Freak Vampires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Freak Vampires are back in the town!

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Емили Дарк Соул ♥
Киното в мола. EmptyВто Авг 06, 2013 9:13 am by Емили Дарк Соул

» Идеи за разпространяване на форума?
Киното в мола. EmptyВто Авг 06, 2013 8:26 am by Емили Дарк Соул

» ♠♠♠Маришка♠♠♠
Киното в мола. EmptyСъб Окт 13, 2012 3:46 pm by Маришка

» Другарче за РП?
Киното в мола. EmptyПон Юли 30, 2012 1:34 am by Жанет Ставлин

» КЕРЪЛАЙН Форбс.
Киното в мола. EmptyСъб Юни 30, 2012 3:05 pm by Натали Гилбърт

» Приятели!
Киното в мола. EmptyСъб Юни 30, 2012 12:53 am by Dannilo.

» Търся си..
Киното в мола. EmptyЧет Юни 28, 2012 9:37 pm by Ramona Quimby

» Талант - никакъв
Киното в мола. EmptyЧет Юни 28, 2012 8:51 pm by Kim HyunSeun

» Масов РП "Natalie's birthday" !!!
Киното в мола. EmptyЧет Юни 28, 2012 8:17 pm by Kim HyunSeun

Top posters
Шарлийн Уитсток
Киното в мола. Vote_lcapКиното в мола. Voting_barКиното в мола. Vote_rcap 
Маркъс Колинс
Натали Гилбърт
Деймън Салватор
Стейси Нортман
Клаус
Томас
Isabella H. Parker ♥
Amber Shane
Никол Мур
Top posting users this week
No user
Top posting users this month
No user
Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Киното в мола.

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Натали Гилбърт
The Boss!
The Boss!
Натали Гилбърт

Брой мнения : 446

Информация за героя
Дарби: -
Половинка: Деймън Салватор
Раса: Човек-двойничка.

Киното в мола. Empty
ПисанеЗаглавие: Киното в мола.   Киното в мола. EmptyПет Мар 16, 2012 5:50 pm

Киното в мола. 20135_392__1
Върнете се в началото Go down
https://freakvampiresrpg.bulgarianforum.net
Анджела Питърсън

Анджела Питърсън

Брой мнения : 22

Информация за героя
Дарби: бързина, сила, въздействие
Половинка:
Раса: Вампир

Киното в мола. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Киното в мола.   Киното в мола. EmptyПон Май 07, 2012 3:20 pm

Дългото стоене в къщи,без грам забавления или поне нещо интересно за правене, ми се отразиха пагубно. Времето едва лазеше и ми се струваше,че дойдох в този град преди около година,а всъщност бяха минали няколко дни. Набързо опознах квартала си,но не бях се разхождала из магазините или въобще другите местности. Облякох се спортно,
Spoiler:
въпреки че възнамерявах да отскоча до мола. Профучах през магазините със хората,които така унесено избираха дрехите си,че можеше да пийна малко от кръвта им без дори да ме усетят. Всмукването и изпомпването на кръвта от сърцата им ме подлудяваше..особено на тийнейджърките, редящи се на опашки в магазините,където продаваха тениски с любимите им певци и групи. Докато се усетя вече бях пред киното и мъжа на касата ме питаше кой филм ще желая за гледам. Нямаше много голям избор,затова взех билет за "Friends with benefits" . Взех едно огромна кутия пуканки за да се разсейвам от аромата на кръв около мен и се настаних на посоченото ми място. Отпуснах се на седалката и захрупах като катеричка. Филма тъкмо започваше,когато някой се настани до мен . "Перфектно" ... извъртях се на една страна,защото рискувах да го захапя.
Кристофър О'Браян

Кристофър О'Браян

Брой мнения : 21

Информация за героя
Дарби: присъщите за всеки вампир(бързина,въздействие над ума,сила)
Половинка:
Раса:

Киното в мола. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Киното в мола.   Киното в мола. EmptyПон Май 07, 2012 3:39 pm

Времето навън изглеждаше привлекателно добре,но аз нямах с кого да изляза,за това си стоях вкъщи на дивана,разлиствайки програмата за киното в мола.Имаше доста прожекции на филми,които исках да гледам,но бяха или вече минали или бяха в друг ден.За днес,филмите бяха: 'Friends with benefits' , 'She's the man' и купища други,но най-скорошният беше 'Friends with benefits',който по програма щеше да започне точно след 10 минути. Отидох до моята стая и навлякох първите дрехи,които докопах.След секунди вече бях готов.
Spoiler:
Взех си очилата,като ги закачих върху тениската ми.Върнах се обратно в хола и от там тръгнах към входната врата.Обух се и тръгнах да тичам.Въпреки че мола се намираше на около 1 км от къщата ми,стигнах пред него за 5 минути.Имах още точно 5,за да си закупя билет и да вляза в залата.Отново се затичах.Не знам как дори съм стигнал до киното,с всички тези ескалатори.По мое време нямаше такива измишльотини.Хората изкачваха стълби по цял ден,за това и всички бяхме слаби,а на днешно време,половината деца са затлъстели.
Мъжът на касата беше доста любезен.Личеше си,че има добри обноски.Както и да е,закупих си билета и влязох в залата,в която щеше да се прожектира филма.Нямаше много хора.Заех мястото си,което беше близо до някакво русокосо момиче,което явно не хареса това,че бях седнал близо до нея.Въпреки че ни деляха цели две седалки.
Анджела Питърсън

Анджела Питърсън

Информация за героя
Половинка:

Киното в мола. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Киното в мола.   Киното в мола. EmptyПон Май 07, 2012 3:53 pm

Когато най-сетне се осмелих да погледна човека в очите, което между впрочем ми отне около една четвърт от филма, осъзнах,че всъщност можех да се контролирам на публични места. Въздъхнах тежко и отново бръкнах в кутията с пуканките. Филма беше забавен, не беше някоя от бозите,които напоследък започнаха да пускат. От време на време стрелвах с поглед хората в залата,набелязвайки си поредната жертва,която щях да проследя и нападна в някоя тясна уличка,след като излезе от МОЛ-а. Преглътнах при спомена за снощното ми угощение и лека усмивка се появи на лицето ми. Изведнъж усетих нещо вибриращо в джоба си... чу се мелодията от телефона ми,но докато го намеря из хилядите джобове на спортния панталон, избутах пуканките към мъжа,седящ на не много голямо разстояние от мен.
- Извинявай - дори не вложих чувство в думите си,просто се наведох за да взема кутията и ...тогава усетих нещо странно. Той не миришеше като обикновените същества наоколо... беше някак странно,... вампирско. Дали беше възможно да е като мен. Погледнах го право в очите и зениците ми се разшириха. Нямах идея какво да направя, до сега вампирите с които се бях срещала бяха мои врагове и единственото нещо,което бях правила с тях беше да се бия... нищо от естеството на човеците.
- Нацапах ли те - изцедих през зъби,стараейки се хищническия ми инстинкт да не се прояви точно сега - в киното.
Кристофър О'Браян

Кристофър О'Браян

Информация за героя
Половинка:
Раса:

Киното в мола. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Киното в мола.   Киното в мола. EmptyПон Май 07, 2012 4:20 pm

Още,когато седнах на седалката,долових мириса на друг вампир,който идваше от момичето до мен.Доста си личеше,че е нов вампир или поне е такъв,какъвто е доста пристрастен към кръвта.Личеше как се опитваше да не се изкушава от всичките 'кръвни банки' ,които седяха в залата.Страстите й се успокоиха след секунди.Явно за сега доста добре се справяше с контрола над нуждата й от кръв.
След секунди усетих едно доста неприятно вибриране придружено с мелодия,идващи от телефона на русокосото момиче.Всички в залата започнаха да й шъткат,за да изключи телефона си,а тя в паниката,обърна пуканките към мен,а и доста трудно успя да открие мобилния си,който накрая спря да звъни.
- Извинявай...Нацапа ли се .. - на момичето явно доста усилия и коства да ме попита нещо доста простичко и лесно...
- Не...Добре съм .. - отвърнах й по същия начин,по който и тя ми говореше - злобно и без интересно.
Анджела Питърсън

Анджела Питърсън

Информация за героя
Половинка:

Киното в мола. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Киното в мола.   Киното в мола. EmptyПон Май 07, 2012 4:39 pm

Нямах представа какво правех, просто прокарах пръсти през косата си и отново зяпнах във екрана
- Хубаво - прошепнах си на носа и изчаках единия час останал от филма да мине. От време на време поглеждах телефона си, проклинайки мухата която ми се бе набила в главата с идеята,че трябва да изляза от нас. Знаех,че нищо хубаво нямаше да се случи,но ето...
Мъчителното време прекарано в салона почти се изниза, докато през няма и пет минути сменявах избора си на жертва. Първо се насочих към един доста строен мъж, на средна възраст с леко прошарена коса и сини,дълбоки очи... бързо се отказах, защото забелязах детето,спящо в скута му. Може да бях чудовище,но не чак толкова. В края на краищата избрах един младеж,може би на около седемнадесет години,които непрестанно мляскаше с дъвката си.
" Е, какво пък..тъкмо ще направя услуга на обществото" подсмихнах се и изчаках залата за се изпразни. Бяха останали само двама човека,които набързо се изнизаха. Момчето,което беше до мен се изнесе или поне се скри така добре,че не го виждах вече. Жертвата ми продължаваше дразнещото дъвчене ,но точно преди да излезе, прекрачих пътя му.
- Хей - усмихнах му се мило,въртейки кичур коса около пръста си. - Може ли да ми помогнеш,мисля че изгубих телефона си при седалките - тийнейджъра моментално стегна ръцете си,за да се изфука с не многото мускули,които притежаваше и се запъти след мен.
-Ей тук.. не по- навътре - командвах го,докато той сам попадаше в капана ми. Врата му се оголи пред очите ми и зъбите ми се изостриха. Приближих се и момчето явно усетило косата ми върху кожата си, се обърна с онази така позната "кифленска" усмивка.
- Няма да боли .... много - усмихнах се и зъбите ми се забиха в кожата му. Усещах всяка глътка от топлата течност преминаваща през вените ми. Бях като в транс,но бързо трябваше да се съвзема,защото със сигурност чистачката щеше да влезе след минути...не че нямаше да се справя и с нея.
Кристофър О'Браян

Кристофър О'Браян

Информация за героя
Половинка:
Раса:

Киното в мола. Empty
ПисанеЗаглавие:    Киното в мола. EmptyПон Май 07, 2012 4:54 pm

От филма оставаха още около десетина минути,когато видях,че един по един всички започнаха да се изнизват от залата.
- Перфектно!ВЕЧЕРЯ! - усмихнах се 'под мустак' и станах и аз.Запътих се към входа с някакви бавни и провлачени крачки.Целта ми беше да си набележа жертва.Не бях много капризен в това отношение.Кръвта имаше от значение..Любимите кръвни групи ми бяха 0 положителна и А отрицателна.Невероятни са на вкус!Пред мен вървеше някакво тъмнокожо момиче с блестящо дълга коса.Щеше да е срамота да я изцедя,но не ми пукаше особено.С бързи движения застанах пред нея и я дръпнах на страни.Запуших устата й,и наклоних главата й леко настрани.От страх,вената на врата й пулсираше.Наострих зъбки и след малко ги забих навътре във врата на момичето..След около 2-3 минути вече не бе останала кръв,която да изпия,за това извадих зъбите си и захвърлих тялото й в страни.От залата надуших още кръв.Явно палавата блондинка се бе развихрила и не беше устояла на жаждата.
- Ще отида да почистя зала №5 ... - чистачката говореше на охраната,като се запъти към залата,в която ставаше престъплението.Застанах пред нея и я хванах за раменете...
- Не ти е до чистене точно сега...Имаш огромна нужда да отидеш до тоалетната и да се освежиш...Тръгвай! - погледнах я в очите и започнах да й шептя.След секунди,жената остави кофата и метлата и тръгна към тоалетната,като аз се върнах в залата,в която имаше доста кръв.
- Мърлива работа..Срамота..Похабила си доста кръв.. - момичето беше нов вампир..Не знам точно на колко години,но около нея и тялото имаше доста разпиляна кръв.
- Остави го!Трябва да тръгваме..След малко ще дойде и чистачката .. - дръпнах момичето,което като се обърна към мен доста страшно изсъска.
Анджела Питърсън

Анджела Питърсън

Информация за героя
Половинка:

Киното в мола. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Киното в мола.   Киното в мола. EmptyПон Май 07, 2012 5:18 pm

Кръвта от предишната ми жертва,която се бе настанила в организма ми,вече бе изместена от друга - тази на момчето,чиито очи се бяха оцъклили в недоумение,но вече беше късно да извика,затова просто се отпусна в ръцете ми. Нямаше време да внимавам с течността,която течеше като порой... явно бях напипала някоя главна вена. Точно смятах да спра,защото пресуших тялото му , и да го завлека в някоя кабинка на мъжката тоалетна,когато познатия русоляв вампир от преди малко, дойде и ме задърпа за ръката,правейки коментари за мръсотията наоколо. Погледнах го и устата ми, около която имаше прясна кръв се отвори и изсписках гърлено.
- Махай се! - хванах го за ризата и слънчевите му очила изпаднаха на пода - Не ми казвай какво да правя - усещах как след малко щях да бъда съд пречупен врат или поне с няколко контузии,защото явно той бе доста по-голям от мен на вампирски години.
Един кичур от русата ми коса се бе оцветил в червено от кървавата баня наоколо. Отпуснах хватката от тялото на вампира и заслушах... чуваха се приглушените стъпки и скърцането на колела от количката,в която чистачката возеше препаратите си.
Погледа ми се стрелна отново към мъжа пред мен, жената от почистващия персонал вече беше пред вратата,затова нямаше никакво време дори да направя каквото и да било излишно и похабено движение. Затичах се през вратата,като грабнах жената,прибрах я в кино салона и захапах и нейния врат. Знаех,че ако погълна повече от една човешка бланка щях да полудея,но вече беше късно, още не можех да се контролирам. Изсмуках половината от кръвта й и гледайки я в очите проговорих
- Изчисти това място,върни се при останалите от персонала и не говори с никого, изцяло забрави за нас! - искаше ми се да прекърша врата й ,но тогава въздействието ми щеше да бъде напразно. Изтичах в коридора,оставяйки вампира - мъж да гледа бъркотията след мен. Седнах в края на изхода от киното и подпрях гръб на студената стена,надявайки се да забравя за случилото се.
Кристофър О'Браян

Кристофър О'Браян

Информация за героя
Половинка:
Раса:

Киното в мола. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Киното в мола.   Киното в мола. EmptyПон Май 07, 2012 9:11 pm

След като свърши цялата кървава баня в киното,извадих от джоба си една кърпичка и я подадох на русокосото момиче,за да се избърше.
- Казвам се Крис,между другото. - подадох ръката си на вампирката в знак на приятелство.
- Аз съм Анджела - момичето сграбчи ръката ми,избърсвайки устата си...
- Ела да се измием в банята ... - тръгнахме двамата към банята,за да може да премахнем следите от кръв по телата ни.След около минута двамата с Анджела вече бяхме в банята,миейки 'омайната течност' от телата ни.
- От колко време си вампир,тъй като от километри личи,че си неопитна - засмях се леко подигравателно,но всичко в кръга на шегата.
Анджела Питърсън

Анджела Питърсън

Информация за героя
Половинка:

Киното в мола. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Киното в мола.   Киното в мола. EmptyПон Май 07, 2012 9:21 pm

Тръгнах след вампира с медни крачки,докато едната ми ръка леко потрепваше. Наведох се към чешмата и напълних шепите си с вода,която облях върху лицето си. Повторих упражнението наколко пъти,не толкова за да се отмия,колкото да се охладя от станалото. Макар че бях вампир,след като прекалих с дозата ми ставаше ужасно горещо.
- Аз съм Анджела - хванах ръката му и продължих да се бърша,без дори да го гледам.
- Хм... да, не съм много нова,но може да се каже,че не мога да пазя "диети". На 66 съм ....вампирски де - засмях се леко и огледах наоколо. Огледалата бяха на всякъде, виждах как засъхналия кичур напоен с кръвта на момчето,което убих, си висеше най-безцеремонно,като някакъв знак,който ми напомняше за случката.
- Ти ,предполагам си по-голям - попитах на свой ред.
Крис кимна и отвори вратата на банята. По коридора имаше доста хора,които ни изгледаха странно ,но не ми пукаше. От единия край ми замириса отново на познатата вампирска миризма. Обърнах се но не беше от Кристофър.. имаше друг.
Стивън О'Конър
Vampire
Стивън О'Конър

Брой мнения : 4

Информация за героя
Дарби: свръх-бързина, -сила и внушение
Половинка:

Киното в мола. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Киното в мола.   Киното в мола. EmptyПон Май 07, 2012 9:48 pm

Колкото и да не харесвах същността си, нямаше как да не отпразнувам началото на втория век като създание на мрака.
По мое време нямаше кино, гледахме пиеси.Буквално е същото, но актьорите няма нужда да го повтарят отново и отново, в продължение на дни, седмици, понякога и месеци наред.Аз съм си старомоден и не съм свикнал още с тези нови "джаджи", но все пак реших да отида на кино.Бях посещавал тъмните салони няколко пъти за толкова много години и не беше зле, можех и да свикна.Най-близко се намираше киното в мола.
Когато прекрачих прага на сградата се заковах на място и зениците ми моментално се разшириха.Целия настръхнах, тук беше свърталище на...такива като мен.
-Господине, добре ли сте?-попита момчето, което продаваше билети.
Тръгнах към един от салоните, който лъхаше на все още прясна кръв.
-Чакайте, не може да влизате там!-провикна се момчето.-не му обърнах внимание.Когато видях трупа на младо момче, може би навършил пълнолетие и жена, която изглеждаше сякаш всеки момент ще ритна камбаната, се вбесих.
Не беше трудно да проследя накъде са се запътили лакомите ми събратя.Когато излязох в коридора машинално се завъртях на деветдесет градуса и очите ми моментално сканираха двете фигури, не по-малко изненадани да ме видят.
Когато ги поогледах се отпуснах, не ми бяха по мярката.Може би само момчето би могло да ме одраска.Усмихнах се и кучешките ми зъби блеснаха.
-Значи вие сте кървавите "Хензел и Гретел".-отсякох съвсем спокойно.Момчето на входа, явно забелязало красивия ми емайл се приближи и запита, цитирам: "Какво си ти, по дяволите?"
-Познай.-отвърнах студено и вперих поглед в очите му.-Стой си там и не създавай проблеми.А, вие двамата...-обърнах се към вампирската версия на "Бони и Клайд".-...нали не си мислите, че ще ви пусна преди да почистите и да си съберете играчките?
Изпуках кокалчетата на ръцете си.Ужасен навик ми беше, но какво да правя, навик трудно се оставя.

Последната промяна е направена от Стивън О'Конър на Пон Май 07, 2012 10:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Кристофър О'Браян

Кристофър О'Браян

Информация за героя
Половинка:
Раса:

Киното в мола. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Киното в мола.   Киното в мола. EmptyПон Май 07, 2012 10:15 pm

От далече долових миризмата на още един вампир,която миришеше на старо,това означаваше,че самият вампир е по-стар.Още,когато започна да ни нарежда какво трябва да правим го намразих.Обикновено всички вампири харесвах,но мразех да ми казват какво да правя.Може и да е по-стар,но нищо не ми пречи да го побия малко.Колкото и стар да беше,на размери го биех двойно.Дръпнах Анджела в страни и направих една крачка напред,като застанах наистина близко до лицето на стария вампир.
- Някакъв проблем ли имаш? - погледнах го злобно и извих главата си леко в страни,като повдигнах едната си вежда.Усетих как пламачетата заиграха в очите ми.Бях готов за битка!
Анджела Питърсън

Анджела Питърсън

Информация за героя
Половинка:

Киното в мола. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Киното в мола.   Киното в мола. EmptyПон Май 07, 2012 10:32 pm

"Големия" вампир бързо разпореди задачите,които се предполагаше,че трябва да изпълним. Едната ми вежда леко се повдигна в недоумение.
- Пфф - подбелих очи и скръстих ръце отпред. - За какъв се мислиш... дърто. - застанах до Крис и макар да бях с половин глава по-малка от него,това не ми пречеше да се заяждам,а сега когато бях заредена с чужда кръв...само ми трябваше бойна круша.
Вампира пред нас не изглеждаше Бог знае колко страшен и силен физически,затова му се опълчих и продължих да говоря какви ли не неща.
Явно на онзи това не му се понрави и застрашително показа зъбките си.
- О Боже мой... с тези ли кариеси ще ни уплашиш - изсмях се право в лицето му. Не можех да се сдържа повече,затова избутах вампира настрана,така че да се удари в стената. Исках да го наръгам в сърцето..за първи път го желаех толкова силно. Крис едва дочака сблъсъка на противника със стената и скочи нервно към него ,като го заудря с удивително силни юмруци
Стивън О'Конър
Vampire
Стивън О'Конър

Брой мнения : 4

Информация за героя
Дарби: свръх-бързина, -сила и внушение
Половинка:

Киното в мола. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Киното в мола.   Киното в мола. EmptyПон Май 07, 2012 10:52 pm

Момиченцето започна да ми се перчи насреща.
-Но моля ти се!Аз съм само на 21.-възкликнах и последва атаката на надутите.
На едно ме бе научило робството, това беше издръжливост.Докато бях подвластен в армията на онази проклетата, всекидневно се извършваше каляване.Събличаха ни, а после ни връзваха за някой стълб.Следваше бой с камшици, порязване с ножове, но всичко това си оказва влиянието сега.
След като оставих да се пробват, признавам не бяха зле, се изправих светкавично, хванах мускулестия за врата,след което го издигнах и затръшнах на земята.
Спуснах се към момчето, на което бях въздействал.Захапах го за врата и го хвърлих като парцал върху малката, която колкото и сита да е, лакомията е по-силна от нея.
-Правило №1:Разбери слабостта и я превърни в оръжие.
Тръшнатият се изправи бързо и ме хвана за шията.
-Правило №2:Колкото и по-мускулест да си, това не ти дава кой знае какво предимство.
След казаното го сръгах в корема, а той ми отвърна с прав десен в лицето.Опънах длан и засилих ръка към гърдите на противника си.От удара се чу силен трясък, като гръмотевица, след което той, държейки ръката си върху гръдния кош пристъпи напред, ръмжейки.
-Извинявай, ама имам да празнувам рожден ден.-заговорих превзето.-А вие ми развалихте вечерта за кино.Тс-тс-тс...нали няма да ви липсвам?Просто не мисля че има нужда да продължаваме.
Отидох до вратата, отворих я широко и излязох отвън.
Кристофър О'Браян

Кристофър О'Браян

Информация за героя
Половинка:
Раса:

Киното в мола. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Киното в мола.   Киното в мола. EmptyПон Май 07, 2012 11:30 pm

След ударите,които си нанасяхме с по-стария вампир,той тръгна да се изнизва през изхода навън.Сигурен бях,че пак ще го видим някъде отвън.
- Ненавиждам го! - правеше се на могъщ,тъй като е по - възрастния вампир.
- Анджела,искаш ли да отидем до Starbucks и да пийнем по нещо? - усмихнах се на русокосото момиче,изправяйки се от земята,като започнах да почиствам ризата си.От очилата ми бяха останали само парченца стъкла и една изкривена рамка,които ги оставих на земята без дори да си направя труда да ги вдигна.Двамата с Анджи тръгнахме надолу към МОЛ-а в търсене на кафето,надявайки се,че няма да засечем отново надутия вампир.
Sponsored content

Киното в мола. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Киното в мола.   Киното в мола. Empty

Киното в мола.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Freak Vampires :: Вишъс Хилс -града! :: "Hills" Mall-
Идете на: