Top posting users this week | |
Top posting users this month | |
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Самър Darkus
Брой мнения : 100 Join date : 25.03.2012
Информация за героя Дарби: Може всичко, като член на расата Даркус. Половинка: Раса:
| Заглавие: Re: Плажната ивица Чет Апр 12, 2012 6:51 pm | |
| Искаше да се хвана на изтъркано клише? Нима бях толкова ниска категория, за да прилага нещо толкова използвано? Подсмихнах се, като се облегнах на близката скала и хванах кичур от ръката си, започвайки да го навивам на пръста си. -Жалко.. Очевидно славата ти на неотказващ се ловец се пропуква? Или по-скоро ме имаш за достатъчно глупава да се приближа, за да ме хванеш? Не съм сигурна дали да не приемам това като лична обида! Озовах се върху самата скала, кръстосвайки крака. Голата ми кожа съвсем леко лъщеше на лунната светлина, отразявана от морските вълни. -Мислех си, че за момиче като мен, такива като теб не се отказват от гоненицата? | |
| | | Томас Shi no Shi
Брой мнения : 175 Join date : 25.03.2012
Информация за героя Дарби: Като Ши но Ши може всичко. Половинка: Раса:
| Заглавие: Re: Плажната ивица Чет Апр 12, 2012 6:56 pm | |
| Да определено Самър не беше толкова глупава.След като се изказа се обърнах към нея и след секунди се озовах точно пред нея.Очите ми минаха бавно по тялото на червеносоката .. като погледа ми падна на някои по открити части от тялото й.Доста изкушаващо изглеждаше в момента. - Миличка .. не мислиш ли че отново започнаш с онова държание което беше преди да се изчукам ? - попитах я като ръката ми мина бавно по бедрото на Самър. - Нали помниш какво ти казах за езика .. миличка .. не продължавай скоро можеш да си без него ! - оточних каторазтворих краката на Самър и я придърпах към себе си така че тялото ми да се намести между тях.Дигнах главата си нагоре към нея. | |
| | | Самър Darkus
Информация за героя Дарби: Може всичко, като член на расата Даркус. Половинка: Раса:
| Заглавие: Re: Плажната ивица Чет Апр 12, 2012 7:03 pm | |
| На лицето ми се появи голяма усмивка, когато отново се оказахме прилепени един към друг. Отместих косата си на една страна. -Не се държа никак, господарю. Отбелязвах моето лично мнение.. А то е, че не съм жена за изпускане. -Вдигнах рамене, засмях се, след което го целунах. Прокатах ръка по тялото му съвсем бавно и го погледнах. -Мислех си, че и вие сте на моето мнение, именно за това си позволих да го изкажа гласно. Крката ми се оплетоха около неговия кръст. Лекият вятър сякаш допълваше тази нощна картина, която бе достойна за описание в някоя книга.. Може би забравен и прашен роман на Шекспир? Подсмихнах се, галейки лицето му. | |
| | | Томас Shi no Shi
| Заглавие: Re: Плажната ивица Чет Апр 12, 2012 7:09 pm | |
| - Виждам че се оценяваш добре добре Самър .. а аз не мисля да кажа обратното защото не мога да излъжа и теб или дори самият себе си ако отрека думите ти миличка ! - казах като ръцете ми се разходиха бавно по бедрата на момичето. Обожавах това да я докосвам.Овърнах на целувкана на червенокосата като я задълбочих малко,а после постепенно слязоха за секунди надолу по врата й. - Да останем тук във водата или да излезем отново навън Самър .. - поитах я като до чаках отговора й целувах врата й. | |
| | | Самър Darkus
| Заглавие: Re: Плажната ивица Чет Апр 12, 2012 7:26 pm | |
| Нямах претенции дали да бъдем на сушата или да сме във водата. Колкото и банално да прозвучи, исках просто да съм с него. Целунах врата му, като целувките ми продължиха нагоре към ушите и бузите му. Да, трябваше да призная, че ми харесваше да го дарявам с целувки отново и отново. Сякаш нямаше нещо, освен убийствата, което да ми доставя по-голямо удоволствие. Не, и убийствата не можеха да се сравняват с това усещане. -Ти реши.. -Прошепнах бавно, дори съвсем леко нежно, като го целунах облегнах тялото си на него. Бяхме много близо един до друг. Исках го. | |
| | | Томас Shi no Shi
| Заглавие: Re: Плажната ивица Чет Апр 12, 2012 9:30 pm | |
| След като Самър ми предостави голяма чест аз да избера къде да останем .. ни матерелизирах на пясъка.Бях точно върху нея и продължавах да я целувам.Ръцете ми се разхождаха по цялото тяло на червеносокосата.Отдръпнах се от целувките. - Май е време вече да се кажем довиждане Самър .. - засмях се като целувките ми се насочиха към врата на момичето. - Прекалено много се задържах тук .. - казах докато бавно намаляваха целувките ми. Трудно щеше да ми е да се отделя от нея .. но трябваше да видя какво съм пропуснал в Ши но Ши.Матерелизирих дрехите на Самър на съвсем малко разстояние от нас,а след това и моите.Приближих се за още няколко целувки. - Беше ми приятно да съм в твоята компания Самър .. - казах и след тези думи вече не бях при нея. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Плажната ивица | |
| |
| | | | Плажната ивица | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |