Freak Vampires
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Freak Vampires are back in the town!

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Емили Дарк Соул ♥
Lexie Blake EmptyВто Авг 06, 2013 9:13 am by Емили Дарк Соул

» Идеи за разпространяване на форума?
Lexie Blake EmptyВто Авг 06, 2013 8:26 am by Емили Дарк Соул

» ♠♠♠Маришка♠♠♠
Lexie Blake EmptyСъб Окт 13, 2012 3:46 pm by Маришка

» Другарче за РП?
Lexie Blake EmptyПон Юли 30, 2012 1:34 am by Жанет Ставлин

» КЕРЪЛАЙН Форбс.
Lexie Blake EmptyСъб Юни 30, 2012 3:05 pm by Натали Гилбърт

» Приятели!
Lexie Blake EmptyСъб Юни 30, 2012 12:53 am by Dannilo.

» Търся си..
Lexie Blake EmptyЧет Юни 28, 2012 9:37 pm by Ramona Quimby

» Талант - никакъв
Lexie Blake EmptyЧет Юни 28, 2012 8:51 pm by Kim HyunSeun

» Масов РП "Natalie's birthday" !!!
Lexie Blake EmptyЧет Юни 28, 2012 8:17 pm by Kim HyunSeun

Top posters
Шарлийн Уитсток
Lexie Blake Vote_lcapLexie Blake Voting_barLexie Blake Vote_rcap 
Маркъс Колинс
Натали Гилбърт
Деймън Салватор
Стейси Нортман
Клаус
Томас
Isabella H. Parker ♥
Amber Shane
Никол Мур
Top posting users this week
No user
Top posting users this month
No user
Ноември 2024
ПонВтоСряЧетПетСъбНед
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
КалендарКалендар
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Lexie Blake

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Lexie Blake.
Vampire
Lexie Blake.

Брой мнения : 22

Информация за героя
Дарби: Илюзия за болка
Половинка:
Раса:

Lexie Blake Empty
ПисанеЗаглавие: Lexie Blake   Lexie Blake EmptyСъб Мар 17, 2012 8:42 pm

Lexie Blake Beauty,photography,rosie,woman-f017663a3d251cd9a8f477101dfebf48_h
Име
Лекси Клеър Блейк;
Години
Външно осемнадесет, вампирските ѝ години са 430;
Раса
Вампир
Дарба
Илюзия за болка

Външен вид
Лекси е красива. Много красива. Тя притежава сапфиреносини очи, в които можеш да се взираш с часове. Разкриват чувствата ѝ? Определено не. С годините момичето се е научило, че действително очите са прозорец към душата, а предпочита нейният да е затворен. Светлорусите ѝ коси падат на масури по раменете ѝ, свободно разпиляни, но в същото време сякаш всеки кичур е на мястото си. Самата тя не е особено висока, достига скромните 169 сантиметра и често бива определяна като "джобно гадже". Тялото ѝ е слабо, изваяно, идеално оформено и развито. Такова, че дори някои модели биха ѝ завидели. В интерес на истината, брюнетката е била и по-слаба като малка и майка ѝ се притеснявала, че е болна от анорексия, но уви - не било така. Лекси не може да се оплаче от начина, по който изглежда, но сякаш тя не се приема по начина, по който и останалите. Има няколко татуировки по тялото си, две от които са временни. Не се притеснява от носенето на високи обувки, дори напротив - обожава ги. В повечето време очите ѝ са подчертани с очна линия или молив.

Характер
С времето Лекси се превърнала в човека, в който най-много се опасявала. Когато човек преживее трагедия, той слага маска на лицето си, за да не издава слабостите си пред света. Така стана и с нашата героиня. След смъртта на баща си, тя стана егоцентрична, егоистична, непукист. Върви с високо вдигната глава, има голямо самочувствие, което за разлика от това на повечето, е с покритие. Защо? Защото зад всичко това се крие една личност, която е страшно силна. Толкова силна, за да изживее толкова много болка и да не го показва. Толкова силна, за да може да се пребори със света, когато е срещу нея. Ако успееш да проникнеш зад големите стени, изградили се с времето, ще разбереш, че Лекси е един страшно чувствителен и емоционален човек. Лесно ранима е, въпреки че почти никога не разкрива чувствата си. Истината е, че е романтичка. Мечтае да срещне голямата любов, но от друга страна не вярва, че това може да се случи. Спечелиш ли доверието на Лекс, то тогава можеш да бъдеш сигурен, че когато и да ѝ се обадиш, тя веднага ще се отзове.
Корава и непоклатима на пръв поглед, чувствителна и наранена, когато я опознаеш. Такава е и не може да бъде променена... Не повече.

История
" Преживяла съм болка. Прекалено много болка, за да я описвам, защото ще си причиня още повече. Изляла съм толкова много сълзи. Повече, отколкото един човек за целия си живот. А съм само на двайсет и една. Животът е прекалено несправедлив към мен. Той е несправедлив към всички, които са справедливи и почтени към него. Сякаш им го връща тъпкано. Проблемът беше, че не знаех почти нищо за себе си.
Бях родена точно преди двайсет и една години, на осми май в един малък град, намиращ се в предградията на Лондон. Майка ми и баща ми...не ги познавам. От малка бях оставена в дом за деца. Доста усилено се опитвах да избягам от там и един ден, без да бъда забелязана, просто се измъкнах. Но явно съм имала малко или повече късмет, защото един ден видях един човек, който носеше шапка, закриваща лицето му. Подаде ми парче шоколад и се усмихна едвам забелязано. Аз се поддадох на изкушението и се доближих, не мислейки за последиците.
Май това е най-умното нещо, което бях правила някога. Това се оказа един от най-богатите хора в Англия - Джейсън Уикет. Заведе ме в имението си в едно закътано местенце, където няколко прислужници веднага ми поднесоха топла супа, а след това ме заведоха в една голяма спалня, дадоха ми чисти дрехи и ме изкъпаха. Той ме осинови. Беше моят баща, когато дори и родният ми баща не беше такъв. Отгледа ме и ми даде покрив над главата. Обикнах го, да. Той беше единственият ми близък човек. Единственият, на когото можех да се доверя, да разчитам.
Станах на осемнайсет. Джейсън плати образованието ми, дори започна да издържа собствената ми квартира. Докато един ден не получих обаждане, че срокът за плащането на наема ми изтича. Странно. Джейсън винаги плащаше в началото на месеца. Опитах да се обадя, когато ми вдигна един познат глас - на една от прислужниците. Попитах къде е баща ми, когато ми съобщиха, че е починал. Не. Не. Не можех да го преживея. Не исках. Тогава с наследените пари започнах да пътувам. Сложих онази тъмна маска на лицето ми, която не разкриваше каква съм всъщност. Бях превърната във вампир. Представях се за корава, непоклатима и никой не знаеше какво всъщност се крие под тази маска. "

Ако може да ми смените името на Lexie Blake.
Върнете се в началото Go down
Натали Гилбърт
The Boss!
The Boss!
Натали Гилбърт

Брой мнения : 446

Информация за героя
Дарби: -
Половинка: Деймън Салватор
Раса: Човек-двойничка.

Lexie Blake Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Lexie Blake   Lexie Blake EmptyСъб Мар 17, 2012 8:46 pm

Одобрена си, добре дошла при нас! Забавлявай се! Само ако може името на ликът?
Върнете се в началото Go down
https://freakvampiresrpg.bulgarianforum.net
Lexie Blake.
Vampire
Lexie Blake.

Брой мнения : 22

Информация за героя
Дарби: Илюзия за болка
Половинка:
Раса:

Lexie Blake Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Lexie Blake   Lexie Blake EmptyСъб Мар 17, 2012 8:52 pm