*телефоните на всички иззвъняват, получават ново известие от -V*
Здравейте, драги читатели на Вишъс Хилс! Може да не знаете кой/коя съм, но много скоро предстои да разберете! Или поне да се запознаете с моето "творчество".
Обикалях около града (и извън него), като мога да ви похваля! Страхотно начало за пикантни истории! Нека обърнем глава към триъгълника Шарлот-Клаус-Катрин! Много играчки си "складирал", драги ми хибриде. И то съвсем еднакви! Друго общо между тях? Безумно влюбени в теб! Вече избра ли с коя смяташ да прекараш жалката си вечност? Или смятате да го карате тримата? По "шведски"?
Лия и Сам! Ах, каква сладка потенциална (и не чак толкова) двойка! Сам, миличък, наистина ли си мислиш, че можеш да защитиш бедното човече от останалите? А можеш ли да я защитиш от себе си по пълнолуние?
Изабела си тръгна отчаяна от втория бал! Не се коси, миличка! Все ще намериш някой, с когото да "обменяте сили" в тоалетните!
Деймън Салватор! На мен ли ми се струва или новата двойничка ти е много по-интересна от оригиналите? Няма лошо, скъпи! Само внимавай да не дойде някой и да не ти я отнеме за някой ритуал!
Продължавайте да ме радвате! Знам, че ме обичате!
xoxo
-V