Top posting users this week | |
Top posting users this month | |
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Милано, май 2010 | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Isabella H. Parker ♥ Witch
Брой мнения : 155 Join date : 24.03.2012 Местожителство : Вишъс Хилс
Информация за героя Дарби: Получавам видения, сънища.. наричайте ги както си поискате. Колкото и глупаво да звучи, чрез тях древни магьосници контактуват с мен и ми предсказват бъдещето или връщат към миналото.. Половинка: няма Раса: вещица
| Заглавие: Милано, май 2010 Чет Апр 12, 2012 6:12 pm | |
| Изабела неведнъж бе посещавала Милано. Градът й допадаше. Определено имаше какво да се види. Още бе млада, но липсата от родителски контрол и прочие и позволяваха да иде където си поиска без който и да било да й прави забележки или да й забранява да го прави. Затова днес отново хвана самолета си и отпътува към града. Веднага след като кацна, момичето се запъти към любимото си място. Което...всъщност не бе нищо особено. Изгоряла сграда, в която бяха останали само няколко метални секции и рафтове. Факта, че никой не идваше тук й позволяваше да работи над заклинанията си в пълно спокойствие. А и магията, с която бе предпазила входа не пускаше същества по-слаби от нея. Бе сложила няколко книги на една от металните секции, които и сега взе. Запали няколко свещи, останали от последното й посещение, разгърна опустелите страници на една от книгите и зачете...
| |
| | | Самър Darkus
Брой мнения : 100 Join date : 25.03.2012
Информация за героя Дарби: Може всичко, като член на расата Даркус. Половинка: Раса:
| Заглавие: Re: Милано, май 2010 Чет Апр 12, 2012 6:24 pm | |
| Да обикаляш света векове наред може да те накара да отънеш в скука, от която почти нямаше измъкване.Вярно, остров Даркус беше прелестно място, което управлявах, но и това ми писваше понякога. Милано. Бях идвала тук безброй пъти. Всеки следващ оставяше в мен различни спомени, които излизаха на повърхността всеки път, стъпвайки на летището. Реших да си направя малка разходка, да се слея с тълпата. Макар да бях с червена коса, грим и дрехи, се справях очудващо добре. Вървях, държейки се като човек; разглеждайки глупави магазини. И тогава нечия енергия ме привлече. Сред многото хора се намираше и една вещица. Подсмихнах се и я последвах, без тя да успее да ме усети. Наблюдавах всяко нейно движение и завой, докато не стигнахме до една съборетина. Очевидно тук беше "мястото" на момичето. Направих няколко крачки и се засмях. -Трябва да бъда честна.. Типично място, като за лентите на някой филм, не мислиш ли? | |
| | | Isabella H. Parker ♥ Witch
Информация за героя Дарби: Получавам видения, сънища.. наричайте ги както си поискате. Колкото и глупаво да звучи, чрез тях древни магьосници контактуват с мен и ми предсказват бъдещето или връщат към миналото.. Половинка: няма Раса: вещица
| Заглавие: Re: Милано, май 2010 Чет Апр 12, 2012 6:36 pm | |
| Изабела като че не бе толкова изненадана от появата на червенокосата. Напротив. Усмихна се. - Ами... Права си... Предполагам. - повдигна рамене. Въпреки че не отдели много внимание в оглеждане, на момичето му се стори позната. Имаше чувството, че са се срещали преди, но... ако беше така Изабела щеше веднага да си спомни за тази им среща. Не бе от тима хора(или каквото и да било), които забравят лесно. Веднага щом й отговори, сведе поглед и продължи да разлиства старата книга.
| |
| | | Самър Darkus
Информация за героя Дарби: Може всичко, като член на расата Даркус. Половинка: Раса:
| Заглавие: Re: Милано, май 2010 Чет Апр 12, 2012 6:45 pm | |
| Бях доста заинтригувана от това, че малката вещица беше сам сама тук, без да има родители, които да са наоколо. Направих няколко крачки, оглеждайки мястото, след това погледнах нея. -Къде е семейството ти? Или не зачиташ много семейните ценности и си вълк-единак? -Попитах небрежно. Не, че много ме интересуваше какво ще ми отговори. Просто се опитвах да поддържам добрия тон на разговор.. Да поддържам някакъв разговор изобщо. Върнах погледа си на нея, като погледнах това, което четеше. Вероятно бяха някакви глупави книги с още по-глупави заклинания.. Нали бяха вечно такива, малките вещици.. | |
| Заглавие: Re: Милано, май 2010 Пет Апр 13, 2012 10:37 am | |
| Изабела отклони погледа си съвсем леко встрани. - Родителите ми са мъртви. - каза студено. - Други въпроси около личния ми живот? - погледна червенокосата и направи гримаса. Имаше само две теми на разговор, които мразеше - личния си живот и способностите си. Заприказваше ли някой за нещо подобно, вещицата се превръщаше просто в студен, ядосан човек, който не знае какво говори и върши. Родителите й отдавна бяха мъртви, а майка й... всъщност Изабела дори не познаваше майка си. Казваха й, че е умряла при раждането, но дали бе така само един Бог знае...
| |
| | | Самър Darkus
| Заглавие: Re: Милано, май 2010 Пет Апр 13, 2012 4:00 pm | |
| Погледнах вещщицата и се засмях. -Знаеш ли скъпа, трябва да внимаваш кога си отваряш устичката и да съобразяваш пред кого. Ако бях някой от твоята раса или поколение, можеше да се перчиш, колкото ти душа иска, но повярвай ми, да се отваряш на някого, който с поглед може да те накара да си сдъвчеш езика.. Не е добър ход. Говорех съвсем спокойно, сякаш разказвах приказка на малко дете, което определено беше непослушно. Всъщност винаги съм мразела вещиците. Бяха толкова самонадеяни и отворени, сякаш целия свят беше техен. Те и вампирите бяха най-лошото нещо, което природата беше създала. Самовлюбени изчадия, без чувство за самосъхранение. Дори не осъзнаваше, че просто бях започнала разговор с нея, без да ме интересува дали родителите й са мъртви или си пият кафето някъде далеч от тук..
| |
| Заглавие: Re: Милано, май 2010 Съб Апр 14, 2012 11:19 am | |
| Изабела извъртя глава към нея, гледайки я презрително. - Извинявай, май ме стресна... - каза съркастично, като задържа погледа си върху червенокосата. Нима бе нещо безчувствено и не зачиташе мнението и чувствата на хората?! Изабела не откъсна поглед от жената, която разглеждаше безцелно помещението. - Виж.... не знам коя си и каква е причината да си тук. Не ми отива да се правя на надута и злобна... ще да бъде защото не съм... но ако смяташ да разпитваш за неща, които дори самата ти не искаш да знаеш... предпочитам да остана сама. - каза прямо.
| |
| | | Самър Darkus
| Заглавие: Re: Милано, май 2010 Съб Апр 14, 2012 12:32 pm | |
| -О, извинявай, да не би да нарушавам личното ти пространство? - Отвърнах със също съркастичен тон, като наклоних глава на една страна и се облегнах назад, изучавайки непознатата вещица. Прокарах ръка през косата си, като се подсмихнах ехидно. -Не знам кой ти е казал, че бих зачела мнението ти.. И не очаквам да знаеш коя съм. Все пак си просто една вещица. Дали имаш и 20 години? - Изцъках на прямото й държание. Не знаеше с кого разговаря, а се държеше сякаш сме равнопоставени. Не, че ме бъркаше, но морала изискваше поне малко да си държиш езика зад зъбите, когато се запознаваш.. Седнах до нея, взимайки безполезната книжка, която до преди малко вещицата държеше в ръце.. -Интересно четиво.. -Отвърнах.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Милано, май 2010 | |
| |
| | | | Милано, май 2010 | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |