Freak Vampires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Freak Vampires are back in the town!

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Емили Дарк Соул ♥
McDonalds          EmptyВто Авг 06, 2013 9:13 am by Емили Дарк Соул

» Идеи за разпространяване на форума?
McDonalds          EmptyВто Авг 06, 2013 8:26 am by Емили Дарк Соул

» ♠♠♠Маришка♠♠♠
McDonalds          EmptyСъб Окт 13, 2012 3:46 pm by Маришка

» Другарче за РП?
McDonalds          EmptyПон Юли 30, 2012 1:34 am by Жанет Ставлин

» КЕРЪЛАЙН Форбс.
McDonalds          EmptyСъб Юни 30, 2012 3:05 pm by Натали Гилбърт

» Приятели!
McDonalds          EmptyСъб Юни 30, 2012 12:53 am by Dannilo.

» Търся си..
McDonalds          EmptyЧет Юни 28, 2012 9:37 pm by Ramona Quimby

» Талант - никакъв
McDonalds          EmptyЧет Юни 28, 2012 8:51 pm by Kim HyunSeun

» Масов РП "Natalie's birthday" !!!
McDonalds          EmptyЧет Юни 28, 2012 8:17 pm by Kim HyunSeun

Top posters
Шарлийн Уитсток
McDonalds          Vote_lcapMcDonalds          Voting_barMcDonalds          Vote_rcap 
Маркъс Колинс
McDonalds          Vote_lcapMcDonalds          Voting_barMcDonalds          Vote_rcap 
Натали Гилбърт
Деймън Салватор
Стейси Нортман
Клаус
Томас
Isabella H. Parker ♥
Amber Shane
Никол Мур
Top posting users this week
No user
Top posting users this month
No user
Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

McDonalds

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
Натали Гилбърт
The Boss!
The Boss!
Натали Гилбърт

Брой мнения : 446

Информация за героя
Дарби: -
Половинка: Деймън Салватор
Раса: Човек-двойничка.

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: McDonalds    McDonalds          EmptyПет Мар 16, 2012 5:38 pm

McDonalds          1.1269979417.mall-food-court-a-kosher-mcdonalds
Върнете се в началото Go down
https://freakvampiresrpg.bulgarianforum.net
Ramona Quimby
Other
Ramona Quimby

Брой мнения : 29

Информация за героя
Дарби: Усеща от далеч свръхестествените същества. Може да въздейства на всяко същество.
Половинка:
Раса:

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyПон Апр 09, 2012 3:47 pm

Усмихнах се доволно, когато Чарли се върна в колата и се почувствах наистина горда с чичо. Явно можеше да се справи, но просто имаше нужда от малко помощ и насоки. Най-странното беше, че с нея мислехме еднакво ... и двете обичахме Mc Donalds. Повечето приятелки на чичо ми обръщаха внимание, но не и като нея.
Най-накрая стигнахме и чичо ни отвори врата, като хвана ръката на Чарли и й помогна да слезне. Не знам дали той забеляза, но когато се обърна към мен, тя му отправи една много нежна и мила усмивка. Той ме хвана за подмишничките и ме пусна на земята, като хвана ръчичката ми. Бе да се замисля, хванах тази на Чарли, като бях наистина доволна. Нямаше да чакам да ми падне тавана на главата, както правеше чичо. Сега изглеждахме като истинско семейство.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Брой мнения : 498

Информация за героя
Дарби:
Половинка: НЯМА!
Раса: Човек

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyПон Апр 09, 2012 4:00 pm

Пристигнахме и Марк ми помогна да сляза. Едва сдържах усмивката си, но когато той се обърна към Рамона, аз му се усмихнах така нежно. Беше наистина невероятен, но просто не можех да пренебрегна разликата във възрастта.
Той хвана малката за ръчичка, а тя мина до мен и хвана моята. Усетих топлата й нежна кожа, като се изчервих така, сякаш бях хванала Марк. Усмивката ми ставаше все по-широка, но се опитвах да я скрия поне от него, затова непрекъснато извъртах погледа си на една страна, докато не стигнахме до касата.
Рамона изтича към една голяма стъклена кутия, където бяха наредени играчките, за да ги разгледа. Аз продължих да гледам към нея, защото се притеснявах да погледна към Марк, който ми беше от другата страна, но точно тогава покрай мен профуча едно детенце, което ме избута и залитнах към Маркъс.
Маркъс Колинс
Other
Маркъс Колинс

Брой мнения : 459

Информация за героя
Дарби: Контрол над времето. Контрол над елемента огън.
Половинка: Amber Shane
Раса: Демон

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyПон Апр 09, 2012 4:09 pm

Всички влязохме в Мак Доналдс. Чарли избягваше погледа ми, а аз просто я следвах. Рамона ни остави двамата, а когато едно дете блъсна Чарли веднага направих една крачка и ръцете ми я обвиха около кръста й я притиснаха към мен. Погледнах я през рамо и попитах:
-Хей. Добре ли си? - гледах я с една усмивка на лице и след като тя се изправи на крака двамата тръгнахме към касата. За Рамона взехме две детски менюта, после погледнах Чарли и попитах:
-А ти какво ще искаш? - и загледах любопитно, като чаках да видя какво ще пожелае. Стоях извадил няколко банктноти и гледах с един любопитен поглед, когато усетих някой да ми дърпа дънките и да ми вика "Чичо, Чичо.. ама за мене от тая играчка!" Засмях се, когато чух милото й гласче и се надявах Чарли да не пожелае играчката си по същия начин.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyПон Апр 09, 2012 4:19 pm

Марк се съгласи с нея и я прати да си измие ръчичките, а аз реших да се пошегувам с него. Щеше да е повече истина, отколкото шега, но щеше да е наистина смешна. Хванах края на тениската му и започнах да я дърпам надолу, както малката дърпаше дънките му и да повтарям.
- Чичо, чичо, пък аз искам от другата играчка.
Видях как той се стъписа и очевидно му стана неудобно, а аз започнах да се смея. Точно тогава, същото дете мина покрай мен, отново ме избута и този път паднах точно в ръцете му. Гърдите му се притиснаха в неговите, а аз погледнах нагоре и не знаех дали съм повече заслепена от очите му или привлечена от устните му. Гърдите ми се надигнаха силно, като си поемах дъх и мигах нервно.
- Принципно не мразя деца - казах много тихо, без да отлепям погледа си от неговия - но ако това мине още веднъж, ще го набия.
И въпреки думите си, все още седях притисната в него и го гледах в очите така, сякаш всеки момент щях да впия меките си устни в неговите.
Маркъс Колинс
Other
Маркъс Колинс

Информация за героя

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyПон Апр 09, 2012 4:26 pm

Гледах Чарли в очите и й казах:
-А аз бих му благодарил! - след което се усмихнах мило и допълних:
-Защото за втори път ми помага да те прегърна. - след тези думи осъзнах, че говоря на глас и казах:
-Та Чичовото.. каква играчка искаш да ти взема? - след като казах това преглътнах и просто стоях и я гледах, като ми се искаше да я целуна, но когато се доближих просто ни спряха, защото поръчката ни беше готова, но аз просто не я отразих. Стоях и гледах Чарли в очите и допълних:
-Защото... бих ти купил всяка една играчка! - стоях и я гледах нежно и ръцете ми просто стояха на кръстчето й и гледах колко е сладка, като ме гледа така отдолу.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyПон Апр 09, 2012 4:34 pm

Определено щях да го целуна, но се осъзнах, когато той ми заговори на чичовото. Това ставаше за шега, но не и за свалка, затова не му отговорих нищо и се обърнах към момичето, като взех готовите неща. Тръгнах към една от масите и го оставих да плати сметката.
Точно седнах и дребосъка се появи, като седна до мен, но се намести от вътрешната страна, оставяйки мястото от другата ми страна празно. Взе кутията една от които, в които слагаха детските менюта и я отвори.
Аз си бях взела чийзбургер, зелена салата и спрайт. Гледах да не се тъпча с много боклуци, като картофките определено спадаха към тази графа. Дребосъка натъпчи устата си с тези мазни пръчици и започна да отваря играчката си, като не можеше, защото пръстчетата й бяха прекалено мазни. Аз не спирах да се чудя дали Марк ще седне до мен или пред мен.
Маркъс Колинс
Other
Маркъс Колинс

Информация за героя

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyПон Апр 09, 2012 4:42 pm

Доближих се до масата, като видях как са седнали. Нахално седнах до Чарли, като загледах Рамона как се занимава с играчката си. Протегнах се и я взех, за да я отворя, а когато усетих колко е мазен пакета просто направих една физиономия и просто казах:
-Използвай и салфетки де.. - след тези думи просто преглътнах. Загледах Чарли, а след това и Мона и казах:
-Супер сладки сте.. - след което незнайни защо погледа ми замръзна на Чарли, но просто не исках да и казвам нищо. Преглътнах и погледнах и Рамона. Усмихнах се и попитах:
-Харесва ли ви закуската с чичо Марк? - и зачаках отговор от двете..
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyПон Апр 09, 2012 4:55 pm

Обърнах се към Рамона, за да видя нейния отговор, но тя просто му се изплези и намръщи, като очевидно нямаше никакво намерение да използва салфетки. Засмях се тихо, като отпих от спряйта си и просто не можах да се сдържа - спуснах ръката си под масата, като нежно преминах през крака му, като ръката ми най-накрая стигна неговата. Сърцето ми се разтуптя по-силно от всякога, а пръстите ми се преплетоха с неговите. Лицето ми веднага почервеня, но аз не посмях да погледна към него, затова просто стиснах ръката му и захапах чийзбургера си. Ръката ми започна да се поти, а аз цялата настръхнах от притеснение. Беше ми и приятно и странно, затова продължавах да се тъпча, за да не ми се налага да говоря.
Маркъс Колинс
Other
Маркъс Колинс

Информация за героя

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyПон Апр 09, 2012 4:59 pm

Стоях спокойно, когато усетих ръката на Чарли. Тя нежно обхвана моята, а аз просто загледах Рамона, като не заех какво да кажа, но когато усетих, че не трябва да стоя като пън леко се доближих до нея. Палеца ми продължи да я гали по ръката, докато внимателно следях Рамона, а когато тя се загледа в играчката си се доближих до Чарли и я целунах по бузката, все едно бяхме седмокласници криещи се от родителите си, а когато Рамона ме погледна веднага извъртях поглед все едно нищо не правя. Засмях се и просто погледнах към момичето до мен и след това към момиченцето пред мен и допълних:
-Много ми е приятно с вас! - и се усмихнах мило.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyПон Апр 09, 2012 5:10 pm

Рамона беше толкова развълнувана от новата си играчка, че почти не го поглеждаше, а аз клатех притеснено главата си, като бях натъпкала устата си с бургера. Все по-силно започвах да го стискам и накрая усетих, че прекалявам, а пръстите ми се хлъзгаха. Опитах се да дръпна ръката си, но тогава Марк я стисна и не ми позволи да го направя. Преглътнах и се обърнах към него. Въпреки притеснението, което се виждаше в погледа ми, аз се приближих бързо към него, но целувката ми беше много по-бърза от това. Устните ми докоснаха неговите за част от секундата, кат се дръпнах, изчервих още повече и започнах да си мърморя тихо.
Усетих как пресъхнах от притеснение и веднага налапах сламката на спрайта си. Дали не му миришех на кетчуп и киселата краставичка, която току що бях отхапала.
Маркъс Колинс
Other
Маркъс Колинс

Информация за героя

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyПон Апр 09, 2012 5:15 pm

Усетих как тя ме стисна и загледах Чарли. Чудех се какво става. Дали я боли нещо или пък е лапнала нещо гадно, но тогава усетих устните й върху моите. Замръзнах за секунда, защото това беше страхотен момент за мен. Изгубих представа за времето, място.. за всичко. Гледах я как се оглежда притеснено и погледа и ме гледаше от ъгъла на оченцето й, но просто не се сдържах. Доближих се до нея и я целунах нежно, като се сетих за Рамона и се отдръпнах бързо. Гледах уплашено към Чарли и се надявах да не изям още някой шамар, но и се радвах, че пристъпих напред, защото исках да усетя устните й. Да я целуна отново и отново.. изгарях от желание за това момиче.
Ramona Quimby
Other
Ramona Quimby

Информация за героя
Дарби: Усеща от далеч свръхестествените същества. Може да въздейства на всяко същество.
Половинка:
Раса:

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyПон Апр 09, 2012 6:09 pm

Не бях забелязала какво правят чичо и Чарли, но когато ги видях, не можах да сдържа неодобрението си. Направих една физиономия, като имитирах повръщане и извиках:
- Не е прилично да се натискате на публични места!
Всички хора се завъртяха към тях и започнаха да ги гледат укорително, а аз отпих от портокаловото си сокче и се усмихнах доволно. Не исках да разваля срещата на чичо, но не бях много сигурна дали харесвам каката. Пушеше, целуваше се с чичо на публични места и си мислеше, че не виждам как се държат за ръце под масата.
- Отивам на пясъчника - казах с гордо вирната брадичка и се изправих, като тръгнах навън, без да чакам позволение от тях и добавих, без да се обръщам - а вие се дръжте прилично!
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyПон Апр 09, 2012 6:24 pm

Не можах да сдържа смеха си, който се разнесе около нас като нежна мелодия. Отпуснах се малко повече и се облегнах на силното тяло му, като усетих как ръката му ме пусна и мина по нежното ми кръстче, притискайки ме към него. Затворих очите си, но не дръпнах ръката си. Продължих да галя нежно бедрото му, като устните ми се разтвориха и от тях излезнаха няколко думички, които не бяха поискали позволение от мозъка.
- И на мен ми е много приятно да съм с теб ...
Притеснението се върна отново, но събрах смелост да се извъртя леко към него и да го погледна в очите. Отпуснах главата си на рамото му, като го погледнах с невинна усмивка, имитирайки Рамона, а ръката ми не спираше да гали бедрото ми. Бузките ми бяха леко зачервени, а аз не спирах да си мисля за устните му. Боже ... чак сега осъзнах какво направих и че искам да го направя отново и отново и отново.
Маркъс Колинс
Other
Маркъс Колинс

Информация за героя

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyВто Апр 10, 2012 2:46 pm

Започнах нежно да галя гръбчето на Чарли, като я гледах и казах:
-Радвам се! - след което просто се отпуснах и просто стоях прегърнал момичето, а главата й беше отпусната на рамото ми. Усмихнах се мило и допълних:
-Искам да кажа, че се старах много за да ти хареса, но получих помощ и от Рамона... не съм излизал на истинска среща никога и не съм от хората, който са романтици, но искам да покажа, че мога и ще направя всичко възможно, за да си прекарваме добре. - след което я погледнах и попитах:
-Та... имаш ли нещо против да излизаш с чичо Маркъс? - и се ухилих до уши..
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyВто Апр 10, 2012 3:27 pm

Обмислях думите му и дори му се чудих. Ако наистина нямаше нищо романтично в него, значи нещата щяха да приключат прекалено бързо. Аз бях максималист - исках много секс, но и много любов. А любов, която не се показва и изразява чрез романтични жестове, не мога да я почувствам като споделена любов. Но чак когато чух предложението му, просто осъзнах, че няма начин да стане.
- НЕ! - казах прекалено рязко и усетих как той се стресна от отговора ми. Отдръпнах се леко от него, за да мога да виждам в очите му и се усмихнах сравнително мило - Съжалявам, но мисля, че и след 1000 срещи между нас няма да се получи.
Усмивката ми стана от мила на притеснена и забелязах, че отговора ми не го задоволи, но трябваше да му изясня нещата още от началото. Може би дори не трябваше да споменавам това, което бях казала преди малко, но понякога говоря прекалено много, преди да мисля. Погледнах нещата, които трябваше да изям, но изведнъж апетита ми изчезна. Май беше по-добре, ако бях изгонила малката още сутринта и бях прадължила да си спя.
Маркъс Колинс
Other
Маркъс Колинс

Информация за героя

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyВто Апр 10, 2012 3:43 pm

Преглътнах и казах:
-Разбирам те! - след което се усмихнах. Погледнах към нея и допълних:
-Няма проблем... - просто се почесах по главата притеснено и загледах очите й:
-И без това съм твърде възрастен за теб. - бавно се отдръпвах от нея и точно, когато щях да и кажа нещо ми звънна телефона. Извадих го и натиснах червения бутон. Исках да си довърша разговора с нея. Гледах притеснено и попитах:
-А сделката за просто приятели важи ли още? - издишах объркано и просто казах:
-Знам, че направих грешка първият път, но ще се радвам ако ми дадеш още един шанс! - стоях на страна от нея и гледах любопитно, като чаках да ми отговори..
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyВто Апр 10, 2012 3:52 pm

Усмихнах се лукаво и му припомних, че вече беше нарушил своята част от сделката, но въпреки това, щях да си помисля. Доядох чийзбургера си, но след като забелязах, че няма да мога да се справя със салатата, се изправих и оправих дрехите си.
- Ще се видим скоро ... предполагам - казах с усмивка и без да чакам подкана от негова страна, се наведох и го прегърнах.
Излязох бързо от закусвалнята, преди да е поискал номера ми или нещо друго, но на пясъчника ме спряха две тъжни очички. Рамона не очакваше да си тръгна толкова скоро, но сякаш говорех с голямо дете. Веднага ме разбра и ми пожела приятен ден, като ме прегърна през кръста, а от мръсните й ръчички се полепи пясък по дрехите ми. Това обаче не ме притесни ни най-малко. Отговорих на прегръдката й, като й обещах отново да се видим.
За щастие заведението се намираше на първия етаж на мола и не ми се налагаше да минавам през претъпканите коридори. Оказах сена една от главните улици и тръгнах бавно пеша.
Маркъс Колинс
Other
Маркъс Колинс

Информация за героя

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyВто Апр 10, 2012 3:56 pm

Стоях сам на масата, която беше пълна с различни менюта, а накрая просто започнах да разтребвам. Събрах нещата на Рамона и ги сложих в една кутия. Почистих след себе си и взех един ягодов шейк за момиченцето ми, а когато излязох и видях тъжния и поглед клекнах пред нея и й подадох напитката. Тя ме гледаше с тъжни очички, а аз просто се усмихнах фалшиво и й казах:
-Рамона, трябва да ти кажа нещо! - тя ме загледа и разбра, че е сериозно, а аз просто преглътнах и й казах:
-Чарли не иска да е твоята бъдеща леля. Тя иска да сме само приятели.. така де.. да сте само приятелки! - усмихнах се мило и се изправих, като и подадох ръка. Тръгнахме към джипа и попитах:
-Искаш ли да отидем някъде преди да се приберем? - и зачаках отговора й без да поглеждам в очите й.
Ramona Quimby
Other
Ramona Quimby

Информация за героя
Половинка:
Раса:

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyВто Апр 10, 2012 5:19 pm

Реших да не казвам нищо, защото знаех, че чичо се чувства зле. Хванах послушно ръчичката му и тръгнах тихо, а когато стигнахме до колата, го прегърнах през кръста и тъжните ми сини очички се вгледаха в неговите. Вместо да си замълча, както беше по-добре, аз отново реших да кажа нещо, което бях чула от мама.
- Тя е още малка и не знае какво иска.
Усмихнах му се възможно най-искрено и забих муцунката си в корема му, като го стиснах много силно, а после го погледнах с една огромна усмивка.
- Но аз винаги ще те обичам - казах весело и се надявах това да развесели и него.
Забелязах, че това го зарадва. Вдигнах ръчичките си, като усетих как той сложи неговите под мишничките ми и ме сложи на седалката.
Маркъс Колинс
Other
Маркъс Колинс

Информация за героя

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyВто Апр 10, 2012 5:28 pm

Помислих си, че денят ми се е скапал, когато чух Рамона какво ми каза. Засмях се искрено и я погледнах, като я повдигнах на седалката й, погалих я по главичката и й казах:
-Аз винаги ще те обичам.. теб най-много! - след тези думи просто я целунах по бузката и допълних:
-А сега.. за награда двамата отиваме да се забавляваме някъде. Къде искаш да отидем? - гледах я любопитно и се надявах поне тя да иска да излезе с чичо си Маркъс, защото щях да се чувствам, като пенсионер, който не разбира какво искат децата.. Гледах я любопитно и бях готов да скоча в колата и да потеглим на някъде..
Ramona Quimby
Other
Ramona Quimby

Информация за героя
Половинка:
Раса:

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyВто Апр 10, 2012 10:26 pm

Усмихнах се широко, за да му покажа, че идеята ми хареса. Не бях много сигурна къде ми се ходеше, но обичах да бъда навсякъде с чичо. Той беше просто страхотен и не можех да разбера защо Чарли не го харесваше.
- В зоологическата - извиках ентусиазирано и подскочих на седалката.
Чичо Марк се усмихна и ми сложи колата, а после затвори вратата, като мина пред косата и стигна чак до неговата страна. Не го изпуснах и за секунда от поглед, като видях как хвана дръжката на вратата, но нещо го спря - бяха две нежни женски ръце, с невероятно готин маникюр, които се намираха на лицето му. Май някакво момиче го целуна, но не бях много сигурна, защото виждах единствено дългата червена коса.
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyВто Апр 10, 2012 10:37 pm

Тръгнах пеша по главната улица, като не спирах да се ядосвам на себе си. Как можах така да го оставя ... толкова ли бях страхлива? Вече бях започнала да си говоря сама, когато видях как Маркъс вдигна Рамона и я сложи в колата. Двамата бяха толкова красиви заедно, че ми се прииска и аз да съм при тях. Трябваше ми доста време да осъзная, че след десет минутното се вървене, се бях оказала на същото място. Не можех да разбера дали се бях върнала или бях направила цяла обиколка на сградата.
Чак тогава забелязах, че той затвори вратата на колата и тръгна към другата. Това определено беше знак и ако отново се обърна и си тръгна, наистина щях да се гръмна. Разтърсих нервно глава и косата ми влезе в очите, затова бързо я отметнах назад и се затичах. Не посмях да му викна, но когато видях как докосна дръжката на вратата, сърцето ми сякаш спря, а гърлото ми се стесни и не можех да дишам.
Стигнах до него секунди преди да отвори вратата и не бях много сигурна дали ме е видял, но определено щеше да ме усети. Нежно хванах лицето му с две ръце и го обърнах към себе си. Още преди да е успял да каже или направи нещо ... или дори да ме види, устните ми се сляха с неговите. Най-нахално набутах езичето си в устата му, като намерих неговото. Беше толкова сладко, че го притиснах към себе си и не можах да го пусна. устните му бяха така меки, а мустаците и брадата му ме дращеха, но много по-приятно, отколкото съм си мислила, че може да бъда.
Най-накрая ръцете ми го отдръпнаха от мен и го накарах да ме погледне в очите, като бях задъхана, но не от тичането, а от страстната целувка.
- Ще се радвам да изляза на среща с теб - казах доста по-слабо, отколкото очаквах и се усмихнах тъжно, чудейки се дали ще ме отреже.
Маркъс Колинс
Other
Маркъс Колинс

Информация за героя

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyВто Апр 10, 2012 10:46 pm

Бавно крачех към вратата на шофьора и точно, когато щях да отворя усетих как едни нежни ръце ме хванаха за лицето. Много меки устни се сляха с моите и когато се опитах да фокусирам образа пред мен забелязах червената коса. Просто стоях и не мърдах прилепен към колата и не исках да мърдам, защото знаех кой е това. Това беше Чарли, а когато се отдръпна от мен тя ми каза, че иска да излезе на среща с мен. Гледах я с една доволна усмивка на лицето си и казах:
-Радвам се да чуя това! - след което погледнах към колата и казах:
-С Рамона отиваме в парка и много искам да дойдеш с нас, но искам да излезем и само двамата! - след тези думи преглътнах и се доближих до задната врата, като я отворих и чаках Чарли да се качи, а когато видях Рамона и казах:
-Всички отиваме на среща в Зоопарка! - и се засмях.. Бях толкова радостен и се качих на шофьорското място, като погледнах момичетата и казах:
-Готови ли сте красавици?
Шарлийн Уитсток
Global Moderator
Шарлийн Уитсток

Информация за героя
Дарби:

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          EmptyВто Апр 10, 2012 11:32 pm

Без да се замисля, се качих в колата, но Рамона не беше съвсем готова за тръгване. Тя се откопча и след няколко секунди се намираше отзад до мен. Отново си сложи колана, а аз последвах примера й. Дадохме разрешение на Марк да тръгне, като ние започнахме да си говорим отзад. Зоопарка беше в доста крайна част на града, затова много преди да стигнем до него, Рамона заспа в прегръдките ми.
- Марк - прошепнах едва едва и забелязах, че той не ме чу - Маааарк - продължих, докато не се обърна - мисля, че някой предпочита мекото легло пред животните.
Усмихнах му се, а той само обърна колата и пое в друга посока. Не знаех дали забелязва, но през цялото време гледах красивите му очи. О да ... сега забеляза, защото видях как ме погледна с тези небесни очички и ми се усмихна. Рамона се размърда нервно, като завря муцунката си някъде под мишницата ми и премляска сухо.
Sponsored content

McDonalds          Empty
ПисанеЗаглавие: Re: McDonalds    McDonalds          Empty

McDonalds
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Freak Vampires :: Вишъс Хилс -града! :: "Hills" Mall-
Идете на: