Freak Vampires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Freak Vampires are back in the town!

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Емили Дарк Соул ♥
Касандра Харуел EmptyВто Авг 06, 2013 9:13 am by Емили Дарк Соул

» Идеи за разпространяване на форума?
Касандра Харуел EmptyВто Авг 06, 2013 8:26 am by Емили Дарк Соул

» ♠♠♠Маришка♠♠♠
Касандра Харуел EmptyСъб Окт 13, 2012 3:46 pm by Маришка

» Другарче за РП?
Касандра Харуел EmptyПон Юли 30, 2012 1:34 am by Жанет Ставлин

» КЕРЪЛАЙН Форбс.
Касандра Харуел EmptyСъб Юни 30, 2012 3:05 pm by Натали Гилбърт

» Приятели!
Касандра Харуел EmptyСъб Юни 30, 2012 12:53 am by Dannilo.

» Търся си..
Касандра Харуел EmptyЧет Юни 28, 2012 9:37 pm by Ramona Quimby

» Талант - никакъв
Касандра Харуел EmptyЧет Юни 28, 2012 8:51 pm by Kim HyunSeun

» Масов РП "Natalie's birthday" !!!
Касандра Харуел EmptyЧет Юни 28, 2012 8:17 pm by Kim HyunSeun

Top posters
Шарлийн Уитсток
Касандра Харуел Vote_lcapКасандра Харуел Voting_barКасандра Харуел Vote_rcap 
Маркъс Колинс
Натали Гилбърт
Деймън Салватор
Стейси Нортман
Клаус
Томас
Isabella H. Parker ♥
Amber Shane
Никол Мур
Top posting users this week
No user
Top posting users this month
No user
Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Касандра Харуел

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Cassie Harwell

Cassie Harwell

Брой мнения : 3

Информация за героя
Дарби:
Половинка:
Раса:

Касандра Харуел Empty
ПисанеЗаглавие: Касандра Харуел   Касандра Харуел EmptyСря Май 02, 2012 9:42 pm

Касандра Харуел Tumblr_m3dgfmxhkO1qlcs1ko1_250Касандра Харуел Tumblr_m3dgfmxhkO1qlcs1ko5_250Касандра Харуел Tumblr_m3dgfmxhkO1qlcs1ko2_250
|Касандра/Каси/ Харуел| 18/ 48 | Вампир | Kaya Scodelario

Каси стоеше на леглото до прозореца и гледаше в една точка. От време на време лекичко поклащаше глава, понеже я заболяваше от толкова мислене. От време на време, дори пулсираше.
-Мисля, че вече съм готова да чуя какво се случи, понеже не помня абсолютно нищо... -Каза Касандра объркано и се обърна към човека, който стоеше зад нея. Той се подсмихна леко и се приближи към леглото до нея, но тя като изплашен заек се сви в единият ъгъл. Тогава мъжът спря.
-Превърнах те във вампир. Енергията ти беше много силна и предположих, че ще си добра. Междудругото аз съм ти братовчед. Личи си, че не помниш. -Момчето обяви това съвсем спокойно, сякаш Каси веднага щеше да го приеме. Но тя не помнеше абсолютно нищо от това, което й се бе случило през човешкият и живот. Беше толкова изплашена и се чувстваше сама. Та той й беше братовчед, как може да постъпи по този начин?! Момичето бе толкова отчаяно.
-Ами родителите ми? Те какво ще кажат за това? -Повиши тон Касандра и се опита да се отпусне. Не се страхуваше, но не можеше да се отпусне. Братовчед й отиде и взе една розова тетрадка, като й я подаде. Каси я погледна предпазливо, сякаш тя е от някоя стара цивилизация и е дошла напред във времето. Хвана тетрадката и я разтвори. На първата страница с големи букви пишеше "ДНЕВНИК НА КАСАНДРА (КАСИ) ХАРУЕЛ".

8 май
Не мога да повярвам!!! Трябва всеки ден в продължение на шест седмици да полагам общественополезен труд с още две момичета и две момчета. Що за глупост е това? Откраднах само едни дънки. Дори не трябва да полагам труд. Вероятно трябва да вляза в затвора за няколко часа. Най-голямата простотия на земята. Това не може да ми се случи.

12 май
Трябваше да я убия. Не можех да я трая повече. Тя просто полудя и искаше да ни убие всички. Не знаех какво точно да направя. Изведнъж ни нападна. Трябва да я сложим някъде, където никой няма да разбере, че е е заровена. Има си и хубава страна- намерих нови приятели.

30 август
Най-ужасният ден в живота ми определено е днес! Загубих родителите си и сестра си. Напоследък много често се държаха странно дори почти непрекъснато. Бяха груби и дори майка ми ме удари, понеже закъснях с пет минути. Ами от сега нататък какво ще правя? Къде ще живея? Нищо не е наред.

1 септември
Настаниха ме при леля ми. Сутринта, всичко започна добре. Братовчедка ми се върна и трябва да делим една стая, но дойде пощата с едно писмо. Помислих си, че е нещо от родителите ми. Някакво писмо. Никога не съм предполагала, че ще ми липсват толкова. Почти колкото Даниел (братовчед ми). В писмото пишеше "Добро утро, Каси. Надявам се си спала добре. Излез навън и се огледай за черна кола. До колата трябва да има един мъж с черно облекло и очила, а в колата жена. Мъжът ще убие жената, без никой да разбере. Ако не се съгласиш да правиш, като нас ти и близките ти ще страдате, а смъртта ще е вашето избавление".

-Достатъчно! -Извика Каси и затвори дневника си. -На колко съм била? Никъде не пише дата. Ти ли си Даниел. -Момичето хвърли дневника си колкото може по-далеч.
-Да, аз съм Даниел. Ами на шестнадесет, а сега си на осемнадесет. Боже! -Извика братовчедът на Касандра.
-Какво? -Ококори се момичето. От дневника си беше много по-уплашена, отколкото от това, което е в момента.
-Ти имаш щит срещу останалите дарби. Не мога да докосна мислите ти. -Каси прекара ръка през косата си и се изправи срещу братовчед си.
-Не ме интересува! Кажи ми какво стана? -Момичето блъсна Даниел и той направи крачка назад.
-Ами ти се съгласи да убиваш, пазиха те в училище. Искаха да разберат тайната за вампирите. -Каси направи няколко обиколки в стаята и всеки път, когато момчето се опиташе да каже нещо, Каси го прекъсваше и му даваше знак да мълчи.
-Къде съм родена? Къде живях преди? -Попита Касандра изведнъж.
-Мистик Фолс. -Каза Даниел.
-Отивам там! Ще бъда както преди. До колкото прочетох в дневника си не съм била много добра... -Каси веднага взе една червена раница от фотьойла и започна да пъха в нея разни неща.
-Добре. Пожелавам ти успех. Там има много същества като нас, Каси. Но знай, ти не си такава. Ти се радваше на живота. Беше палаво, но добро дете. -Момчето прегърна братовчедка си.
-Оу, какво пък знаеш ти?! Превърна ме, а аз не исках! -След тези думи Касандра излезе от къщата и така от 48 години все още се предполага, че живее там...
Върнете се в началото Go down
Стейси Нортман
The Boss!
The Boss!
Стейси Нортман

Брой мнения : 223

Информация за героя
Дарби: Владее добре черната магия.
Половинка:
Раса: вещица

Касандра Харуел Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Касандра Харуел   Касандра Харуел EmptyЧет Май 03, 2012 11:26 am

Одобрена си!Добре дошла при нас!Забавлявай се! Касандра Харуел 1987017162
Върнете се в началото Go down

Касандра Харуел
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Freak Vampires :: Начало! :: Досиета на героите!-
Идете на: