Top posting users this week | |
Top posting users this month | |
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Мястото на спасителите | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Стейси Нортман The Boss!
Брой мнения : 223 Join date : 16.03.2012
Информация за героя Дарби: Владее добре черната магия. Половинка: Раса: вещица
| Заглавие: Мястото на спасителите Пет Мар 16, 2012 7:24 pm | |
| | |
| | | Шарлийн Уитсток Global Moderator
Брой мнения : 498 Join date : 31.03.2012
Информация за героя Дарби: Половинка: НЯМА! Раса: Човек
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Пон Апр 02, 2012 11:22 pm | |
| Беше минал само един ден откакто не бях виждала Чейс и почти си го бях избила от главата. Не исках да мисля за него, защото той не беше част от живота ми или част от бъдещето ми, затова реших да си сваля някой друг батко … а не чичко. Отидох на плажа и за по-малко от 10 минути излежаване на пясъка, се бях запознала със страшно секси спасител. Не знаех дали изрязания ми жълт бански го беше привлякъл или нещо друго, но не ми пукаше особено, защото имах нужда от секс. Тези мокри сънища щяха да ме побъркат, а и събуждането ми вчера сутринта … идваше ми малко в повече. Седях на поста му и в 11 през деня се наливах с коктейли, които би трябвало да бъдат безалкохолни, защото бях непълнолетна, но беше хубаво, когато сексапилния спасител имаше шише джин в готината си къщичка. Бях сипала достатъчно вътре, че едва да усещам сока … май беше мандарина, но вече не можех да кажа.
| |
| | | Маркъс Колинс Other
Брой мнения : 459 Join date : 31.03.2012
Информация за героя Дарби: Контрол над времето. Контрол над елемента огън. Половинка: Amber Shane Раса: Демон
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Пон Апр 02, 2012 11:39 pm | |
| Бях решил какво ще правя днес. Щях да се отпусна в морето, като карам сърф. Времето не беше прелестно. Имаше вятър и вълните бяха.. прекрасни. Беше позволено да се шофира по пясъка и джипа ми беше пригоден за това. Точно като по филмите си бях пуснал Burning Love на Elvis Presley и след като навлязох на вътре спрях и слязох от моя Форд Бронко.
След като си взех сърфа тръгнах към водата и видях Чарли на мястото за спасителите. Чакай.. Чарли. Точно щях да я заговоря, когато видях, че не ме е забелязала. Пиеше нещо заедно с едно доста добре оформено в тялото спасителче. Подминах ги и влязох във водата, като се затичах със сърфа ми. Бях облечен със дрехи специално за това. Само костюм за сърф и тениска отгоре. От долу си бях чисто гол. Докато размятах ръце върху дъската видях някаква огромна вълна. Завъртях се така, че да съм готов да се спусна по нея, като усетих че наистина прекрасна и докато се усетя вече се намирах под вълната, а пред очите ми имаше една красива гледка, която ми помогна да забравя това, което видях. Бях под вълната, но накрая излязох от нея и дъската ми се засили към сушата. Вече ми беше по-спокойно. Когато достигнах плитката част скочих от сърфа си и се потопих до колене. Хванах дъската си под ръка и реших да изляза малко на плажа. На лицето ми беше грейнала усмивка, а аз сигурно щях да седна, за да погледам вълните и да се пусна няколко пъти.
| |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Пон Апр 02, 2012 11:51 pm | |
| Аз обаче дори не го бях забелязала, а седях и се отегчавах от идиота, който ми се хвалеше колко вдигал от лежанка. Сякаш ми дремеше ... къде бяха истинските мъже като Чейс в такъв момент? Мъжете, който не се хвалеха, а ти само забелязваш, че всичко им е идеално ... тези, които те караха да ги искаш, а не които ти се натискаха непрекъснато. Все пак щеше да е ужасно грубо, ако се направя на незаинтересована, затова непрекъснато се усмихнах и се правех, че го слушам, но всеки отстрани можеше да забележи колко отегчена бях от този до мен. - Това е страхотно - казвах с фалшива усмивка след всяко негово изречение, но накрая вече ми дойде малко в повече - виж .. трябва да тръгвам, защото баща ми ще ме вземе от плажа, но ще се радвам, ако и дадеш номера си, за да ти се обадя. Може би не говореше толкова много, когато правеше секс, така че щях да си помисля. А това за бащата ... ами нямаше да каже нищо, ако знаеше, че наистина баща ми ще ме вземе. Никой не обичаше родителите на момичето ... най-вече бащата. | |
Информация за героя Дарби: Контрол над времето. Контрол над елемента огън. Половинка: Amber Shane Раса: Демон
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Пон Апр 02, 2012 11:56 pm | |
| Точно, когато мислех да влизам във водата видях нещо друго. Времето беше доста ветровито, за да го правя. Взех си сърфа и щях да питам спасителя какъв флаг е, но забравих, че Чарли говореше с него. Качих се по стълбичката, когато ги видях и казах: -Извинете, че ви прекъсвам. - след това забелязах, че съм грабнал вниманието им и продължих: -Здравей - обърнах се първо към Чарли, а после към спасителя: -Не е безопасно за влизане във морето, нали? - тогава той се усети, че има работа. Да извади всички от водата. Засвири със свирка и започна да маха с ръце, а аз погледнах към Чарли и казах: -Извинявай. Не исках да изгоня приятеля ти.. - и преглътнах смутено, като допълних: -Как си? Виждам, че се забавляваш. | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 12:06 am | |
| Онемях, когато го видях. Дъха ми спря, гърдите ми се свиха и дори усетих как ми се повдига. Само веднъж бях усещала това чувство - пях на сцена като малка и вълнението ми дойде малко в повече, но нямаше инциденти ... е надявах се и сега да не оплескам нещата, но май трябваше да спра с алкохола, защото той нямаше да ми помогне. Момчето стана веднага и май зацепи, че ние се познавахме, а това ми даде привилегия ... нямаше дори да ми се налага да му взимам номера, защото нямаше да ми го даде от притеснение, ако си помислеше, че това е баща ми. Хванах Чейс за ръката и без да го питам за мнение, тръгнах надолу, като спасителя се обърна и ме погледна учудено. Веднага отидохме при него, като аз не спирах да го държа за ръка, но не бях вплела пръстите си в неговите, а го държах като малко момиченце и казах с горда усмивка: - Това е моето ТАТЕНЦЕ! Видях как идиота се притесни, затова му помаха за чао и му благодарих, че ми е правил компания, докато чаках да ме вземат, като веднага задърпах Чейс на другата посока, без да го пускам. Леле ... той наистина се хвана. Бяха ли останали толкова тъпи мъже? | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 12:11 am | |
| Засмях се и казах: -Милото ми то - и разроших косата й със свободната ми ръка. Тогава се спрях и тя не можеше да ме дърпа. Видя, че имам сърф под ръка и казах: -Ела с мен.. - Чарли ме последва и оставих дъската си, а след това я погледнах и казах: -На Тати то! - след което видях, че няма никой около нас и попитах: -Сериозно. Толкова дърт ли изглеждам? - видях обърканата й физиономия и се засмях: -Шегувам се. Така де. Няма защо. Някой друг път ще ми се отблагодариш! - говорех без да чакам отговори. Просто вече знаех какво да и кажа, защото не трябваше да мисля въпрос по петнадесет минути и той да е "Какво?". Личеше си, че не съм като тези горе. Пуснах ръката на Чарли и попитах: -Искаш ли да се разходим по плажа? - и я загледах любопитно. | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 12:19 am | |
| - Не - казах раздразнено и се приближих към него. Държеше се по-зле и от онзи идиот и явно не беше схванал думите ми. Очаквах да ги разбере под друг начин и дори да не се усети, че го представям като баща си, но или беше прекалено стар, за да разбира младите или беше прекалено ограничен във виждането си. Приближих се бавно към него, като сложих ръката си на гърдите ми и нежно го погалих с пръсти, като ги спусках надолу по перфектния му стегнат корем. През цялото време го гледах в очите, с онзи перверзен поглед и накрая се надигнах, сякаш за да го целуна, но се спрях, когато имаше половин сантиметър пред очите ми и му повторих ясно: - Казах ... че си моето ТАТЕНЦЕ. Това рядко се разбираше като баща. В повечето случай беше по-възрастния любовник на някоя горещо парче като мен, но той нещо не можа да загрее на време. Явно не беше гледал Раян Рейнолдс в един много як филм, където обясняваше на дъщеричката си как се е запознал с майка й. Там разказваше и за приятелката на майка си, която излизаше с по възрастен мъж и той също като него се беше подвел от думата "татенце". | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 12:27 am | |
| Погледнах я. Държанието и беше различно и казах: -Добре! - беше кратко и ясно, но явно разбрах какво иска от мен. Тогава се доближих и казах: -Това ще рече ли, че искаш адски много да доближиш тялото си до това на своето татенце? - тя видя как свалих мократа си тениска и останах само по специалния ми костюм, но след секунда го разкопчах. Свалих ръкавите и бавно смъкнах облеклото си до кръста. Стоях пред нея
и й показах, че знам за какво говоря: -Татко иска да му покажеш, колко много ти е липсвал! - след тези думи се приближих и този път ръката й не докосна мокри дрехи, а тялото ми. Усмихнах се мило и допълних: -Защото ти му липсваше много и не можа дори да спре да си мисли за теб! - чаках отговора й и се надявах да ми хареса, защото вече си мислех, че не е обратна. Все пак се закачаше със спасителчето... личеше си от далече и не знам какво е търсела от него. Повечето момичета ги използваха за един бърз секс и повече не им се обаждаха. Спомням си като млад, че бях умен и не много красив, което ме предпази точно от това, но сега.. дали щеше да ми се случи това? Дали Чарли щеше просто да прави секс с мен и повече да не ме потърси. Дали тя щеше въобще да ме целуне. Вече предчувствах как ме отблъсква и ми казва, че съм дърт перверзник, но зачаках отговора, за да не прибързвам с решенията си. | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 1:36 pm | |
| Претрепнах от удоволствие, когато докоснах силните му голи гърди и ми се прииска разстоянието между нас да се изпари, а устните ни да се впият в страстна целувка. Не ми беше съвсем ясно какво става с мен, но сякаш му бях подвластна. Явно го знаеше и ме изпитваше или провокираше, но за жалост … или може би, за щастие, бях прекалено страхлива, за да предприема нето. Преминах бавно с езиче по пресъхналите си устни и въздъхнах тежко, като ръката ми започна да се спуска бавно надолу. Движенията ми бяха неуверени, изпълнени с притеснение, че чак ръката ми започна да засича надолу, сякаш я спусках по мокро стъкло. Другата ми ръка се спусна към лицето му и го погали много нежно по бузата, като бавно я преместих на тила му и го придърпах към себе си. Устните ни се докоснаха неуверено, но в момента, в който усетихме, че ще се отдадем един на друг, силните му ръце се увиха около малкото ми голо кръстче, като ме притисна към мускулестото си тяло. Моите ръчички се увиха около дебелия му врат и усетих как той пое нещата под свой контрол. Имах чувството, че начина му на целуване беше по-различен, но като добра ученичка, веднага последвах примера му и осъзнах, колко по-приятна може да стане една обикновена целувка. Езичето му се заигра палаво с моето, като често ми бягаше и се заместваше от устните му. Това ме накара да желая още повече да го вкуся. Сякаш чул мислите ми, ръцете му се спуснаха към стегнатото ми дупе и го надигнаха, като инстинктивно разтворих краката си и ги увих около кръста му. След по-малко от секунда се озовах на капака на колата му. Напълно възбуден, той се отърка в мен и едната му ръка се спусна зад врата ми, като отвърза горнището на банския ми, докато устните му се наслаждаваха на видимата част от гърдите ми. Чейс понечи да дръпне банския ми надолу, за да ми достави още по-голямо удоволствие, когато около нас се спусна гъста мъгла и дочух плътния му глас: - Чарли … Чарли … Премигах, за да се осъзная и изведнъж видях полуголото му тяло пред себе си, като ръката му все още седеше на гърдите му, а ние не бяхме помръднали. Погледнах леко нагоре и видях притеснения му поглед, като очевидно чакаше нещо от мен … може би някакъв отговор, действие или поне сигнал, че все още дишам. Веднага отстъпих крачка назад и започнах да търкам ръцете си във външната страна на бедрата си, както правеха малките деца, когато ръчичките им бяха мръсни и ги тупаха в панталонките си. Лицето ми пламна като доматче и дори ме беше срам да го погледна в очите, сякаш знаеше за какво си мисля. Какво ми ставаше? Аз бях просто едно момиченце в големите му ръце и макар онзи ден да ми се виждаше поредния идиот, сега виждах мъж мечта. Колко ли неща знаеше в секса, за които аз дори не се бях сещала? Колко ли момиченца, като мен, беше побъркал, докарал до върха на съвършения оргазъм и зарязал? Преглътнах шумно и продължих да мигам на парцали, като най-накрая го погледнах в очите и изведнъж ми прималя … отново. Започнах да дишам тежко, сякаш наистина бяхме правили секс до сега. - Имам нужда да седна – казах немощно, като дори се учудих колко слаб звучеше гласът ми. Седнах бавно на тротоара, а той веднага се приближи до мен, като ме хвана и ми помогна. Удостоих го с една невероятно красива и мила усмивка, като реших, че няма да е зле, ако го успокоя. - Май слънцето ми дойде малко в повече – казах весело и се засмях съвсем искрено. Кожата ми беше много бяла, така че не би трябвало да се усъмни или притесни от това. | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 2:03 pm | |
| Когато каза, че има нужда да поседне усети как ръцете ми я хваната нежно за голото кръстче. Може би й достави странно усещане, защото фантазията й започваше така, но тогава сякаш продължи по същия начин. Повдигнах я и нежно я поставих на капака на джипа, като я загледах. Тялото ми беше точно между краката й и докато тя стоеше леко пребледняла пред мен, а аз попитах: -Какво ти има? - след тези думи се доближих така, че голото ми тяло да се долепи в нейното и устните ми бяха до ушето й: -Усещам че или се притесняваш за нещо, което си направила или искаш да направиш - топлият ми дъх се разнасяше около ушето на Чарли и думите го следваха: -Знам какво искаш да правиш, но въпросът ми е "Готова ли си?" - след като и казах това тя усети как ръцете ми бавно се плъзнаха от кръстчето й нагоре и точно, когато щяха да се заиграят с горнището на банския й спряха. Стоях пред нея и наистина бях възбуден, но нямаше да и го покажа. Щях да я накарам да си признае какво иска. Не знаех дали наистина има страна в нея, която иска да спи с момичета, но от опита, който съм натрупал като мъж и женкар знаех какво желае тя в момента. Тя си умираше да прави секс с някой, а аз я загледах и докато тя облизваше засъхналите си устни и си представяше как и показвам колко я желая просто я загледах в очите и попитах: -Ще ми отговориш ли? - и зачаках тя да се върне от света на мечтите, красивите мечти, защото исках да вляза там.. исках да съм мъжа, който и доставя удоволствие, но дали тя виждаше намеците ми, дали просто си играеше с мен. Дали щяхме да се отдадем един на друг и да забравим за различията си.. | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 2:14 pm | |
| Той сериозно ли ми говореше? Едно беше да си го мисля, но съвсем друго да го направя. Това нямаше да се случи! Избутах го грубо от себе си и той бързо даде заден ход. Скочих от колата и стъпих на земята, като запазих самообладанието си и го погледнах напълно сериозна. - Мисля, че си ме разбрал грешно - казах след като добре премислих думите си, защото определено не исках да изглеждам груба - цяла сутрин съм на плажа и това една ли ще ме представи в добра светлина, но се наливам с алкохол, плувам след това и за капак на всичко седя с часове на слънце. Всъщност, това беше една много добра причина да ми стане лошо. Дори за момент успях да убедя и себе си в думите си, но после веднага усетих, че няма начин да е от слънцето. Разбира се, не му бях казала, но до преди няколко дена живеех в Калифорния и беше просто невъзможно да не свикна с наистина силно слънце. | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 2:19 pm | |
| Засмях се и казах: -Добре! - вдигнах ръце, все едно щяха да ме арестуват, но беше по-скоро саркастичен жест: -Щом казваш! - след тези думи започнах да си обличам костюма и допълних: -Тогава не ми пречи да направя това! - и тя видя как голото ми тяло се скри под гумената обвивка на облеклото ми за сърфиране. След като вече се бях скрил от слънцето просто се доближих и казах: -Но тена ти казва, че си свикнала да стоиш на слънце или в солариум, което говори обратното за прилошаване от слънчеви лъчи, освен! - направих жест с ръка и допълних: -Освен, ако не си си забравила слънце защитния крем. - усмихнах се мило и когато си взех дъската за сърф допълних: -Не знаеш, колко много момичета са се опитвали да ме излъжат, а аз мразя, когато си играят с мен! - след тези думи и обърнах гръб и с бавни крачки тръгнах към водата.. | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 2:24 pm | |
| - Колко си проницателен - казах достатъчно силно, за да ме чуе, но не и прекалено, сякаш викам след него и трябва да ме чуе. Тръгнах бавно след него, но нямах никакво намерение да го следя. Просто бях забравила нещата си на плажа, а това не беше никак добре, защото там бяха документите ми и ключовете за стаята в хотела. Как може да е такъв задник? Добре, прехласната съм по него, но случайно това да му приличаше на игра? Просто не се чувствах добре в тази ситуация, а и не исках да става нещо подобно, но той просто искаше да излезе жертвата ... и го заслужаваше. Можех да го направя истинска жертва. Чак ми се прииска да спя с него и после да го осъдя, но за негово огромно щастие, не бях такава кучка. | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 2:29 pm | |
| Спях се и я погледнах през рамо. Усмихнах се и казах: -В момента не ми е до разговори свързани с различни неща. - след което тя видя че ръката ми е протегна към нея и аз попитах: -Искаш ли да покараме сърф? - гледах я любопитно, защото не исках да правя секс с нея. Не исках да я карам да си мисли, че ми е само до това. Исках да и покажа, че я желая, но исках и да и дам да прави каквото си иска. Та аз дори не я познавах. Тя не ме познаваше. Стоях пред Чарли с разперена ръка и чаках отговор, но знаех и друго нещо. И тя не ме познаваше. Не знаеше нищо за мен.. знаеше само, че съм много възрастен, че съм секси и може би, че намирам нещо в нея, но не знаеше, че имам дъщеря, имение и какво работя, за това просто предпочитах да си останем непознати и след този сърф просто да се опитам да забравя за нея, а ако не искаше да се вози с мен то тогава да се опитам да го направя след като се разделим. Защо толкова ме тревожеше мнението и за мен? Защо толкова се притеснявах от отговорите й и защо не исках да се опитвам да я забравя. Преглътнах и преминах много бързо с език по устните си, защото напрежението ме убиваше | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 2:46 pm | |
| Какво му ставаше и за кого се мислеше? Обърнах се към него, като надигнах едната от перфектните си вежда, а горещия ми шоколадов поглед, сега излъчваше повече студенина и от най-светлите сини очи. Сложих ръцете си на кръста и се приближих към него, като погледнах леко нагоре и започнах да говоря напълно самоуверено, за разлика от преди малко. - До сега ми се цупеше, че не ти пуснах - казах грубо и ядосано. Не беше точно така, но можеше да се изтълкува и по този начин - а сега ми се правиш на мил приятел и ме каниш да карам сърф ... Ами, не! Имам си други планове и ако случайно си мислиш, че съм се преструвала, че ми е лошо, но беше така. Не всичко се върти около теб. И след като все още ми е лошо, не мисля, че е много добра идея да влизам във водата. Не знам как беше успял да ме издразни толкова много, но сега сякаш ме беше отрязал, защото не исках да спя с него. Това ме побърка и за да не се нервя повече, просто го заобиколих, като продължих да вървя към нещата си. Най-накрая стигнах и коленичих на пясъка, за да събера всичко в плажната си чанта. | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 2:56 pm | |
| Вървях си спокойно и докато минавах покрай нея и казах: -Добре! - след което с доволна усмивка забих сърфа си във пясъка. Клекнах до момичето и започнах да събирам нещата й с нея, а после казах: -Извинявай. Просто ми идва в повече в последно време. - тя не знаеше за какво говорех, но аз реших да обясня: -Не съм бил с жена от месеци. - знаех, че ще прозвучи зле, но веднага се оправдах: -Лични проблеми и не искам да си помислиш, че искам нещо и после да си тръгна - след като събрах някой неща и й ги подадох после избърсах ръката си в кракът, както правят механиците, когато са се задълбочили в някоя мръсна работа, но аз просто исках да се отърва от пясъка по пръстите ми и накрая просто казах: -Искаш ли да бъдем приятели? - преглътнах и допълни: -Просто приятели! - знаех, че това може би ще е най-трудното нещо за мен, но се надявах поне да няма лоши отношения между нас. | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 3:03 pm | |
| Усмихнах му се мило, защото не беше длъжен да ми дава обяснения, а го направи и това ме трогна наистина много. Дори и помощта му ми се видя така приятна. Събрахме всичко, а аз се изправих и учих кърпата си около тялото си, като попитах, за да съм сигурна, че съм чула правилно. - Приятели? - казах с надигната вежда, а той поклати глава и видя как развързах горнището на банския си - ами ... добре, но за всеки случай да се изясним. Приятели без привилегии! Докато чаках отговора му свалих горнището си и го сложих в ръцете му, а след това и малките жълти бикини, които уж успяваха да прикрият голото ми дупенце. Те също се озоваха в него и без да свалям кърпата от тялото си, си сложих бели прашки, къса поличка за тенис и спортно бюстие. Сгънах кърпата, като я прибрах в чантата, а после и банския си и накрая взех сандалите си в ръце. Забелязах, че беше съгласен с условието ми, затова просто попитах: - И какво правят просто приятелите? | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 3:07 pm | |
| Погледнах я в очите и започнах да изброявам: -Подкрепят се, споделят си, помагат си примерно с неща, като имаш ли нужда от превоз, трябва да ми отпушиш мивката, трябва ми нещо за довечера и т.н. - след което видях, че гледа любопитно и очаква още: -Никакъв флирт! Никакъв секс, но вярно е.. разправят, че може да имаш доста еротични сънища и дори имаше въпрос дали е нормално това.. четох го във някакво списание - след като и споделих това се усмихнах и допълних: -Какво ще правиш сега? - и я загледах любопитно. Май щеше да спортува, а аз не бях много добър в повечето спортове. Обичах да тренирам, но на свободна практика. | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 3:31 pm | |
| Усмихнах се широко и вдигнах раменете си. - Нямам никаква представа - казах с леко притеснение, а после добавих - а и не съм заета с нищо. Метнах чантата си през рамо. Всъщност не беше плажна, защото нямаше да отива на вида ми, затова бях взела спортната си чанта, която минаваше през рамото ми и едни сравнително малки на вид маратонки. Какво да се прави, като имах малко краченце. Щеше да ми е много приятно да правим нещо заедно, но все още не го чувствах напълно като приятел и ми беше ужасно неловко да го поканя да излезем. Имах чувството, че каквото и да кажа, ще звучи така, сякаш го каня на среща. | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 3:35 pm | |
| Хванах си дъската за сърф и я извадих от пясъка, като след това я загледах и казах: -Аз няма да карам повече сърф! Няма благоприятни условия. - след като уточних, че няма да се задържам тук посочих към джипа си, но погледа ми беше насочен към Чарли. Все още с усмивка на лице казах: -Искаш ли да те закарам? - преглътнах и доуточних: -Ако ще се прибираш? И без това сигурно ще се прибирам. - след тези думи просто зачаках да видя дали ще има желание да поседим още малко заедно. След това се сетих нещо: -А ако искаш може да минем през къщата ми и да се преоблека и след това да излезем някъде заедно? - и загледах любопитно. | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 4:17 pm | |
| Замислих се над предложението му и нямах нищо против, но не ми беше удобно той да се облича нормално, а аз да изглеждам по този начин. - Ми не ми е много удобно в този вид. Ако искаш може да излезем някъде така ... предполагам, че си носиш все някакви дрехи, а ако не ще се приберем, преоблечем и може пак да излезем. Ако искаш де ... не искам да те юркам само да се прибираш, да се оправяш, после пак да излизаш. Започнах отново да пелтеча и той можеше да забележи колко много се притеснявам. Веднага си пролича, че наистина си падах по него и всеки зрял мъж щеше да го види, но се надявах да не го обърне на въпрос, защото ми беше ужасно неудобно, а вече бях казала мнението си. Имаше граници, които просто не исках да преминавам и сега слагах една при нас. Беше достатъчно странно да имам приятел, който е с около 10 години повече от мен, камо ли да ми беше любовник. Всеки човек щеше да си помисли нещо лошо и макар, да не ми пукаше за мнението на другите, дори и аз бих си помислила нещо лошо. | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 4:22 pm | |
| Погледнах я колко е притеснена, но просто реших да я успокоя с отговор: -Какво ще кажеш след като се преоблечем да те взема от къщата ти или от някое място и след това да отидем някъде на разходка, на кино или да си намерим общо занимание. - замислих се много и след това казах: -Да излезем пеша, да минем по главната улица, да си купим нещо за хапване, докато се разхождаме и да си поговорим - след тези думи се замислих и допълних: -А докато се разхождаме ще решим какво ще правим! - усмихнах се и попитах: -Какво мислиш? | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 4:40 pm | |
| Замислих се и осъзнах, че идеята вече не ми харесваше, ама никак. Не исках да излизам с него и се чудих как да му го кажа, без да прозвучи прекалено странно, но просто трябваше да го направя. Поех си дълбоко въздух и премигах нервно, като се опитах да извадя някакви думи от устата си, но те просто не излизаха. Не исках да приеме нещата по грешния начин, но май нямаше много начини да му го кажа, затова избрах най-краткия - този без увъртане. - Не - казах сериозно и се усмихнах притеснено - какво ще кажеш да минем през някой магазин с колата ти, защото не ми се върви пеша, да си вземем нещо вкусничко и ... ами да отидем в хотела, където всъщност съм отседнала и да гледаме някой филм. Преглътнах шумно и дланите ми отново започнаха да се потят, като отново се притесних. Не исках да правим нищо особено, а просто да се насладим на един приятен следобед заедно, като щяхме да бъдем на сенчесто и хладно място, а и не на онези неудобни столове в киносалоните, като дори не можех да отидеш до тоалетната, за да не пропуснеш нещо. Все пак, ми беше притеснено, защото го бях излъгала, че отивам при някой в хотела, но не исках да ме следи ... тогава ми беше още по-чужд. | |
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите Вто Апр 03, 2012 4:46 pm | |
| Погледнах я и казах: -С удоволствие - след което се доближих до нея и казах: -Надявам се моята приятелка да няма нищо против да се разхождам по кърпа, защото мисля да сваля този мокър костюм. - след тези думи преглътнах и допълних: -Много искам да гледам филм с теб и да се сгушим на дивана или леглото, но само искам да попитам дали ще е проблем ако съм без дрехи. Ако е ще отида до вкъщи и ще се облека и след това ще дойда. - не исках да звучи все едно и казвам "Имаш шанс да бъдеш с голото ми тяло!", а да звучи, като "Искам ти мнението за това!" и зачаках да чуя отговора й, от който зависеше всичко. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Мястото на спасителите | |
| |
| | | | Мястото на спасителите | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |