Freak Vampires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Freak Vampires are back in the town!

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Емили Дарк Соул ♥
Плажната ивица - Page 3 EmptyВто Авг 06, 2013 9:13 am by Емили Дарк Соул

» Идеи за разпространяване на форума?
Плажната ивица - Page 3 EmptyВто Авг 06, 2013 8:26 am by Емили Дарк Соул

» ♠♠♠Маришка♠♠♠
Плажната ивица - Page 3 EmptyСъб Окт 13, 2012 3:46 pm by Маришка

» Другарче за РП?
Плажната ивица - Page 3 EmptyПон Юли 30, 2012 1:34 am by Жанет Ставлин

» КЕРЪЛАЙН Форбс.
Плажната ивица - Page 3 EmptyСъб Юни 30, 2012 3:05 pm by Натали Гилбърт

» Приятели!
Плажната ивица - Page 3 EmptyСъб Юни 30, 2012 12:53 am by Dannilo.

» Търся си..
Плажната ивица - Page 3 EmptyЧет Юни 28, 2012 9:37 pm by Ramona Quimby

» Талант - никакъв
Плажната ивица - Page 3 EmptyЧет Юни 28, 2012 8:51 pm by Kim HyunSeun

» Масов РП "Natalie's birthday" !!!
Плажната ивица - Page 3 EmptyЧет Юни 28, 2012 8:17 pm by Kim HyunSeun

Top posters
Шарлийн Уитсток
Плажната ивица - Page 3 Vote_lcapПлажната ивица - Page 3 Voting_barПлажната ивица - Page 3 Vote_rcap 
Маркъс Колинс
Плажната ивица - Page 3 Vote_lcapПлажната ивица - Page 3 Voting_barПлажната ивица - Page 3 Vote_rcap 
Натали Гилбърт
Деймън Салватор
Стейси Нортман
Клаус
Томас
Isabella H. Parker ♥
Amber Shane
Никол Мур
Top posting users this week
No user
Top posting users this month
No user
Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Плажната ивица

Go down 
3 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3
АвторСъобщение
Стейси Нортман
The Boss!
The Boss!
Стейси Нортман

Брой мнения : 223

Информация за героя
Дарби: Владее добре черната магия.
Половинка:
Раса: вещица

Плажната ивица - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Плажната ивица   Плажната ивица - Page 3 EmptyПет Мар 16, 2012 7:16 pm

First topic message reminder :

Плажната ивица - Page 3 4324166Z
Върнете се в началото Go down

АвторСъобщение
Самър
Darkus
Самър

Брой мнения : 100

Информация за героя
Дарби: Може всичко, като член на расата Даркус.
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица   Плажната ивица - Page 3 EmptyЧет Апр 12, 2012 6:51 pm

Искаше да се хвана на изтъркано клише? Нима бях толкова ниска категория, за да прилага нещо толкова използвано? Подсмихнах се, като се облегнах на близката скала и хванах кичур от ръката си, започвайки да го навивам на пръста си.
-Жалко.. Очевидно славата ти на неотказващ се ловец се пропуква? Или по-скоро ме имаш за достатъчно глупава да се приближа, за да ме хванеш? Не съм сигурна дали да не приемам това като лична обида!
Озовах се върху самата скала, кръстосвайки крака. Голата ми кожа съвсем леко лъщеше на лунната светлина, отразявана от морските вълни.
-Мислех си, че за момиче като мен, такива като теб не се отказват от гоненицата?
Томас
Shi no Shi
Томас

Брой мнения : 175

Информация за героя
Дарби: Като Ши но Ши може всичко.
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица   Плажната ивица - Page 3 EmptyЧет Апр 12, 2012 6:56 pm

Да определено Самър не беше толкова глупава.След като се изказа се обърнах към нея и след секунди се озовах точно пред нея.Очите ми минаха бавно по тялото на червеносоката .. като погледа ми падна на някои по открити части от тялото й.Доста изкушаващо изглеждаше в момента.
- Миличка .. не мислиш ли че отново започнаш с онова държание което беше преди да се изчукам ? - попитах я като ръката ми мина бавно по бедрото на Самър.
- Нали помниш какво ти казах за езика .. миличка .. не продължавай скоро можеш да си без него ! - оточних каторазтворих краката на Самър и я придърпах към себе си така че тялото ми да се намести между тях.Дигнах главата си нагоре към нея.
Самър
Darkus
Самър

Информация за героя
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица   Плажната ивица - Page 3 EmptyЧет Апр 12, 2012 7:03 pm

На лицето ми се появи голяма усмивка, когато отново се оказахме прилепени един към друг. Отместих косата си на една страна.
-Не се държа никак, господарю. Отбелязвах моето лично мнение.. А то е, че не съм жена за изпускане. -Вдигнах рамене, засмях се, след което го целунах. Прокатах ръка по тялото му съвсем бавно и го погледнах. -Мислех си, че и вие сте на моето мнение, именно за това си позволих да го изкажа гласно.
Крката ми се оплетоха около неговия кръст. Лекият вятър сякаш допълваше тази нощна картина, която бе достойна за описание в някоя книга.. Може би забравен и прашен роман на Шекспир?
Подсмихнах се, галейки лицето му.
Томас
Shi no Shi
Томас

Информация за героя
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица   Плажната ивица - Page 3 EmptyЧет Апр 12, 2012 7:09 pm

- Виждам че се оценяваш добре добре Самър .. а аз не мисля да кажа обратното защото не мога да излъжа и теб или дори самият себе си ако отрека думите ти миличка ! - казах като ръцете ми се разходиха бавно по бедрата на момичето.
Обожавах това да я докосвам.Овърнах на целувкана на червенокосата като я задълбочих малко,а после постепенно слязоха за секунди надолу по врата й.
- Да останем тук във водата или да излезем отново навън Самър .. - поитах я като до чаках отговора й целувах врата й.
Самър
Darkus
Самър

Информация за героя
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица   Плажната ивица - Page 3 EmptyЧет Апр 12, 2012 7:26 pm

Нямах претенции дали да бъдем на сушата или да сме във водата. Колкото и банално да прозвучи, исках просто да съм с него.
Целунах врата му, като целувките ми продължиха нагоре към ушите и бузите му. Да, трябваше да призная, че ми харесваше да го дарявам с целувки отново и отново. Сякаш нямаше нещо, освен убийствата, което да ми доставя по-голямо удоволствие. Не, и убийствата не можеха да се сравняват с това усещане.
-Ти реши.. -Прошепнах бавно, дори съвсем леко нежно, като го целунах облегнах тялото си на него. Бяхме много близо един до друг. Исках го.
Томас
Shi no Shi
Томас

Информация за героя
Половинка:
Раса:

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица   Плажната ивица - Page 3 EmptyЧет Апр 12, 2012 9:30 pm

След като Самър ми предостави голяма чест аз да избера къде да останем .. ни матерелизирах на пясъка.Бях точно върху нея и продължавах да я целувам.Ръцете ми се разхождаха по цялото тяло на червеносокосата.Отдръпнах се от целувките.
- Май е време вече да се кажем довиждане Самър .. - засмях се като целувките ми се насочиха към врата на момичето.
- Прекалено много се задържах тук .. - казах докато бавно намаляваха целувките ми.
Трудно щеше да ми е да се отделя от нея .. но трябваше да видя какво съм пропуснал в Ши но Ши.Матерелизирих дрехите на Самър на съвсем малко разстояние от нас,а след това и моите.Приближих се за още няколко целувки.
- Беше ми приятно да съм в твоята компания Самър .. - казах и след тези думи вече не бях при нея.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Плажната ивица   Плажната ивица - Page 3 Empty

Плажната ивица
Върнете се в началото 
Страница 3 от 3Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Freak Vampires :: Околностите! :: Плажа!-
Идете на: