Top posting users this week | |
Top posting users this month | |
Ноември 2024 | Пон | Вто | Сря | Чет | Пет | Съб | Нед |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календар |
|
|
| Апартаментът на Лия | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Лия Григори Vampire
Брой мнения : 87 Join date : 17.03.2012
Информация за героя Дарби: Половинка: Раса:
| Заглавие: Апартаментът на Лия Нед Мар 25, 2012 10:58 pm | |
| Апартаментът на Лия не беше много голям. Кухнята и трапезарията бяха слети, а единствената друга стая бе спалнята на Лия. Тя бе боядисана в черно и червено, а цялото обзавеждане беше светло. Не беше от най-модерните спални, но пък на нея и харесваше. | |
| | | Лия Григори Vampire
| Заглавие: Re: Апартаментът на Лия Нед Мар 25, 2012 11:44 pm | |
| След като потеглихме от планинската част на гората, предложих на Сам да отидем да хапнем в апартамента ми. Смятах да му направя палачинки, но не знаех дали му харесват. Е, предполагам, че щях да разбера. -Това е то..-казах, отваряйки външната врата на апартамента.-Чувствай се като у дома си.-усмихнах се.-Обичаш ли палачинки? Отначало Сам ме загледа странно, но след това започна да кима с глава. -Добре, тогава ще направя. Около половин час мина в приготвяне на палачинките, а след това и двамата се настанихме един до друг на столовете на плота. Започнахме да се тъпчем все едно не бяхме яли от векове. След като приключихме реших да се подразня малко с него. Изстрелях една голяма лъжица сладко от ягоди към лицето му. -Опа! | |
| | | Sam Scott Werewolf
Брой мнения : 60 Join date : 17.03.2012
| Заглавие: Re: Апартаментът на Лия Нед Мар 25, 2012 11:57 pm | |
| Примигнах няколко пъти, докато осъзная какво се беше случило току що. Вдигнах ръка към лицето си и премахнах ягодите от него, а след това се обърнах бавно към Лия. Явно играта "Кой ще стане по-вкусен" и харесваше, защото се смееше. - Сега загази - казах леко заплашително като кимах с глава. Усещайки на къде вървят нещата, тя стана и се опита да избяга, но аз хукнах след нея. В ръката си държах буркана със сладкото, защото определено щеше да ми е от полза. Когато успях да я хвана, просто обърнах буркана на главата й. Сладкото започна да се разлива по лицето й, а аз се заливах от смях. Тази игра започваше наистина да ми харесва, но побързах да се отдалеча от нея. Не бях сигурен дали щеше да ми го върне, но предпочитах да съм на безопасно разстояние от нея и храната. | |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Лия Пон Мар 26, 2012 12:08 am | |
| -Ахх..-обрах сладкото от косата си, след което забързах към хладилника, където имаше още едно бурканче. То беше по-големичко и гонейки Сам из апартамента половината отиде на стената а другата половина на неговата глава. Той отново започна да ме гони и аз естествено бягах, но успях да стигна до банята, където хванах душа и го насочих към вратата, за да мога да нацеля моментът, в който Сам ще влезе. Така и стана - Сам вече беше мокър, но все пак целия в сладко, което ужасно много ме разсмиваше. -Хахах, сега вече си идеален.-изкоментирах, но след това изведнъж и аз се оказах цялата мокра.-Какво направи туко що? Сега вече Сам щеше да отнесе голям бой. Хвърлих се отгоре му все още с пуснат душ в ръка. И двамата ставахме повече и повече мокри. | |
| | | Sam Scott Werewolf
| Заглавие: Re: Апартаментът на Лия Пон Мар 26, 2012 12:16 am | |
| Въпреки че ни беше забавно, очаквах всеки момент да се хванем за гушите. Аз държах на външния си вид и никак не ми допадаше да бъда покрит със сладко. На всичкото отгоре бях и целия мокър - само дето се обличах. Трябваше да си остана гол или да се съблека отново, че да спре цялата тази игра. Боричкането ни продължаваше, а Лия не искаше да ме пусне. Беше решила да ме удави ли? Радвах се, че няма вана в апартамента си, защото определено щеше да че види как се давя. С огромни мъки успях да изтръгна душа от ръцете й и без да се замислям го набутах в горницата й. Тогава вече тя ме пусна, за да го извади. - Обожавам "Мис мокра фланелка" - не спирах да се смея. Сега и двамата бяхме подгизнали, целите в сладко и разрошени, а на всичкото отгоре ме и чакаше смърт. | |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Лия Пон Мар 26, 2012 10:52 am | |
| -Обади се господин нодист.-засмях се, изваждайки душа от тениската си.-Добре, че този, който притежава апартамента е извън града. Сигурно ще ме изгони от тук.-повдигнах рамене, все още смеейки се. Поставих душа на мястото му, но когато се опитах да мина и крачка започнах да се хлъзгам. Понякога бях толкова непохватна, че се зачудих как още не бях показала тази си страна. Както и да е, по-добре беше да излезем от банята, за да не се претрепе някой. -Май е по-добре да се преоблечем.-казах, но се сетих, че Сам нямаше никакви дрехи тук. За щастие, собственика на апартамента беше оставил някоя друга дреха, която щеше да стане на Сам.-Ела, ще ти дам някоя тениска от тези на собственика. Задърпах Сам към спалнята, която той май не хареса особено, защото присви доста очи. -Да, доста е старомодна и тъмна, но на мен ми харесва.-изкоментирах, вадейки дрехи и на двама ни.-Я виж дали ще ти станат.. | |
| | | Sam Scott Werewolf
| Заглавие: Re: Апартаментът на Лия Пет Мар 30, 2012 7:53 pm | |
| И от двама ни течеше вода на струйки, а дрехите ни бяха прилепнали по телата, което за мен беше добре, защото имах чудесна гледа. Да, но трябваше да се преоблечем, а и скоро трябваше да си тръгвам, затова се съгласих. Започнах да свалям своите дрехи без дори да се замисля, че щеше да ме види гол. Все пак вече се бях показал пред нея в цялата си прелест, така че едва ли можех да направя нещо друго, от което повече да се срамувам. Погледнах дрехите, които бяха доста старомодни за моя вкус, но едва ли имах голям избор. - Сериозно ли!? - намръщих се и взех дрехите - Това ли се предполага, че трябва да облека!?
| |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Лия Пет Мар 30, 2012 8:29 pm | |
| -Хей, голяма си примадона. Няма да ходиш из целия град така. Все пак имаш кола, ако не помниш.-засмях се, подавайки дрехите на Сам. След това отидох до гардероба с моите дрехи и изкарах някаква тениска и къси гащи, като събличах мокрите дрехи. Сам ме гледаше странно, но не извръщаше поглед, а мен ме хващаше голям срам. Обърнах се с гръб към него и облякох другите дрехи. Погледнах се в огледалото и останах още по-засрамена. Бях доста червена. Сам ми се смя докато си тръгна, а когато си отиде аз трябваше да чистя бъркотията, която бяхме оставили. Но не, не съжалявах, че я бяхме направили. | |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Лия Съб Апр 07, 2012 11:46 pm | |
| В крайна сметка решихме да отидем у нас. По пътя и двамата сякаш се срамувахме от това, което вероятно ще направим. Но пък когато пристигнахме не бяхме същите. Едва стигнахме до моята стая, където пък лежеше Хъч. -Един момент, не искам Хъч да е белязан за цял живот.-засмях се, като изкарах кученцето ми извън спалнята и заключих, защото някога сам си отваряше вратата. Когато отново се върнах на старото място, Сам изглеждаше наистина невероятно. Беше нещо средно между засрамен и подивял. Приближих се бързо и отново започнах да го целувам, харесваше ми. Съблякох тениската му, като я запокитих някъде из стаята, после щях да я търся. Е, сигурна бях, че от това нямаше да се срамувам.. | |
| | | Sam Scott Werewolf
| Заглавие: Re: Апартаментът на Лия Нед Апр 08, 2012 12:01 am | |
| Някак си всичко това ми изглеждаше като илюзия. Все едно сънувах и то сънят ми беше доста мокър. Но за щастие беше реалност. Прокарах ръката си по тялото й, а след това свалих блузата й. Не спирах да я целувам страстно. Не знаех дали трябва да съм нежен или не чак толкова нежен, тъй като въпреки че сега беше вампир, тя ми се струваше супер крехка. Предположих, че ще го разбера някак или че тя ще ми подскаже. Всичко това беше ново за мен и това някак ме караше да се срамувам. Спрях целувката ни и погледнах Лия, която изглеждаше объркана. - Ъм.. за пръв път ми е.. - смотолевих като този път аз отместих погледа си и го забих в една точка в стената. Изобщо не знаех какво правя вмомента и това най-много ме притесняваше. | |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Лия Нед Апр 08, 2012 12:15 am | |
| Сега ме втрещи наистина. За пръв път, той?! Беше толкова готин и направо всяко момиче би го харесало, а той..Не, не...той се базикаше с мен.. Вярно, че и моя пръв път беше преди седмица с Клаус, но той беше момче, а те не чакаха особено. -Ъм..такова..не се притеснявай.-усмихнах се. Сега щях да му покажа горе/долу какво се правя. Беше ми за втори път, все пак. Разкопчах дънките му, като той ги захвърли някъде другаде из стаята. Той имаше синджирче на врата, за което започнах да го дърпам към леглото, но все пак внимавах да не го скъсам. Раздавах целувки по цялото му тяло. От врата до плочките на корема му. Моето пък тяло, от своя страна трепереше, вълнуваше се, гореше. | |
| | | Sam Scott Werewolf
| Заглавие: Re: Апартаментът на Лия Нед Апр 08, 2012 12:24 am | |
| Малкото ми признание не промени кой знае колко нещата, само че сега се чувствах като идиот. Какво да се прави - не бях много общителен тип и не заговарях момичетата. Да не забравяме, че Лия заговори мен, а не аз нея. Можеше изобщо да не се престраша да я заговоря. Тя продължаваше да ме целува, а аз се наслаждавах на всяко нейно докосване. Тялото ми никога не беше изпитвало такова удоволствие, а едва започвахме. Имах чувството, че ще полудея, но в положителния смисъл на думата, ако полудяването имаше хубав смисъл де. Скоро успях да намеря копчето на дънките й и да ги сваля, като и те отидоха някъде далеч от нас и бързо бяха забравени. Без да се замислям смених местата ни и сега аз обхождах тялото й с устните си. Не знам как, но все пак знаех какво трябваше да правя или поне до някъде. | |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Лия Нед Апр 08, 2012 8:02 pm | |
| Вече Сам обхождаше цялото ми тяло с целувки. Моето тяло гореше от следите, които оставяше той. В момент като този осъзнавах колко много обичам Сам. Обичах го толкова, че всяко негово докосване прокарваше ток по цялото ми тяло. След няколко минути отново бяхме сменили местата си, когато аз реших, че е време да пристъпим по-нататък. Свалих сутиена си, като се притиснах в Сам. После започнах бавно да прокарвам пръсти по тялото му, като накрая свалих черните боксерки, които носеше. Вероятно, ако не бях го виждала гол щеше да ме е срам, но сега не се притеснявах от нищо. Бях привикнала с голотата му и даже ми харесваше, ако можех да си призная. | |
| | | Sam Scott Werewolf
| Заглавие: Re: Апартаментът на Лия Нед Апр 22, 2012 10:41 pm | |
| Сега вече и двамата бяхме чисто голи, което ни правеше квит по този въпрос, но сега не беше най-подходящото време за размисления, ако можеха да се нарекат такива. По-точно ще да е да се каже, че не бях в състояние да мисля за нищо друго освен за страстта си и колко много желаех Лия в този момент. Продължихме с целувките още малко, докато вече не можех да издържам. Обаче ми се наложи да позадържа страстта си още малко, защото имах малък проблем. Отдръпнах се леко от Лия. - Трябва ли да използваме предпазни средства? - повдигнах вежда, защото ми беше малко странно и неизяснено. Тя беше вампир, но вампирите можеха ли да имат деца? Сигурно не, но не исках да се случи някой файл. | |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Лия Нед Апр 22, 2012 11:01 pm | |
| Започнах да се смея. Наистина не знаех дали щеше да ни трябва предпазно средство, но едва ли - бях вампир. Но и да ни трябваше, едва ли щеше да издържи много. -Мисля, че и да ни трябва няма да ни е от полза.-усмихнах се.-Шегувам се, няма да ни е нужен. Обвих крака около Сам, като чувствах топлината, която бликаше от тялото му. В този момент сърцето ми заби по-бързо, отколкото трябваше. Вече бях над това, което бях - не бях безчувствения вампир, който би трябваше да бъда...бях най-щастливото момиче, което можеше да съществува. След малко бях сигурна, че ще бъда още по-щастлива. | |
| | | Sam Scott Werewolf
| Заглавие: Re: Апартаментът на Лия Нед Апр 22, 2012 11:12 pm | |
| Макар и с леки съмнения, реших да се доверя на преценката й и да не прецаквам повече нещата с глупави въпроси. Можех да усетя желанието й, а моето собствено не бих могъл да опиша с думи. Бях се разконцентрирал с този въпрос, което пак ме правеше доста несигурен, а това не можеше да е надобре, но за щастие страстта ми не беше намаляла изобщо. Целунах я отново преди да проникна в нея бавно и нежно, което се дължеше на факта, че отново не знаех какво точно правя, но проблемът не беше в това, че ми е за пръв път, а че не спирах да му мисля. Трябваше просто да се отпусна. | |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Лия Нед Апр 22, 2012 11:31 pm | |
| Усещах несигурността в Сам. Не, не исках да го разсея и нищо да не стане, но не можех да го оставя да се притеснява - това щеше да развали цялото преживяване. -Страх те е, нали?-погледнах го право в очите, като не развалях дистанцията от 2-3 сантиметра между двама ни.-Наистина няма от какво да се притесняваш. Сигурна съм, че няма как да стане така, че да се окажем родители след това. Успокой се, моля те.-притиснах челото си към неговото, като не прекъсвах очния контакт между двамата. След това взех ръката му, като я притиснах към областта на сърцето. -Усещаш ли сърцето ми? | |
| | | Sam Scott Werewolf
| Заглавие: Re: Апартаментът на Лия Сря Апр 25, 2012 11:08 pm | |
| Не можех да скрия от нея това, което се въртеше в главата ми. Не знам защо, но мисълта, че нещо може да се обърка и да стана баща, ме побъркваше. Не се чувствах готов за това и едва ли някога щях да съм, но това сега едва ли беше от голямо значение. Не исках да провалям нещата и нямаше да го направя. Това трябваше да е специален момент и за двама ни или поне аз така смятах. - Усещам го - отговорих на въпроса й, като това си беше напълно вярно. Странно, но въпреси, че сега беше вампир, сърцето й все още биеше. Усмихнах й се като не отделях очи от лицето й. Бях щастлив, че е добре и че е с мен. Не можех да си обясня как това можеше да ми се случва, но е факт, че тя е най-хубавото нещо, което ми се е случвало в живота. - Обичам те.. - не се страхувах да го кажа.. вече не. Чувствах го и исках тя да го знае. | |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Лия Сря Апр 25, 2012 11:16 pm | |
| Когато Сам изрече тези две думи, имах чувството, че ще умра отново. Всичко около нас се сливаше и отделяше, но аз все още не можех да отклоня поглед от неговия. -И аз те обичам..-казах плахо, като сложих ръка на бузата му. Вече осъзнавах колко много имах да губя, ако направех някоя глупост (отново), затова нямаше да правя никакви глупости. Той беше човекът, с който исках да съм вечно, който да обичам вечно. И щях да го обичам, дори и ако той не ме обичаше вече. -Не мога да повярвам, че си тук..с мен. Ти си човекът, който обичам най-много. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Апартаментът на Лия | |
| |
| | | | Апартаментът на Лия | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |