убита.. тя наистина имаше много врагове,както и много приятели. Със сигурност бе убита,заради приятелите си. Всички те бяха толкова търсени и искани мъртви. - Знаеш ли кой я уби? - попитах с леко замислен тон,вече мислейки за поредното изтезание,което убиеца й щеше да понесе. Тя наистина бе от ценните ми хора. - Примроуз е тук. Ще я намериш,видях я онзи ден,бих казала че и двете приличате на Анна,за щастие никой не е наследил нищо от онази отрепка,без извинение. - отново дръпнах от цигарата си. - Ела.. разкажи ми за себе си. Помня те единствено като дете. | |
| Заглавие: Re: Дървото на желанията Пон Мар 26, 2012 8:13 pm | |
| -Нямам представа кой я уби..И аз това се опитвам да разбера..-казах.Радвах се че сестра ми наистина е тук.Щях да продължа да я търся,но поне вече знам къде е. -Ха!Отрепка е меко казано даже!-не можех да опиша с думи омразата ми към "великият ми баща".-Тоя кретен...Де да знаех какво е направил че мама да го напусне...Чакай!!Ти я познаваше!Знаеш ли какво е станало??-попитах вече изгаряща от желание да разбера какво е направил тоя боклук. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Дървото на желанията | |
| |
| | | | Дървото на желанията | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |